Καλησπέρα κι από μένα, καλό μήνα σ'όλους μας.

Εκ μέρους του Ομίλου μας, εκφράζω κι εγώ με τη σειρά μου τις αντιρήσεις μας για το συγκεκριμένο θέμα.
Το να θέλει κάποιο μέλος που βρίσκεται μακρύτερα της έδρας του Ομίλου/συλλόγου που ανήκει, να ενημερωθεί για τις εξελίξεις που αφορούν τον Όμιλο/σύλλογό του, ήταν μέχρι πρόσφατα απλώς πανεύκολο: άνοιγες το σχετικό τόπικ του συγκεκριμένου συλλόγου κι έβλεπες ακριβώς ότι σ'ενδιέφερε.Επίσης περιφερόσουν και σε άλλους συλλόγους(αφού έβλεπες με έντονη γραφή αν είχαν νέα δημοσίευση) κι ενημερωνόσουν σφαιρικά για τα τεκταινώμενα στο χώρο μας. Την παρούσα στιγμή απλώς έχει δημιουργηθεί ένα μωσαϊκό (ας μου επιτραπεί η φράση) δημοσιεύσεων από όλους, ενώ για να βρείς αυτό που ψάχνεις θέλει ιδιαίτερο ψάξιμο και χάσιμο πολύτιμου ελεύθερου χρόνου, ο οποίος σπανίζει για πολλούς αν όχι για όλους μας.
Θα σταθώ επίσης και στην επισήμανση του προέδρου του Διασυλλογικού οργάνου, για ποιό λόγο δεν μπορούν πλέον να εμφανίζονται οι δραστηριότητες ποικίλης μορφής των λοιπών συλλόγων? Δε νομίζω ότι μόνο η αναγγελία μιας έκθεσης είναι κάτι που ενδιαφέρει π.χ. το σύλλογο της Καβάλας ή της Πάτρας (τυχαία αναφέρω αυτούς).Ενδιαφέρουν και γιατί όχι προβάλλουν το έργο που διατελλεί ο κάθε σύλλογος, τόσο οι εκδηλώσσεις που έχουν να κκάνουν με σεμινάρια, κοπές πίτας, συνελεύσεις, εκδρομές μελών του κλπ κλπ.
Δεν ξέρω αν οι ανακοινώσεις/δημοσιεύσεις όλων μας ήταν ίσως πολλές και δημιουργούσαν πρόβλημα χώρητικότητας του σάιτ, πιστεύω όμως ότι θα μπορούσε να βρεθεί μια άλλη λύση κι όχι η παρούσα.
Ευελπιστούμε στην επιστροφή στο προηγούμενο καθεστώς που επικρατούσε.
Ευχαριστούμε για την προσοχή σας και αναμένουμε τις όποιες εξελίξεις.
Για τον Όμιλο Στατικού Μοντελισμού Ν.Χανίων
Ο Γ.Γ.
Παντελής Ψαρουδάκης