Παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά σας λόγια

Χαίρομαι που σας άρεσε
@ gtdeath13 
Αγαπούλα απ' ότι έχω δει σε φωτό γενικότερα κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων στην έρημο, είναι συχνό το φαινόμενο τα όπλα να είναι σαν αλευρωμένα. Κυρίως ο σταθερός οπλισμός των οχημάτων. Τώρα που το ξαναβλέπω βέβαια ίσως το Μ-4 να θέλει λίγο ξεσκόνισμα, μιας και όταν το όχημα είναι σε πορεία ο φορητός οπλισμός συνήθως είναι εντός του οχήματος
@ Dive 
Μήτσε στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο τα οχήματα αυτά ήταν καινούρια κι απ' ότι έχω δει σε φωτό τον εργάτη δεν τον πολυχρησιμοποιούν. Να φανταστείς στις περισσότερες φωτό δεν έχει ξεβάψει καν το χρώμα από την αλυσίδα. Έτσι προτίμησα να μην φθείρω το πήγμα εκεί που ακουμπάει η αλυσίδα
@ Χατζηδημητριου Δ 
Μήτσο έχεις δίκιο για τον καθρέπτη. Όντως υπάρχει sink mark κάτω από το αυτοκόλλητο αλουμινόφυλλο, κάτι το οποίο φάνηκε μόλις κολλήθηκε το αυτοκόλλητο. Επειδή όμως οι καθρέφτες έχουν σπάσει και ξανακολληθεί τουλάχιστον 7-8 φορές, δεν το πειράζω. ʼλλωστε η χειρότερη οπτική γωνιά για να φανεί είναι αυτή της φωτό

Από άλλες γωνίες δεν φαίνεται τόσο έντονα
@ Siva 
Μπορεί Γιάννη να μην ανήκω officialy στο club σας, αλλά τη χάρη την έχω
@ Wildcat 
Ντροπή σου, αεροπλανάς άνθρωπος να μου λές για μπάζα και χώματα

Νίκο αυτά τα οχήματα ήταν στα μετόπισθεν και ουσιαστικά έδρασαν στα σύνορα Σαουδικής Αραβίας - Κουβέιτ σε ρόλο φύλαξης συνόρων, οπότε λογικά δε βρέθηκαν σε μέρη που να δικαιολογεί εικόνες... συμπούρμπουλου και καταστροφής
@ sgt-major 
Περικλή, όντως με τη βάση "έδειξε", αφού πάντα οι βάσεις εντάσουν τα μοντέλα στο φυσικό τους περιβάλλον

Τελικά, οι φωτογραφίες είναι ένας καλός τρόπος να βρείς ταλακίες ή παραλείψεις στο μοντέλο. Μόλις πρόσεξα ότι έχω ξεχάσει να βάψω το οπτικό στη θυρίδα του αρχηγού (κάτι το οποίο θα διορθωθεί πάραυτα)

ΜΦΧ