Αποστολέας Θέμα: CAC - 12 Boomerang 1/48 Special Hobby  (Αναγνώστηκε 16563 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nosdio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Γιάννης
Απ: CAC - 12 Boomerang 1/48 Special Hobby
« Απάντηση #125 στις: Απριλίου 19, 2016, 10:16:38 μμ »
Το μοντελακι παντως φαινεται μια χαρα!

Τωρα οσο για  την ταλαιπωρια σου θα σου ελεγα το επομενο να ειναι ΟΟΒ, τουλαχιστον να διασκεδασεις.
Απο κει και περα σκατα συμβαινουν αλλα καμια φορα ειναι πολλα..οποτε απλα δε μας ηθελε.Στο καλο να παει.. :wink:

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #126 στις: Απριλίου 20, 2016, 12:49:46 πμ »
Ρε άνθρωπε, αν δεν σε ήξερα θα έλεγα οτι έγραφε το post o Cluseau! :P
Πέρα από την πλάκα, εγώ στο 1/10 των γκαντεμιών που σου είχαν τύχει θα το είχα απογειώσει.
Το αποτέλεσμα πάντως είναι πολύ ωραίο!

Αποσυνδεδεμένος tito

• IPMS 1309
  • Scale 1/35
  • *
  • Χρήστος Μπαλής
« Απάντηση #127 στις: Απριλίου 20, 2016, 11:14:20 πμ »
Το αποτελεσμα ειναι παραπανω απο καλο, εξαιρετικο μπορω να πω... Χαλαλι οι κακοτυχιες, αν και πολλες!

Αποσυνδεδεμένος s-mat

• Scale 1/35
  • *
  • I'll be back soon......I hope
« Απάντηση #128 στις: Απριλίου 20, 2016, 11:01:47 μμ »
Αγαπητέ Σταύρο,

Αν ζητάς παρηγοριά ...μπήκες στο σωστό φορουμ... εδώ, σε αυτό το φορουμ - όπως είπε και ένας διάσημος άγγλος πολιτικός, ποτέ τόσοι πολλοί (μοντελιστές) δεν συμπόνεσαν για τόσα πολλά (στραβοπατήματα) τόσους λίγους (εσένα). :mrgreen:
Νομίζω κατάφερες να αλλάξεις την λέξη "στραβοπάτημα". Από εδώ και στο εξής θα λέγεται "σταυροπάτημα" :lol:
Καλά, κανέναν αγιασμό (εξορκισμό  ::pop::) δεν σκέφτηκες να κάνεις;
Μου φαίνεται η όλη κατασκευή σου γύρισε...μπούμερανγκ.  ::glossa::

Και σταματάω εδώ την πλάκα γιατί στο όριο είμαι να φάω καμιά μπούφλα αν τύχει και βρεθώ μπροστά σου.

Να ξέρεις σε καταλαβαίνουμε και σε συμπονάμε όλοι εδώ (τουλάχιστον), τολμώ να πω.
Νομίζω το πρόβλημα σου ήταν η σποραδική απασχόληση με το μοντέλο και η μακροπρόθεσμη διάρκεια κατασκευής. Κάτι φυσιολογικό καθώς δεν έχεις μόνο τον μοντελισμό να γεμίζει την κάθε σου μέρα. Προτείνω σαν άμεση λύση ψυχολογικής εκτόνωσης να κάνεις ότι κάνουν οι πιλότοι που μόλις έχουν "τσακιστεί" με το α/φος τους. Παίρνουν αμέσως ένα άλλο για μια σύντομη και ευχάριστη πτήση = 72αράκι, με ελάχιστες βελτιώσεις, ευκολία κατασκευής, χωρίς λεπτομέρειες στον κινητήρα, κοκπιτ (κλειστή καλύπτρα), σκέλη (ή και χωρίς σκέλη πχ υδροπλάνο), με εύκολο βάψιμο ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. Εναλλακτικά 48άρι straight from the box και καλό κιτ από Tamiya και πάνω ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.
Αυτά και μην πτοείσαι, συνέχισε την καλή δουλειά.

Νά'σαι καλά Βαγγέλη...
Μετά από μια αυτοκριτική στο τι πήγε στραβά κατέληξα στο ίδιο συμπέρασμα... Πολύς χρόνος, σποραδική δουλειά και φυσικά με τόσα στραβά αρχίζει και θολώνει το μυαλό. Λογικά μου φαίνεται τώρα...
Η λύση είναι αυτή που προτείνεις αλλά πρέπει να ξαναβρώ κέφι και λίγο αυτοπεποίθηση η οποία είναι στο πάτωμα τώρα. Πάντως το μοντέλο το έχω έτοιμο Gannet της τρουμπέτας, απλό κόλλημα, βάψιμο και δρόμο.
Σε ευχαριστώ πολύ για την παρηγοριά και για τις συμβουλές σου  ::salut::

Αληθινά θα μπορούσε να είναι σενάριο για ταινία. Αν υπήρχε σκηνοθέτης που θα δεχόταν να σκηνοθετήσει κατασκευή μοντέλου. Κάνε ένα ξεμάτιασμα και πάρε κάτι από Γιαπωνέζικη εταιρεία για να στανιάρεις. Παρεμπιπτόντως στις φωτογραφίες μου άρεσε πολύ το αποτέλεσμα και δεν είδα κάτι χάλια. Πέρα από τα όποια προβλήματα αντιμετώπισες η κατασκευή σου έχει μια ποιότητα.

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και για τις συμβουλές  ::salut::

Το μοντελακι παντως φαινεται μια χαρα!

Τωρα οσο για  την ταλαιπωρια σου θα σου ελεγα το επομενο να ειναι ΟΟΒ, τουλαχιστον να διασκεδασεις.
Απο κει και περα σκατα συμβαινουν αλλα καμια φορα ειναι πολλα..οποτε απλα δε μας ηθελε.Στο καλο να παει.. :wink:

Shit happens all the time απλά εδώ το παρακάναμε  :mrgreen:
OOB και ξερό ψωμί  :wink:
Σε ευχαριστώ πολύ  ::salut::

Ρε άνθρωπε, αν δεν σε ήξερα θα έλεγα οτι έγραφε το post o Cluseau! :P
Πέρα από την πλάκα, εγώ στο 1/10 των γκαντεμιών που σου είχαν τύχει θα το είχα απογειώσει.
Το αποτέλεσμα πάντως είναι πολύ ωραίο!

Μωρέ θα το είχα σουτάρει πριν μερικά χρόνια αλλά με έπεισε ο Γάτος βλέπεις..
Νά'σαι καλά ʼλεξ  ::salut::

Το αποτελεσμα ειναι παραπανω απο καλο, εξαιρετικο μπορω να πω... Χαλαλι οι κακοτυχιες, αν και πολλες!

Σε ευχαριστώ πολύ αλλά εξαιρετικό δεν είναι σε καμία περίπτωση  ::salut::

Ξέχασα να ευχαριστήσω τον Νίκο Wildcat τόσο για την βοήθεια του όταν κόλλαγα και φυσικά για τον δανεισμό του αλεξήνεμου.
Επίσης ένα ευχαριστώ και στον Κώστα Mastora τόσο για τις πληροφορίες, οσο και για την προσφορά υλικών και εργαλείων που μου χρειάστηκαν.
Σας ευχαριστώ και τους δύο  ::thanx::

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #129 στις: Απριλίου 21, 2016, 12:15:45 πμ »
Και μόνο που δεν το πέταξες είναι το καλύτερο μάθημα για όλους μας. Εϊναι η ηρεμία που αποκτάμε από το χόμπυ. Στα δικά μου μάτια είναι πολύ όμορφο Σταύρο! Τα στραβά του τα γνωρίσεις ο ίδιος καλύτερα απ'όλους μας. :wink:

::salut::

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #130 στις: Απριλίου 21, 2016, 10:13:53 πμ »
Σταύρε, βλέποντας το τελικό αποτέλεσμα, θα σου πώ πώς, χαλάλι ο Γολγοθάς... Μαναρομάναρο... πολύ μου αρέσει :!:

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #131 στις: Απριλίου 21, 2016, 11:19:27 πμ »
Kαι μία ενημέρωση από Ουγγαρία:
http://rlm.at/galerie/998/Moson-2016_020.jpg

Αποσυνδεδεμένος mixalis

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ (ΚΑΛΑΜΑΚΙ)
  • modelclub.gr
« Απάντηση #132 στις: Απριλίου 21, 2016, 12:19:09 μμ »
Τί νά πώ πάρα πάνω από τούς υπόλοιπους..... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Aviator

• Δημήτρης
  • Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #133 στις: Απριλίου 21, 2016, 06:21:04 μμ »
Αυτό είναι που λένε, "του γύρισε μπούμερανγκ".

Πάντως, το μοντέλο φαίνεται άψογο. Μπράβο!
Μέτρον άριστον

Αποσυνδεδεμένος s-mat

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #134 στις: Απριλίου 22, 2016, 12:54:13 πμ »
Και μόνο που δεν το πέταξες είναι το καλύτερο μάθημα για όλους μας. Εϊναι η ηρεμία που αποκτάμε από το χόμπυ. Στα δικά μου μάτια είναι πολύ όμορφο Σταύρο! Τα στραβά του τα γνωρίσεις ο ίδιος καλύτερα απ'όλους μας. :wink:

Ευχαριστώ Λάμπρο,αλλά ηρεμία δεν είχα στα σίγουρα  :mrgreen:

Σταύρε, βλέποντας το τελικό αποτέλεσμα, θα σου πώ πώς, χαλάλι ο Γολγοθάς... Μαναρομάναρο... πολύ μου αρέσει :!:

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

Στραφι πήγε ο γολγόθας Μάνο και όχι χαλαλι. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως  ::salut::

Τί νά πώ πάρα πάνω από τούς υπόλοιπους..... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!!!!!!!!!!

Αυτό είναι που λένε, "του γύρισε μπούμερανγκ".

Πάντως, το μοντέλο φαίνεται άψογο. Μπράβο!

Μωρέ γύρισε μπούμερανγκ και βρήκε κατακέφαλα...Στις φωτογραφίες καλό φαίνεται.... Έχει τα καλά του να μην ξέρεις να φωτογραφίζεις  :mrgreen:

Και ένα συγνώμη από τον Σωτήρη aka sotiris που δεν τον ανέφερα στους ανθρώπους που με βοήθησαν... Thanks sotiris  :wink:

Αποσυνδεδεμένος michalis20

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερατσίνι - Πειραιάς
  • Μιχάλης Σορώτος, IPMS#426
« Απάντηση #135 στις: Απριλίου 22, 2016, 02:28:46 πμ »
Βλεποντας ή επι το ορθοτερον: θαυμαζοντας το τελειωμενο μοντελο ουτε που παει ο νους σου στο...θριλερ που εχει προηγηθει  :!:
Η ολοκληρωση ενος τετοιου kit (παρα τα "τραυματα" που αφηνει) δειχνει σε ολους μας τι μπορουμε να καταφερουμε αν επιμενουμε και δεν το βαζουμε κατω.
Μπραβο ρε 'συ Σταυρο και καλο ξεκινημα στο επομενο project  ::salut:: ::salut:: ::salut::
The Modelling Sting

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθηνα
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #136 στις: Απριλίου 22, 2016, 09:39:27 πμ »
Σταύρο παρά τις ατυχίες που είχες στην κατασκευή, το αποτέλεσμα αποζημιώνει και με το παραπάνω!! Πανέμορφο είναι και το τελικό αποτέλεσμα είναι αρτιότατο!! ʼμα έχεις υπομονή και επιμονή όλα γίνονται!! Μακάρι και τα δικά μου μοντέλα μετά απο τόσες ατυχίες να καταλήγανε έτσι!!  ::salut:: ::salut:: ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος Alan Gelo

• Scale 1/48
  • *
  • Wie ein Floh...aber oho!
« Απάντηση #137 στις: Απριλίου 22, 2016, 09:39:17 μμ »
Σταύρο πολύ καλό φαίνεται να βγήκε, έχεις δίκιο να το θέλεις καλύτερο όμως. Έτσι μόνο βελτιωνόμαστε.
Καλύτερα που το τελείωσες. Προσωπικά αν το άφηνα εγώ θα το θεωρούσα μεγαλύτερη "'ήττα".
Καλή επιτυχία στο επόμενο...σούμπιτο :mrgreen:!

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
« Απάντηση #138 στις: Απριλίου 22, 2016, 10:08:28 μμ »
Πάντως από όλα αυτά που έπαθες λίγα φαίνονται στο τελικό αποτέλεσμα το οποίο είναι εξαιρετικό και δείχνει και την ικανότητά σου ξεπερνάς όποια αναποδιά συμβεί..

...Πάντως το μοντέλο το έχω έτοιμο Gannet της τρουμπέτας...

Υπάρχει άραγε πιο κακομούτσουνο πετούμενο..?  ::glossa::  ʼντε βουρ! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος s-mat

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #139 στις: Απριλίου 22, 2016, 10:52:24 μμ »
Βλεποντας ή επι το ορθοτερον: θαυμαζοντας το τελειωμενο μοντελο ουτε που παει ο νους σου στο...θριλερ που εχει προηγηθει  :!:
Η ολοκληρωση ενος τετοιου kit (παρα τα "τραυματα" που αφηνει) δειχνει σε ολους μας τι μπορουμε να καταφερουμε αν επιμενουμε και δεν το βαζουμε κατω.
Μπραβο ρε 'συ Σταυρο και καλο ξεκινημα στο επομενο project  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Νά'σαι καλά ρε Μιχάλη  ::salut::

Σταύρο παρά τις ατυχίες που είχες στην κατασκευή, το αποτέλεσμα αποζημιώνει και με το παραπάνω!! Πανέμορφο είναι και το τελικό αποτέλεσμα είναι αρτιότατο!! ʼμα έχεις υπομονή και επιμονή όλα γίνονται!! Μακάρι και τα δικά μου μοντέλα μετά απο τόσες ατυχίες να καταλήγανε έτσι!!  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Πραγματικά οι φωτογραφίες το δείχνουν πιο καλό απ'οτι είναι Νώντα. Πάντως σε ευχαριστώ πολύ  ::salut::

Σταύρο πολύ καλό φαίνεται να βγήκε, έχεις δίκιο να το θέλεις καλύτερο όμως. Έτσι μόνο βελτιωνόμαστε.
Καλύτερα που το τελείωσες. Προσωπικά αν το άφηνα εγώ θα το θεωρούσα μεγαλύτερη "'ήττα".
Καλή επιτυχία στο επόμενο...σούμπιτο :mrgreen:!

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και του κακού το καλό  :mrgreen:
Μετά από ένα σημείο το στοίχημα ήταν απλά να το τελείωσω χωρίς πολλά πολλά.

Πάντως από όλα αυτά που έπαθες λίγα φαίνονται στο τελικό αποτέλεσμα το οποίο είναι εξαιρετικό και δείχνει και την ικανότητά σου ξεπερνάς όποια αναποδιά συμβεί..

Υπάρχει άραγε πιο κακομούτσουνο πετούμενο..?  ::glossa::  ʼντε βουρ! ::salut::

Νά'σαι καλά Γιάννη   ::salut::
Το Gannet το πιο κακομούτσουνο; Αν θες σου στέλνω μια φώτο με το στοκ μου για να δεις ασχήμια  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος HARTMANN7

• MC crew
  • Scale 1/35
  • In Cats We Trust
« Απάντηση #140 στις: Απριλίου 25, 2016, 09:56:32 μμ »
Ναι έχεις δίκιο.... δεν είναι τέλειο!!!
Μια χαρά ειναι Σταύρο και μεταξύ μας όπως είπαν και παραπάνω τα παιδιά μεγαλύτερη Ηττα θεωρώ να παρατήσεις κάτι το οποίο έχεις ρίξει δουλειά.
Εμένα πάντως μου αρέσει !!!

Και ναι το Gunnet δεν είναι άσχημο είναι ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ!!!! (Ειδικά απο κοντά!!)
Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

Tags: boomerang r.a.a.f