Αποστολέας Θέμα: Panzer I Ausf. A Dragon 1/35  (Αναγνώστηκε 8533 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sgt-major

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Απ: Panzer I Ausf. A Dragon 1/35
« Απάντηση #25 στις: Μαρτίου 05, 2012, 10:06:54 μμ »
Πολυ ωραιο βαψιμο.Εξαιρετικο
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ-ΣΜΥ ΤΑΞΗ89

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Das Reich
« Απάντηση #26 στις: Μαρτίου 05, 2012, 10:59:55 μμ »
...με εκπλήσσεις...  :twisted: :twisted: ::glossa::

οι εν λόγω αποχρώσεις αγαπητέ είναι πρό  Joe Rosenthal εποχής (πρίν αυτός, εσύ και ο Γεωργίτσης αφήσετε μουστάκι  ::glossa::) και φυσικά  πρίν να υιοθετηθούν τα παρακάτω χρώματα :

Click to see the original size.

sorry για το  ::spam_emoticon::  φίλε Γιώργο αλλά ο γερομπιζμπίκης μου την "μπήκε" πάλι και δεν έχω σκοπό να τον αφήσω με απορίες!... :twisted:  ::glossa:: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #27 στις: Μαρτίου 05, 2012, 11:07:22 μμ »
Γιώργο, άψογος  :!: :!: :!:

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #28 στις: Μαρτίου 05, 2012, 11:16:05 μμ »
Φιλαράκι απ'ότι βλέπω έχεις μεγάλα κέφια. Το βάψιμό σου είναι εξαιρετικότατο και αναμένεται πολύ ενδιαφέρουσα συνέχεια απ'όσο μπορώ να κρίνω.

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #29 στις: Μαρτίου 06, 2012, 10:02:49 πμ »
Εδω ειμαι ωρε μην βαρατε :mrgreen:.Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους για τα καλα σας λογια.Ειλικρινα χαιρομαι που σας αρεσει.Στα επιμερους.Θαναση δεν αποτελει ποτε spam το μουστακι του μουστακια.Καλα του τα λες :mrgreen:(Ο Γεωργιτσης ομως του το κοψανε το μουστακι.Του Φιλιππου ομως ποτε).Οσο για το οτι δεν τον ενδιαφερουν τα χρωματα εγω να τον πιστεψω.Μαλλον τα εχει δει live στα νιατα του και το παιζει κινεζος,γιατι ενταξει δυσκολες εποχες,δεν θελει να τις θυμαται ::glossa:: :mrgreen:.
  Οσο για τα χρωματα κι εδω υπαρχει ενα ψιλομπαχαλο.Μεχρι και το 27 τα πραγματα ηταν στο φλου οπως περιγραφουν και οι πιο πανω οδηγιες.Μετα ομως ολα αλλαξαν ::glossa::.Εισηχθη το συστημα ral.Οποτε τα χρωματα της Buntfarbenanstrich μετατραπηκαν απο clay yellow,dark green,earth brown σε Nr. 17 Erdgelb-matt,Nr. 28 Grün-matt,Nr. 18 Braun-matt η αλλιως RAL 8002,RAL 6007,Ral 8010.Κι εκει που λυθηκε το θεμα το 32 βαλανε και παραλλαγες αυτων των χρωματων (RAL 8014 αντι για το 8010)( RAL 1005 Erdgelb Nr. 22 αντι για  RAL 8002 Nr. 17 Erdgelb-matt)(RAL 6002 Grün Nr. 27 αντι για RAL 6007 Nr. 28 Grün-matt).Χωρις ομως να καταργηθουν οι πρωτοι κωδικοι.Και παλι μπαχαλο δηλαδη.Ετσι λοιπον πηγε μεχρι την εισαγωγη του panzer grey.
  Μοντελιστικα τωρα υπαρχουν διαφορες αποψεις σε αυτο το ζητημα.Οσο κι αν εψαξα κανενας δεν ηταν σιγουρος για τις ακριβεις αποχρωσεις και προτασεις υπαρχουν διαφορες.Αυτα που εγω χρησιμοποιησα ειναι
erdgelb ::arrowred::Humbrol 94 με λιγο 186
Grün ::arrowred::Vallejo model color 70979 German cam. dark green
Braun ::arrowred::Vallejo model color 70822 German cam. black brown

Ολα ξανοιγμενα για το scale effect και τις φωτοσκιασεις.
Αυτα.Τωρα ολα τα παραπανω με καθε επιφυλαξη.Ετσι τα διαβασα ετσι σας τα μεταφερω
 ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #30 στις: Μαρτίου 06, 2012, 10:07:38 πμ »
Κι επειδη παντα ξεχναω κατι,η μονη περιπτωση που βρηκα χρωματα να εκφραζουν την Buntfarbenanstrich με αξιοπιστια(θα μου πειτε τωρα ποιες απο ολες τις αποχρωσεις και θα εχετε και δικιο) ηταν αυτα στο παρακατω review:

http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=Reviews&file=index&req=showcontent&id=5544

Αποσυνδεδεμένος Giorgos G

• Αλανθαστος μοντελιστης ειναι αυτος που δεν κανει μοντελα.
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: θεσσαλονικη
  • Μοντελαρετε γιατι.......χανομαστε!
« Απάντηση #31 στις: Μαρτίου 07, 2012, 01:22:49 πμ »
Πολυ ωραια κατασκευη και βαψιμο Γιωργο! ::good_job_smilie:: ::salut:: ::salut::
ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ GROUP BUILT.

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #32 στις: Μαρτίου 08, 2012, 12:40:44 μμ »
Πολυ ωραια κατασκευη και βαψιμο Γιωργο! ::good_job_smilie:: ::salut:: ::salut::

Να σαι καλα ρε Γιωργαρε,ευχαριστω ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Dimmu Borgir

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Εξαρχεια-Αθηνα
  • Klein Mein
« Απάντηση #33 στις: Μαρτίου 08, 2012, 05:31:13 μμ »
 Πραγματικά εξαιρετικό και υποδειγματικό βάψιμο(κάτι που τείνει να εκλείψει τον τελευταίο καιρό εδώ και ελπίζω να αποτελέσει παράδειγμα πρός μίμηση η προσπάθειά σου.) Η πρόοδός σου είναι αλματώδης και συνέχισε έτσι.ΜΠΡΑΒΟ ::salut:: ::salut:: Χρήστος aka Φου ή αλλιώς φαρμακόγλωσσα :twisted: :mrgreen:
I ride my fate with all my hate!!!

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #34 στις: Μαρτίου 13, 2012, 09:07:27 πμ »
Φαρμακογλωσσα?Καινουριο πρεπει να ναι αυτο :mrgreen:.Να σαι καλα ρε Φου.Σε ευχαριστω πολυ ::salut:: ::salut::

Κι ενα μικρο update
Ψεκαστηκαν με buff και red brown-μαυρο τα ορια καποιων πανελ-θυριδων για να αρχισει να ξεχωριζει η γεωμετρια του αρματος.Βαφτηκε επισης στο πανω μερος του πυργου και το χαρακτηριστικο χ για την απο αερος αναγνωριση
Click to see the original size. Click to see the original size.

Βαφτηκαν οι εξατμισεις

Τοποθετηθηκαν οι χαλκομανιες,εγινε ενα πολυ ελαφρυ στεγνο πινελο,βαφτηκαν ολες οι προεξοχες(βιδες-μεντεσεδες κτλ) σε ανοιχτοτερους τονους τω βασικων και τονιστηκαν οι τριεδρες ακμες του αρματος,ξανοιγοντας το χρωμα τους με λαδια
Click to see the original size. Click to see the original size.

Εγινε dot filtering με λαδια και τωρα ειμαστε καπου εδω
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Και τωρα οι ερωτησεις(σιγα που δεν θα ειχα :mrgreen:)
  Σκεφτομαι τα δυο επομενα βηματα να ειναι wash και chipping.Θα ηθελα ομως τη γνωμη σας εδω για το ποιο απο τα δυο να γινει πρωτο για να καλυφθει λιγο απο το επομενο
  Στο chipping κανω με δυο τονους οπως οι περισσοτεροι.Μια μικρη περιοχη με ξανοιγμενο το βασικο και μεσα σε αυτη το σκουρο καφε του μεταλλου.Ετσι θα κανω κι εδω για το clay yellow.Η απορια μου ειναι στα αλλα δυο χρωματα.Παω και παλι με την ιδια συνταγη και χρωματα,οτι και καλα ξεφτισε το πρασινο και φανηκε λιγο κιτρινο και το μεταλλο απο κατω?Η μηπως εδω θελει τριχρωμια?Δηλδη ανοιχτοτερο πρασινο περιμετρικα,μεσα ανοιχτο clay yellow και ακομη πιο μεσα το οξειδωμενο μεταλλο?

Σας ευχαριστω για το χρονο σας ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #35 στις: Μαρτίου 13, 2012, 10:00:47 πμ »
τετοια ώρα, τέτοια λόγια αλλά ...
νομίζω το "Χ" στην οροφή, είναι πιο "χοντρό" από το πρέπον και έχει λάθος "άνοιγμα" (θέλει πιο ανοικτή γωνία στο πίσω μέρος και το κέντρο του σχεδόν στο κέντρο του πύργου).

δύσκολο να διορθώσεις τώρα βεβαια ....

:arrow:  τράβηξε εαν ειναι εύκολο, μια φωτο του μοντέλου, όπως το παραπάνω, για να φανεί η διαφορά....
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος giorgos800

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #36 στις: Μαρτίου 13, 2012, 11:25:00 πμ »
Παρα πολυ ωραιο βαψιμο Γιωργο. Πολλα συγχαρητηρια.  ::salut:: ::salut:: ::salut::
Για το chiping-wash.
Με οποια σειρα και αν τα κανεις δεν υπαρχει διαφορα μεγαλη. Εγω βεβαια θα προτεινα πρωτα το chiping και μετα το wash για να δεσουν τα ξεφλουδισματα μεταξυ τους και με τοα χρωματα της παραλλαγης.

Για τα χρωμματα του ξεφλουδισματος.
Σιγουρα θα χρειαστει καφε σκουρο για το μεταλλο  αλλα και ανιχτοτερους τονους των χρωματων της παραλλαγης για γρατζουνιες κλπ.

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #37 στις: Μαρτίου 13, 2012, 11:31:36 πμ »
Σταυρο να σου πω την αληθεια ειχα κι εγω ενα θεμα με το πως πρεπει να γινει το χ.Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να τραβηξω φωτο, στο λεω εγω πως μαλλον ειναι λιγο πιο χοντρο.Απο κει και περα ομως.Η μοναδικη ουσιαστικα φωτο που εχει βρεθει να φαινεται το πανω μερος του πυργου ειναι ουσιαστικα απο το συγκεκριμενο αρμα(το οποιο κιολας αν δεις μια αλλη φωτο που εχει ποσταρει ο Κωστας πιο πανω αλλα απο αλλη γωνια φαινεται πιο χοντρο απο οτι φαινεται στη συγκεκριμενη φωτο).Το συγκεκριμενο λοιπον αρμα στο συνολο του εχει παρα πολλες διαφορες απο τα αλλα σε χρωματα βαψιματα κτλ.Γιατι οχι λοιπον και στο χ.Απο κει και περα η Bison για παραδειγμα δειχνει εξι διαφορετικα pattern για το πως ηταν η ολη κατασταση στο σημειο αυτο.Μεχρι που εφταναν τα ορια,αλλα ακομα και το μαυρο να αντικαθιστα το ασπρο και τουμπαλιν.Παρολαυτα ομως δεν δινει τις μαυρες η ασπρες σε χαλκομανια ενω δινει απιστευτα αλλα πραγματα.Μαλλον ηθελε να το αποφυγει ισως γιατι και αυτοι δεν ξερανε ακριβως πως επρεπε να ειναι.Ισως.Επιθσης χρωματικα ολα τα αρματα ηταν μπαχαλο γιατι οχι και το χ σε εναν πολεμο που μονο φυσιολογικος δεν ητανε.Σιγουρα δεν διεκδικω δαφνες οτι εχω κανει το σωστο.Το αντιθετο μαλιστα.Δεν εχω ιδεα ποιο ειναι το σωστο.Το μεγαλο θεμα εδω ειναι πως δεν νομιζω οτι υπαρχει σωστο και πρεπον ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #38 στις: Μαρτίου 13, 2012, 11:55:29 πμ »
Παρα πολυ ωραιο βαψιμο Γιωργο. Πολλα συγχαρητηρια.  ::salut:: ::salut:: ::salut::
Για το chiping-wash.
Με οποια σειρα και αν τα κανεις δεν υπαρχει διαφορα μεγαλη. Εγω βεβαια θα προτεινα πρωτα το chiping και μετα το wash για να δεσουν τα ξεφλουδισματα μεταξυ τους και με τοα χρωματα της παραλλαγης.

Για τα χρωμματα του ξεφλουδισματος.
Σιγουρα θα χρειαστει καφε σκουρο για το μεταλλο  αλλα και ανιχτοτερους τονους των χρωματων της παραλλαγης για γρατζουνιες κλπ.

Γιωργη να σαι καλα φιλε.Σ ευχαριστω.Για τη σειρα εληφθη και συμφωνω.Απλα υπαρχει μια ολοκληρη συζητηση για αυτο και ηθελα να δω και τις δικες σας γνωμες.Για τους ανοιχτοτερους τονους στο chipping επισης συμφωνω,το θεμα ειναι ποσοι ο ενας μεσα στον αλλο :roll:

::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
« Απάντηση #39 στις: Μαρτίου 13, 2012, 12:54:44 μμ »
Σταυρο να σου πω την αληθεια ειχα κι εγω ενα θεμα με το πως πρεπει να γινει το χ.Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να τραβηξω φωτο, στο λεω εγω πως μαλλον ειναι λιγο πιο χοντρο.Απο κει και περα ομως.Η μοναδικη ουσιαστικα φωτο που εχει βρεθει να φαινεται το πανω μερος του πυργου ειναι ουσιαστικα απο το συγκεκριμενο αρμα(το οποιο κιολας αν δεις μια αλλη φωτο που εχει ποσταρει ο Κωστας πιο πανω αλλα απο αλλη γωνια φαινεται πιο χοντρο απο οτι φαινεται στη συγκεκριμενη φωτο).Το συγκεκριμενο λοιπον αρμα στο συνολο του εχει παρα πολλες διαφορες απο τα αλλα σε χρωματα βαψιματα κτλ.Γιατι οχι λοιπον και στο χ.Απο κει και περα η Bison για παραδειγμα δειχνει εξι διαφορετικα pattern για το πως ηταν η ολη κατασταση στο σημειο αυτο.Μεχρι που εφταναν τα ορια,αλλα ακομα και το μαυρο να αντικαθιστα το ασπρο και τουμπαλιν.Παρολαυτα ομως δεν δινει τις μαυρες η ασπρες σε χαλκομανια ενω δινει απιστευτα αλλα πραγματα.Μαλλον ηθελε να το αποφυγει ισως γιατι και αυτοι δεν ξερανε ακριβως πως επρεπε να ειναι.Ισως.Επιθσης χρωματικα ολα τα αρματα ηταν μπαχαλο γιατι οχι και το χ σε εναν πολεμο που μονο φυσιολογικος δεν ητανε.Σιγουρα δεν διεκδικω δαφνες οτι εχω κανει το σωστο.Το αντιθετο μαλιστα.Δεν εχω ιδεα ποιο ειναι το σωστο.Το μεγαλο θεμα εδω ειναι πως δεν νομιζω οτι υπαρχει σωστο και πρεπον ::salut:: ::salut::

υπαρχει "σωστο και πρέπον".....
όχι "τυπικά", καθώς δεν υπάρχουν πχ. επίσημοι κανονισμοί βαφής της εποχής,
αλλά υπάρχουν φωτό εποχής που δείχνουν κατά κανόνα
"φαρδύ και λεπτό" Χ, αντί για "χοντρό και ψηλό" χ
συνεπώς, μια τέτοια προσέγγιση πέφτει πιο κοντά στην πραγματικότητα.
πάντως και η παραδοχή που κάνεις είναι "σωστή" (υπήρχαν σχεδόν απ' όλα τελικά)
οπότε, αφού σ' αρέσει εσένα το αποτέλεσμα, εμένα μου περισσεύει.

σε ότι αφορά στη Bison, θεωρώ ότι δε δίνει τα ανάλογα σήματα, λόγω της ιδιαιτερότητας της συγκεκριμένης περιοχής (επιφάνεια με μεγαλη θυρίδα, μεντεσέδες κλπ.), των πολλών επιλογών (αλλού άσπρο μόνο στη θυρίδα, αλλού σε όλο το οριζόντιο του  πύργου)
και της αντίστοιχης, σχετικής ευκολίας να φτιάξει ο μοντελιστής ότι επιθυμεί, μόνος του (προσωπική άποψη )

καλή συνέχεια με τις φθορές
 :oops: μόλις μου θύμησες ότι έπρεπε να εχω βάψει την εξάτμιση, πριν βάλω τα φωτοέτσια και μάλλον με βλέπω να τα ξεκολλάω το βράδυ  :oops:
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #40 στις: Μαρτίου 13, 2012, 01:46:14 μμ »
Οχι ρε Σταυρο το θεμα δεν ειναι τι μ αρεσει ουτε τι περισσευει.Απλα εσκασα να βρω ακρη με την παραλλαγη και κατεληξα οτι η εποχη ηταν ενα μπαχαλο οσον αναφορα τα βαψιματα.Τι διαολο δεν μπορει σε ολα να ηταν ψιλοχυμα και σε τουτο δω να ριχναν καμπανες οι αξιωματικοι στους ανταρτες βαφεις γιατι τους ξεφυγαν καποια εκατοστα στο παχος της γραμμης,τη στιγμη μαλιστα που δεν γνωριζουμε για καποια οδηγια βαφης.Μετα απο ολα αυτα που διαβασα,αν εχω μπει εστω και ελαχιστα στο πνευμα της εποχης,με το που ξεβαφαν λιγο αυτες οι γραμμες τις πλακωνανε απο πανω με οτι βρισκανε και το μονο που τους ενοιαζε ηταν να μην μπερδευτουν οι πιλοτοι του κονδορα και τους σκασουνε καμμια μπουρλοτια στο κεφαλι.Ασε που αν δεχτω το συγκεκριμενο αρμα ως οδηγο θα πρεπει να ξαναβαψω ολο το μοντελο γιατι αυτοματα κυρησσεται λαθος. :roll:.Τεσπα το αφηνω ως εχει,οχι γιατι μ αρεσει η γιατι εχω αποδειξεις πως ειναι σωστο,αλλα γιατι δεν εχω και αποδειξεις για το αντιθετο,και ποιος ξαναβαφει τωρα...

Οντως να τις βαψεις τις εξατμισεις πριν γιατι μετα... :(.Αντε και κανα update.Πιαστηκες με πολλα λογω του εκβιασμου,πηρες φορα,και μετα νομιζω το εριξες στις τεμπελιες ::glossa:: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #41 στις: Μαρτίου 13, 2012, 01:52:32 μμ »
πράγματι το βἀψιμο -πέρα από τα πρωτοπαραδοθέντα -γινόταν στο πεδίο της μάχης , οπότε ......

Αποσυνδεδεμένος Ernst Barkman

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #42 στις: Μαρτίου 13, 2012, 01:54:09 μμ »
Ενα σκασμο φωτο ανεβασα βρε παιδια,μη κολλατε στο συγκεκριμενο οχημα  :mrgreen: Παρτε παραδειγμα τα Χ των Τ26 κι αν βρειτε εστω και δυο ομοια,εγω ειμαι ο Συν/χης Μoscardo  :D
Γιωργη συνεχισε τη φοβερη δουλεια να γουσταρωμεν  :wink:

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #43 στις: Μαρτίου 13, 2012, 02:00:43 μμ »
Γιώργη πραγματικά έχεις μεγάλα κέφια και κάνεις απίθανη δουλειά. Πανέμορφο αποτέλεσμα μέχρι τώρα. Κι εγώ θα συμφωνήσω στο πρώτα chipping και μετά wash ώστε να δέσουν όλα μαζί  :wink: Καλά τελειώματα  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
« Απάντηση #44 στις: Μαρτίου 13, 2012, 02:08:57 μμ »
παρανοήθηκε η τοποθετηση μου  :oops:
συγγνώμη, δεν ηθελα να πω ότι κάνει τους κεφαλιού σου.
φαίνεται οτι το έχεις ψάξει το θεμα
καλή συνέχεια όπως προείπα
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #45 στις: Μαρτίου 13, 2012, 03:18:59 μμ »
πράγματι το βἀψιμο -πέρα από τα πρωτοπαραδοθέντα -γινόταν στο πεδίο της μάχης , οπότε ......
Πετρο συμφωνουμε ::salut:: ::salut::

Ενα σκασμο φωτο ανεβασα βρε παιδια,μη κολλατε στο συγκεκριμενο οχημα  :mrgreen: Παρτε παραδειγμα τα Χ των Τ26 κι αν βρειτε εστω και δυο ομοια,εγω ειμαι ο Συν/χης Μoscardo  :D
Γιωργη συνεχισε τη φοβερη δουλεια να γουσταρωμεν  :wink:

Κωστα νομιζω οτι δεν θα σου πηγαινε η συγκεκριμενη εικονα.Θα ειχες και προβλημα στο headbanging με τετοια καραφλα ::glossa:: ::glossa:: :mrgreen: :mrgreen:
Σε ευχαριστω ρε φιλαρακι ::salut:: ::salut::

Γιώργη πραγματικά έχεις μεγάλα κέφια και κάνεις απίθανη δουλειά. Πανέμορφο αποτέλεσμα μέχρι τώρα. Κι εγώ θα συμφωνήσω στο πρώτα chipping και μετά wash ώστε να δέσουν όλα μαζί  :wink: Καλά τελειώματα  ::salut::

Νικο να σαι καλα ρε φιλε.Με βλεπω να πιανω το chipping πρωτο λοιπον .Οσο για τα κεφια που λες οντως(ασχετως αποτελεσματος)εχω μια φοβερη διαθεση για μοντελαρισμα τους τελευταιους μηνες.Δεν υπαρχει μερα που να μην κατσω στον παγκο.Φτου μου να μην με ματιασω και κανω παλι μηνες να πιασω πινελο :mrgreen:::salut:: ::salut::

παρανοήθηκε η τοποθετηση μου  :oops:
συγγνώμη, δεν ηθελα να πω ότι κάνει τους κεφαλιού σου.
φαίνεται οτι το έχεις ψάξει το θεμα
καλή συνέχεια όπως προείπα
Σ.Σ.

Σταυρο δεν σε κατηγορω που σκεφτηκες ετσι γιατι σε προσωπικο επιπεδο γνωριζομαστε ελαχιστα.Τιποτα δεν παρανοησα γιατι πολυ απλα δεν μου περασε καν απο το μυαλο οτι μου την ειπες για κατι.Στα δικα μου θεματα δεν υπαρχουν παρεξηγησεις και παρανοησεις.Ειμαστε ολοι συναδελφοι και μουρλοι με τον μοντελισμο και καποιες φορες διαφωνουμε σε μοντελιστικα ζητηματα.Ετσι κανουν οι παρεες.Ασε που εγω δεν το πηρα καν για διαφωνια,αλλα ως ανταλλαγη αποψεων.Αν ολες οι αποψεις εδω μεσα ηταν ιδιες τοτε θα ειχαμε πραγματικα σοβαρο προβλημα.Ισως λεω ισως υπαρχει ενα γενικο κλιμα αυτη την εποχη "δεν σηκωνω μυγα στο σπαθι μου",αλλα εμενα ειδικα στο μοντελισμο δεν με εχει αγγιξει καθολου.Κανενα θεμα λοιπον και σε ευχαριστω που ασχοληθηκες και αφιερωσες χρονο ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #46 στις: Μαρτίου 13, 2012, 04:18:11 μμ »
Γιώργο απλά  ::kerasma::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #47 στις: Μαρτίου 13, 2012, 04:33:28 μμ »
Πολύ μου αρέσει! Καλή συνέχεια φίλε μου.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Θάνος_79

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΕΛΛΑΣ - ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
  • ΠΑΡΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΛΜΗΤΑΙ
« Απάντηση #48 στις: Μαρτίου 13, 2012, 04:40:37 μμ »
Αν και άσχετος με αρματικά πολύ μ' αρέσει

Αποσυνδεδεμένος Ernst Barkman

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #49 στις: Μαρτίου 13, 2012, 09:11:37 μμ »
Κωστα νομιζω οτι δεν θα σου πηγαινε η συγκεκριμενη εικονα.Θα ειχες και προβλημα στο headbanging με τετοια καραφλα ::glossa:: ::glossa:: :mrgreen: :mrgreen:
Σε ευχαριστω ρε φιλαρακι ::salut:: ::salut::

::lol18:: ::lol18:: ::lol18::
Ασε που θα εκανα και silvering!

:D :D :D