Να ζητησω χιλια συγγνωμη αλλα εχω 2 φωτο και το ρημαδι το αλτσχαιμερ με τσακισε.Δεν θυμαμαι απο ποιον ειναι και με τα παιδια που εχω επικοινωνησει δεν θυμουνται ουτε κι αυτοι.Οποιος αναγνωριζει τα κιτ ας επικοινωνησει μαζι μου γιατι τα περναμε και στη χαρτουρα του συλλογου ως δωρεες.Και παλι συγγνωμη

Απο τον Γιωργο(giwrgosd)(Πλην του κτιριου που μπηκε καταλαθος στη φωτο)

Δευτερος γυρος απο Model time στις Σερρες

Απο το καταστημα του Κυρου Ζιαγκα στα Γιαννενα

Απο το Analosis στη Μυτιληνη

Απο τη Legacy miniatures

Για μια ακομη φορα σας ευχαριστουμε ολους και σας δινουμε το λογο μας πως θα κανουμε το καλυτερο που μπορουμε για να πιασουν τοπο οι προσφορες απο το υστερημα σας.
Και επι του προκειμενου.
Τα μαθηματα εχουν ξεκινησει εδω και τρεις εβδομαδες.Περυσι ηταν η πρωτη μας χρονια,δεν ξεραμε που βαδιζαμε,δεν ειχαμε και την υλικοτεχνικη υποδομη γενικα ημασταν πιο συγκρατημενοι.Παρολαυτα τα μαθηματα πηγαν ανελπιστα καλα,με αποτελεσμα τη δημιουργια δευτερου τμηματος για τι η αιθουσα χωρητικοτητας 20 περιπου ατομων δεν επαρκουσε.Φετος τα πραγματα ειναι διαφορετικα.Ξερουμε πως να χειριστουμε διαφορα,η υλικοτεχνικη μας υποδομη και με τη βοηθεια σας ειναι πια σε αλλα επιπεδα και τα οικονομικα του συλλογου ειναι καπως καλυτερα.Οποτε αποφασισαμε να περασουμε στην επιθεση.Πλεον παρεχουμε και το πρωτο μοντελο αλλα και οτι αλλο χρειαζεται ο μικρος μοντελιστης για να τελειωσει την πρωτη του κατασκευη.Και ολα αυτα φυσικα δωρεαν χωρις καμμια επιβαρυνση των γονιων.Τυπωσαμε 300 αφισες και ακομη και τωρα γεμιζουμε την πολη,στοχευμενα κυριως σε σχολεια και φροντιστηρια

(την αφισα φιλοτεχνησαν οι Χροναιος Βασιλης και Μαθιος Μπελλος)
τυπωσαμε 500 ενημερωτικα flyers και τα μοιρασαμε στα βιβλιοπωλεια την περιοδο που ξεκινουσαν τα σχολεια με σκοπο να δινεται ενα στον καθε μαθητη που θα ψωνιζε τα σχολικα του.
Και η απηχηση αρχισε να φαινεται.Ηδη αρχισαμε και αντιμετωπιζουμε και παλι προβλημα χωρου και ειμαστε υπο σκεψη να δημιουργησουμε και τριτο τμημα
Και σιγουρα ολα αυτα μας δινουν αφανταστη χαρα.Για μια ακομη φορα λοιπον σας ευχαριστουμε παρα πολυ που μας τιματε με την εμπιστοσυνη σας και στελνετε ολα αυτα τα πολυτιμα για εμας και τους πιτσιρικαδες μας.Θα επανελθουμε με φωτο και λεπτομερειες καθως και τα νεα μας απο ολα αυτα τα ομορφα που συμβαινουν εδω και μας χαριζει ο μοντελισμος.Ευχαριστω για τον χρονο σας