Αποστολέας Θέμα: Panzer I Ausf. A Dragon 1/35  (Αναγνώστηκε 8546 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
Panzer I Ausf. A Dragon 1/35
« στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 05:32:14 μμ »
Την καλησπερα μου απο την παγωμενη Καρδιτσα.Μοντελαρουμε γιατι κρυωνουμε λοιπον.Επομενο project το παντσερακι της Dragon.Σαν μοντελο νομιζω πως ειναι λιγο κουλο,και με ενα σκασμο κομματια που θεωρω πως καποια απο αυτα θα μπορουσαν να ενσωματωθουν σε καποιο αλλο χωρις να χασει το μοντελο την αξια του.Σαν να μην εφτανε αυτο ειπα για πρωτη φορα να βαλω και βελτιωτικο σετ παναθεμα με.Καποια απο τα photo etched δεν καταφερα να τα βαλω ποτε,αν και οσο εβαζα τοσο τα συνηθιζα.Μαλλον ολα μαθαινονται.Εχει τελειωσει λοιπον η κατασκευη και σας την παραθετω για τρεις κυριως λογους
 ::arrowred::Μηπως δειτε καμμια κουλαμαρα που εγω δεν τη βλεπω
 ::arrowred::Μηπως δειτε κανενα λαθος σε σχεση με το πραγματικο μιας που με το διαβασμα δεν εχω τσακωθει αλλα δεν ειμαι και ερωτευμενος
 ::arrowred::Να συζητησουμε λιγο για το βαψιμο.Αν και η εταιρεια δινει διαφορες επιλογες και σηματα απο οσο διαβασα ειναι λαθος.Σε αυτη του τη μορφη το κιτ αναπαριστα πρωιμο μοντελο του αρματος και αντε να γινει ισπανικο η panzer grey εποχης πριν το 39 αρα οχι μαχιμο,αρα οχι πολλες φθορες(κατι που δεν θα το ηθελα :mrgreen:)(Αν και δεν ειμαι και τοσο σιγουρος οτι δεν ειχαν πολλες φθορες).Ισχυουν ολα αυτα?Για δωστε λιγο τα φωτα σας ρε παιδια
Υ.Γ.Για ισπανικο παντως εγω αγορασα τις χαλκομανιες της Bison οποτε αν δεν βρεθει ακρη θα το παω για ταυρομαχο

Το μοντελο:
Click to see the original size.

Και η κατασκευη ως εδω:
Click to see the original size.  Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Ευχαριστω προκαταβολικα για το χρονο σας ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Dimmu Borgir

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Εξαρχεια-Αθηνα
  • Klein Mein
Απ: Panzer I Ausf. A Dragon 1/35
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 05:45:58 μμ »
Γιώργο  η κατασκευή σου είναι καλή μέχρι στιγμής(λίγο προσοχή γύρω-γύρω από τις θυρίδες)!! :wink:ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΔΑΓΚΩΤΟ!!!!! :mrgreen:
I ride my fate with all my hate!!!

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 05:47:32 μμ »
Ωραίο το Χριστιανικό τενεκεδάκι...

Μια παρατήρηση: Η σίτα πάνω από τα καζανάκια των εξατμίσεων θα σε παιδέψει στο βάψιμο... Ή βγάλτη, βάψε τα καζανάκια και μετά βάλτη, ή βγάλε το καζανάκι και το βάζεις μετά το βάψιμο...

Καλή συνέχεια... ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Moderator
  • Scale 1/32
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 07:47:36 μμ »
Μια χαρά η κατασκευή μέχρι εδώ Γιώργο :wink:

Το μόνο σημείο στο οποίο έχω αμφιβολία, είναι η ραφή στη σπιράλ κουρμπαριστή σωλήνα της εξάτμισης (4η φωτό): Μου φαίνεται πως σου ξέφυγε και δε την καθάρισες :roll:

Καλή συνέχεια :!:

::salut:: ::salut:: ::salut::
ΜΚΧ

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 08:21:39 μμ »
Γιώργο πολύ ωραία δουλειά, χαρά στο κουράγιο σου να παλεύεις ταυτόχρονα και με τον Δράκοντα και όλα αυτά τα φωτοέτσια  :lol:
Όπως είπε και ο Μάνος πρόσεξε λίγο τη ραφή της σωλήνας της εξάτμισης και τις θυρίδες περιφερειακά όπως λέει και ο κύριος Fu. Επίσης θα έλεγα να δεις λίγο και την αριστερή ερπύστρια στο πάνω μέρος γιατί έχει κάποιο θέμα ή είναι ιδέα μου;

Περιμένουμε εναγωνίως τους παπάδες που θα κατεβάσεις με τα βαψίματά του.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Ernst Barkman

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 08:34:25 μμ »
ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΔΑΓΚΩΤΟ!!!!! :mrgreen:

Δε ξερω αν αυτη η εκδοση μπορει να γινει σπανιολικη (δεν ειμαι και σπιτι για να το τσεκαρω...),πιθανοτατα παντως γινεται και θα συνταχθω με το Χρηστο.Αλλωστε βαφτηκαν και με πολυ πιο ενδιαφερουσες παραλλαγες απο το κλασσικο panzer grey.Οποτε "Cara al sol..."  :wink:

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουαρίου 08, 2012, 08:58:34 πμ »
Τελικα καλα εκανα και το ανεβασα σε πρωιμο σταδιο.Θα το κανω συνηθεια μου φαινεται.Καταρχην σας ευχαριστω ολους που ασχοληθηκατε και αφιερωσατε χρονο.Οσον αφορα τη ραφη της εξατμισης εχετε δικιο.Τωρα που το ειπατε το προσεξα κι εγω.Θα καθαριστει παραυτα.Για το βαψιμο της gtdeath,εχεις απολυτο δικιο.Αυτο που ξεχασα ο κουλος να γραψω ειναι πως το μοντελο θα παει για βαψιμο οπως ειναι στις τρεις πρωτες φωτο.Ολα τα κοκοψινια απο πανω δεν ειναι κολλημενα,απλα τοποθετημενα για τη φωτογραφηση,κι αυτο για να μπορεσουν να βαφτουν πιο ευκολα.Οποτε συμφωνουμε.Οσο για τις Θυριδες  και την ερπυστρια θα το δω πιο επισταμενα το θεμα.Για το βαψιμο μ αρεσει κι εμενα το σπανιολικο αλλα να το πω και δημοσιως.Καυμος μου ειναι να βαψω ενα panzer grey με την τεχνικη που μας ειχε δειξει ο nino στο Horch, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΟΤΕ ΚΙ ΑΣ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΑΜΕ ΤΟΣΟ.Νικολα στο ειχα ξαναπει και παλιοτερα στο γραφω κι εδω.Οι επιλογες σου ειναι εμπνευση για ολους μας.Ισως δεν ειναι η μοιρα του του παντσερακιου να βαφτει ετσι αλλα να μετοικοισει εις την αλλοδαπη.Θα δουμε.

Οπως και να χει παιδια σας ευχαριστω και παλι,κι οτι αλλο δειτε θα ηθελα να το πειτε ειλικρινα.Ετσι κι αλλιως μαλλον το ΣΚ θα παει για ασταρωμα οποτε εδω ειμαστε ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Voroshilov

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ν.Φιλαδέλφεια
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουαρίου 08, 2012, 04:44:10 μμ »
Να ρίξω μια ιδέα???
Αν θες τόσο πολύ να παίξεις με το γκρί και παράλληλα, να μην το κάνεις "χριστιανικό", γιατί δεν το κάνεις κινέζικο???
Και γκρί ,είναι και εξωτικό και θα συμμετέχεις και στο Pacific GB...
Το μόνο θέμα είναι, αν γίνεται κινέζικο αυτό το Ausf.

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Das Reich
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουαρίου 08, 2012, 05:02:27 μμ »
Να ρίξω μια ιδέα???
Αν θες τόσο πολύ να παίξεις με το γκρί και παράλληλα, να μην το κάνεις "χριστιανικό", γιατί δεν το κάνεις κινέζικο???

πολύ καλή ιδέα έριξε ο Ορέστης!(μάλλον πάει για 3rd Battalion στο Nanking )...:

http://en.wikipedia.org/wiki/Development_of_Chinese_armoured_forces_(1927%E2%80%931945)

...ορίστε και ένα 3D μοντέλο  :

http://www.flatpyramid.com/3d-models/panzer-1-pzkpfw-1-ausfa-china-3d-studio-3ds

προφανώς είναι βασισμένο σε αυτή την φωτό η οποία αφορά pz I το οποίο κατέλαβαν οι Ιάπωνες!(δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι πιστή αντιγραφή!):

http://bountyjumper.blogspot.com/2010/04/chinese-pzkw-i-ausf.html

για τα δε σήματα ο γκοντόγκιος μας έχει διαθέσει έναν σκασμό εθνόσημα!...:

http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,20687.msg428608.html#msg428608

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουαρίου 08, 2012, 11:42:22 μμ »
Γιώργο πολύ ωραίο θέμα
κι εγω θα συμφωνησω με τους περισσότερους : ΙΣΠΑΝΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ
με πρωιμο τρίχρωμο καμουφλάζ

δες το παρακατω λινκ για 2-3 λεπτομέρειες που θα πρέπει να φτιάξεις (εύκολα  :!:)

http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=SquawkBox&file=index&req=viewtopic&topic_id=138279

λοιπόν, με μπρίζωσες και θα προχωρήσω αμεσα το δικό μου (ιδιο και με τα ιδια ...decals)

καλά βαψίματα
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουαρίου 09, 2012, 05:22:33 μμ »
Να ρίξω μια ιδέα???

Ορεστη και γαμω τις ιδεες ειχες.Και panzer grey και μαχιμο.Νομιζω οτι στο μυαλο μου εχω αποκλεισει τις αλλες εκδοχες και παιζω αναμεσα σε κινεζικο και ισπανικο.Ευχαριστω ρε φιλε ::salut:: ::salut::

πολύ καλή ιδέα έριξε ο Ορέστης!(μάλλον πάει για 3rd Battalion στο Nanking )...:

http://en.wikipedia.org/wiki/Development_of_Chinese_armoured_forces_(1927%E2%80%931945)

...ορίστε και ένα 3D μοντέλο  :

http://www.flatpyramid.com/3d-models/panzer-1-pzkpfw-1-ausfa-china-3d-studio-3ds

προφανώς είναι βασισμένο σε αυτή την φωτό η οποία αφορά pz I το οποίο κατέλαβαν οι Ιάπωνες!(δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι πιστή αντιγραφή!):

http://bountyjumper.blogspot.com/2010/04/chinese-pzkw-i-ausf.html

για τα δε σήματα ο γκοντόγκιος μας έχει διαθέσει έναν σκασμό εθνόσημα!...:

http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,20687.msg428608.html#msg428608

Και μετα την πολυ ωραια ιδεα του Ορεστη ηρθε και ο θυσαυρος.Πολυ ευστοχα και χρησιμα ολα τα λινκ.Τι να πω ρε Θαναση.Και μονο για το ενδιαφερον και το χρονο που αφιερωσες χιλια ευχαριστω. ::salut:: ::salut::

Γιώργο πολύ ωραίο θέμα
κι εγω θα συμφωνησω με τους περισσότερους : ΙΣΠΑΝΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ
με πρωιμο τρίχρωμο καμουφλάζ

δες το παρακατω λινκ για 2-3 λεπτομέρειες που θα πρέπει να φτιάξεις (εύκολα  :!:)

http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=SquawkBox&file=index&req=viewtopic&topic_id=138279

λοιπόν, με μπρίζωσες και θα προχωρήσω αμεσα το δικό μου (ιδιο και με τα ιδια ...decals)

καλά βαψίματα
Σ.Σ.
Να το προχωρησεις.Αφου υποσχεθηκες οτι θα τα τελειωσεις ολα τα ημιτελη.Κι ολο προς κατι καινουρια λοξοκοιταζεις παλι :mrgreen: :mrgreen:

Σταυρο απο οτι εχω καταλαβει εγω απο αυτα τα λιγα που διαβασα ειναι οτι απο το 34 μεχρι το 36 που σκασανε μυτη τα παντσερακια σε Ισπανια και Κινα(για να πιασουμε και τη νεα μας επιλογη :)) γινοτανε ενας χαμος εξελιξης στο ausf.A,οπου καποιες απο τις αλλαγες που κανανε στα νεοπαραχθεισα μοντελα τις "περνουσαν" και σε καποια απο τα ηδη υπαρχοντα.Ο τυπος λοιπον στο armorama εχει δικιο για τις 6 σειρες παραγωγης αλλα πιστευω οτι δεν ξεχωριζανε και τοσο ευδιακριτα μεταξυ τους,λογω του οτι εξελλισανε και καποια απο τα προυπαρχοντα αρματα.Οποτε το καραβι που κατεβασε στην Ισπανια τα πρωτα αρματα πρεπει να ειχε καθε καρυδιας καρυδι πανω.Στις περισσοτερες ας πουμε φωτο που εχω βρει απο ισπανικα,ενω δεν υπαρχει πισω δεξια θυριδα παρατηρησης δεν υπαρχει και η εξτρα θωρακιση στο πλαι.Θεωρω πως καπως ετσι πρεπει να ηταν τα πραγματα και στην Κινα(Βασει ημερομηνιων και μονο.Δεν το εχω ψαξει καθολου μιας που δεν ειχα σκεφτει καν για κινεζικο).Θα μου πεις τωρα σιγα τη δυσκολια της πλαινης θωρακισης,βαλτη να παει στο διαολο.Το θεμα ειναι(δεν ξερω αν φταει το κιτ η το βελτιωτικο η η δικια μου ασχετοσυνη) οτι  απο τη δεξια πλευρα δεν υπαρχει καθολου χωρος να μπει το οτιδηποτε.Οτι και να προστεθει εκει,η βαση της κεραιας θα βγει εξω απο τα ασπιδια.Οποτε θα προτιμησω να μην τις βαλω τις εξτρα θωρακισεις για τεχνικους λογους και αφου καλυπτομαι και απο τις φωτο..Για την αναρτηση δε αφενος ειναι ολα κολλημενα πλεον εκει περα και αφετερου το οτι ο τροχος εχει στη διαμετρο 1 χιλιοστο διαφορα απο αυτο που θα επρεπε να εχει θα το κανω γαργαρα πολυ ευκολα :mrgreen: ασε που αμα πιασω να κανω αυτο που εκανε ο τυπος μαλλον το παντσερ θα βγαλει φτερα και θα πεταξει :mrgreen:.Οσο για το κλεισιμο της πισω δεξιας θυριδας μαλλον δεν το γλυτωνω. :mrgreen:.Σε ευχαριστω πολυ προεδρε και μαλλον θα χρειαστω τις γνωσεις σου και στο παρακατω καθως και απο οποιον αλλο γνωριζει

Τα αρματα λεει φτασανε στην Ισπανια panzer grey(εξου και το παρατσουκλι negrillo),και επειτα τα βαψανε εκει με αυτη την τριχρωμη παραλλαγη.Απο οτι εχω καταλαβει ομως,δεν ειχαν ουτε συγκεκριμενο pattern ουτε και τεχνοτροπια(αλλα ειχαν κοφτο σβησιμο,αλλα οχι).Ισχυει αυτο?

Να με συμπαθατε που ρωταω συνεχεια αλλα δεν βρισκω και πολυ πραμα για τα ισπανικα panzer.Σας ευχαριστω ολους και παλι ::salut:: ::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουαρίου 09, 2012, 06:19:54 μμ »
Δυστυχως δεν εχω τη δυνατοτητα να σκαναρω φωτο αλλα μεχρι το βραδακι θα σου εχω μπολικο υλικο απο διαφορες πηγες...  :wink:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουαρίου 09, 2012, 07:04:15 μμ »
Παντως απο μια ματια που εριξα στο διαδικτυο εχει αρκετες φωτο και πολλες ωραιες μοντελιστικες κατασκευες  :wink:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουαρίου 09, 2012, 11:08:28 μμ »
Δυστυχως δεν τα καταφερα να τις σκαναρω...  :(

Και μια κοντινη μελους πληρωματος,αν θελησεις να προσθεσεις φιγουρα...Ο κυριος ειναι Γερμανος (Λεγεωνα Κονδωρ)

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουαρίου 10, 2012, 10:34:35 πμ »

saludos  :wink:

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουαρίου 10, 2012, 12:25:03 μμ »
Ωρε πραμα λεμεεε.Αυτα ειναι.Καλα εγω τι διαολο στραβος ειμαι η λαθος το ψαχνω?.Ουτε τις μισες απο αυτες δεν εχω βρει.Τι να πω.Χιλια ευχαριστω.Υποχρεος ειλικρινα  ::salut:: ::salut:: ::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουαρίου 10, 2012, 03:56:15 μμ »
Ωρε πραμα λεμεεε.Αυτα ειναι.Καλα εγω τι διαολο στραβος ειμαι η λαθος το ψαχνω?.Ουτε τις μισες απο αυτες δεν εχω βρει.Τι να πω.Χιλια ευχαριστω.Υποχρεος ειλικρινα  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Nα σαι καλα Γιωργη,η αληθεια ειναι πως ψαχνοντας για να βοηθησω εσενα,μαζεψα κι εγω ενα σωρο υλικο για παρτη μου. :wink: Καποιες απο τις φωτο προερχονται απο τη βιβλιογραφια μου ενω πολλες βρισκονται σε ισπανικα site.Εκει υπαρχει πραγματικος θησαυρος!Δυστυχως απο Ισπανικα δε σκαμπαζω και για να προσανατολιστω,χρειαστηκα τη βοηθεια μιας φιλης.  ::glossa:: Αν η συνδεση που εχω σπιτι μου επετρεπε μεγαλυτερες ταχυτητες,θα ανεβαζα περισσοτερες αλλα δυστυχως...  :evil: Καλη συνεχεια κι αν βρω κατι αλλο θα το προσθεσω  :wink:

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #17 στις: Μαρτίου 05, 2012, 09:24:34 πμ »
Καλημερα κι απο μενα.Τελικα παρολο που μου φανηκε πολυ καλη η ιδεα του κινεζικου,επειδη ειχα ηδη αγορασει την καρτελα για το ισπανικο ειπα να το κανω ετσι.

Παράθεση
Τα αρματα λεει φτασανε στην Ισπανια panzer grey(εξου και το παρατσουκλι negrillo),και επειτα τα βαψανε εκει με αυτη την τριχρωμη παραλλαγη.Απο οτι εχω καταλαβει ομως,δεν ειχαν ουτε συγκεκριμενο pattern ουτε και τεχνοτροπια(αλλα ειχαν κοφτο σβησιμο,αλλα οχι).Ισχυει αυτο?
Οσον αφορα τα παραπανω που ο ιδιος εγραψα το συμπερασμα ειναι πως η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας.Μετα απο περισσοτερη ερευνα τα συμπερασματα εχουν ως εξης:
Τo panzer grey εισηχθη το 1937.Μεχρι τοτε τα οχηματα ηταν βαμμενα με την Buntfarben-Anstrich παραλλαγη.Σας παραθετω παρακατω τις δυο σχετικες οδηγιες με το θεμα που εκδωσαν οι Γερμανοι στα Αγγλικα

HDv 268, dated 01.05.29, that says that there are three different kinds of Buntfarben-Anstrich: a) small dapples, in order to blend the piece into the surrounding b) large areas, in order to optically disrupt the piece's shape, and c) artist's application, which is a special case and not a standard pattern. Details on Buntfarben to be found in:
HDv 488, from 1926, Annex 4
Which list the colours, dark green, earth brown, and clay yellow, and says that black gauges of 1 to 3 cm can be used to separate the colours (but that this is not obligatory). Borders could be "solid" or "tattered" depending on the purose. No fixed pattern for certain vehicles existed.
Colours to be applied directly upon the anticorrosion primer, no base colour foreseen.

Συμπερασμα στα δικα μου αυτια.Η επιλογη χρωματων ηταν ασαφης,συγκεκριμενο pattern δεν υπηρχε,ουτε καν αν το σβησιμο θα ηταν κοφτο η οχι.Κοινως ψιλομπαχαλο.Καπως ετσι λοιπον φτασανε τα πρωτα panzer στην Ισπανια.
  Και σαν να μην εφτανε αυτο,οι Ισπανοι τα βαφανε κατοπιν απο πανω με οτι ειχανε,συνηθως ανοιχτοτερους τονους(περηφανος λαος,δεν μπορουσαν να αλληλοσκοτωθουν με βρωμικα και πολυκαιρισμενα αρματα :roll:),που φτανανε να καταληγουν σαν και αυτα της εγχρωμης φωτο που ποσταρε ο Κωστας πιο πανω.

Με τα πολλα με τα λιγα επειδη το αρμα ειναι early αποφασισα να το βαψω με αποχρωσεις οσο πιο κοντα στην Buntfarben-Anstrich,λιγο σβησιμο(blue tack) και pattern κοντα αλλα οχι ιδιο με αυτα που εχω δει.Και ιδου τα αποτελεσματα:

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Σας ευχαριστω για το χρονο σας και καλη μερα να χουμε

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #18 στις: Μαρτίου 05, 2012, 10:44:41 πμ »
Μπραβο Γιωργη!Πολυ καθαρο βαψιμο.Κοπιαστικο μεν αλλα εντυπωσιακο.  :wink:

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Moderator
  • Scale 1/32
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #19 στις: Μαρτίου 05, 2012, 05:02:25 μμ »
Λουλούδι το βάψιμο Γιώργο :mrgreen:
Αν μη τι άλλο μας προιδεάζει για το τι θα ακολουθήσει :wink:

Καλή συνέχεια φίλε :!:

ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος giorgos800

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #20 στις: Μαρτίου 05, 2012, 06:46:07 μμ »
Πολυ αωραιο το βαψιμο.
Μπράβο Γιώργο  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #21 στις: Μαρτίου 05, 2012, 06:55:33 μμ »
πάρα πολύ καλό  :!:
ποια χρώματα χρησιμοποίησες  :?:
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Das Reich
« Απάντηση #22 στις: Μαρτίου 05, 2012, 08:01:04 μμ »
χωρίς να γνωρίζω για το σωστό των χρωμάτων (αν και απ 'ότι βλέπω το έχεις ψάξει το θέμα) , θα πώ ότι το τελικό αποτέλεσμα μου αρέσει.Καλή συνέχεια Γιώργο!... ::salut::

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #23 στις: Μαρτίου 05, 2012, 08:04:21 μμ »
Πάρα πολύ όμορφη παραλλαγή και φυσικά το βάψιμο άψογο.
Δεν σε ρωτάω για τα χρώματα...γιατί απλά αυτές οι αποχρώσεις με αφήνουν αδιάφορο  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

χωρίς να γνωρίζω για το σωστό των χρωμάτων

...με εκπλήσσεις...  :twisted: :twisted: ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #24 στις: Μαρτίου 05, 2012, 08:25:42 μμ »
Λέγε τώρα κωδικούς χρωμάτων! ΑΚΟΜΑ;
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!