Ψηφοφορία

Group Build 1/11 - 31/3  -ðñïêñéìáôéêÜ :D

Iran - Iraq war
11 (6.9%)
Soviet war in Afghanistan
8 (5%)
Barbarossa
21 (13.2%)
Pacific 37-45 (land-air-sea)
39 (24.5%)
Vintage
30 (18.9%)
Å.Ó. 1945-2011
15 (9.4%)
Multi-engines
12 (7.5%)
Öéãïõñá
7 (4.4%)
A.Ð.Ð.
9 (5.7%)
ÐïëéôéêÞ áåñïðïñßá
7 (4.4%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 89

Η ψηφοφορία έληξε: Οκτωβρίου 20, 2011, 07:13:58 μμ

Αποστολέας Θέμα: Προταση για GB  (Αναγνώστηκε 58705 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος prokroust

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Σαλαμίνα
  • Η Ελλάς πρέπει να Ζήσει κ θα Ζήσει..(Χ. Τρικούπης)
    • ModelMania
Απ: Προταση για GB
« Απάντηση #450 στις: Οκτωβρίου 25, 2013, 03:52:53 μμ »
Εγω θα συμφωνήσω απόλυτα με τις 2 τελευταίες αποψεις του Γιώργου κ του Γιάννη.
Απο την άλλη απλά να προσθέσω, ότι κ η πληθώρα πολλων GBs δεν βοηθά πάντα σε επιτυχή αποτελέσματα.
ʼν για παράδειγμα αν έτρεχε μόνο ένα GB ετησίος (πάντα μετα απο ψηφοφορία) θα μπορούσαν περισσότεροι να είναι συγκεντρωμενοι σε αυτό κ μόνο.
Κρουστάλλης (Πάκης) Προκόπης

Αποσυνδεδεμένος dkakos

• Δημήτρης Κακογιαννάκος, Σύλλογος Μοντελιστών Καβάλας
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Σέρρες
  • Quod in Vita Agimus, In Aeternum Resonat!
    • SWAT sig
« Απάντηση #451 στις: Οκτωβρίου 25, 2013, 04:16:28 μμ »
Αρκάδιε, έχεις πολύ δίκιο σε αυτά που λές, και οι αριθμοί το επιβεβαιώνουν.
Όμως και άλλοι έχουν δίκιο απο την πλευρά τους.
Τό θέμα είναι όντως να αναλυθεί το θέμα GB, να βγει ενα φορμά, και (για να λέμε την αλήθεια) σε όποιον αρέσει.

Ίσως, η πολύ δημοκρατία, κάνει κακό (σας παρακαλώ ΜΗΝ το πάρετε στραβά και το πολιτικοποιήσετε)

Για να μην μακρηγορώ και γράφω για να γράφω, μπαίνω στο ψητό άμεσα με μια ιδέα/πρόταση για το θέμα:
1) τα GB θα έχουν διάρκεια απο 1η Ιανουαρίου, μέχρι IPMS(?)
2) στον αριθμό 2 ή 3, για τα οποία κάθε χρόνο θα αποφασίζεται απο την διαχείριση και με πολλαπλά κριτήρια, μέσα απο μια λίστα με προτάσεις, ποια θα " τρέξουν"
3) αυτά θα ανακοινώνονται 1-15 Δεκεμβρίου, για τις προετοιμασίες.
4) τέλος, ένα Vintage, να τρέχει την περίοδο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου.
5) Bonus: ένα έξτρα κίνητρο θα ήταν κάποιο δώρο ίσως, απο κάποιον σπόνσορα.

Τα παραπάνω είναι απλά η γνώμη μου και τίποτα παραπάνω.
Να 'στε καλά.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος VF23

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Volos
  • modelclub.gr
« Απάντηση #452 στις: Οκτωβρίου 25, 2013, 09:50:56 μμ »

Τό θέμα είναι όντως να αναλυθεί το θέμα GB, να βγει ενα φορμά, και (για να λέμε την αλήθεια) σε όποιον αρέσει.

Ίσως, η πολύ δημοκρατία, κάνει κακό (σας παρακαλώ ΜΗΝ το πάρετε στραβά και το πολιτικοποιήσετε)

Για να μην μακρηγορώ και γράφω για να γράφω, μπαίνω στο ψητό άμεσα με μια ιδέα/πρόταση για το θέμα:
1) τα GB θα έχουν διάρκεια απο 1η Ιανουαρίου, μέχρι IPMS(?)
2) στον αριθμό 2 ή 3, για τα οποία κάθε χρόνο θα αποφασίζεται απο την διαχείριση και με πολλαπλά κριτήρια, μέσα απο μια λίστα με προτάσεις, ποια θα " τρέξουν"
3) αυτά θα ανακοινώνονται 1-15 Δεκεμβρίου, για τις προετοιμασίες.
4) τέλος, ένα Vintage, να τρέχει την περίοδο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου.
5) Bonus: ένα έξτρα κίνητρο θα ήταν κάποιο δώρο ίσως, απο κάποιον σπόνσορα.

Συμφωνώ απόλυτα..
Παρόλο που έχω συμετάσχει μόνο στα δύο τελευταία GB (καθώς πριν δεν ήξερα τι σήμαινε GB  :lol:) θεωρώ ότι τα ενιαία GB έχουν καλύτερη συμμετοχή και όταν τρέξουν για τόσους μήνες δίνουν τη δυνατότητα να ομαδοποιηθούν οι κατασκευές που θα γινόταν εντός ή εκτός GB να ομαδοποιηθούν όμορφα και να αποτελούν μια προεπισκόπηση του ιστορικού θέματος, της σύρραξης ή του θέματος γενικότερα που περιγράφουν.
Απλά μια άποψη καταθέτω, αλλά από την άλλη σέβομαι τον κόπο και το χρόνο της διαχειριστικής ομάδας για την προετοιμασία ενός GB που θεωρείται χαμένος όταν αυτό δεν πετυχαίνει το σκοπό του.

Φιλικά,
Αχιλλέας  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #453 στις: Οκτωβρίου 26, 2013, 02:16:10 πμ »
Με δεδομένο την απογοητευτική πορεία των δύο GB που έτρεχαν και τελειώνουν τώρα, παρ' όλο που είχαν διάρκεια 6 μήνες, ουσιαστικά πάτωσαν  (25 συμμετοχές το Λάτιν με 7 τελειωμένα και 40 συμμετοχές στο British Steel με 13 τελειωμένα, τα 3 απο ίδιο μέλος),

Δεν θα γίνει κάποια κίνηση για επόμενο GB.

Ο όγκος της διαχειριστικής εργασίας που γίνεται κάθε φορά δεν δικαιολογείται απο το αποτέλεσμα των GB.

Ενδεικτικά να αναφέρω οτι το τόπικ για την επιλογή του θέματος έφτασε τις 240 απαντήσεις, έτρεξε μια ψηφοφορία με επιλογές που βγήκαν απο την ανάγνωση ολων των απαντήσεων και προτάσεων, έγινε επεξεργασία και ορισμός των GB, 120+90 ποστ στα συγκεκριμένα θέματα, ορίστηκαν κατηγορίες, κάποιοι έτρεξαν να φτιάξουν τα banners κλπ κλπ.

Είναι εμφανές οτι γίνεται πολύς ντόρος για το τίποτα.

Η ουσία των GB είναι να δώσουν ερεθίσματα και κίνητρα για κατασκευές στα μέλη. Από τα μέλη που συμμετέχουν είναι εμφανές οτι αυτά έτσι και αλλιώς θα παρουσίαζαν κάποιο κατασκευαστικό ανεξαρτήτως της ύπαρξης ή όχι του GB, οπότε ο αντικειμενικός στόχος του GB δεν επιτυγχάνεται.

Θα χρησιμοποιήσουμε το διάστημα αυτα για ερευνήσουμε το θέμα GB, να βρούμε πιθανές λύσεις ή τροποποιήσεις στην όλη λογική των GB έτσι ώστε με την  επανενεργοποίηση του θεσμού να έχουμε καλύτερα ποσοτικά και ποιοτικά(*) αποτελέσματα.

Ευχαριστώ.

* Με το "ποιοτικά" δεν εννοώ σε επίπεδο ποιότητας κατασκευών.

Για το Latin GB βάλε 26 συμμετοχές με 7 ολοκληρωμένα μιας και το η συμμετοχή μου δεν είχε "thread".
Ο πρωτεύον λόγος για τα μη τελειωμένα μοντέλα πιστεύω είναι οι δύσκολες μέρες που περνάμε.Δεν υπάρχουν δουλειές και χρήμα,το ηθικό πέφτει οπότε ο μοντελισμός έρχεται σε 2η μοίρα.Μπορεί κάποιος να έχει πραγματικά όρεξη να τελειώσει ένα GB αλλά συνθήκες να μη το επιτρέπουν.
Το Forum Φτιάχτηκε για να περνάμε καλά και εμείς και οι Διαχειριστές παύλα moderatοrs. Αν θεωρείτε χάσιμο χρόνου τη δημιουργία ενός GB κάπου έχετε χάσει το παιχνίδι (Φιλικός ο τόνος στα όσα γράφω). Το φόρουμ δε φτιάχτηκε για να τρώει το χρόνο σας αλλά για να τον ομορφαίνει. Ούτε να δημιουργήσει μια μικρή ομάδα από πίσω που να νιώθει πιεσμένη για τα καθήκοντα τους. Κάντε τα πράματα πιο απλά. Στο Arc βλέπεις GB με το κιλό προγραμματισμένα για χρόνια μετά. Δεν μπαίνουν σε πολλά πολλά.Ορίζουν τους κανόνες φτιάχνουν και 2-3 pin posts και παίζουν. Έχεις διάθεση και χρόνο για να δώσεις περισσότερα για ένα GB;  Έχειν καλώς ,δεν έχεις; κάνε κάτι απλό. (και να έχεις πίσω στο μυαλό σου γιατί το κάνεις (όσα έγραφα πιο πάνω) αλλά και τις μερες που περνάμε)

Ένας άλλος λόγος για τα μη τελειωμένα μοντέλα είναι ότι χάνετε ο αρχικός ενθουσιασμός. Ίσως κάποια δωράκια για τα καλύτερα ψηφισμένα εκθέματα ή μια αρνητική βαθμολογία στο προφίλ του χρήστη που δεν ολοκλήρωσε το gb να την κεντρίζουν.
Πιο συγκεκριμένα:
  • Για  τα δωράκια θα μπορούσαμε να είναι από το στόκ μας ώστε να μη ψάχνουμε για σπόνσορες.
    Spoiler (hover to show)
  • Η αρνητική βαθμολογία στο προφίλ του χρήστη θα φαίνεται κάτω από τα υπάρχον σηματάκια μας αριστερά κάτω από το Avatar. Για κάθε μη ολοκληρωμένο GB θα παίρνουμε και από ένα αρνητικό σηματάκι.Οταν κάνεις hover θα έχει title  με επιπλέον μήνυμα..
    Spoiler (hover to show)
Για οποιαδήποτε βοήθεια στην τεχνική υλοποίηση τον παραπάνω μπορώ να βοηθήσω.

Όσο αφορά τη περίπτωση που  φτιάχνω ένα κιτ που είχα στο στοκ δε σημαίνει ότι αυτό θα το παρουσίαζα ανεξαρτήτως το GB.Το GB με προτρέπει να βάλω στον μοντελιστικό πάγκο ένα κιτ που ίσως να έμενε για χρόνια στο χρονοντούλαπο.
Συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή έχω περίπου 30 κιτ άφτιαχτα. Τα 13 είναι κιτ τα όποια τα είχα πάρει για μένα, να τα κάνω εκτός GB. Όλα τα υπόλοιπα έχουν αποκτηθεί για GB ή τα πήρα λόγο της επιρροής από αυτά. ʼρα δεν ισχύει ότι θα το παρουσίαζα κάποια στιγμή ανεξαρτήτως GB.
Τώρα αν τυχαίνει και κάποιος συμμετέχει με τα ίδια πάνω κάτω μοντέλα σε όλα τα GB αυτό ίσως και να σημαίνει ότι τα GB δεν έχουν διαφορετικότητα μπροστά στο βωμό του "ας φτιάξω ένα GB ώστε να μπορούν εύκολα να συμμετάσχουν πολλοί".

Εμένα προσωπικά τα group build με επηρέασαν αφάνταστα αλλά και ενίσχυσαν και τα μαγαζιά που πουλάνε μοντελιστικά είδη.

Πως με επηρέασαν?
 :arrow:ʼρχισα να αγαπάω και να ψάχνω και για άλλα θέματα.Όταν μπήκα εδώ μου άρεσαν συγκεκριμένα θέματα.
 :arrow:Όταν πολλά άτομα ψάχνουν και ποστάρουν λεπτομέρειες για ένα θέμα,πχ refs,ιστορικά,aftermarket products η ενημέρωση που παίρνεις είναι περισσότερη.Αυτό εμένα προσωπικά με κάνει πιο καλό μοντελιστή, βλέπω πράγματα που δε τα έψαχνα ή έβρισκα μόνος μου.
 :arrow:Βλέπεις δουλειές από άτομα που ποστάρουν σε άλλες κατηγορίες αλλά σε άλλο θέμα.Πχ ένας αρματάς κάνει αεροπλάνο.. Είναι κάτι που δίνει μια χαλαρότητα στο hobby μας.Δίνει την  αφορμή για φιλικά πειράγματα αλλά και την ευκαιρία να βοηθήσεις τον έστω και προσωρινά "νέο" στη  κατηγορία.Θα έχετε παρατηρήσει πως όλοι προσπαθούν να βοηθήσουν κάποιον που ξέρουν ότι ασχολείται με μια  θεματολογία και ξαφνικά πήρε να φτιάξει ένα θέμα από μία άλλη. :)

Πως ενίσχυσα τα μοντελιστικά μαγαζιά από τα GB που έχω συμμετάσχει;
 :arrow:αγόρασα περισσότερα αναλώσιμα.Που όπως ξέρετε κοστίζουν πολύ.
 :arrow:αγόρασα τα εξής κιτ:
1xJaguar διθέσιο 1/72, 3xjaguar μονοθέσια 1/72 ,το μισούσα αυτό το ά/φος μέχρι που το έφτιαξα για 1η φορά στο British GB. Επίσης από αυτό GB μπήκα στο τρυπάκι να μαζεύω RAF jets. Οπότε προσθέστε:
1xtornado IDS 1/72, 1xGloster javelin 1/72, 1xHawker Hunter 1/72.
Για τα Vietnam GB αγόρασα 1xF-105D, 1xF105G  .Επιπλέον 1xF-100F, 1xF-105G,1 F-8E από ανταλλαγές ή αγορές μέσω forum που  δεν πιάνονται άμεσα ότι πάνε τα λεφτά στον μαγαζάτορα. Έμεσα πιάνουν όμως γιατί σίγουρα αυτός που μου τα πούλησε πάλι σε κάποιο μοντελάδικο θα τα ακουμπήσει!
Για το Russian GB ή την επιρροή που έφαγα από αυτό αγόρασα από μαγαζιά: 1xMIG 1.44 1/72,2xMig21bis 1/72, 1xMig25 1/72, και αντάλλαξα ή αγόρασα μέσω forum: 1xSu-34 1/72, 1xMig-31 1/72, 1xMig21F-13 1/72, 1xMig21bis 1/72.
και πάει λέγοντας έχω κουραστεί να γράφω...

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #454 στις: Οκτωβρίου 26, 2013, 03:33:01 πμ »
Κάτι που θα ήθελα να προσθέσω σαν ιδέα. Τα GB θα τα ανακοινώνετε εσείς.

Αν το φιλτράρισμα του κάθε ποστ είναι που σας απασχολεί  και θέλετε όσο το δυνατόν λιγότερο όγκο μηνυμάτων για έλεγχο σίγουρα θα βοηθήσει.Ότι θέλει ο καθένας ας το γράψει στο ανάλογο Pinned post  του GB

::arrowred::
Αν θέλετε τη γνώμη των άλλων για ιδέες αυτό το free poll http://www.poll-maker.com/ δίνει τη δυνατότητα να πατήσουμε other και να γράψουμε custom text στην υπάρχουσα ψηφοφορία.Παράδειγμα:
http://goo.gl/fkfaJV

Ένας τρόπος Anti-cheat ειναι αφού ψηφίσουμε να γράφουμε στη καρτελίτσα comments ότι ψηφίσαμε (θελει facebook) άρα μας ταυτοποιει, ο Admin ξέρει πόσοι είναι οι συμμετέχοντες και αφαιρεί η ακυρώνει την ψηφοφορία αν χρειαστεί.

To πρόγραμμα έχει επιλογή για να μην αφήνει το χρήστη να ψηφίσει πολλές φορές αλλά παρατήρησα κάποιο bug μεταξύ πολλαπλών ψηφοφοριών όπου δε φαίνονται σωστά τα αποτελέσματα.

Αποσυνδεδεμένος SHAGRATHI

• Ανθλγός (ΜΧ) Σαουρίδης Δημήτριος
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Florida
  • Civil Engineer - Project Manager
« Απάντηση #455 στις: Οκτωβρίου 26, 2013, 04:02:53 πμ »
Αυτό που έχει ειπωθεί μέσες άκρες είναι ότι υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός για ένα GB που στην πορεία όμως ξεφτίζει λόγω χρόνου συνήθως και από 26 ενθουσιώδεις τύπους σε διάστημα μηνών καταφέρνουν να ολοκληρώσουν τη δουλειά τους 6-7; τραγικό αν το καλοσκεφτείς, και αν δεις το πόσο θέληση δείχνουν πριν μπουν τα κοπίδια στα σπρου.
21ος ΛΜΧ, 21η ΤΘΤ Κομοτηνή.

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #456 στις: Οκτωβρίου 26, 2013, 06:30:20 πμ »

Όσο αφορά τη περίπτωση που  φτιάχνω ένα κιτ που είχα στο στοκ δε σημαίνει ότι αυτό θα το παρουσίαζα ανεξαρτήτως το GB.Το GB με προτρέπει να βάλω στον μοντελιστικό πάγκο ένα κιτ που ίσως να έμενε για χρόνια στο χρονοντούλαπο.

Amen brother!!!!!
Πάνω κάτω αυτό γνώριζα για τα GB: Το να προτρέψει ημιενεργούς μοντελιστές με άφτιαχτα κιτ - όπως η αφεντιά μου - να παρουσιάσουν εργασίες τους.

Αποσυνδεδεμένος karld76

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα-Aθήνα
  • Κάρολος Δαρκαδάκης
« Απάντηση #457 στις: Οκτωβρίου 26, 2013, 08:30:34 πμ »
  Εγώ θα ήθελα να παρακαλέσω-προτείνω στη διαχείριση και στους υπευθύνους των gb που τρέχουν αυτή τη στιγμή,εάν δεν ξεκινήσει νέο,τα υπάρχοντα να μείνουν ανοιχτά και μετά το πέρας της έκθεσης.Προσωπικά ανήκω σε αυτούς που όπως προαναφέρθηκε λόγω έλλειψης (ή αν θέλετε λόγω μη σωστής διαχείρισης χρόνου),δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω τις συμμετοχές με τις οποίες σκόπευα να λάβω μέρος,οπότε μία παράταση έως ότου αποφασιστεί και τι θα ισχύσει από δω και στο εξής με τα gb,θα βοηθήσει πιθανόν να παρουσιαστούν και περισσότερα μοντέλα από μέλη του forum,στα τελευταία gb που όντως δεν στέφθηκαν μ'επιτυχία.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #458 στις: Οκτωβρίου 26, 2013, 08:32:24 πμ »
Αν και δεν έχουν επισήμως τελειώσει τα δύο προηγούμενα GB,
θα ήταν καλή ιδέα να οριστούν τα επόμενα,
ώστε οι υποψήφιοι συμμετέχοντες, να προμηθευτούν τα μοντέλα τους (όσοι δεν έχουν ...στοκ)
στην έκθεση της IPMS Ελλάδος, την ερχόμενη εβδομάδα,
όπου θα υπάρχουν περίπτερα όλων (σχεδόν) των Ελληνικών μοντελιστικών καταστημάτων.
Προσωπικά, θα (ξανα)δεσμευτώ ότι θα "παίξω" σε ότι GB κι αν αποφασιστεί....
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #459 στις: Νοεμβρίου 04, 2013, 12:29:43 μμ »
Τελικά Αρκάδιε θα το κάνουμε το GB SciFi ή έστω φαντασίας γενικώς, για να ξεφύγουμε
λίγο από τους περιορισμούς "ντε σώνει και καλά έτσι πρέπει να είναι"της ιστορικής-επιστημονικής
κλπ ακρίβειας ; Συμβάλει πιστεύω αρκετά στο χαβαλέ ( με την καλή έννοια, χαβαλέδες δεν είμαστε  :mrgreen:)

( Ξέρω θα μου πεις υπάρχει σχετική ενότητα αλλά πιστεύω ότι έτσι θα 'ναι διαφορετικά )

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Βελετάς Δημήτριος - Γεννημένος λάθος εποχή
« Απάντηση #460 στις: Νοεμβρίου 04, 2013, 12:31:37 μμ »
Τελικά Αρκάδιε θα το κάνουμε το GB SciFi ή έστω φαντασίας γενικώς, για να ξεφύγουμε
λίγο από τους περιορισμούς "ντε σώνει και καλά έτσι πρέπει να είναι"της ιστορικής-επιστημονικής
κλπ ακρίβειας ; Συμβάλει πιστεύω αρκετά στο χαβαλέ ( με την καλή έννοια, χαβαλέδες δεν είμαστε  :mrgreen:)
Χ1 :)

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
    • ModelMania
« Απάντηση #461 στις: Νοεμβρίου 11, 2013, 11:32:46 μμ »

( Ξέρω θα μου πεις υπάρχει σχετική ενότητα αλλά πιστεύω ότι έτσι θα 'ναι διαφορετικά )

x2
άντε να αρχισουμε να το συζητάμε λίγο.... ο χειμώνας έρχεται κ ένα διαφορετικό GB απο τα άλλα θα μας έκανε καλή παρέα νομίζω.... Και εγώ δγκωτό SciFi.....!!!!
Τι λέει η διαχείριση?

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #462 στις: Νοεμβρίου 11, 2013, 11:34:56 μμ »
μέσα !!
και ..sci fi έχει το αγχωτικό στόκ μου

::salut::
Σ.Σ.

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
    • ModelMania
« Απάντηση #463 στις: Νοεμβρίου 12, 2013, 02:08:20 μμ »
Η διαχειρηση τι λέει..?

Συνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #464 στις: Νοεμβρίου 12, 2013, 02:12:50 μμ »
Η διαχειρηση τι λέει..?

οπως εχει αναφερθει πιο πανω...
 ::arrowdown::

Θα χρησιμοποιήσουμε το διάστημα αυτα για ερευνήσουμε το θέμα GB, να βρούμε πιθανές λύσεις ή τροποποιήσεις στην όλη λογική των GB έτσι ώστε με την  επανενεργοποίηση του θεσμού να έχουμε καλύτερα ποσοτικά και ποιοτικά(*) αποτελέσματα.

Ευχαριστώ.

* Με το "ποιοτικά" δεν εννοώ σε επίπεδο ποιότητας κατασκευών.

To Θεμα των GB ειναι στην φαση εσωτερικής διεργασίας και ελπιζω να εχουμε σύντομα κατι ανακοινώσιμο για την συνέχεια του θεσμού των GB στο MC

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
    • ModelMania
« Απάντηση #465 στις: Νοεμβρίου 12, 2013, 02:14:15 μμ »
Οκ αναμένουμε λοιπόν

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #466 στις: Νοεμβρίου 12, 2013, 07:52:43 μμ »
Εγω δεν αναμενω τπτ!!
Sci-fi και τα μυαλα στα σπρου!! ::glossa:: :lol: :lol:
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
« Απάντηση #467 στις: Νοεμβρίου 12, 2013, 08:18:10 μμ »
Εγω δεν αναμενω τπτ!!
Sci-fi και τα μυαλα στα σπρου!! ::glossa:: :lol: :lol:

welcome to the dark side!!! :twisted:

Αποσυνδεδεμένος jnsimos

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
« Απάντηση #468 στις: Νοεμβρίου 12, 2013, 08:46:57 μμ »
Πλάκα θα είχε ένα sci-fi Group Build να δούμε και κάτι διαφορετικό...

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #469 στις: Νοεμβρίου 12, 2013, 09:06:59 μμ »
Και εγώ μέσα θα είμαι ...πρώτα ο Θεός και μετά η διαχείρηση!!! :mrgreen:

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος sgt-major

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #470 στις: Νοεμβρίου 12, 2013, 09:10:18 μμ »
Η δικια μου προταση εχει να κανει με μονοθεματικα GB στην ιδια κλιμακα για τους συμμετεχοντες
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ-ΣΜΥ ΤΑΞΗ89

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #471 στις: Νοεμβρίου 12, 2013, 09:29:41 μμ »
Spoiler (hover to show)

Spoiler (hover to show)
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #472 στις: Νοεμβρίου 12, 2013, 10:19:30 μμ »
Συμφωνω και με τα sci-fi αλλα και με τον Περι.Ειδικα αν διαλεξουμε προσεχτικα το θεμα θα βγαλει γελιο

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Βελετάς Δημήτριος - Γεννημένος λάθος εποχή
« Απάντηση #473 στις: Νοεμβρίου 12, 2013, 10:27:06 μμ »
Spoiler (hover to show)

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #474 στις: Νοεμβρίου 12, 2013, 10:28:25 μμ »
όταν λέμε sci-fi εννοούμε και πράγματα που σχεδιάστηκαν αλλά δεν φτιάχτηκαν ποτέ;

Tags: