0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τέλος και από εμένα: Νομίζω ότι το αρχιχρέπι, πήρε μορφή και τελικά, θυμίζει κάτι σε Corsair. Δεν έκανα και ιδιαίτερες φθορές (εκτός από την καπνιά των εξατμίσεων - οι οποίες δεν περιλαμβάνονται στο κιτ ). Από το προηγούμενο ποστάρισμα, άλλαξα το χρώμα των κάτω πτερύγων σε Intermediate Blue, μετά από συμβουλές των φίλων Jet 72 και Wildcat . Πολλές ευχαριστίες και στον Gkontog, για τις χαλκομανίες που μου έδωσεΔΚ
Πολύ μου άρεσε και το RAF emergency set 1/76
Τί θα ακολουθήσει τώρα :
Αναμείνατε βρε ασυγκράτητοι τύποι! Φιάξτε τα βιετναμομοντέλα σας και θα δούμε τι θα ακολουθήσει. Κάποιοι έχουν αφήσει και κάτι Merkava μισά, να τα προχωρήσουν λίγο να πάρουμε και το ματάκι μας εμείς οι αδαείς, άντε!Αλλωστε υπάρχει ολόκληρος μηχανισμός από πίσω που πρέπει να εκκινήσει, δεν είναι απλά τα πράγματα, να γίνουν προσφορές, καταλαβαίνεις...
Να πω........ εγώ δλδ που είμαι στο weathering, έχω βγεί πολύ εκτός και θα πρέπει να ανοίξω θέμα στην αντίστοιχη ενότητα, ή αναρτώ κανονικά στις συμμετοχές???
.....Θυμάμαι εντελώς λάθος; (που είναι και το πιθανότερο...)
NAI!!!!Πολύ ωραίο γίνεται το χρέπι Νίκο. ʼνοιξε και καμιά τρυπούλα στις υπερκατασκευές (και καλά φινιστρίνια). Στο τσακίρ κέφι, του βάζεις και στηρίγματα στις βάρκες και φυσικά ιστία και είσαι τζετ. Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι τέτοιο που είναι το κιτ και εδώ να το αφήσεις, πολύ του πέφτει, το όπως το έκανες (Για όσους δεν το ξέρουν, είναι το πρώτο κιτ πλοίου της Airfix (1959) και το καλούπι είναι νεώτερο μόνο από τον Φίλιππο - φυσικά ).ΔΚ
Επ ευκαιρίας τα carley floats τί χρώμα ήταν? Στο εξώφυλλο τα δείχνει πορτοκαλιά...
Το κιτ είναι το Land Rover της Airfix σε κλίμακα 1:43 και απ΄ότι φαίνεται στο κουτί, είναι παραγωγής 1998.ʼρχισα να το φτιάχνω την Πέμπτη 31/1 και το τελείωσα την Κυριακή 3/2 το απόγευμα.Ο φωτοκουβάς όμως αρνήθηκε να μου φορτώσει τις φωτό και σήμερα, προ ολίγου κατάφερα να τις ανεβάσω Αν παραβαίνει τους κανόνες παρακαλώ να σβηστεί το πόστ μου.