Eντάξει Νάσο έγραψες φίλε ,έχεις μεγάλη αντίληψη και τα καράβια σου πάνε γάντι ,συνέχισε έτσι φίλε!!!
Σταμάτη σ' ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!
Νασο πολυ καλη η ιδεα σου για τον Tomahawk και η υλοποιηση της στην 1/700. Εμενα μου αρεσει παρα πολυ!!!
Oσο για τα ρελια απο Ελλαδα, τσεκαρε στην Αργυρουπολη στο Γρηγορη. Ειχα δει σετακια σκετα με ρελια.
Νώντα σ' ευχαριστώ! Δυστυχώς δεν έχει... τουλάχιστον αυτό είδα στην ιστοσελίδα του.
Νάσο συγχαρητήρια,έχεις κάνει πραγματικά μιά πολύ όμορφη δουλειά τόσο για την κλίμακα όσο και για την ποιότητα του κιτ.Μου αρέσει ιδιαίτερα η απόδοση της θάλασσας και η εκτόξευση του πυραύλου.Μπορείς αν θες να μας πεις δυό λόγια για το πως έκανες το τελευταίο;Επίσης θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες,εδώ που το έχεις φτάσει πρέπει να βάλεις και τα ρέλια,πραγματικά θα εκτοξεύσουν την κατασκευή σου.
Κάρολε σ' ευχαριστώ. Έπρεπε ν' ασχοληθώ περισσότερο μαζί του! Την επόμενη φορά! Δες πιο κάτω για το πώς.
Ακολουθεί κλασσικό παράδειγμα κουτοπόνηρης εκδήλωσης ξερολίασης σε συνδιασμό με κομπλεξισμό και πανωμυτίαση με εκφάνσεις σνομπισμού:
«Καλή η ιδέα σου φίλε μου αλλά δυστυχώς έχεις κάνει ένα πολύ σημαντικό λάθος. Στον πρυμναίο κάθετο εκτοξευτήρα τα καταδρομικά κλάσης Ticonderoga ΔΕΝ έφεραν βλήματα tomahawk γιατί απλά δεν χωράγανε. Η απόσταση από το κατάστρωμα μέχρι τους άξονες, που σε εκείνο το σημείο έβγαιναν από το σκάφος στην θάλασσα και το διαμέρισμα γεννήτριας ανάγκης δεν επέτρεπαν την αποθήκευση βλημάτων tomahawk στις πρυμναίες θέσεις παρά μόνο στις μπροστινές. Στις πρυμναίες θέσεις έφερε μόνο sm-2 κι asroc. »
Και κάπως έτσι ξενερώνεις έναν άνθρωπο που έσπασε το κεφάλι του και έσφαξε τα δάχτυλά του να κάνει κάτι όμορφο.
Το δικό μου σχόλιο είναι:
ΜΑΜΑΤΟ!!!!!!

Σκέψου τι μπορείς να κάνεις στην 1/350

Νίκο με ξενέρωσες τρελά!
Σ' ευχαριστώ πολύ! Το επόμενο θα είναι σίγουρα στην 1/350 με όλα τα κομφόρ!

Κάτι τέτοια βλέπω και θέλω και εγώ ένα καραβάκι οπωσδήποτε....
Όταν διαβάζω ότι είναι "η πρώτη μου φορά" μένω με το στόμα ανοιχτό και μετά όταν μου περάσει το σοκ διαολίζομαι...

Όσο για την τελευταία "πινελιά".... είναι όλα τα λεφτά...!!! 
Παναγιώτη σ' ευχαριστώ! Πάρε οπωσδήποτε... είναι ΣΟΥΠΕΡ!

Πωω πω χάλια. Δεν μου αρέσει καθόλου. 
Ιδίως η εκτόξευση!!!!!

Όντως πολύ καλό αποτέλεσμα. 
Κώστα ούτε κι εμένα μ' αρέσει!

Σ' ευχαριστώ!
Οπως λέει και ο Νικόλας σκέψου τι μπορείς να κάνεις στην 1/350.Εξαιρετική η ιδέα σου με την εκτόξευση και πραγματικά θα ήταν πολύ καλό για όλους εμας (ευχής εργον θα έλεγα)να μάθουμε πωε έκανες κάτι τόσο όμορφο κατασκευαστικά.Να είσαι καλά!!!!

Συνονόματε σ' ευχαριστώ πολύ!
Λοιπόν ο καπνός έγινε με ατλακόλ και βαμβάκι για τον βασικό κορμό. Στη μέση έχω περάσει ένα συρματάκι. Σε αυτή φάση είναι λίγο εύπλαστο... το συμμορφώνουμε σύμφωνα με τις επιθυμίες μας. Αφού στεγνώσει τυλίγουμε γύρω απ' τον κορμό μικρά κομμάτια από βαμβάκι τραβώντας τα λίγο να χωρίσουν λίγο οι ίνες του. Στερεώνουμε με λακ. Προσθέτουμε τρουφάκια, μπαλάκια πάντα με λακ. Για να μαυρίσω κάποια κομμάτια χρησιμοποίησα σκόνη αγιογραφίας. Με αερογράφο ίσως να ήταν καλύτερα! Αυτά!
Νάσο βλέπω έβαλες κ εδώ την τέχνη σου χωρίς να τσιγκουνευτείς τίποτα...μου αρέσει πάρα πολύ κ είδικα η εκτόξευση είναι το κερασάκι στην τούρτα πιστεύω!Μπράβο κ πάλι Νασο! 
Alex, ευχαριστώ φίλε! Όσο να πεις τσιγκουνεύτηκα αρκετά σε λεπτομέρεια!

Τελευταίες φωτο... έκανα κάποιες ρυθμίσεις στην μηχανή μου (με κάποιους περιορισμούς βέβαια) βάση ενός επίσης πολύ καλού νήματος (το άλλο είναι το c. nemo) σχετικά με την φωτογράφιση των μοντέλων μας του Raw_Shooter.
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,8912.0.html

Όταν ανοίξει η εικόνα κάντε διπλό κλικ... θα μεγαλώσει κι άλλο!
Πάντως δεν θα έφτανα στο αποτέλεσμα αυτό (το σχετικά καλό) αν δεν υπήρχε το forum του model club! Έτσι για να παινέψουμε και λίγο το «σπίτι» μας!