Αποστολέας Θέμα: TICONDEROGA CLASS 1/700 MINICRAFT "Η πρώτη μου φορά!"  (Αναγνώστηκε 7442 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nasos77

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
Απ: TICONDEROGA CLASS 1/700 MINICRAFT "Η πρώτη μου φορά!"
« Απάντηση #50 στις: Φεβρουαρίου 21, 2013, 10:59:47 μμ »
Φίλε Νώντα, σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Η τύχη του πρωτάρη!

ʼρχισαν να με ζώνουν τα φίδια μ' αυτά τα ρέλια! Μου βάλατε φωτιές!
Αν εξαιρέσουμε το κομμάτι του κόστους, αφενός μεν θα πρέπει να το παραγγείλω (επαρχεία γαρ), δηλαδή χρόνος "στο περίμενε", αφετέρου δε δεν ξέρω τι ακριβώς χρειάζομαι και από πού!  ::dontknow::
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος alex83

• IPMS HELLAS 1315
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Aθηνα
  • Fail to prepare is prepare to fail...
« Απάντηση #51 στις: Φεβρουαρίου 21, 2013, 11:07:56 μμ »
Μπράβο Νάσο πολύ ωραίο βγήκε,μια χαρά τα κατάφερες κ η απόδοση της θάλασσας επίσης είναι πολύ καλή! ::salut::
Aλέξανδρος Μαρίνος
FB: AlexSMT
Instagram:alexscalemodeltherapy

Αποσυνδεδεμένος nasos77

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #52 στις: Φεβρουαρίου 21, 2013, 11:18:42 μμ »
Alex σ' ευχαριστώ! Ξέρεις όμως ποια είναι η μεγάλη μου αγάπη... το ελικόφτερο ::cry2:: Ετοιμάζομαι να επανέλθω! :wink:

Αποσυνδεδεμένος alex83

• IPMS HELLAS 1315
  • MC crew
  • Scale 1/35
« Απάντηση #53 στις: Φεβρουαρίου 21, 2013, 11:24:50 μμ »
Ξερω ξερω..κ εγώ κάνω ένα διάλειμμα τώρα αλλά θα θα επιστρέψω πίσω λίαν συντόμως :mrgreen: :mrgreen: ::salut::
Aλέξανδρος Μαρίνος

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #54 στις: Φεβρουαρίου 22, 2013, 10:13:36 πμ »
ʼρχισαν να με ζώνουν τα φίδια μ' αυτά τα ρέλια! Μου βάλατε φωτιές!
Αν εξαιρέσουμε το κομμάτι του κόστους, αφενός μεν θα πρέπει να το παραγγείλω (επαρχεία γαρ), δηλαδή χρόνος "στο περίμενε", αφετέρου δε δεν ξέρω τι ακριβώς χρειάζομαι και από πού!  ::dontknow::

Νασο, επειδη ουσιαστικα το εχεις τελειωσει το πλοιο, οποτε θα σου προτεινω ενα σετ της eduard που αποτελειται απλα απο ρελια χωρις επιπλεον λεπτομερειες του πλοιου. Και ειναι κ σχετικα φτηνο. Πρεπει να εχει γυρω στα 10 ευρω

::arrowred:: http://www.eduard.com/store/Eduard/Photo-etched-parts/Photo-etched-set/Ships/1-700/US-Navy-Railing-1-700.html

Νώντας

Αποσυνδεδεμένος nasos77

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #55 στις: Φεβρουαρίου 22, 2013, 10:31:02 μμ »
Ευχαριστώ πολύ ρε συ Νώντα! Μήπως υπάρχει περίπτωση να βρεθεί πουθενά από Ελλάδα... μόνο εξωτερικό το βρίσκω προς το παρόν. :(

Δεν ξέρω αν έχει σημασία πλέον γιατί πριν από λίγο το σκάφος χτυπήθηκε από "επιφανείας - επιφανείας" και πιο συγκεκριμένα επιφανείας - γραφείου! Μάλλον... πρέπει να δούλεψαν τα αντίμετρα γιατί το βρήκε στους ιστούς και τους καταυγαστήρες. Δεν ξέρω αν σώζεται! :roll: ::cry2::

Οδηγίες προς ναυτιλλομένους: Όταν είμαστε πτώματα στην κούραση όσο και να το θέλουμε δεν καταπιανόμαστε με κατασκευές! 

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #56 στις: Φεβρουαρίου 22, 2013, 10:33:44 μμ »
Ωχ!!! Φωτογραφίες από την ζημιά για να εκτιμήσουμε την κατάσταση και να δώσουμε ETBOL (Estimeted time back on line)  :( :( :(

Αποσυνδεδεμένος nasos77

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #57 στις: Φεβρουαρίου 27, 2013, 12:34:36 πμ »
Γεια σας παιδιά! Δεν ξέρω τι προσπαθώ να κάνω, μάλλον ψιλοχαζεύω και δεν ξεκινάω κάτι άλλο ή έστω να πιάσω κανα παρατημένο!

Ευτυχώς η ζημιά διορθώθηκε, ρέλια θα μπουν κάποια στιγμή στο μέλλον... όταν τα βρω... και... πάω να κλείσω κάπως έτσι...

Γιατί τι είναι η κλάση Ticonderoga χωρίς Τomahawk ένα τίποτις!

Θα γίνει προσπάθεια για καλύτερες φωτο... δυστυχώς η ψηφιακή που διαθέτω δεν μπορεί να εστιάσει σε όλο το εύρος του πλοίου όταν "τραβάω" πιο προοπτικές φωτο!

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #58 στις: Φεβρουαρίου 27, 2013, 05:55:35 πμ »
Eντάξει Νάσο έγραψες φίλε ,έχεις μεγάλη αντίληψη και τα καράβια σου πάνε γάντι ,συνέχισε έτσι φίλε!!!

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #59 στις: Φεβρουαρίου 27, 2013, 08:55:27 πμ »
Νασο πολυ καλη η ιδεα σου για τον Tomahawk και η υλοποιηση της στην 1/700. Εμενα μου αρεσει παρα πολυ!!!

Oσο για τα ρελια απο Ελλαδα, τσεκαρε στην Αργυρουπολη στο Γρηγορη. Ειχα δει σετακια σκετα με ρελια.  ::salut:: ::salut:: ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος karld76

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα-Aθήνα
  • Κάρολος Δαρκαδάκης
« Απάντηση #60 στις: Φεβρουαρίου 27, 2013, 12:27:10 μμ »
  Νάσο συγχαρητήρια,έχεις κάνει πραγματικά μιά πολύ όμορφη δουλειά τόσο για την κλίμακα όσο και για την ποιότητα του κιτ.Μου αρέσει ιδιαίτερα η απόδοση της θάλασσας και η εκτόξευση του πυραύλου.Μπορείς αν θες να μας πεις δυό λόγια για το πως έκανες το τελευταίο;Επίσης θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες,εδώ που το έχεις φτάσει πρέπει να βάλεις και τα ρέλια,πραγματικά θα εκτοξεύσουν την κατασκευή σου.

::good_job_smilie:: ::good_job_smilie:: ::good_job_smilie:: ::armee_smilies121::

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #61 στις: Φεβρουαρίου 27, 2013, 04:27:14 μμ »
Ακολουθεί κλασσικό παράδειγμα κουτοπόνηρης εκδήλωσης ξερολίασης σε συνδιασμό με κομπλεξισμό και πανωμυτίαση με εκφάνσεις σνομπισμού:

«Καλή η ιδέα σου φίλε μου αλλά δυστυχώς έχεις κάνει ένα πολύ σημαντικό λάθος. Στον πρυμναίο κάθετο εκτοξευτήρα τα καταδρομικά κλάσης Ticonderoga ΔΕΝ έφεραν βλήματα tomahawk γιατί απλά δεν χωράγανε. Η απόσταση από το κατάστρωμα μέχρι τους άξονες, που σε εκείνο το σημείο έβγαιναν από το σκάφος στην θάλασσα και το διαμέρισμα γεννήτριας ανάγκης δεν επέτρεπαν την αποθήκευση βλημάτων tomahawk στις πρυμναίες θέσεις παρά μόνο στις μπροστινές. Στις πρυμναίες θέσεις έφερε μόνο sm-2 κι asroc. »

Και κάπως έτσι ξενερώνεις έναν άνθρωπο που έσπασε το κεφάλι του και έσφαξε τα δάχτυλά του να κάνει κάτι όμορφο.

Το δικό μου σχόλιο είναι:

ΜΑΜΑΤΟ!!!!!!  ::icon_antegeia:: ::icon_antegeia:: ::101:: ::101::

Σκέψου τι μπορείς να κάνεις στην 1/350  ::077devil:: ::077devil:: ::077devil::

Αποσυνδεδεμένος panos.v

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ν.Ιωνία, Αθήνα
  • IPMS 1281
« Απάντηση #62 στις: Φεβρουαρίου 27, 2013, 04:48:46 μμ »
Κάτι τέτοια βλέπω και θέλω και εγώ ένα καραβάκι οπωσδήποτε....
Όταν διαβάζω ότι είναι "η πρώτη μου φορά" μένω με το στόμα ανοιχτό και μετά όταν μου περάσει το σοκ διαολίζομαι... :evil: ::eusa_wall::
Όσο για την τελευταία "πινελιά".... είναι όλα τα λεφτά...!!!  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #63 στις: Φεβρουαρίου 27, 2013, 05:08:18 μμ »
Πωω πω χάλια. Δεν μου αρέσει καθόλου.  ::glossa::
Ιδίως η εκτόξευση!!!!!   :lol: :lol:

Όντως πολύ καλό αποτέλεσμα.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Νασος

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #64 στις: Φεβρουαρίου 27, 2013, 06:21:57 μμ »
Οπως λέει και ο Νικόλας σκέψου τι μπορείς να κάνεις στην 1/350.Εξαιρετική η ιδέα σου με την εκτόξευση και πραγματικά θα ήταν πολύ καλό για όλους εμας (ευχής εργον θα έλεγα)να μάθουμε πωε έκανες κάτι τόσο όμορφο κατασκευαστικά.Να είσαι καλά!!!! ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος alex83

• IPMS HELLAS 1315
  • MC crew
  • Scale 1/35
« Απάντηση #65 στις: Φεβρουαρίου 28, 2013, 03:39:24 μμ »
Νάσο βλέπω έβαλες κ εδώ την τέχνη σου χωρίς να τσιγκουνευτείς τίποτα...μου αρέσει πάρα πολύ κ είδικα η εκτόξευση είναι το κερασάκι στην τούρτα πιστεύω!Μπράβο κ πάλι Νασο! ::salut::
Aλέξανδρος Μαρίνος

Αποσυνδεδεμένος nasos77

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #66 στις: Μαρτίου 02, 2013, 05:32:11 μμ »
Παράθεση
Eντάξει Νάσο έγραψες φίλε ,έχεις μεγάλη αντίληψη και τα καράβια σου πάνε γάντι ,συνέχισε έτσι φίλε!!!
Σταμάτη σ' ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!

Παράθεση
Νασο πολυ καλη η ιδεα σου για τον Tomahawk και η υλοποιηση της στην 1/700. Εμενα μου αρεσει παρα πολυ!!!
Oσο για τα ρελια απο Ελλαδα, τσεκαρε στην Αργυρουπολη στο Γρηγορη. Ειχα δει σετακια σκετα με ρελια.
Νώντα σ' ευχαριστώ! Δυστυχώς δεν έχει... τουλάχιστον αυτό είδα στην ιστοσελίδα του. :(

Παράθεση
Νάσο συγχαρητήρια,έχεις κάνει πραγματικά μιά πολύ όμορφη δουλειά τόσο για την κλίμακα όσο και για την ποιότητα του κιτ.Μου αρέσει ιδιαίτερα η απόδοση της θάλασσας και η εκτόξευση του πυραύλου.Μπορείς αν θες να μας πεις δυό λόγια για το πως έκανες το τελευταίο;Επίσης θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες,εδώ που το έχεις φτάσει πρέπει να βάλεις και τα ρέλια,πραγματικά θα εκτοξεύσουν την κατασκευή σου.
Κάρολε σ' ευχαριστώ. Έπρεπε ν' ασχοληθώ περισσότερο μαζί του! Την επόμενη φορά! Δες πιο κάτω για το πώς.

Ακολουθεί κλασσικό παράδειγμα κουτοπόνηρης εκδήλωσης ξερολίασης σε συνδιασμό με κομπλεξισμό και πανωμυτίαση με εκφάνσεις σνομπισμού:

«Καλή η ιδέα σου φίλε μου αλλά δυστυχώς έχεις κάνει ένα πολύ σημαντικό λάθος. Στον πρυμναίο κάθετο εκτοξευτήρα τα καταδρομικά κλάσης Ticonderoga ΔΕΝ έφεραν βλήματα tomahawk γιατί απλά δεν χωράγανε. Η απόσταση από το κατάστρωμα μέχρι τους άξονες, που σε εκείνο το σημείο έβγαιναν από το σκάφος στην θάλασσα και το διαμέρισμα γεννήτριας ανάγκης δεν επέτρεπαν την αποθήκευση βλημάτων tomahawk στις πρυμναίες θέσεις παρά μόνο στις μπροστινές. Στις πρυμναίες θέσεις έφερε μόνο sm-2 κι asroc. »

Και κάπως έτσι ξενερώνεις έναν άνθρωπο που έσπασε το κεφάλι του και έσφαξε τα δάχτυλά του να κάνει κάτι όμορφο.

Το δικό μου σχόλιο είναι:

ΜΑΜΑΤΟ!!!!!!  ::icon_antegeia:: ::icon_antegeia:: ::101:: ::101::

Σκέψου τι μπορείς να κάνεις στην 1/350  ::077devil:: ::077devil:: ::077devil::
Νίκο με ξενέρωσες  τρελά! :lol: :lol: :lol:
Σ' ευχαριστώ πολύ! Το επόμενο θα είναι σίγουρα στην 1/350 με όλα τα κομφόρ! :wink:

Κάτι τέτοια βλέπω και θέλω και εγώ ένα καραβάκι οπωσδήποτε....
Όταν διαβάζω ότι είναι "η πρώτη μου φορά" μένω με το στόμα ανοιχτό και μετά όταν μου περάσει το σοκ διαολίζομαι... :evil: ::eusa_wall::
Όσο για την τελευταία "πινελιά".... είναι όλα τα λεφτά...!!!  ::salut::
Παναγιώτη σ' ευχαριστώ! Πάρε οπωσδήποτε... είναι ΣΟΥΠΕΡ! ::thumbleft::

Πωω πω χάλια. Δεν μου αρέσει καθόλου.  ::glossa::
Ιδίως η εκτόξευση!!!!!   :lol: :lol:

Όντως πολύ καλό αποτέλεσμα.  ::salut::
Κώστα ούτε κι εμένα μ' αρέσει! ::glossa:: Σ' ευχαριστώ!

Οπως λέει και ο Νικόλας σκέψου τι μπορείς να κάνεις στην 1/350.Εξαιρετική η ιδέα σου με την εκτόξευση και πραγματικά θα ήταν πολύ καλό για όλους εμας (ευχής εργον θα έλεγα)να μάθουμε πωε έκανες κάτι τόσο όμορφο κατασκευαστικά.Να είσαι καλά!!!! ::salut:: ::salut:: ::salut::
Συνονόματε σ' ευχαριστώ πολύ!
Λοιπόν ο καπνός έγινε με ατλακόλ και βαμβάκι για τον βασικό κορμό. Στη μέση έχω περάσει ένα συρματάκι. Σε αυτή φάση είναι λίγο εύπλαστο... το συμμορφώνουμε σύμφωνα με τις επιθυμίες μας. Αφού στεγνώσει τυλίγουμε γύρω απ' τον κορμό μικρά κομμάτια από βαμβάκι τραβώντας τα λίγο να χωρίσουν λίγο οι ίνες του. Στερεώνουμε με λακ. Προσθέτουμε τρουφάκια, μπαλάκια πάντα με λακ. Για να μαυρίσω κάποια κομμάτια χρησιμοποίησα σκόνη αγιογραφίας. Με αερογράφο ίσως να ήταν καλύτερα! Αυτά!

Νάσο βλέπω έβαλες κ εδώ την τέχνη σου χωρίς να τσιγκουνευτείς τίποτα...μου αρέσει πάρα πολύ κ είδικα η εκτόξευση είναι το κερασάκι στην τούρτα πιστεύω!Μπράβο κ πάλι Νασο! ::salut::
Alex, ευχαριστώ φίλε! Όσο να πεις τσιγκουνεύτηκα αρκετά σε λεπτομέρεια! :cry:

Τελευταίες φωτο... έκανα κάποιες ρυθμίσεις στην μηχανή μου (με κάποιους περιορισμούς βέβαια) βάση ενός επίσης πολύ καλού νήματος (το άλλο είναι το c. nemo) σχετικά με την φωτογράφιση των μοντέλων μας του  Raw_Shooter. http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,8912.0.html

Όταν ανοίξει η εικόνα κάντε διπλό κλικ... θα μεγαλώσει κι άλλο!

Πάντως δεν θα έφτανα στο αποτέλεσμα αυτό (το σχετικά καλό) αν δεν υπήρχε το forum του model club! Έτσι για να παινέψουμε και λίγο το «σπίτι» μας!
 ::lovemodel:: ::lovemodel:: ::thanx::

Αποσυνδεδεμένος nikosmeta

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #67 στις: Μαρτίου 02, 2013, 05:35:36 μμ »
 ::good_job_smilie:: ::good_job_smilie:: ::good_job_smilie:: ::101:: ::101:: ::101:: ::101::

Νάσο βγήκε πάρα πολύ καλό. Μπράβο.

ʼντε πιάσε κανένα αεροπλάνο τώρα να έρθεις στα ίσια σου :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Δημήτρης Σιόλος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρινιο
  • Δημήτρης Σιόλος-IPMS 1314
« Απάντηση #68 στις: Μαρτίου 02, 2013, 06:16:12 μμ »
Ρε θηρίο τώρα το είδα! Τι κουκλί είναι αυτό; ::salut::

Αποσυνδεδεμένος nasos77

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #69 στις: Μαρτίου 02, 2013, 08:51:50 μμ »
Δημήτρη και Νίκο, σας ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά!

Νίκο...
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος papadakis.n

• Νίκος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
« Απάντηση #70 στις: Μαρτίου 02, 2013, 10:11:34 μμ »
Nάσο,έγινε αστέρι  ::good_job_smilie::

Αποσυνδεδεμένος akis333

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #71 στις: Μαρτίου 04, 2013, 06:27:10 μμ »
Υπέροχο, και η θάλασσα πολύ όμορφη ::salut::, πολλά μπράβο  ::thumbleft:: ::thumbleft:: ::thumbleft::

Αποσυνδεδεμένος nasos77

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #72 στις: Μαρτίου 04, 2013, 11:04:44 μμ »
Νίκο και ʼκη, σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!

Tags: