Η παραλλαγη ειναι σουπερ!
Καλη αρχη Κωστα!

Σε ευχαριστω Λαμπρο.
Πολύ ωραία δουλειά στο κόκπιτ.
Η παραλλαγή είναι όλα τα λεφτά αλλά θα χρειαστεί πολλή προσοχή γιατί είδα ότι μερικά σήματα είναι μισά σε ένα χρώμα και μισά σε άλλο, ανάλογα με το χρώμα της παραλλαγής που είναι απο κάτω.
Καλή αρχή και καλή συνέχεια με τη Σφήκα!
Ευχαριστω Κατασκοπε.
Συμφωνώ με τον nikosmeta ,αλλα οχι μονο οταν ερθει η ωρα για τα σήματα αλλα και η παραλλαγή ειναι πολλή δυσκολη λογο του λευκού.
Εγω δεν τα καταφερα να το φτιάξω .
Καλή αρχή και απο εμένα. 
Και μονο που καταφερες να φτιαξεις το κιτ εισαι σουπερ, βαση με οσα βλεπω σε αυτο που φτιαχνω.
Σε ευχαριστω πολυ , η βοηθεια σου θα μου φανει χρησιμη.
Καλή αρχή κι'από μένα σε ένα θέμα που αρέσει... Για κάποιο λόγο το βρίσκω πιο όμορφο από τα καινούργια super hornet.
Το ίδιο κιτ και βελτιωτικά το έχω στο στοκ μου μαζί όμως και με το external set της Eduard... Να δω όταν πιάσω να το φτιάξω τι
θα κατεβάσω αν κρίνω από την μέχρι στιγμής εμπειρία μου με τα φωτοχαραγμένα...
Ελπίζω να μας πεις και που σε παίδεψε και το κιτ και τα ΦΧ.
Με τις εισαγωγές τι σκοπεύεις να κάνεις που υπάρχει το χάος από πίσω;
Εγώ, όπως είχα δει το κιτ σκεφτόμουν να χρησιμοποιήσω λεπτό φύλο πλαστικού για να φτιάξω το εσωτερικό. ʼλλο βέβαια να το έχεις στο μυαλό σου και άλλο να το κάνεις... Λέμε τώρα...
Γιώργος
Τα φωτοχαραγμενα ειναι παιδεμα , αλλα σε παιδευουν οσο θες να παιδευτεις

.
Μεχρι στιγμης οτι εχω κολησει θελει στοκο και τριψιμο (εκτος απο το κοκπιτ που ηθελε μονο τριψιμο)
θες οπλισμος , θες μπροστα ο κωνος που ηθελε και χαραγμα, θες τα φλαπς, βασικα οτι εχω στις φωτο ηθελε και τον στοκο του.
Τωρα με τις εισαγωγες πιο πολυ με αποσχολει πως θα κλεισω το κενο που εχουν παρα το εσωτερικο τους.
αλλο ενα θεμα ειναι ο προβολεας που λεει στις οδηγιες να τοποθετηθει στην αριστερη πλευρα του κιτ δεν μπαινει παρα μονο σε καποιες χωρες οπως Σουηδια, Καναδα, Αυστραλια και τωρα πρεπει να το στοκαρω

Για οτι προκειπτει θα ενημερωνω το θεμα.

Εσενα δεν εχω κατι να σου πω. Απλα σε θελω απο κοντα

Κωστας