Αποστολέας Θέμα: Μαθηματα μοντελισμου-Καρδιτσα-2o εργαστηρι Μαρτιος 2014  (Αναγνώστηκε 7365 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
Συναδελφοι την καλησπερα μου απο την Καρδιτσα.Περασαν 5 μηνες απο τοτε που κοινοποιησαμε εδω την εναρξη των μαθηματων μοντελισμου στην Καρδιτσα.Θα θελαμε να μοιραστουμε λοιπον τα νεα μας απο αυτο με ολη την παρεα.
  Τα μαθηματα αρχισαν δειλα-δειλα και με λιγους μαθητες γυρω στα τελη Σεπτεμβριου.Χωρις καμμια υλικοτεχνικη υποδομη και εμπειρια.Απο τοτε εχει γινει μεγαλη προοδος.Κι επειδη, μια εικονα χιλιες λεξεις:

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.
Click to see the original size.

Spoiler (hover to show)

Ειναι ενας πολυ ομορφος χωρος που αποπνεει διαθεση για δημιουργια.Παρα τις πρωτες ομως προβλεψεις αποδειχθηκε τελικα λιγος.Μετα τις γιορτες βλεπαμε με λυπη μαθητες να ερχονται και να φευγουν μη εχοντας που να καθισουν παρολο που η αιθουσα χωραει εστω και λιγο στριμωχτα περιπου 25 ατομα.Χωρις δευτερη σκεψη και με πολλη χαρα δημιουργησαμε και δευτερο τμημα.Το Σαββατο που μας περασε λειτουργησε για πρωτη φορα το δευτερο τμημα(αποκλειστικα για ενηλικες αυτη τη φορα)και απο οτι φανηκε,αυτος ο διαχωρισμος παιδικο-ενηλικων θα δωσει ακομη μεγαλυτερη ωθηση στα μαθηματα και στα αποτελεσματα που προσδοκουμε.Θεωρουμε πως δεν "φιλοξενουμε" καποιους ανθρωπους για να φτιαξουν το πρωτο τους μοντελο,αλλα μεταδιδουμε την αγαπη μας για το χομπυ με αποτελεσμα η Λεσχη Μοντελιστων Καρδιτσας μεσα σε αυτους τους μηνες να εχει διπλασιασει το εμψυχο δυναμικο της απο ανθρωπους που γνωρισαμε ως μαθητες και τωρα ειναι φιλοι με την ιδια μουρλα με εμας.

Η φυση των μαθηματων(χομπυ γαρ και δωρεαν χωρις φυσικα απουσιες) μας εβαλε καποια προβληματα.Η λυση που βρηκαμε ειναι η εξης:Η εκαστοτε τεχνικη να βιντεοσκοπειται εκ των προτερων ετσι ωστε να ειναι διαθεσιμη στον καθενα οποιαδηποτε στιγμη χωρις να ειναι απαραιτητη η φυσικη παρουσια του ομιλητη.Και η ροη του μαθηματος οριστικε ως εξης:Στην αρχη προβαλλεται το βιντεο(σε μεγαλη τηλεοραση που προμηθευτηκαμε με την βοηθεια των εργαστηριων),επειτα οι μαθητες εργαζονται πανω σε spare κομματια για να κατανοησουν καλυτερα την τεχνικη κανοντας την πραξη και στο τριτο μερος του μαθηματος δουλευουν πανω στο μοντελο το δικο τους με εμας να λυνουμε αποριες και να βοηθαμε οπου χρειαζεται.
    Τους δυο πρωτους μηνες ηρθαν αρκετοι για να δουν τι ειναι αυτο το μαθημα μοντελισμου.Ερχομενοι ομως απο απλη περιεργεια και χωρις να ειναι μοντελιστες,το μονο που μπορουσαμε να κανουμε ηταν να τους ενημερωνουμε πανω κατω τι ειναι ο μοντελισμος και να τους δινουμε ενα εντυπο με το τι περιπου θα χρειαστει να φερουνε μαζι τους την επομενη φορα,ωστε να ενταχθουν στο τμημα.Οι περισσοτεροι απο αυτους δεν ξαναηρθαν ποτε.Αποφασισαμε λοιπον να αγορασουμε φτηνα μοντελα και οσα υλικα και εργαλεια μπορουσαμε και με το καλωσορισες να τους παρεχουμε τα απαραιτητα και να τους "καθιζουμε" απευθειας στον παγκο.Οι περισσοτεροι απο αυτους πλεον ειναι κοντα μας με το δικο τους μοντελο και τα δικα τους εργαλεια γιατι απλα δοκιμασαν τι θα πει μοντελαρω και κολλησαν.

Και τα δυο παραπανω μας βγηκαν σε καλο,αλλα δημιουργησαν και ενα ακομη προβλημα.Αυτο της υλικοτεχνικης υποδομης.Η Λεσχη ειναι ενας μικρος και νεος συλλογος και τα οικονομικα της μονο ανθηρα δεν ειναι. Αγορασαμε ο,τι μπορουσαμε,φεραμε απο το σπιτι μας οι παλιοτεροι επισης ο,τι μπορουσαμε,αδειασαμε τα spare box μας για χαρη των μαθηματων και ολα προχωρουσαν καλα.Το προβλημα ομως ειναι οτι αρχιζουν και τελειωνουν και τα μοντελα και τα spares και τα αναλωσιμα.

Ερχομαι λοιπον εδω ενωπιον σας να ζητιανεψω(ναι το εννοω,αλλα πιστεψτε με,για τον σκοπο αυτο το κανω με μεγαλη χαρα) τη βοηθεια σας.Πιο σημαντικο για εμας και θελω να το τονισω αυτο,ειναι τα spare κομματια που εχουμε ολοι μας σε κουτια και αραχνιαζουν.Ειναι κατι που δεν κοστιζει σε κανεναν και το μονο που χρειαζεται ειναι καλη διαθεση.Απο κει και περα, ναι εχουμε αναγκη και απο μοντελα και απο εργαλεια και απο αναλωσιμα.Δεν ζηταμε τιποτα ιδιαιτερο.Και παλι μιλαμε για μοντελα που δεν προκειται να τα φτιαξετε,χρωματα και εργαλεια που δεν τα χρησιμοποιειτε πια η ο,τι τελοσπαντων μπορειτε και εχετε τη διαθεση να προσφερετε.Η αποστολη-παραλαβη θα επιβαρυνει αποκλειστικα τη Λεσχη μοντελιστων Καρδιτσας εκτος και εαν επιθυμειτε εσεις το αντιθετο.Οποιος επιθυμει λοιπον ας το γραψει εδω η ας μου στειλει ενα pm για να μπορεσουμε να το οργανωσουμε.

Κανω εκκληση επισης στα μοντελιστικα καταστηματα για τον ιδιο ακριβως λογο.Ακομη κι ενα χρωμα μας ειναι πολυτιμο.

Να σας ευχαριστησω ολους εκ των προτερων.Ιδιωτες και καταστηματα.Και αυτους που θα βοηθησουν αλλα και αυτους που δεν θα το κανουν.Γιατι ειμαι σιγουρος πως αφου διαβαζετε αυτες τις γραμμες σιγουρα αγαπατε τον μοντελισμο και σιγουρα θα θελετε να βοηθησετε,ειτε τελικα τα καταφερετε,ειτε οχι

::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Aeon

• Ηλίας
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Tρίκαλα
Απ: Μαθηματα μοντελισμου-Καρδιτσα-Εργαστηρια τεχνης του Δημου
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 18, 2013, 07:20:56 μμ »
Πολύ ωραία πράγματα βλέπω και συγχαρητήρια για την αγάπη που δίνετε στον μοντελιστικό χώρο!
Οταν με καλέσετε για καφέ θα φέρω αρκετά 72άρια κιτ τις Revell που έδινε το περιδικό Airplane.
Εύχομαι καλή συνέχεια και συνεχή επιτυχία των μαθημάτων. ::salut::
«Ο tempora! Ο mores!»

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 18, 2013, 07:22:00 μμ »
Στειλε μου διευθυνση Γιωργη,ευγε για τη προσπαθεια σας. :wink:

μονο δωσε μου καμια 15αρια μερες μεχρι να στα στειλω λογω σοβαρης έλλειψης χρονου....(και ζητω προκαταβολικα συγγνωμη για αυτο :oops: )

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 18, 2013, 07:57:13 μμ »
Στειλε μου διευθυνση Γιωργη,ευγε για τη προσπαθεια σας. :wink:

Χ2

Ότι μπορούμε θα γίνει!
Περιμένω Δ/ση.
Ή ακόμα καλύτερα, αν γίνεται, βάλε τη εδώ να μη σε πρήζουμε.

::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 18, 2013, 08:03:59 μμ »
Περιμένω Δ/ση.
Ακριβώς. Και να συνεννοηθούμε εμείς οι εδώ κάτω πως θα τα στείλουμε μονοκοπανιά μη μας τα τρώει το ταχυδρομείο!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 18, 2013, 08:19:41 μμ »
Aκόμα καλύτερα, μήπως διρογανώσουμε μία εκδρομή να πάμε να τους δούμε από κοντά και να παραδώσουμε ιδιοχείρως τα μοντέλα?? Και να φάμε και κάτι.

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουαρίου 18, 2013, 08:38:10 μμ »
Πειράζει αν είναι κιτ ίσως αρχινισμένα σε διάφορα στάδια από απλά κομμένα πλαίσια μέχρι και ημι-βαμμένα ;
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουαρίου 18, 2013, 08:40:13 μμ »
Aκόμα καλύτερα, μήπως διρογανώσουμε μία εκδρομή να πάμε να τους δούμε από κοντά και να παραδώσουμε ιδιοχείρως τα μοντέλα?? Και να φάμε και κάτι.
Το μυαλό σου στην κοπάνα εσένα ε;...  :mrgreen:
Το "Και να φάμε και κάτι" το αφήνω ασχολίαστο.  Δεν έχω πάει Καρδίτσα αλλά έχω ακούσει για κάτι λουκάνικα μούρλια, και με το συμπάθιο...  ::glossa:: :lol:
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουαρίου 18, 2013, 09:04:59 μμ »
Ηλια αφου πλεον εισαι φιλος ολων των παιδιων εδω και το ξερεις.Τι την θες την προσκληση?Σε ευχαριστουμε πολυ φιλε.Καλοδεχουμενος παντα ::salut:: ::salut::

Λαμπρο να σαι καλα ρε παλιοφιλε.Καμμια βιασυνη δεν υπαρχει και μη ζητας συγγνωμη προς θεου.Ειπαμε αντεχουμε ακομη. :wink:Και παλι να σαι καλα. ::salut:: ::salut::

Χ2

Ότι μπορούμε θα γίνει!
Περιμένω Δ/ση.

::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

Ακριβώς. Και να συνεννοηθούμε εμείς οι εδώ κάτω πως θα τα στείλουμε μονοκοπανιά μη μας τα τρώει το ταχυδρομείο!

Κυριοι με την διαθεση σας να βοηθησετε τα εχετε καταφερει περισσοτερο απο οσο φανταζεστε.Οχι μονο τωρα.Απο την πρωτη μερα.Να στε καλα και οι δυο.Kαι τρεις διευθυνσεις,διαλεγετε οποια θελετε:

Λεσχη Μοντελιστων Καρδιτσας
Ησαιου 4
Καρδιτσα 43100

Εργαστηρια τεχνης Δημου Καρδιτσας
Δημοτικη αγορα
Καταστημα 24
Καρδιτσα 43100

Τετσιος Γιωργος
Βαλβη 21
Καρδιτσα 43100

Μ αρεσει πως σκεφτεσαι :wink:Αυτο θα ηταν το καλυτερο απο ολα και θα μας χαροποιουσε ακομη περισσοτερο.Θα σας δωσουμε και την αφορμη για αυτη τη βολτα.Συντομα :wink:

Πειράζει αν είναι κιτ ίσως αρχινισμένα σε διάφορα στάδια από απλά κομμένα πλαίσια μέχρι και ημι-βαμμένα ;

Γιωργαρε δεν πειραζει τιποτα απολυτως.Ισα ισα που την περισσοτερη δουλεια την κανουμε σε spare κομματια που τα θεωρουμε εξισου σημαντικα.οσο για το αλλο να εισαι σιγουρος.Τα λουκανικα της Καρδιτσας ειναι οντως μουρλια.Αλλα το συμπαθειο δεν ειναι εκει.Ειναι στο γεγονος οτι μπορει να φτασουν και το εναμισι μετρο.Με το συμπαθειο παντα :mrgreen: :mrgreen:.Να σαι καλα Φιλε μου.Σε περιμενουμε να τα πουμε και απο κοντα ::salut:: ::salut::

Να στε καλα ολοι για μια ακομη φορα ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος 336sqn_Hawk

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Hράκλειο-Κρήτη
    • 336 (Hellenic) virtual sqn
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουαρίου 18, 2013, 09:09:32 μμ »
Γιώργο βάλε το θέμα και σε "άλλες" σελίδες μοντελισμού....κάτι θα τσιμπήσετε κι από κει !!
Κώστας

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουαρίου 18, 2013, 09:11:07 μμ »
+1... Ποιος θα αναλάβει να τα μαζέψει που να έχει το χρόνο;  Προσωπικά δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο.
Εγώ θα κοιτάξω να έχω ξεχωρίσει ότι δεν θέλω και δεν πρόκειται να φτιάξω και να τα έχω μαζί στην κοπή της πίτας της IPMS το Σάββατο. Οπότε, όποιος τα μαζέψει μου λέει.

Συνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουαρίου 18, 2013, 09:28:41 μμ »
Πολλα μπράβο για την προσπάθεια και τις εκδηλώσεις που κάνετε ... Μακάρι σε κάθε δήμο κα κοινότητα να υπάρχουν τέτοιες πρωτοβουλίες  ::salut::

Για το άλλο θέμα , όσοι μπορούν να τα φέρουν στο καφέ να τα μαζέψουμε σε μια κουτα και να οργανωθεί μια αποστολή  με ΚΤΕΛ.   :wink:

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουαρίου 18, 2013, 10:01:32 μμ »
Mπορώ ν΄ αναλάβω εγώ τη συγκέντρωση και αποστολή.

Αυτό το Σάββατο δεν θα είμαι στο cafe, θα είμαι όμως το απόγευμα στη πίτα & Γ.Σ. της IPMS, οπότε όποιος θέλει μου δίνει εκεί.
Τα άλλα Σάββατα κανονικά στο cafe.

Αποσυνδεδεμένος Christos VNV

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Aθηνα
  • Victory Not Vengeance
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουαρίου 18, 2013, 10:21:38 μμ »
Συγχαρητηρια σε εσενα Γιωργο και στα υπολοιπα παιδια για την προσπαθεια που κανετε.Θα ηθελα και εγω να συμμετεχω  σ'αυτη την πρωτοβουλια σας οσο μπορω και περναει απο το χερι μου.
Και επειδη ειμαστε και κοντοχωριανοι και κανω δρομολογια Αθηνα-Τρικαλα μπορω να αναλαβω την μεταφορα των δεματων που θα θελησουν να στειλουν οι φιλοι απο την Αθηνα.
Σε λιγες ημερες θα ανεβω Τρικαλα οποτε μπορω να τα φερω εγω και ετσι να γλιτωσετε και τα εξοδα αποστολης.
Ελπιζω μονο να μου κανετε κανενα μαθημα και εμενα  :lol:

Αποσυνδεδεμένος vla

• Βλάσσης
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Κερατσίνι
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουαρίου 18, 2013, 11:08:51 μμ »
Πολύ ωραία πράγματα. Συγχαρητήρια κι από εμένα.
Οι άνθρωποι είναι για να αγαπιούνται και τα αντικείμενα για να χρησιμοποιούνται. Όχι το αντίθετο!!!

Αποσυνδεδεμένος Thomas S.

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Σέρρες
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουαρίου 18, 2013, 11:31:06 μμ »
Γιώργο τι να πω? Πάντα τέτοια. Τα βλέπω και χαίρομαι, αλλά και "ζηλεύω" που εδώ στη Σέρρες είμαστε ακόμη στα σπάργανα και το ευρύ κοινό αγνοεί το τι κάνουμε.  Τα είπαμε και τηλεφωνικά. Η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί σε όλα τα επίπεδα και σε καμία περίπτωση να μην κάνουμε πίσω, όλοι εμείς που αγαπάμε το χόμπυ. Καταλαβαινόμαστε γιατί οι συνθήκες στην επαρχία είναι 20 χρόνια πίσω σε σχέση με το κέντρο. Να ξέρεις ότι είστε το πρότυπό μας. Καλή συνέχεια.
Φιλικά
Θωμάς

Αποσυνδεδεμένος Κατάσκοπος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδίτσα
  • The other Caveman
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουαρίου 19, 2013, 08:28:45 πμ »
Παιδιά σας ευχαριστούμε πολύ για την ανταπόκριση. Μας δίνετε με τα καλά σας λόγια κουράγιο (και φυσικά υλικά) να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε το Σεπτέμβρη και να φέρουμε κόσμο στο χόμπυ μας.

Φυσικά τα λουκάνικα, τα σουβλάκια και τα λοιπά κοψίδια σας περιμένουν να τους συμπεριφερθείτε με την δέουσα ευγένεια!

::salut::

Μ. Μπέλλος

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουαρίου 19, 2013, 10:55:44 πμ »
Πολλα μπράβο για την προσπάθεια και τις εκδηλώσεις που κάνετε ... Μακάρι σε κάθε δήμο κα κοινότητα να υπάρχουν τέτοιες πρωτοβουλίες  ::salut::

Για το άλλο θέμα , όσοι μπορούν να τα φέρουν στο καφέ να τα μαζέψουμε σε μια κουτα και να οργανωθεί μια αποστολή  με ΚΤΕΛ.   :wink:

Αρκα να σαι καλα φιλε.Μακαρι να υπηρχε κατι τετοιο που λες.Οσο για το αλλο πολυ καλη ιδεα.Και μαζι με τη συμβολη του Φιλιππου και του Χρηστου θα τρεξει ολο το θεμα πολυ πιο ευκολα. ::salut:: ::salut::

Mπορώ ν΄ αναλάβω εγώ τη συγκέντρωση και αποστολή.

Αυτό το Σάββατο δεν θα είμαι στο cafe, θα είμαι όμως το απόγευμα στη πίτα & Γ.Σ. της IPMS, οπότε όποιος θέλει μου δίνει εκεί.
Τα άλλα Σάββατα κανονικά στο cafe.

Συγχαρητηρια σε εσενα Γιωργο και στα υπολοιπα παιδια για την προσπαθεια που κανετε.Θα ηθελα και εγω να συμμετεχω  σ'αυτη την πρωτοβουλια σας οσο μπορω και περναει απο το χερι μου.
Και επειδη ειμαστε και κοντοχωριανοι και κανω δρομολογια Αθηνα-Τρικαλα μπορω να αναλαβω την μεταφορα των δεματων που θα θελησουν να στειλουν οι φιλοι απο την Αθηνα.
Σε λιγες ημερες θα ανεβω Τρικαλα οποτε μπορω να τα φερω εγω και ετσι να γλιτωσετε και τα εξοδα αποστολης.
Ελπιζω μονο να μου κανετε κανενα μαθημα και εμενα  :lol:

Κυριοι δεν εχω λογια.Χιλια ευχαριστω ::salut:: ::salut::

Πολύ ωραία πράγματα. Συγχαρητήρια κι από εμένα.

Να σαι καλα φιλε μου ::salut:: ::salut::

Γιώργο τι να πω? Πάντα τέτοια. Τα βλέπω και χαίρομαι, αλλά και "ζηλεύω" που εδώ στη Σέρρες είμαστε ακόμη στα σπάργανα και το ευρύ κοινό αγνοεί το τι κάνουμε.  Τα είπαμε και τηλεφωνικά. Η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί σε όλα τα επίπεδα και σε καμία περίπτωση να μην κάνουμε πίσω, όλοι εμείς που αγαπάμε το χόμπυ. Καταλαβαινόμαστε γιατί οι συνθήκες στην επαρχία είναι 20 χρόνια πίσω σε σχέση με το κέντρο. Να ξέρεις ότι είστε το πρότυπό μας. Καλή συνέχεια.
Φιλικά
Θωμάς

Θωμα να σαι καλα φιλε.Σιγουρα δεν μπορουμε να αλλαξουμε τον κοσμο(η μηπως μπορουμε?),μπορουμε ομως να αλλαξουμε την καθημερινοτητα μας και τις συνθηκες στις οποιες ζουμε.Στο χερι μας ειναι και στην ορεξη μας.Κι εσεις πανω μια χαρα πατε.Ειπαμε ενα βημα τη φορα και ολα θα ερθουν.Τα χαιρετισματα μου στα παιδια πανω ::salut:: ::salut::

Παιδιά σας ευχαριστούμε πολύ για την ανταπόκριση. Μας δίνετε με τα καλά σας λόγια κουράγιο (και φυσικά υλικά) να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε το Σεπτέμβρη και να φέρουμε κόσμο στο χόμπυ μας.

Φυσικά τα λουκάνικα, τα σουβλάκια και τα λοιπά κοψίδια σας περιμένουν να τους συμπεριφερθείτε με την δέουσα ευγένεια!

::salut::

Ο παραπανω κυριος ειναι ενας εκ των βασικοτερων συντελεστων ολης αυτης της προσπαθειας.Ειναι πραγματικα τιμη μας που ειναι μαζι μας σε ολο αυτο.

Spoiler (hover to show)

Απλα θελω να υπενθυμισω(ειδικα τωρα που βρεθηκε και τροπος τουλαχιστον για την Αθηνα) οτι δεν ζηταμε απο κανεναν να ξοδευτει.Μια πτερυγα,μια ροδα,μια δεξαμενη,μια παλια χαλκομανια ειναι παρα πολυ καλα δοκιμια για να εκπαιδευτει καποιος πανω τους.Το σαββατο λοιπον, εκει που θα κατεβειτε για καφε στο τριγωνο κατι παλια κομματια που ξερετε οτι δεν θα τα χρειαστειτε,αντι να ερθει η μερα που θα τα πεταξετε δωστε τα καπου να πιασουν τοπο.

Και παλι σας ευχαριστουμε ολους ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
    • Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουαρίου 19, 2013, 02:03:56 μμ »
Πολλά συγχαρητήρια για την πρόσπάθειά σας!!!
Ευχόμαστε τα καλύτερα για την συνέχεια   ::salut::
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #19 στις: Φεβρουαρίου 21, 2013, 09:04:48 πμ »
Γιωργο να σαι καλα φιλε.Να σας ευχαριστησω για μια ακομη φορα για το ενδιαφερον που δειχνετε.Περα απο το τι θα μαζευτει σε υλικα,μονο και μονο το γεγονος οτι υπαρχουν συναδελφοι που εκτιμουν την προσπαθεια μας και θελουν να βοηθησουν,μας δινει μεγαλη δυναμη ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #20 στις: Μαρτίου 08, 2013, 12:06:25 μμ »
Ενημερώνω ότι αύριο Σάββατο 9 Μαρτίου, όσοι θέλετε να στείλετε κάποιο μοντελιστικό υλικό για το εργαστήρι της Καρδίτσας, θα είμαι στη συνάντηση του M.C. (12:00-14:30) για να παραλάβω.
Ότι άλλο έχω ήδη παραλάβει, μαζί με τα αυριανά, θα σταλεί στην Καρδίτσα από Δευτέρα.

Για κοιτάξτε μήπως σας περισσεύει κάτι!!!

Φίλιππος

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
« Απάντηση #21 στις: Μαρτίου 08, 2013, 12:35:30 μμ »
Πολλά ΜΠΡΑΒΟ και από μένα για την εξαιρετική προσπάθεια που κάνετε. :!: :!: :!: :!: :!:
Καλή συνέχεια και θα είμαστε δίπλα σας.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Sernak

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Που είπες;;
« Απάντηση #22 στις: Μαρτίου 08, 2013, 02:10:52 μμ »
Καταλαβαινόμαστε γιατί οι συνθήκες στην επαρχία είναι 20 χρόνια πίσω σε σχέση με το κέντρο.

Μακάρι και δω στην Αθήνα / κατά κάποιο τρόπο / να ήταν τα πράγματα όπως ήταν πρίν από 20 χρόνια. Πιστεψέ με, υπήρχε πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον μοντελισμό τότε.

Τα συγχαρητήρια μου στο Δήμο, καί στα ατομα που αφιερώνουν μέρος του προσωπικού τους χρόνου για να προωθησουν ένα τόσο δημιουργικό χόμπυ. Ειδικά στις κυρίες που δείχνουν κι αυτές το ενδιαφέρον τους καί στηρίζουν τα παιδιά τους έμπρακτα - όπως φαίνεται καί από τις φωτογραφίες.

Με το καλό να δούμε καί έκθεση στα μέρη σας.

sSernak
There are only two types of aircraft, fighters and targets.

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #23 στις: Μαρτίου 29, 2013, 05:20:26 μμ »
Να σας ευχαριστησω ολους για μια ακομη φορα.Ηδη η βοηθεια εχει αρχισει να ερχεται.Θεωρησαμε καλυτερο να φωτογραφισουμε τι ερχεται και απο ποιον και για λογους διαφανειας,αλλα και κυριοτερα για να πουμε ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους οσους μας βοηθανε σε αυτο που αναλαβαμε.H σειρα ειναι τυχαια και θα ακολουθησουν και αλλα post

Απο τους AKAMAT και την προσωπικη συλλογη του Θαναση Μποζινη  ::salut:: ::salut::

Απο το καταστημα Καλφακης http://www.kalfakis.gr/  ::salut:: ::salut::

Απο τον Γιαννη Ασημακο ::salut:: ::salut::

Απο το καταστημα gehobbies http://www.gehobbies.gr/ ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #24 στις: Απριλίου 21, 2013, 12:15:10 μμ »
Και συνεχιζω γιατι ετσι ειναι το σωστο μεχρι να ανεβουν ολα

Απο το καταστημα Model Time στις Σερρες http://www.serresmodels.gr/ ::salut:: ::salut::
Click to see the original size. Click to see the original size.

Απο το καταστημα Model Zone στο Αιγιο http://www.thebest.gr/guide/index/profile/11351 ::salut:: ::salut::

Απο το καταστημα plastimodellismo http://www.pla.gr/ ::salut:: ::salut::

Απο τον Συνδεσμο Helmo Βολου  ::salut:: ::salut::

Και παλι ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους σας ::salut:: ::salut::

Tags: