Αποστολέας Θέμα: LAV-150 Saudi Arabian - HobbyBoss 1/35  (Αναγνώστηκε 14836 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
Απ: LAV-150 Saudi Arabian - HobbyBoss 1/35
« Απάντηση #75 στις: Αυγούστου 28, 2012, 12:25:19 πμ »
Συγγνωμη για την βιαστικη απαντηση πιαστηκα αδιαβαστος :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Ακυρη η παρατηρηση μου.Σορρυ
Ρε Περικλή, θές να μας τρελλάνεις? Τι sorry και αηδίες? Γι' αυτό είμαστε εδώ όλοι... για να κάνουμε λάθη και να μας διορθώνουν τα φιλαράκια μας :wink: :mrgreen:

::salut:: ::salut:: ::salut::
ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #76 στις: Αυγούστου 28, 2012, 06:27:01 μμ »
Πολύ καλό Μάνο,τώρα για τις παρατηρήσεις του ιμιτασιόν καμμένου μην της λαμβάνεις υπόψην.Ετσι και αλλιώς δεν τον υπολογίζει κανείς. :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
« Απάντηση #77 στις: Αυγούστου 28, 2012, 06:52:10 μμ »
Καταγγέλω τον ΜΦΧ, γιατί προσπαθεί να μου κλέψει τον τίτλο του χειρότερου φωτογράφου στο φόρουμ και μάλιστα με αθέμιτα μέσα. Ξέρω από σίγουρη πηγή ,ότι έψαξε σε αρκετούς οίκους ευγηρίας της περιοχής Κορυδαλλού, για να βρει φωτογράφο-παππού με Parkinson.

Επίσης καταγγέλω τον Jim-Eta, ο οποίος λέει τον Alex, ιμμιτασιόν καμμένο. Ο Αλέξης μας είναι original και veritable καμμένος. Σε άλλες ιδιότητές του είναι ιμμιτασιόν.....

Από όσο πάντως μπορώ να διακρίνω το μοντελό είναι καλό. Δεν ξέρω από αυτά τα μαραφέτια, αλλά οπτικά, μου αρέσει. Μπράβο Μάνο!!!

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Das Reich
« Απάντηση #78 στις: Αυγούστου 28, 2012, 07:03:49 μμ »
Καταγγέλω τον ΜΦΧ, γιατί προσπαθεί να μου κλέψει τον τίτλο του χειρότερου φωτογράφου στο φόρουμ και μάλιστα με αθέμιτα μέσα. Ξέρω από σίγουρη πηγή ,ότι έψαξε σε αρκετούς οίκους ευγηρίας της περιοχής Κορυδαλλού, για να βρει φωτογράφο-παππού με Parkinson.

δεν είναι παππούς πίσω απο την κάμερα αλλά έχει ξεχάσει στην θέση "on" την επιλογή blurred στα settings της φωτογραφικης μηχανής!...τον καταγγέλω  κι εγώ διότι θα με αναγκάσει να αλλάξω βαθμούς στα γυαλιά μου!... :evil:
Για τον δε καμενάϊτ  (trade mark reserved) , κάθε λόγος είναι περιττός!... :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #79 στις: Αυγούστου 28, 2012, 10:49:19 μμ »
Πολύ καλό Μάνο,τώρα για τις παρατηρήσεις του ιμιτασιόν καμμένου μην της λαμβάνεις υπόψην.Ετσι και αλλιώς δεν τον υπολογίζει κανείς. :mrgreen:
Ευχαριστώ πολύ Μήτσο :!:
Όσο για το αποκαίδι, σου τά 'χω πεί... σταμάτα να τον καρπαζώνεις κάθε Σάββατο... ορίστε τα αποτελέσματα :mrgreen:

Επίσης καταγγέλω τον Jim-Eta, ο οποίος λέει τον Alex, ιμμιτασιόν καμμένο. Ο Αλέξης μας είναι original και veritable καμμένος. Σε άλλες ιδιότητές του είναι ιμμιτασιόν.....

Από όσο πάντως μπορώ να διακρίνω το μοντελό είναι καλό. Δεν ξέρω από αυτά τα μαραφέτια, αλλά οπτικά, μου αρέσει. Μπράβο Μάνο!!!

ΔΚ
Μπά, δικά μου είναι αυτά τα έργα τέχνης ::glossa:: δεν έβαλα κανέναν άλλο να φωτογραφήσει :wink:
Για τον ʼλεξ δε μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου, είναι ορίτζιναλ... πιο καμμένος πεθαίνεις :twisted:
Ευχαριστώ Μήτσο, χαίρομαι που σου αρέσει :!:

δεν είναι παππούς πίσω απο την κάμερα αλλά έχει ξεχάσει στην θέση "on" την επιλογή blurred στα settings της φωτογραφικης μηχανής!...τον καταγγέλω  κι εγώ διότι θα με αναγκάσει να αλλάξω βαθμούς στα γυαλιά μου!... :evil:
Για τον δε καμενάϊτ  (trade mark reserved) , κάθε λόγος είναι περιττός!... :mrgreen:
ʼτιμο χρώμα αυτό το κίτρινο Θανάση... καίγεται πανεύκολα στις φωτό... γι' αυτό όταν θα βγούν οι φωτό του οχήματος στη βάση του, θα επιστρατεύσω κάποιον που πιάνει το χέρι του με τη φωτομηχανή :wink:
Ζητάω ταπεινά συγνώμη για την όποια κόπωση προκάλεσα στα μάτια σας ::glossa:: :mrgreen:

ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος DJ ANAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Nürnberg/FRANKEN/ΣΕΡΡΕΣ
  • Χοντος Αναστασιος
« Απάντηση #80 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 03:07:22 μμ »
Το εχω αναφερει και σε αλλα ποστ,τα μονοχρωμα οχηματα ειναι δυσκολα στο βαψημο,αλλα εδω Μανο εκανες παρα πολυ καλη δουλεια και μας αρεση.Μπραβο ::salut::
Τασος :wink:

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #81 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 08:53:24 μμ »
Τασούλη ευχαριστώ πολύ, νά 'σαι καλά φιλαράκι :!:

ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος Βασιλακης Ιωαννης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
« Απάντηση #82 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 10:43:40 μμ »
Μανο ομορφη δουλεια σε ενα ασχημο οχημα :mrgreen:[προσωπικη μου γνωμη]
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #83 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 11:46:47 μμ »
Μανο ομορφη δουλεια σε ενα ασχημο οχημα :mrgreen:[προσωπικη μου γνωμη]
Ευχαριστώ πολύ Γιάννη, χαίρομαι που σου αρέσει :!:
Τώρα περί ομορφιάς... δεν είναι όμορφο, αλλά τουλάχιστον είναι εντυπωσιακό :mrgreen:

ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος Voroshilov

• Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ν.Φιλαδέλφεια
« Απάντηση #84 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2012, 12:46:15 πμ »
Φιλαράκι, κανονικά δεν πρέπει να βλέπω το δικό σου, γιατί θα πρέπει να fornetιάσω το δικό μου!!!!
Υπέροχη δουλειά και χαίρομαι που συνέβαλα στο να τελειώσει!!!!

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #85 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2012, 12:56:53 πμ »
Φιλαράκι, κανονικά δεν πρέπει να βλέπω το δικό σου, γιατί θα πρέπει να fornetιάσω το δικό μου!!!!
Υπέροχη δουλειά και χαίρομαι που συνέβαλα στο να τελειώσει!!!!
Φιλαράκι, λές χαζομάρες ::glossa:: :mrgreen:
Το δικό σου δε θέλει fornet, αλλά να προσθέσεις/βελτιώσεις κάποιες μικρολεπτομέρειες που παρέλειψες χάριν ξεπέτας :wink:
Χαίρομαι που σου αρέσει, όπως επίσης χαίρομαι που συνέβαλες να ξεκουνηθώ και να το τελειώσω :mrgreen:

ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #86 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2012, 08:10:14 πμ »
Μανο τωρα το ειδα αυτο φιλε.Παρα πολυ ωραιο βγηκε το βαψιμο.Μπραβο ωρε παιδι ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #87 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2012, 01:50:48 μμ »
Ευχαριστώ ωρε Γιώργη :mrgreen:
Νά 'σαι καλά, χαίρομαι που σου αρέσει :!:

ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
Απ: LAV-150 Saudi Arabian - HobbyBoss 1/35 - ΤΕΛΟΣ
« Απάντηση #88 στις: Οκτωβρίου 14, 2012, 04:50:35 πμ »
Επιτέλους αξιώθηκα ο ακαμάτης να φτιάξω τη βάση (Nickemi) και να βάλω το LAV επάνω. Η άσφαλτος είναι ντουκόχαρτο 220άρι, και τα μπλόκια ρητινένια, ευγενική χορηγία του παπά (aka Athor1972) ::pop::. Επίσης φτιάχτηκε μια ΑΤ με πιστολοθήκη, η οποία έκρυψε μια ατέλεια που υπήρχε στη μέσα πλευρά της θυρίδας του αρχηγού. Τέλος με το μοντελάκι :!:

Ελπίζω να σας αρέσει :mrgreen:

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #89 στις: Οκτωβρίου 14, 2012, 05:18:42 πμ »
αγαπούλα μια χαρούλα...  ::good_job_smilie:: ::good_job_smilie:: ::good_job_smilie::

Τα ντουφέκια γιατί τα σκόνισες μπρε; Δεν πέφτουνε καμπάνες εκεί πέρα για βρώμικα ντουφέκια;

Θα το δούμε και στην έκθεση ...  ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Βελετάς Δημήτριος - Γεννημένος λάθος εποχή
« Απάντηση #90 στις: Οκτωβρίου 14, 2012, 05:26:08 πμ »
Μάνο εξαιρετικό απο κάθε άποψη.
μπραβο φιλαρακι. και φυσικα θα το δούμε απο κοντα. :wink:

ερωτηση..... εκεί στο συρματόσχοινο.... δεν θα ήθελε λιγο ταλαιπωρία ακόμη?

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος Χατζηδημητριου Δ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυκα Νερα
« Απάντηση #91 στις: Οκτωβρίου 14, 2012, 09:06:17 πμ »
Πολυ ωραιο Μανο , και αρκετα πετυχημενη η ασφαλτος με το ντουκοχαρτο.  ::salut::
Τσεκαρε λιγο τους καθρεφτες , ο αριστερος διχνει λιγο περιεργα στην πεμτη φοτο , τριτη σειρα.
Δεν θα βγω στην συνταξη ποτε , κουφαλα νεκροθαφτη

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
« Απάντηση #92 στις: Οκτωβρίου 14, 2012, 11:34:16 πμ »
Επιτέλους αξιώθηκα ο ακαμάτης να

Join the club...  :mrgreen: :mrgreen:

Τι ακαμάτης αγόρι μου εσύ μια χαρά είσαι! Όμορφο πολύ το Lav! Πανέξυπνη η ιδέα της ασφάλτου με το ντουκόχαρτο, ρεαλιστικότατη!

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
« Απάντηση #93 στις: Οκτωβρίου 14, 2012, 11:47:59 πμ »
Τη Hoover που σκουπίσανε την άσφαλτο, πού την έβαλες? Ρίξε κάνα χώμα/μπάζο/σκουπιδάκι ρε! ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος sgt-major

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #94 στις: Οκτωβρίου 14, 2012, 11:49:22 πμ »
Ωραιος ο Μανος και ακομα πιο ωραιο το LAV.
Εξαιρετικη και η βασουλα του του δινει τον αερα να αναδειχθει
Συγχαρητηρια
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ-ΣΜΥ ΤΑΞΗ89

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #95 στις: Οκτωβρίου 14, 2012, 12:59:22 μμ »
Παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά σας λόγια :!:
Χαίρομαι που σας άρεσε :mrgreen:

@ gtdeath13 ::arrowred:: Αγαπούλα απ' ότι έχω δει σε φωτό γενικότερα κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων στην έρημο, είναι συχνό το φαινόμενο τα όπλα να είναι σαν αλευρωμένα. Κυρίως ο σταθερός οπλισμός των οχημάτων. Τώρα που το ξαναβλέπω βέβαια ίσως το Μ-4 να θέλει λίγο ξεσκόνισμα, μιας και όταν το όχημα είναι σε πορεία ο φορητός οπλισμός συνήθως είναι εντός του οχήματος :roll:

@ Dive ::arrowred:: Μήτσε στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο τα οχήματα αυτά ήταν καινούρια κι απ' ότι έχω δει σε φωτό τον εργάτη δεν τον πολυχρησιμοποιούν. Να φανταστείς στις περισσότερες φωτό δεν έχει ξεβάψει καν το χρώμα από την αλυσίδα. Έτσι προτίμησα να μην φθείρω το πήγμα εκεί που ακουμπάει η αλυσίδα :wink:

@ Χατζηδημητριου Δ ::arrowred:: Μήτσο έχεις δίκιο για τον καθρέπτη. Όντως υπάρχει sink mark κάτω από το αυτοκόλλητο αλουμινόφυλλο, κάτι το οποίο φάνηκε μόλις κολλήθηκε το αυτοκόλλητο. Επειδή όμως οι καθρέφτες έχουν σπάσει και ξανακολληθεί τουλάχιστον 7-8 φορές, δεν το πειράζω. ʼλλωστε η χειρότερη οπτική γωνιά για να φανεί είναι αυτή της φωτό :twisted:  Από άλλες γωνίες δεν φαίνεται τόσο έντονα :wink: :mrgreen:

@ Siva ::arrowred:: Μπορεί Γιάννη να μην ανήκω officialy στο club σας, αλλά τη χάρη την έχω :oops: :mrgreen:

@ Wildcat ::arrowred:: Ντροπή σου, αεροπλανάς άνθρωπος να μου λές για μπάζα και χώματα ::glossa::  Νίκο αυτά τα οχήματα ήταν στα μετόπισθεν και ουσιαστικά έδρασαν στα σύνορα Σαουδικής Αραβίας - Κουβέιτ σε ρόλο φύλαξης συνόρων, οπότε λογικά δε βρέθηκαν σε μέρη που να δικαιολογεί εικόνες... συμπούρμπουλου και καταστροφής :roll:

@ sgt-major ::arrowred:: Περικλή, όντως με τη βάση "έδειξε", αφού πάντα οι βάσεις εντάσουν τα μοντέλα στο φυσικό τους περιβάλλον :wink:

Τελικά, οι φωτογραφίες είναι ένας καλός τρόπος να βρείς ταλακίες ή παραλείψεις στο μοντέλο. Μόλις πρόσεξα ότι έχω ξεχάσει να βάψω το οπτικό στη θυρίδα του αρχηγού (κάτι το οποίο θα διορθωθεί πάραυτα) :oops:

ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος Voroshilov

• Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ν.Φιλαδέλφεια
« Απάντηση #96 στις: Οκτωβρίου 14, 2012, 01:17:18 μμ »
Τη Hoover που σκουπίσανε την άσφαλτο, πού την έβαλες? Ρίξε κάνα χώμα/μπάζο/σκουπιδάκι ρε! ::glossa::
Καλά σου λέει ο γάτος!!!
Σε έρημο είναι ο δρόμος!!!
Σκόνισέ τον λίιιιιγο παραπάνω!!!!
Και μην ξεχνάς, ότι πήραν μέρος σε μάχες!!! Την πρώτη μάχη του πολέμου του Κόλπου στο Khafji
(http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Khafji)
Για το όχημα δεν έχω να πώ τίποτα, η πιστολοθήκη με έστειλε αδιάβαστο!!!!

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #97 στις: Οκτωβρίου 14, 2012, 02:13:56 μμ »
Καλά σου λέει ο γάτος!!!
Σε έρημο είναι ο δρόμος!!!
Σκόνισέ τον λίιιιιγο παραπάνω!!!!
Και μην ξεχνάς, ότι πήραν μέρος σε μάχες!!! Την πρώτη μάχη του πολέμου του Κόλπου στο Khafji
(http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Khafji)
Για το όχημα δεν έχω να πώ τίποτα, η πιστολοθήκη με έστειλε αδιάβαστο!!!!
Ορέστη σε ευχαριστώ πολύ :!:

Πάντως, υπάρχουν πολλές φωτό από Μέση Ανατολή, σαν τις παρακάτω, με την άσφαλτο από σχετικώς καθαρή έως πεντακάθαρη, καταμεσής της ερήμου...

Οπότε είπα να μη την μπιχλιάσω πολύ. Αν ήταν να την κάνω... γιαπί ::glossa:: την άσφαλτο, θα έβαζα το μοντέλο σε άμμο και θα ξεμπέρδευα :wink: :mrgreen:
Για το βαθμό φθοράς των πραγματικών πάντως, θεωρώ ότι δεν πρόλαβαν να φθαρούν, σχεδόν καθόλου. Και μια δυό φωτό που υπάρχουν με κάποια οχήματα παρκαρισμένα στον όρχο κάποιας μονάδας, τίγκα στη σκουριά, μάλλον είναι τραβηγμένες μεταγενέστερα και μάλιστα η δουλειά "βρωμάει" εγκατάλειψη :roll:

ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #98 στις: Οκτωβρίου 14, 2012, 04:55:26 μμ »
Ωραίος ο Σαουδάραβας...
ʼντε να τον φωτογραφίσουμε και στην Έκθεση.

Αποσυνδεδεμένος jnsimos

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
« Απάντηση #99 στις: Οκτωβρίου 14, 2012, 04:57:33 μμ »
Μπράβο ρε φίλε, πολύ ωραίο το αποτέλεσμα και έδεσε πολύ καλά με τη βάση. Κάποια στιγμή θα κάνω κι εγώ καμιά...