Ψηφοφορία

Group Build 1/11 - 31/3  -ðñïêñéìáôéêÜ :D

Iran - Iraq war
11 (6.9%)
Soviet war in Afghanistan
8 (5%)
Barbarossa
21 (13.2%)
Pacific 37-45 (land-air-sea)
39 (24.5%)
Vintage
30 (18.9%)
Å.Ó. 1945-2011
15 (9.4%)
Multi-engines
12 (7.5%)
Öéãïõñá
7 (4.4%)
A.Ð.Ð.
9 (5.7%)
ÐïëéôéêÞ áåñïðïñßá
7 (4.4%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 89

Η ψηφοφορία έληξε: Οκτωβρίου 20, 2011, 07:13:58 μμ

Αποστολέας Θέμα: Προταση για GB  (Αναγνώστηκε 58709 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Δημήτρης Σιόλος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρινιο
  • Δημήτρης Σιόλος-IPMS 1314
Απ: Προταση για GB
« Απάντηση #400 στις: Μαρτίου 08, 2013, 05:12:04 μμ »
Μου αρέσουν πολύ οι ιδέες για 2)Post WW2 War jet era και αυτό 4)Π.Α. 1951 - 1969 και του Νίκου για καρχαριάκια.

Αν με πιάνει με το ξεκινημένο F9 μέσα κι εγώ για Post WW2!

Αποσυνδεδεμένος phantomakias

• DUM SPIRO MODELARUM MODELARUM ERGO SUM
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: αθηνα
  • PHANTOM PHOREVER / ...ΟΛΑ HAFif
« Απάντηση #401 στις: Μαρτίου 08, 2013, 05:21:56 μμ »
Και μην ξεχναμε και τα γατια ε;
Το F-9 παιζει και εκει  :twisted: :wink:

Αποσυνδεδεμένος Ernst Barkman

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #402 στις: Μαρτίου 08, 2013, 05:25:32 μμ »
Εγώ θα πρότεινα να γίνει ξεχωριστό αρματικό G.B. γιατί εμείς είμαστε σχεδόν πάντα "ριγμένοι"  :evil:
Φυσικά ΣΩΣΕ,ΔΟΝΤΙΑ κλπ έχουν από ελάχιστο εώς καθόλου αρματικό ενδιαφέρον...Ας το χωρίσουμε λοιπόν για να έχουμε όλοι αντικείμενο  :wink: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #403 στις: Μαρτίου 08, 2013, 05:34:37 μμ »
Εγώ θα πρότεινα να γίνει ξεχωριστό αρματικό G.B. γιατί εμείς είμαστε σχεδόν πάντα "ριγμένοι"  :evil:
Φυσικά ΣΩΣΕ,ΔΟΝΤΙΑ κλπ έχουν από ελάχιστο εώς καθόλου αρματικό ενδιαφέρον...Ας το χωρίσουμε λοιπόν για να έχουμε όλοι αντικείμενο  :wink: ::salut::

Τα έχουμε ξαναπεί και παλαιότερα, η λογική του να μπουν όσο περισσότεροι στο ίδιο GB καταλήγει στο να χάνει το GB το αρχικό του focus και να είναι μία τα-πάντα-όλα κατάσταση.

btw τι είναι το ΣΩΣΕ   :roll:

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #404 στις: Μαρτίου 08, 2013, 05:36:23 μμ »
Για τα δόντια θα συμφωνήσω, για το σώσε όχι. Δεν υπάρχουν οχήματα και άρματα περισυλλογής? Κινητά συνεργεία? Ασθενοφόρα? Γερανοφόρα? και κοίτα τα τελευταία gb και πες μου αν πραγματικά ριγμένοι οι αρματιστές.

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #405 στις: Μαρτίου 08, 2013, 05:39:29 μμ »
btw τι είναι το ΣΩΣΕ   :roll:
Back to Vietnam 29 - ΣΩΣΕ 24 ψήφοι για το 1ο GB του 2013.
Το σωσε περιλαμβάνει οποιοδήποτε όχημα/πλεούμενο/α/φος χρησιμοποιείται για περισυλλογή/διακομιδή/διάσωση  οχήματος/πλεούμενου/αφους/ ανθρώπων και φέρει μονίμως εξοπλισμό για τις παραπάνω αποστολές.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #406 στις: Μαρτίου 08, 2013, 05:45:01 μμ »
Τα έχουμε ξαναπεί και παλαιότερα, η λογική του να μπουν όσο περισσότεροι στο ίδιο GB καταλήγει στο να χάνει το GB το αρχικό του focus και να είναι μία τα-πάντα-όλα κατάσταση.

Ακριβώς!Γι αυτό το λόγο πρέπει να γίνουν ξεχωριστά GB  :wink:

Για τα δόντια θα συμφωνήσω, για το σώσε όχι. Δεν υπάρχουν οχήματα και άρματα περισυλλογής? Κινητά συνεργεία? Ασθενοφόρα? Γερανοφόρα? και κοίτα τα τελευταία gb και πες μου αν πραγματικά ριγμένοι οι αρματιστές.

Γιάννο δεν θέλω να επεκτείνω τη συζήτηση.Ως "αρματάς"  νομίζω πως μπορώ να έχω καλύτερη αντίληψη.Ποιόν χαλάνε δηλαδή και γιατί τα ξεχωριστά GB;Εγώ προτίθεμαι να συμμετάσχω και σε Αραβοισραηλινό ακόμα αλλά έλεος ρε παιδιά,να υπάρχει θεματολογία  :wink:

Αποσυνδεδεμένος Aeon

• Ηλίας
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Tρίκαλα
« Απάντηση #407 στις: Μαρτίου 08, 2013, 06:06:53 μμ »
Θ'αρχίσω που θ'αρχίσω το Mig-3 early ας προτείνω για  GB το Barbarossa.   :mrgreen:

Spoiler (hover to show)
«Ο tempora! Ο mores!»

Αποσυνδεδεμένος VF23

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Volos
  • modelclub.gr
« Απάντηση #408 στις: Μαρτίου 08, 2013, 06:35:01 μμ »
Πάντως γιατί δεν σκεφτόμαστε και το σενάριο να επεκτείνουμε το Post WW2 jet σε Post WW2 weapons γενικότερα με σκοπό να έχει το GB αρκετό κόσμο? Βέβαια αγνοώ αν η μεταπολεμική εποχή αποτέλεσε ιδιαίτερα μεγάλο άλμα στην εξέλιξη των αρμάτων όπως έγινε στην αεροναυπηγική που υιθετήθηκε άμεσα η αεριωθούμενη jet τεχνολογία..
Μια εντελώς προσωπική γνώμη πάντα, είναι ότι το pacific ήταν ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρων GB διότι είχε αρκετή ποικιλία από κατασκεύες (air-sea-land), όπως επίσης και το Vietnam (ιδιαίτερα το πρώτο μέρος).

Αποσυνδεδεμένος nikosmeta

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #409 στις: Μαρτίου 08, 2013, 08:59:55 μμ »

Θα συμφωνήσω απόλυτα. Συγνώμη που το λέω αλλά είναι αδύνατον να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι.

Όσον αφορά τα "ΔΟΝΤΙΑ" που πρότεινα καλύπτει και προπέλες και JET  και είναι συνάμα και όμορφο θέμα για τις βιτρίνες μας :lol: :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος raziera

• Scale 1/35
  • *
  • Κωστας
« Απάντηση #410 στις: Μαρτίου 08, 2013, 11:55:34 μμ »
Θα συμφωνήσω απόλυτα. Συγνώμη που το λέω αλλά είναι αδύνατον να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι.

Όσον αφορά τα "ΔΟΝΤΙΑ" που πρότεινα καλύπτει και προπέλες και JET  και είναι συνάμα και όμορφο θέμα για τις βιτρίνες μας :lol: :lol: :lol:
Χ 2

::salut:: Κωστας

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #411 στις: Μαρτίου 09, 2013, 01:51:36 πμ »

Οπότε συμφωνούμε όλοι να γίνουν ξεχωριστά GB  :wink:
Aν συμφωνεί και η διαχείριση,μπορούμε να ξεκινήσουμε τη συζήτηση για το θέμα του "αρματικού" GB.  :wink:
Nα προτείνω "Οχήματα Αναγνώρισης";  :wink:

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Das Reich
« Απάντηση #412 στις: Μαρτίου 09, 2013, 10:09:33 πμ »
Οπότε συμφωνούμε όλοι να γίνουν ξεχωριστά GB  :wink:
Aν συμφωνεί και η διαχείριση,μπορούμε να ξεκινήσουμε τη συζήτηση για το θέμα του "αρματικού" GB.  :wink:
Nα προτείνω "Οχήματα Αναγνώρισης";  :wink:

Μιας που είναι δύσκολο να συγκλίνουν οι απόψεις (γιαυτο άλλωστε το συζητάμε εδώ) ,πολύ καλή η πρόταση του Κώστα για πάσης φύσεως "αναγνωριστικά" οχήματα/άρματα Β' ΠΠ και σύγχρονα , σε ξεχωριστό GB αρματικό  .
 Οι επιλογές είναι δεκάδες καθώς αντίστοιχα δεκάδες είναι τα κιτ που κυκλοφορούν στην αγορά, απο ημιερπυστριοφορα, τροχοφόρα αλλά και κανονικά ερπυστριοφόρα !...
Συζητήσιμες βέβαια και όποιες άλλες προτάσεις , αρκεί να έχουν εύρος επιλογών και να μην κινούνται σε πολύ στενά πλαίσια εθνικοτήτων και κατασκευαστικού παράγοντα!...

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #413 στις: Μαρτίου 09, 2013, 10:53:17 πμ »
Μιας που είναι δύσκολο να συγκλίνουν οι απόψεις (γιαυτο άλλωστε το συζητάμε εδώ) ,πολύ καλή η πρόταση του Κώστα για πάσης φύσεως "αναγνωριστικά" οχήματα/άρματα Β' ΠΠ και σύγχρονα , σε ξεχωριστό GB αρματικό  .
 Οι επιλογές είναι δεκάδες καθώς αντίστοιχα δεκάδες είναι τα κιτ που κυκλοφορούν στην αγορά, απο ημιερπυστριοφορα, τροχοφόρα αλλά και κανονικά ερπυστριοφόρα !...
Συζητήσιμες βέβαια και όποιες άλλες προτάσεις , αρκεί να έχουν εύρος επιλογών και να μην κινούνται σε πολύ στενά πλαίσια εθνικοτήτων και κατασκευαστικού παράγοντα!...
x10

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Βελετάς Δημήτριος - Γεννημένος λάθος εποχή
« Απάντηση #414 στις: Μαρτίου 09, 2013, 11:22:34 πμ »
Εδώ έχω μια μικρή διαφωνία λόγο της "περίεργης" υφής που αφήνουν οι παραπάνω διάλογοι.
το MC μας δίνει την δυνατότητα να ψηφίζουμε και να βγάζουμε ENA group build την φορά που να αφορά πλειοψηφίες μοντελιστών.
Γενικά αμα το καλοσκεφτούμε το Back to vietnam ηταν κυρίως ενας οργασμός αρματικών για δευτερη φορά.
και γενικά όλα τα group build που έχουν γίνει πάντα εμπεριέχουν πλούσια αρματική θεματολογία
θεωρώ κακώς πέφτει γρίνια και είναι ενα θέμα το οποιο πολλες φορες εχει ειπωθεί οτι δεν χρειαζεται σε αυτο το τοπικ.
θεωρώ οτι το να δοθούν ευκαίρες και σε άλλες ιδέες και group build θα εμπλουτίσει και την θεματολογία των group build και θα δώσει και αλλο χρώμα στην έκθεση που θα είναι σε λίγους μήνες. Για να μη πω οτι μπορουν να συμετάσχουν και συνάδελφοι οι οποιοι δεν εχουν ποτε συμετάσχει σε group build  λόγο περιορισμένης θεματολογίας τους.

και το κυριότερο.... πάντα μας δίνεται απο αυτό τον ΄χωρο η δυνατοτητα της ψηφοφορίας.... για αυτό κύριοι μην γρίνίαζουμε και τα θελουμε ολα ας αποφασίσουμε και ψηφίσουμε.

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #415 στις: Μαρτίου 09, 2013, 11:32:41 πμ »
Δημήτρη δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα τρέξουν ταυτόχρονα GB καθώς να σου θυμίσω ότι το καλοκαίρι του 2011 έτρεξαν ταυτόχρονα 3.

Οπότε δεν βρίσκω τον λόγο να μην τρέξουν και τώρα 2 GB και ας είναι ανεξάρτητα για κάθε κατηγορία.

Φυσικά δεν μένει παρά να ψηφίσουμε και να αποφασίσουμε. Αλλά το ερώτημα είναι το εξής:
Θα ψηφίσουμε πρώτα αν θα κάνουμε ξεχωριστό για αεροσκάφη και ξεχωριστό για οχήματα και μετά θα πάμε σε νέα ψηφοφορία για επιλογή θέματος    ή     θα τα ρίξουμε όλα στο τραπέζι και βλέπουμε :roll: :roll: :roll: :?: :?: :?:

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #416 στις: Μαρτίου 09, 2013, 11:37:23 πμ »
Εγώ έχω να προτείνω (αν και δεν έχω κατάλληλο κιτ...)
Αεροσκάφη (και ίσως οτιδήποτε άλλο) δοκιμών, πρωτότυπα, ερευνών, πειραματικά, οτιδήποτε χρησιμοποιήθηκε πειραματικά ή δοκιμαστικά και τελικά δεν βγήκε (ή μπορεί να βγήκε διαφορετικό) σε παραγωγή.   Εδώ θέλει συζήτηση βέβαια για το τι μπορεί να περιλαμβάνει...
Απλά μου ήρθε και το είπα... :mrgreen:
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #417 στις: Μαρτίου 09, 2013, 11:41:07 πμ »
Nikosmeta  η ενστανση μου δεν είναι το πόσα group build θα γίνουν αλλα οτι θα επιθυμούσα και εγω και αρκετοί συναδελφοι να δούμε κάτι διαφορετικο.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #418 στις: Μαρτίου 09, 2013, 11:44:05 πμ »
Nikosmeta  η ενστανση μου δεν είναι το πόσα group build θα γίνουν αλλα οτι θα επιθυμούσα και εγω και αρκετοί συναδελφοι να δούμε κάτι διαφορετικο.

Ok μαζί σου. Οπότε ας πέσουν ιδέες και βλέπουμε ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #419 στις: Μαρτίου 09, 2013, 11:45:02 πμ »
Εγώ έχω να προτείνω (αν και δεν έχω κατάλληλο κιτ...)
Αεροσκάφη (και ίσως οτιδήποτε άλλο) δοκιμών, πρωτότυπα, ερευνών, πειραματικά, οτιδήποτε χρησιμοποιήθηκε πειραματικά ή δοκιμαστικά και τελικά δεν βγήκε (ή μπορεί να βγήκε διαφορετικό) σε παραγωγή.   Εδώ θέλει συζήτηση βέβαια για το τι μπορεί να περιλαμβάνει...
Απλά μου ήρθε και το είπα... :mrgreen:
Επίσης θα μπορούσε να συμπεριλαμβάνει αεροσκάφη ειδικών αποστολών (storm chasers, μεταφορών σε Ανταρτική/Αρκτική κλπ) ή ερευνητικά σκάφη ωκεανών κλπ...
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Das Reich
« Απάντηση #420 στις: Μαρτίου 09, 2013, 12:06:32 μμ »
Εδώ έχω μια μικρή διαφωνία λόγο της "περίεργης" υφής που αφήνουν οι παραπάνω διάλογοι.
το MC μας δίνει την δυνατότητα να ψηφίζουμε και να βγάζουμε ENA group build την φορά που να αφορά πλειοψηφίες μοντελιστών.
Γενικά αμα το καλοσκεφτούμε το Back to vietnam ηταν κυρίως ενας οργασμός αρματικών για δευτερη φορά.
και γενικά όλα τα group build που έχουν γίνει πάντα εμπεριέχουν πλούσια αρματική θεματολογία
θεωρώ κακώς πέφτει γρίνια και είναι ενα θέμα το οποιο πολλες φορες εχει ειπωθεί οτι δεν χρειαζεται σε αυτο το τοπικ.
θεωρώ οτι το να δοθούν ευκαίρες και σε άλλες ιδέες και group build θα εμπλουτίσει και την θεματολογία των group build και θα δώσει και αλλο χρώμα στην έκθεση που θα είναι σε λίγους μήνες. Για να μη πω οτι μπορουν να συμετάσχουν και συνάδελφοι οι οποιοι δεν εχουν ποτε συμετάσχει σε group build  λόγο περιορισμένης θεματολογίας τους.

και το κυριότερο.... πάντα μας δίνεται απο αυτό τον ΄χωρο η δυνατοτητα της ψηφοφορίας.... για αυτό κύριοι μην γρίνίαζουμε και τα θελουμε ολα ας αποφασίσουμε και ψηφίσουμε.

Αγαπητέ Δημήτρη μιας που αναφέρεσαι στους παραπάνω διαλόγους (και πιάνει και το δικό μου κείμενο η μπάλα) να εφυστισω την προσοχή όλων στο ότι προτάσεις κάνουμε και όχι αντιπαράθεση, ούτε γκρινιάζουμε.
Μπορεί το ξεχωριστό GB να - φαίνεται - ότι έχει τάσεις αποσχιστικές αλλά θεωρώ ότι λύνει αρκετά θέματα που προκύπτουν απο του καθενός μας τις προσωπικές αρέσκειες.
Και εξηγούμαι. Μια πρόταση για GB με πολύ γενικότερο τίτλο απ' ότι έναν ειδικευμένο έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να βρει εφαρμογή και είναι αυτονόητο. edit δυστυχώς βέβαια , σε τέτοια περίπτωση,  το θέμα της ιδιαιτερότητας (του κάτι ασυνήθιστου και ξεχωριστού) πάει περίπατο!   
π.χ. πως θα  φαινόταν σε όλους εαν κάποιος πρότεινε να κάνουμε οχήματα που έφεραν τον   Maybach HL230 ή τον BMW 801 D ;!...κατευθείαν περιορίζω τους υπόλοιπους σε συγκεκριμένα οχήματα ή πετούμενα χωρίς να δίνω εύρος στην πρόταση μου και να φαντάζει εγωιστικό!....
Εν κατακλείδι , δεν γκρινιάζει κανείς στην συγκεκριμένη περίπτωση αλλά τουλάχιστον με τα δικά μου γραφόμενα, απο την μια προτείνω λύση ξεχωριστού GB για αεροπορικά και οχήματα και απο την άλλη καλώ όλους μας να προτείνουν κάποιο θέμα όχι κρίνοντας με βάση το δικό τους στόκ σε μοντέλα αλλά και τους υπόλοιπους που θα θέλουν να συμμετάσχουν.
Δεν θα κάτσω προσωπικά να κρίνω τις προτάσεις που έχουν τοποθετηθεί εως τώρα ή έχουν υλοποιηθεί σε GB, διότι είναι σεβαστές όποιες και να'ναι αυτές.
ʼλλωστε η μελλοντική ψηφοφορία , σε οποιαδήποτε νέα πρόταση, θα δείξει κατά πόσο θεμιτές είναι απο τον καθένα μας!....απλά καλώ να σκεφτεί ο καθένας μας (συμπεριλαμβανομένου και εμού) και τον διπλανό του και να μην τοποθετήσει μια πρόταση με τα στενά προσωπικά του πλαίσια.

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #421 στις: Μαρτίου 09, 2013, 12:24:24 μμ »
απλά καλώ να σκεφτεί ο καθένας μας (συμπεριλαμβανομένου και εμού) και τον διπλανό του και να μην τοποθετήσει μια πρόταση με τα στενά προσωπικά του πλαίσια.
αυτό ακριβώς ηθελα να επισημάνω παραπάνω και εγω. :wink:

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Das Reich
« Απάντηση #422 στις: Μαρτίου 09, 2013, 12:30:50 μμ »
αυτό ακριβώς ηθελα να επισημάνω παραπάνω και εγω. :wink:

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
« Απάντηση #423 στις: Μαρτίου 09, 2013, 12:31:20 μμ »
Αν θέλετε τη γνώμη μου εγώ διαφωνώ με τα 2-3 παράλληλα GB καθώς έχουν μικρότερη συμμετοχή και "τρέχουν" όσους έχουν ευρεία θεματολογία και τυχαίνει να τους αρέσουν όλα τα GB! Σε περίπτωση που επιμείνουμε σε διαχωρισμό του GB πιστεύω σωστότερο θα ήταν να γίνει ένα π.χ. "αρματικό" GB και αμα τη λήξη του ενα αεροπορικό - όχι όμως παράλληλα.

Να προσθέσω πάντως ότι στα "αναγνωριστικά" που πρότεινε ο Κώστας, βλέπω και μια ευρεία αεροπορική θεματολογία: RF-4/5/84 κλπ RT-33, ΕΠΑΡ π.χ. L-21 κλπ, Spitfire PR, Henschel 126 και δε συμμαζεύεται...

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #424 στις: Μαρτίου 09, 2013, 12:48:43 μμ »
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τις ιδέες-προτάσεις του Θανάση κι επειδή η πρότασή μου κινείται στο ίδιο ακριβώς πνεύμα,απέφυγα επιμελώς να θίξω  παλαιότερα GB ή άλλες ιδέες και προτάσεις.Η όλη διάθεση είναι άλλωστε εποικοδομητική  :wink:

Tags: