Αγαπητέ Σταύρο,
Αν ζητάς παρηγοριά ...μπήκες στο σωστό φορουμ... εδώ, σε αυτό το φορουμ - όπως είπε και ένας διάσημος άγγλος πολιτικός, ποτέ τόσοι πολλοί (μοντελιστές) δεν συμπόνεσαν για τόσα πολλά (στραβοπατήματα) τόσους λίγους (εσένα). 
Νομίζω κατάφερες να αλλάξεις την λέξη "στραβοπάτημα". Από εδώ και στο εξής θα λέγεται "σταυροπάτημα" 
Καλά, κανέναν αγιασμό (εξορκισμό
) δεν σκέφτηκες να κάνεις;
Μου φαίνεται η όλη κατασκευή σου γύρισε...μπούμερανγκ. 
Και σταματάω εδώ την πλάκα γιατί στο όριο είμαι να φάω καμιά μπούφλα αν τύχει και βρεθώ μπροστά σου.
Να ξέρεις σε καταλαβαίνουμε και σε συμπονάμε όλοι εδώ (τουλάχιστον), τολμώ να πω.
Νομίζω το πρόβλημα σου ήταν η σποραδική απασχόληση με το μοντέλο και η μακροπρόθεσμη διάρκεια κατασκευής. Κάτι φυσιολογικό καθώς δεν έχεις μόνο τον μοντελισμό να γεμίζει την κάθε σου μέρα. Προτείνω σαν άμεση λύση ψυχολογικής εκτόνωσης να κάνεις ότι κάνουν οι πιλότοι που μόλις έχουν "τσακιστεί" με το α/φος τους. Παίρνουν αμέσως ένα άλλο για μια σύντομη και ευχάριστη πτήση = 72αράκι, με ελάχιστες βελτιώσεις, ευκολία κατασκευής, χωρίς λεπτομέρειες στον κινητήρα, κοκπιτ (κλειστή καλύπτρα), σκέλη (ή και χωρίς σκέλη πχ υδροπλάνο), με εύκολο βάψιμο ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. Εναλλακτικά 48άρι straight from the box και καλό κιτ από Tamiya και πάνω ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.
Αυτά και μην πτοείσαι, συνέχισε την καλή δουλειά.
Νά'σαι καλά Βαγγέλη...
Μετά από μια αυτοκριτική στο τι πήγε στραβά κατέληξα στο ίδιο συμπέρασμα... Πολύς χρόνος, σποραδική δουλειά και φυσικά με τόσα στραβά αρχίζει και θολώνει το μυαλό. Λογικά μου φαίνεται τώρα...
Η λύση είναι αυτή που προτείνεις αλλά πρέπει να ξαναβρώ κέφι και λίγο αυτοπεποίθηση η οποία είναι στο πάτωμα τώρα. Πάντως το μοντέλο το έχω έτοιμο Gannet της τρουμπέτας, απλό κόλλημα, βάψιμο και δρόμο.
Σε ευχαριστώ πολύ για την παρηγοριά και για τις συμβουλές σου

Αληθινά θα μπορούσε να είναι σενάριο για ταινία. Αν υπήρχε σκηνοθέτης που θα δεχόταν να σκηνοθετήσει κατασκευή μοντέλου. Κάνε ένα ξεμάτιασμα και πάρε κάτι από Γιαπωνέζικη εταιρεία για να στανιάρεις. Παρεμπιπτόντως στις φωτογραφίες μου άρεσε πολύ το αποτέλεσμα και δεν είδα κάτι χάλια. Πέρα από τα όποια προβλήματα αντιμετώπισες η κατασκευή σου έχει μια ποιότητα.
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και για τις συμβουλές

Το μοντελακι παντως φαινεται μια χαρα!
Τωρα οσο για την ταλαιπωρια σου θα σου ελεγα το επομενο να ειναι ΟΟΒ, τουλαχιστον να διασκεδασεις.
Απο κει και περα σκατα συμβαινουν αλλα καμια φορα ειναι πολλα..οποτε απλα δε μας ηθελε.Στο καλο να παει.. 
Shit happens all the time απλά εδώ το παρακάναμε

OOB και ξερό ψωμί

Σε ευχαριστώ πολύ

Ρε άνθρωπε, αν δεν σε ήξερα θα έλεγα οτι έγραφε το post o Cluseau! 
Πέρα από την πλάκα, εγώ στο 1/10 των γκαντεμιών που σου είχαν τύχει θα το είχα απογειώσει.
Το αποτέλεσμα πάντως είναι πολύ ωραίο!
Μωρέ θα το είχα σουτάρει πριν μερικά χρόνια αλλά με έπεισε ο Γάτος βλέπεις..
Νά'σαι καλά ʼλεξ

Το αποτελεσμα ειναι παραπανω απο καλο, εξαιρετικο μπορω να πω... Χαλαλι οι κακοτυχιες, αν και πολλες!
Σε ευχαριστώ πολύ αλλά εξαιρετικό δεν είναι σε καμία περίπτωση

Ξέχασα να ευχαριστήσω τον Νίκο Wildcat τόσο για την βοήθεια του όταν κόλλαγα και φυσικά για τον δανεισμό του αλεξήνεμου.
Επίσης ένα ευχαριστώ και στον Κώστα Mastora τόσο για τις πληροφορίες, οσο και για την προσφορά υλικών και εργαλείων που μου χρειάστηκαν.
Σας ευχαριστώ και τους δύο