Αποστολέας Θέμα: Vintage Weeks 2013 - Airfix [01/01 - 03/02]  (Αναγνώστηκε 47931 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος HARTMANN7

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Αθήνα
  • In Cats We Trust
Απ: Vintage Weeks 2013 - Airfix [01/01 - 03/02]
« Απάντηση #325 στις: Φεβρουαρίου 03, 2013, 04:12:29 μμ »
Τέλος και από εμένα: Νομίζω ότι το αρχιχρέπι, πήρε μορφή και τελικά, θυμίζει κάτι σε Corsair. Δεν έκανα και ιδιαίτερες φθορές (εκτός από την καπνιά των εξατμίσεων - οι οποίες δεν περιλαμβάνονται στο κιτ  :evil:). Από το προηγούμενο ποστάρισμα, άλλαξα το χρώμα των κάτω πτερύγων σε Intermediate Blue, μετά από συμβουλές των φίλων Jet 72 και Wildcat  ::salut::. Πολλές ευχαριστίες και στον  Gkontog, για τις χαλκομανίες που μου έδωσε
ΔΚ

Δημήτρη ωραίο και τσίλικο το πετούμενο!!!!
Μια χαρά βγήκε!!!!Χρέπι ξεχρέπι είναι πολύ όμορφο,όπως και ΟΛΑ  τα χρέπια που φτιάχτηκαν εδώ!!!! ::salut:: ::salut::
Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

Αποσυνδεδεμένος Kostis Pap

• Scale 1/35
  • *
    • coarse landscapes
« Απάντηση #326 στις: Φεβρουαρίου 03, 2013, 06:04:18 μμ »
Ας θεωρήσουμε ότι είναι τελειωμένο για τις ανάγκες του GB το RAF emergency set μετά τα φίλτρα και τα wash. Ίσως χρειαστεί να μετριαστεί λιγάκι το wash στην πυροσβεστική που πάντως φαίνεται πιο έντονο στη φωτογραφία από την πραγματικότητα (παρεμπιπτόντως, δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί να έβαφε κάποιος κόκκινο ένα πυροσβεστικό όχημα σε στρατιωτικό αεροδρόμιο σε καιρό πολέμου, αλλά τέλος πάντων ακολούθησα τις οδηγίες της Airfix πιστά, που δεν είναι πάντα η καλύτερη ιδέα). Περισσότερες φωτογραφίες εδώ.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #327 στις: Φεβρουαρίου 03, 2013, 06:56:33 μμ »
Πρόφτασα!

Hs 123 λοιπόν, ένας αναχρονισμός που απέδειξε περίτρανα την παροιμία που λέει πως δεν πρέπει να κρίνεις ένα βιβλίο από το εξώφυλλο. Θα κάνει την πρώτη του πτήση τον Απρίλιο του 1935 και θα μπει σε παραγωγή το 1936, παραγωγή που θα σταματήσει το 1938 έπειτα από την κατασκευή περίπου 250 αεροσκαφών. Αμέσως θα γίνει αντιληπτό πως στο ρόλο του τακτικού βομβαρδιστικού το αεροπλάνο ήταν μία αποτυχία έχοντας μικρό οπλικό φορτίο και μικρή ακτίνα δράσης. Οταν όμως θα πάει στην Ισπανία σα μέρος της Legion Condor το Hs 123 θα αποδείξει πως έχει πολλά να δώσει στο ρόλο της υποστήριξης των στρατευμάτων. Οι σχετικές αναφορές αναφέρουν ετυπωσιακή ακρίβεια στην άφεση του οπλισμού και δυνατότητα απορρόφησης σοβαρών πληγμάτων μάχης. Οι εθνικιστές θα του δώσουν το όνομα Angelito και θα αγοράσουν τουλάχιστον 11 από τους γερμανούς. Παρά την επιτυχία η Luftwaffe με την έναρξη του ΒΠΠ θεωρούσε τον τύπο απαρχαιωμένο αλλά σε πείσμα των "επισήμων" αναφορών το Hs 123 θα πολεμήσει σε Πολωνία και Γαλλία κερδίζοντας το θαυμασμό όλων και πολύ συχνά η μονάδα των Hs 123 (II.(Schl)/LG 2) ήταν η πλέον προωθημένη μονάδα της Luftwaffe. Με το πέρας της εκστρατείας στη Γαλλία τα Hs 123 θα λάβουν μέρος στην κατάληψη των Βαλκανίων και έπειτα στην επιχείρηση Barbarossa συνεχίζοντας την άκρως επιτυχημένη δράση τους.

Ηταν τέτοια η επιτυχία και η χρησιμότητα των Hs 123 που τον Ιανουάριο του 1943 ο Generaloberst Wolfram von Richthofen, διοικητής τότε του Luftflotte 4, θα ζητήσει να ξεκινήσει ξανά η παραγωγή του αεροσκάφους αλλά η Henschel είχε καταστρέψει όλες τις εργαλειομηχανές και τα πρωτότυπα από το 1940. Ετσι τα Hs 123 συνέχισαν μέχρι και τα μέσα του 1944 οπότε έπαψαν να υπάρχουν ανταλλακτικά και τα περισσότερα αεροσκάφη έφτασαν το όριο ζωής τους. Και πάλι όμως κάποια από αυτά θα περάσουν σε μονάδες δεύτερης γραμμής και θα συνεχίσουν να προσφέρουν υπηρεσίες σαν ρυμουλκά ανεμοπλάνων μέχρι το τέλος του πολέμου όπου και όσα απέμειναν καταστράφηκαν,

Αυτά. Παλιά καλή Airfix, όλα μπορεί να είναι απίστευτα εύκολα ή τραγικά δύσκολα στο ίδιο μοντέλο. Τα σήματα ήταν εξαιρετικής ποιότητας και έκατσαν πάνω από τα υπερμεγέθη πριτσίνια με ελάχιστο βελτιωτικό της Gunze. Πέρα από ζώνες στο cockpit και ένα υποτυπώδη πίνακα οργάνων, to kit είναι  ΟΟΒ και πραγματικά το διασκέδασα.

Ναι, λείπει το αλεξηνέμιο. Μόλις το βρω θα το βάλω ::eusa_wall::

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Βαγγέλης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Χαλάνδρι
« Απάντηση #328 στις: Φεβρουαρίου 03, 2013, 09:39:25 μμ »
Σχεδόν τελείωσα .

Το πιο γκαντέμικο κίτ που έχω φτιάξει :evil: :evil:. Ότι μπορούσε να πάει στραβά.....πήγε. Πρώτα στράβωσαν όλα τα μικρά κομμάτια λόγω καλοριφέρ( έβαλα το κιτ  κοντά), Κάποια τα έφερα σιγά σιγά, κάποια δοκίμασα να τα φτιάξω σκράτς με μετριότατα αποτελέσματα καθώς δεν το κατέχω το σπόρ .Μετά το πορτοκαλί και το άσπρο αντέδρασαν μεταξύ τους και το πορτοκαλί σηκώθηκε (όλα έναμελ Humbrol πάνω από αστάρι Hycote). Ξέβαμα και πάλι βάψιμο με ακρυλικά. Στο τελευταίο χρώμα (το γκρί) και ενώ το κρατάω και είναι νωπό  , .....μου πέφτει στη φλοκάτη και γίνεται  τίγκα στη τρίχα και το χνούδι σαν πέος προβάτου ::eusa_wall::. Δυο κομμάτια έχουν σπάσει και ανοίξει στη μέση. Είμαι έτοιμος να στείλω τον πύραυλο σε τροχιά ::pop:: ::pop:: ::pop:: και να τερματίσω την συμμετοχή μου σ'αυτό το GB . Αποφασίζω να το σώσω και ότι βγεί.
Προς το τέλος βιάστηκα να προλάβω την προθεσμία με αποτέλεσμα κάποιες λεπτομέρειες να γίνουν άρπα κόλα αλλά πλέον και το υπόλοιπο κίτ ήταν σκ@τ@ , οπότε με χαρά και υπερηφάνεια σας παρουσιάζω τη ΧΕΙΡΟΤΕΡH κατασκευή του  Vintage Weeks 2013 - Airfix  και μάλλον την χειρότερη όλων των GB αλλά τουλάχιστον δεν το άφησα να με νικήσει ....

Απομένουν κάποιες μικροδιορθώσεις (αυτές με μάραναν) , μικροκαταστροφές και εντός των προσεχών ημερών θα ανεβάσω το αριστούργημα ως τελειωμένο και στην ενότητα "Συμμετοχές"

Υ.Γ : Το ένα και μοναδικό σήμα (το CCCP ) το κόλησα ίσια και όταν το άφησα να στεγνώσει "μάζεψε" και έκατσε στραβά. Τελικά το μόνο κομμάτι του κίτ που πέτυχα σωστά είναι η βάση. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Βαγγέλης

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #329 στις: Φεβρουαρίου 03, 2013, 10:03:01 μμ »
οποίος βιάζεται .. τα κανει θάλασσα ... κατι τέτοιο έπαθα και εγω... βιάστηκα με τα βερνίκια στο τέλος  ... κάπου δεν ειχε στεγνώσει καλα το απο κάτω ... η κάποια περίεργη αντίδραση και μου εκανε κατι σαν στίγματα ... τα πάλεψα αλλα δεν ειχα καλο αποτέλεσμα... ολο αυτο μου χάλασε λιγο την διάθεση... και σφύριξα λήξη στο μοντέλο.

Τουλάχιστον ειμαι εντος χρόνου  :mrgreen: :mrgreen:

Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος michalis20

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερατσίνι - Πειραιάς
  • Μιχάλης Σορώτος, IPMS#426
« Απάντηση #330 στις: Φεβρουαρίου 04, 2013, 12:05:15 πμ »
Καλησπέρα-καλησπέρα,
Για άλλη μια φορά κατάφερα να μην τελειώσω μοντέλο εντός προθεσμίας  :oops:
Το Beaufighter έφτασε ως εδώ:

Όπως βλέπετε, δεν υπάρχει όυτε μία ένωση που να μη θέλει στόκο :evil:
Κάποιες scratchιές έγιναν στο cockpit & τη θέση του πολυβολητή (καθίσματα, ζώνες, χειριστήριο, πίνακας οργάνων).
Το χρώμα στο μπροστινό μέρος των καλυμμάτων των κινητήρων & των εξατμίσεων (μία μίξη gun-metal & antique bronze), τι λέτε, να το αφήσω ως έχει ή να το αλλάξω;

Το χρεπάκι θα συνεχιστεί στον ενότητα των προπελοφόρων του Β' Π.Π.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας και συγχαρητήρια σε όλους για τις όμορφες κατασκευές που μάς χάρισαν :wink:

::salut::
The Modelling Sting

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
« Απάντηση #331 στις: Φεβρουαρίου 04, 2013, 08:24:09 πμ »
Λήξις κύριοι! Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, είδαμε μοντέλα που πολύ δύσκολα θα πιστέψει κάποιος πως είναι αυτά τα ίδια, παλιά και δύστροπα Airfix. Μαζέψτε δυνάμεις για το επόμενο!

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #332 στις: Φεβρουαρίου 04, 2013, 11:59:55 μμ »
Η προπέλα είχε την τιμητική της,αν και είμαι τζετας χαίρηκα όταν είδα τις συμμετοχές με τόση ποικιλία και όμορφες δουλείες.
προσωπικά ξεχώρισα την κατασκευή του felix και του s-mat.
Οχι ότι οι άλλες δεν ήταν αξιέπαινες απλά αυτές  είχαν το κάτι τι σε ρεαλισμό..Πολύ μου άρεσε και το RAF emergency set 1/76  :o

• Scale 1/35
  • *
    • coarse landscapes
« Απάντηση #333 στις: Φεβρουαρίου 05, 2013, 12:06:14 πμ »
Πολύ μου άρεσε και το RAF emergency set 1/76  :o

::thanks_smilie::

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #334 στις: Φεβρουαρίου 05, 2013, 08:07:03 πμ »
Τί θα ακολουθήσει τώρα :?:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
« Απάντηση #335 στις: Φεβρουαρίου 05, 2013, 08:56:53 πμ »
Τί θα ακολουθήσει τώρα :?:
Αναμείνατε βρε ασυγκράτητοι τύποι! Φιάξτε τα βιετναμομοντέλα σας και θα δούμε τι θα ακολουθήσει. Κάποιοι έχουν αφήσει και κάτι Merkava μισά, να τα προχωρήσουν λίγο να πάρουμε και το ματάκι μας εμείς οι αδαείς, άντε!

Αλλωστε υπάρχει ολόκληρος μηχανισμός από πίσω που πρέπει να εκκινήσει, δεν είναι απλά τα πράγματα, να γίνουν προσφορές, καταλαβαίνεις... ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #336 στις: Φεβρουαρίου 05, 2013, 09:57:50 πμ »
Αναμείνατε βρε ασυγκράτητοι τύποι! Φιάξτε τα βιετναμομοντέλα σας και θα δούμε τι θα ακολουθήσει. Κάποιοι έχουν αφήσει και κάτι Merkava μισά, να τα προχωρήσουν λίγο να πάρουμε και το ματάκι μας εμείς οι αδαείς, άντε!

Αλλωστε υπάρχει ολόκληρος μηχανισμός από πίσω που πρέπει να εκκινήσει, δεν είναι απλά τα πράγματα, να γίνουν προσφορές, καταλαβαίνεις... ::glossa::
ΑΑΑ, κατάλαβα.
Πρέπει να αρχίσει το λάδωμα του Ανώτατου Σοβιέτ...
 ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος kido

• Χριστόδουλος Κυδωνιεύς IPMS Newbie 1294
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: κ. Πατήσια
« Απάντηση #337 στις: Φεβρουαρίου 05, 2013, 02:45:26 μμ »
Να πω........ :roll: :roll: εγώ δλδ που είμαι στο weathering, έχω βγεί πολύ εκτός και θα πρέπει να ανοίξω θέμα στην αντίστοιχη ενότητα, ή αναρτώ κανονικά στις συμμετοχές???

Για την ώρα ο τσίφτης είναι σε αυτό το σημείο. Εκτιμάται πως μέχρι αύριο θα το έχω τελειώσει....

The world is full of kings and queens who blind you eyes and steal you dreams is HEAVEN AND HELL

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
« Απάντηση #338 στις: Φεβρουαρίου 05, 2013, 02:57:12 μμ »
Να πω........ :roll: :roll: εγώ δλδ που είμαι στο weathering, έχω βγεί πολύ εκτός και θα πρέπει να ανοίξω θέμα στην αντίστοιχη ενότητα, ή αναρτώ κανονικά στις συμμετοχές???
Συνέχισε εδώ.

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
« Απάντηση #339 στις: Φεβρουαρίου 06, 2013, 02:06:23 πμ »
Μετά απο αρκετό καιρό και έχωντας χάσει για άλλη μια φορά την προθεσμία, σήμερα βρήκα λίγο χρόνο και όρεξη να συνεχίσω τον Κοζάκο της Airfix. Παραβλέπωντας την λήξη που σφυρίχτηκε και με την άδεια που μου παραχώρησε η... White Ensign ::glossa:: σας παρουσιάζω εδώ την εως τώρα πρόοδο...

Τις προηγούμενες μέρες ψεκάστηκε το βασικό χρώμα (σύμφωνα με τις οδηγίες του Dimitris72 ::salut:: χρησιμοποιήθηκε το Humbrol 28, αφού το 27 που προτείνεται στις οδηγίες δεν έχει και πολύ σχέση με τη πραγματικότητα). Στη συνέχεια βάφτηκαν με πινέλο τα καταστρώματα (Humbrol 123 αντί για το προτεινόμενο 30). Σήμερα μακαρίστηκαν και βάφτηκαν τα ύφαλα με το 331 της Revell, (μιας και το προτεινόμενο 73 της Humbrol είχε "κόψει")...

Click to see the original size.

...το απόγευμα και αφού στέγνωσαν τα ύφαλα, ξαναμασκαρίστηκε για να ψεκαστεί η μαύρη γραμμή στην ίσαλο...

Click to see the original size. Click to see the original size.

...και το αποτέλεσμα εως τώρα είναι αυτό

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Απομένουν κάτι ψιλά βαψιματάκια στις λέμβους, σήματα, τίποτα φθορές και τελικό βερνίκι...

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
« Απάντηση #340 στις: Φεβρουαρίου 06, 2013, 08:26:07 πμ »
Πανέμορφο Νίκο! Τρέχα να το τελειώσεις. είναι κρίμα να μείνει...

ΥΓ
Γιατί έχω την εντύπωση πως οι κάνες ήταν πιο σκούρο χρώμα; Θυμάμαι εντελώς λάθος; (που είναι και το πιθανότερο...)

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
« Απάντηση #341 στις: Φεβρουαρίου 06, 2013, 09:20:07 πμ »
.....
Θυμάμαι εντελώς λάθος; (που είναι και το πιθανότερο...)

NAI!!!!

Πολύ ωραίο γίνεται το χρέπι Νίκο. ʼνοιξε και καμιά τρυπούλα στις υπερκατασκευές (και καλά φινιστρίνια). Στο τσακίρ κέφι, του βάζεις και στηρίγματα στις βάρκες και φυσικά ιστία και είσαι τζετ. Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι τέτοιο που είναι το κιτ και εδώ να το αφήσεις, πολύ του πέφτει, το όπως το έκανες  :mrgreen: ::glossa:: (Για όσους δεν το ξέρουν, είναι το πρώτο κιτ πλοίου της Airfix (1959) και το καλούπι είναι νεώτερο μόνο από τον Φίλιππο - φυσικά  :mrgreen:).

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
« Απάντηση #342 στις: Φεβρουαρίου 06, 2013, 11:22:49 πμ »
Ευχαριστώ Γιώργο και Δημήτρη!
Για τις κάνες δεν έχω ιδέα αλλα, αφού το λέει ο Βρετανοχτυπημένος καραβοκύρης, έτσι θα'ναι! :mrgreen:

NAI!!!!

Πολύ ωραίο γίνεται το χρέπι Νίκο. ʼνοιξε και καμιά τρυπούλα στις υπερκατασκευές (και καλά φινιστρίνια). Στο τσακίρ κέφι, του βάζεις και στηρίγματα στις βάρκες και φυσικά ιστία και είσαι τζετ. Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι τέτοιο που είναι το κιτ και εδώ να το αφήσεις, πολύ του πέφτει, το όπως το έκανες  :mrgreen: ::glossa:: (Για όσους δεν το ξέρουν, είναι το πρώτο κιτ πλοίου της Airfix (1959) και το καλούπι είναι νεώτερο μόνο από τον Φίλιππο - φυσικά  :mrgreen:).

ΔΚ
Όπως τα λές... το καραβάκι θέλει τόση δουλειά για να γίνει αξιοπρεπές που αν δεν ερχόταν το group build, δεν θα φτιαχνόταν ποτέ! Στα πλαίσια του vintage χαρακτήρα του λοιπόν απλά θα βαφτεί ότι απέμεινε και τέλος!

Επ ευκαιρίας τα carley floats τί χρώμα ήταν? Στο εξώφυλλο τα δείχνει πορτοκαλιά...

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
« Απάντηση #343 στις: Φεβρουαρίου 06, 2013, 02:19:57 μμ »
Επ ευκαιρίας τα carley floats τί χρώμα ήταν? Στο εξώφυλλο τα δείχνει πορτοκαλιά...

Συνήθως γκρίζα (όπως και το καράβι). Σε μερικά πλοία ήταν γκρι μόνο το "φουσκωτό" μέρος και "ξυλί" η εσωτερική σχάρα  ::salut::

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #344 στις: Φεβρουαρίου 06, 2013, 08:00:46 μμ »
Το κιτ είναι το Land Rover της Airfix σε κλίμακα 1:43 και απ΄ότι φαίνεται στο κουτί, είναι παραγωγής 1998.
ʼρχισα να το φτιάχνω την Πέμπτη 31/1 και το τελείωσα την Κυριακή 3/2 το απόγευμα.
Ο φωτοκουβάς όμως αρνήθηκε να μου φορτώσει τις φωτό και σήμερα, προ ολίγου κατάφερα να τις ανεβάσω  :oops:
Αν παραβαίνει τους κανόνες παρακαλώ να σβηστεί το πόστ μου.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος HARTMANN7

• MC crew
  • Scale 1/35
  • In Cats We Trust
« Απάντηση #345 στις: Φεβρουαρίου 06, 2013, 08:14:28 μμ »
Το κιτ είναι το Land Rover της Airfix σε κλίμακα 1:43 και απ΄ότι φαίνεται στο κουτί, είναι παραγωγής 1998.
ʼρχισα να το φτιάχνω την Πέμπτη 31/1 και το τελείωσα την Κυριακή 3/2 το απόγευμα.
Ο φωτοκουβάς όμως αρνήθηκε να μου φορτώσει τις φωτό και σήμερα, προ ολίγου κατάφερα να τις ανεβάσω  :oops:
Αν παραβαίνει τους κανόνες παρακαλώ να σβηστεί το πόστ μου.
Απλά respect!!!!
Εγώ θα τους παραβίαζα τους κανόνες πάντως!!!!!Γι αυτό το αριστούργημα!!!
Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

• Scale 1/35
  • *
    • coarse landscapes
« Απάντηση #346 στις: Φεβρουαρίου 06, 2013, 08:20:39 μμ »
 ::salut:: ::salut:: ::salut:: Φοβερή δουλειά! Πού το ξετρύπωσες αυτό το κιτ?

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
« Απάντηση #347 στις: Φεβρουαρίου 06, 2013, 08:30:03 μμ »
Φίλιππε απλά είσαι απίστευτος! Συγχαρητήρια!

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #348 στις: Φεβρουαρίου 06, 2013, 08:36:14 μμ »
ΟΚ , ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια...και για την αποδοχή στο G.B.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος kido

• Χριστόδουλος Κυδωνιεύς IPMS Newbie 1294
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: κ. Πατήσια
« Απάντηση #349 στις: Φεβρουαρίου 08, 2013, 09:47:01 πμ »
Μετά απο σχεδόν μια εβδομάδα καθυστέρησης αργά εχθές το βράδυ ή νωρίς το πρωϊ ο τσίφτης τελείωσε. Ευχαριστώ τον gkontog για την παράταση!!!!

Κάτι οι ασπρίλες που μου έβγαλε το matt βερνίκι της Gunze, που είδα και έπαθα να τις μαζέψω (αλήθεια ποια είναι η σωστή αναλογία αραίωσης με το διαλυτικό της Gunze???) :evil:, κάτι ο φωτισμός στη φωτογράφιση που ακόμα δεν το έχω βρει κάτι η υπερβολή στις φθορές που αναγκαστικά το σκόνισα πολύ για να καλύψω τις ασπρίλες του βερνικιού, δε μου έχει κάτσει στο μάτι.

Το ευχαριστήθηκα όμως και είναι μακράν για τα δεδομένα μου, το πιο σύντομο στην κατασκευή μοντέλο. Βελτιώσεις έγιναν κυρίως στις ποδιές και στον πύργο, όπου όλες οι ανάγλυφες χειρολαβές αφαιρέθηκαν και τοποθετήθηκαν με λεπτό σύρμα. Επίσης έγιναν και τρύπες στα πυροβόλα στους εκτοξευτές και στις εξατμίσεις. Φωτογραφίες απο την κατασκευή

Click to see the original size.   Click to see the original size.   Click to see the original size.   Click to see the original size.   Click to see the original size.

Πείτε μου παρακαλώ γνώμες και προτάσεις βελτίωσης.

Click to see the original size.   Click to see the original size.

Επιπλέον φωτογραφίες θα αναρτηθούν στις συμμετοχές.

Πάμε βουρ για Vietnam τώρα, να δοκιμάσουμε εκεί την τύχη μας..
The world is full of kings and queens who blind you eyes and steal you dreams is HEAVEN AND HELL

Tags: