Kαλημέρα σε όλους!
Καταρχήν να σας ευχαριστήσω για τη συμμετοχή σας στο θέμα ,έτσι πραγματικά αξίζει ο μοντελισμός και τα φόρουμ ....κουβεντούλα και ανταλλαγή απόψεων και τεχνικών!
::arrowred::Γιώργο φιλαράκι ,δεν κάνω τίποτα εξειδικευμένο ,απλά καθημερινά υλικά μοντελισμού βαλμένα με σωστή σειρά πιστευω,και όλα αυτά μετά από πολλές πατάτες που ακόμα και σήμερα δεν τις αποφευγω!Ας πούμε οτι έχω βρει τρόπο να τις κάνω κομμάτι του μοντέλου.
::arrowred::Γιατί ρε Πανούλη αφού είσαι και εσύ 48αρης και κάπου έβαλες και εσύ το χεράκι σου ,σε ευχαριστώ φίλε!
::arrowred::Σπύρο ευχαρίστως να μιλήσουμε για τα χρώματα απλά να ξέρεις οτι οι μίξεις είναι αρκετές και τα μείγματα που θα φτιάχνεις θα πρέπει να τα δοκιμάζεις πάνω σε παλιό μοντέλο και θα πρέπει να στεγνώνουν για να δεις την πραγματική απόχρωση ....
ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΠΕΖ.........UNGOR FLESH....CERAMITE WHITE ......ZAMESI DESERT
ΚΑΦΕ........................DRYAD BARK.......CERAMITE WHITE.......CADIAN FLESHTONE
ΠΡΑΣΣΙΝΟ................CALIBAN GREEN..CELESTRA GREY.........AVERLAND SUNSET
ΓΚΡΙ.........................CELESTRA GREY...CERAMITE WHITE
Oλες οι μίξεις έγιναν σε μεγαλύτερη ποσότητα και παραμένουν σε μουκαλάκια για διορθώματα στο τέλος...επίσης τα ψέκασα βάζοντας άζαχ...η καινούργια σειρά της citadel έχει ένα σατινέ-ματ φινίρισμα!
Θα προτεινα βέβαια να δεις μήπως βρεις τις αποχρώσεις αυτούσιες σε gunze τα πράγματα θα σου ήταν πολύ απλά και με πιό σίγουρο αποτέλεσμα!όπως και να έχει ευχομαι οτι καλύτερο και για ότι θες εδώ είμαστε!
::arrowred::Φίλε Β737 (δεν ξέρω το ονομά σου)έχεις δίκιο έχει ένα θέμα εκεί με τη ρητίνη ,και εγώ το έτριψα πάρα πολύ για να το καθήσω στο αλεξήλιο των οργάνων ,και στο αλεξηνέμιο έκανα dry fit .Eχει καλή εφαρμογή από οτι είδα ,έχει και μια υποψία καμπουρίτσας στη βάση του μπροστά .Σίγουρα θα στοκαριστεί και θα βαφτεί για να γίνει ένα με την άτρακτο ...δε σου κρύβω οτι φοβάμαι τα τριψήματα κοψίματα στα διαφανή .Σε ευχαριστώ πολύ για τις επισημάνσεις σου!
::arrowred::Αλεξ μια φωτογραφία ,χίλιες λέξεις ,αυτό εννοούσα ,οταν λέμε πολύ ,εννοούμε πολύυυυυυυ!!!

Ελπίζω οτι σήμερα θα δούμε και το τελικό του wash .....φορτίζω τη μηχανή και επανέρχομαι .....οχι θα γλυτώνατε ....νομίζατε!