Από όσο μπορώ να διακρίνω από τις άθλιες φωτό σου, καλό φαίνεται!
Κάνε κανένα τρεξιματάκι στις κάθετες επιφάνιες να του δώσεις λίγο ενδιαφέρον, καμιά λαδιά στο πίσω μέρος και οπωσδήποτε chipping στο σημείο που ακουμπάει η αλυσίδα πάνω στον θώρακα! 
Νά 'σαι καλά

Αν και μου πρόσβαλες τις υπέροχες φωτό μου

θα συμφωνήσω μαζί σου πως θέλει chipping από την αλυσίδα και πως θα γίνουν κάποια μικροτρεξίματα στις τάπες των ρεζερβουάρ και στο βαρούλκο

Επίσης... ξέχασα ο άχρηστος να περάσω λίγο μολυβάκι στις ακμές, κάτι το οποίο θα γίνει...
Πολύ όμορφο! Εκπληξη και η φωτογραφία που έβαλες που το καναβάτσο του πυροβόλου είναι μαύρο!!!
Thank you τα μάλα George

Αν ψάξεις λίγο για αυτό το όχημα (εννοώ αυτή την έκδοση, με το 90άρι Cockerill), βρίσκεις ότι έχουν υπάρξει άπειρες διαμορφώσεις (σε μικροδιαφορές βέβαια), είτε σε χρήση από την SANG, τους πορτογάλους και τους Ταιλανδούς, είτε σε demo καταστάσεις όπου ο κατασκευαστής προσπαθούσε να το προωθήσει σε κάποια χώρα.
Πάντως αν ενδιαφέρεσαι, έχω μαζέψει κάτι λίγες φωτό, οπότε μπορώ να στις δώκω

Μήπως θα έπρεπε, λέω μήπως, να το ξαναφτιάξεις και αυτή τη φορά να το τελειώσεις
εσύ 
:

Και εμένα μου αρέσει η αρτίστικ προσέγγισή σου!
Επίσης συμφωνώ με τις προτάσεις του Alex, ιδιαίτερα για chipping εκεί που εφάπτεται η αλυσίδα.

Ευχαριστώ πολύ Φίλ, χαίρομαι που σου αρέσει

Να σου πώ την αλήθεια δεν ήθελα να το κάνω ένα ολοκίτρινο κουτί, γι' αυτό το είδα λίγο δευτεροπαγκοσμιακά το θέμα από άποψη τεχνοτροπίας

Μάνο, παρόλο που το χρώμα του (πιθανόν και η φωτογράφιση) δεν βοηθάει να φανούν τα σκονίσματα, βγήκε πολύ όμορφο. 
Γιώργο νά 'σαι καλά για τα καλά σου λόγια

Όντως αυτό το χρώμα έχει εξ ορισμού το μειονέκτημα ότι κρύβει τη μπίχλα και για να φανεί κάτι στο τέλος πρέπει λίγο να υπερβάλλεις στο shading και στο λέρωμα, κάτι το οποίο και έκανα. Απλά με τις πενιχρές μου γνώσεις φωτογραφίας και λόγω βιασύνης στη φωτογράφηση, οι φωτό βγήκαν κουκουρούκου (φλάταραν σχεδόν τελειώς τις όποιες τονικές διαβαθμίσεις του άρματος)

Με τη βάση μαζί (που ήδη έχω ξεκινήσει), θα φορτωθώ στον κόρακα να το βγάλει καμιά φωτό της προκοπής

ΜΦΧ