Αποστολέας Θέμα: Ενημερωση για την Ενοτητα "Μοντελιστικη Ελλαδα"  (Αναγνώστηκε 13332 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vagelis207

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
Απ: Ενημερωση για την Ενοτητα "Μοντελιστικη Ελλαδα"
« Απάντηση #25 στις: Οκτωβρίου 04, 2011, 11:53:36 πμ »

Παρακαλώ ξεχάστε οτι είμαι στο ΔΣ της IPMS. Θα ήθελα, εγώ προσωπικά σα Γιώργος, διευκρινίσεις επ' αυτού.
Συγνωμη που παρεμβαινω,επειδη απευθυνεστε σε αλλο προσωπο,αλλα τις διευκρινισεις που θελετε νομιζω μπορειτε να τις ζητησετε απο τον Αρκαδιο που το ανεφερε.

να σημειώσω οτι εξ αρχής είχε η ΙΠΜΣ-Ελλαδος των συγκεκριμένο χώρο λόγο του διεθνούς χαρακτήρα που έχει η IPMS και της βοήθειας και στήριξης της λειτουργίας του φόρουμ.

Αποσυνδεδεμένος kami

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Πάτρα
  • διόραμα 1/35
« Απάντηση #26 στις: Οκτωβρίου 04, 2011, 12:09:11 μμ »
...απαντώ μόνο στον συνονόματο-αν θυμάμαι σωστά Νίκο(νινο), όχι φίλε με την νέα διαμόρφωση δεν δίνεται δικαίωμα να γραφεί ότι θέλει ο κάθε σύλλογος...λίγες μέρες πριν διαγράφηκε απο τον διαχειριστή η πρόσκληση γεν .συν/σης του πατρινού συλλόγου απο τον διαχειριστή!!!!...εξακολουθείς να πιστεύεις ότι αυτή είναι "ισότιμη" & "φιλόξενη" αντιμετώπιση;
παρακολουθώντας πολύ προσεκτικά την εξέλιξη της συζήτησης ,υπόσχομαι να επανατοποθετηθώ σύντομα.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #27 στις: Οκτωβρίου 04, 2011, 12:16:13 μμ »
Συγνωμη που παρεμβαινω,επειδη απευθυνεστε σε αλλο προσωπο,αλλα τις διευκρινισεις που θελετε νομιζω μπορειτε να τις ζητησετε απο τον Αρκαδιο που το ανεφερε.
Εγώ ζήτησα διευκρινίσεις στο:

7.-Καταλαβαινουμε ολοι την στηριξη που σας δινει η ΙΠΜΣ ευλογο ειναι ,αλλα και οι αλλοι συλλογοι με τον τροπο τους βαζουν λιθαρακια στο φορουμ μην το ξεχνατε αυτο.

και σε αυτό δε μου έχει απαντήσει ο Αρκάδιος με αυτά που γράφει. Εγώ ζητάω να μάθω πως η IPMS παρέχει στήριξη στο mc.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #28 στις: Οκτωβρίου 04, 2011, 12:22:01 μμ »
Δηλαδή για να καταλάβω, το θέμα μας είναι γιατί έπαψε ο καθένας σύλλογος να έχει πλέον τον δικό του αποκλειστικό χώρο αλλά μια γενική ενότητα μέσα στην οποία έχουν δικαίωμα να γράφουν ΟΛΟΙ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ θέλουν ενώ η IPMS συνεχίζει να διατηρεί δική της ενότητα;

Ίσως ακουστώ εριστικός αλλά ... ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ κύριοι με τα μοντελο-συνδικαλιστικά σας. Και όλα όσα καταμαρτυρείτε στην κατά τα άλλα τουλάχιστον φιλότιμη και φιλόξενη προς όλους διαχείριση του mc δείχνουν τουλάχιστον μικρότητα. ΗΜΑΡΤΟΝ!!

Συγνωμη που σας ενοχλουμε κυριε μου!
Δηλαδη καθε διαφορετικη αποψη που ακουγεται ειναι ''μοντελο-συνδικαλιστικα μας'' ???
Οποιος ειναι στην επαρχια ειναι μοντελο-συνδικαλιστης??
Πειραζει να ακουστει κατι που ενοχλησε αρκετους απο'δω??
Αν ναι λυπαμαι πολυ.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #29 στις: Οκτωβρίου 04, 2011, 12:24:50 μμ »
 :arrow:  Ξαναγραφω στο θεμα διότι εμπλεκεται το όνομα της IPMS Ελλάδος και η ιστορία περιστρέφεται γυρω απο αυτό.
 ::arrowred::  Δεν είχα την παραμικρή επαφή με τη διαχείριση για το θέμα και παραθέτω την άποψη μου (μας).

Είπα και πριν ότι πρόκειται για μια απόφαση της διαχείρισης (η καταργηση των επιμέρους ενοτήτων για τους ανα την επικράτεια Συλλόγους, πλην IPMS Ελλάδος) με την οποία διαφωνώ αλλά δε μου πέφτει λόγος.

Οπως ειπε και ο Αρκάδιος, οι λόγοι που τους οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση ήταν συγκεκριμένοι.

Συνεπώς εαν δεν υπήρχαν αυτοί οι λόγοι (οι κοντρες, οι επειλές για εξώδικα, η μανούρα, οι κατηγορίες για δήθεν εμπλοκή στα εσωτερικά των άλλων κλπ. και μια ψευδαίσθηση "αποκλειστικότητας" στη χρήση της εκάστοτε ενότητας) δεν θα υπήρχε λόγος καταργησης τους.
Περισσότερο πιστεύω ότι δεν θα είχαν καταργηθεί οι εν λόγω ενότητες εαν είχαν (που δεν είχαν δυστυχώς) κινητικότητα και επισκεψιμότητα, άρα και ενδιαφέρον,  για άλλα θέματα (δραστηριότητες, πρωτοβουλίες των Συλλόγων κλπ.)

Προσωπικά, θα πρότεινα εαν είναι δυνατό να επανεξεταστεί η συγκεκριμένη απόφαση εκ μέρους της διαχείρισης του MC (δηλαδή η επαναφορά των ξεχωριστών ενοτήτων)
 και ταυτόχρονα να ληφθούν υπ' όψιν όλων των ενδιαφερομένων, οι λόγοι που οδήγησαν στην (πρόσφατη και ευχομαι προσωρινή) κατάργησή τους, ώστε να εξαλειφθούν.

Θα επαναλάβω επίσης ότι η εν λόγω κατάργηση δε σημαίνει "φίμωση" - κανείς δεν απαγόρεψε να γράφονται οι απόψεις των Συλλόγων ή αυτά που τους ενδιαφέρουν.

Σε ότι αφορά στη λειτουργία του "Διασυλλογικού Οργάνου" ξεκίνησε όπως συμφωνήθηκε, συνεχίζει να φιλοξενείται στο mc,  αλλά στην παρούσα φάση έχει λίγο "ατονίσει" για τους λόγους του καθενός συμμετέχοντα.  Η αποτελεσματικότητα του θα φανεί με τον καιρό, εαν τελικά καταφερουμε να εξαλείψουμε τα προβλήματα και τις διαφορές του παρελθόντος.

Τέλος στο θέμα της "υποστήριξης" , εφόσον δεν προσβάλλεται κάποιος , νομιζω δεν είναι σωστό να ζητάμε σε οποιονδήποτε να αιτιολογήσει ή να δικαιολογήσει τα λεγόμενα και τις απόψεις του.

::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Voroshilov

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ν.Φιλαδέλφεια
« Απάντηση #30 στις: Οκτωβρίου 04, 2011, 12:27:33 μμ »
Δεν πάμε καλά μου φαίνεται!!!!! :roll:

Θέλετε να μου πείτε ότι το διασυλλογικό ( υπάρχει τέτοιο? πρώτη φορά το ακούω... Ποιος είναι ο σκοπός του, τι συντονίζει και γιατί????), ασχολήθηκε, με την απάληψη της ενότητας από το MC?????

Αν δεν κάνω λάθος, εδώ είμαστε για να μοντελάρουμε, να ανταλλάζουμε τεχνικές, απόψεις και να συζητάμε για το χόμπυ μας, και όχι να διασφαλίζουμε την συνδικαλιστική προβολή μας!!!! Αν όντως θέλεται να το γυρίσουμε στο συνδικαλιστικό, πείτε μου, να το φροντίσω!!!!!

Και μη μου πείτε, ότι τα μέλη των συλλόγων, ενημερώνονται για τις συνεδριάσεις των ΔΣ και τις αποφάσεις τους, μέσω το MC.  Τότε το πρόβλημα έγκειται στους συλλόγους, που δεν έχουν ακόμη βρει τρόπο ενημέρωσης των μελών τους.

Ή όντως επιθυμείτε την διατήρηση ανακοινώσεων του είδους "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΠΑΣΥΦΙΜΟΝ"????

Καθίστε κύριοι του "διασυλλογικού" και ασχοληθείτε πώς θα προωθήσετε τον μοντελισμό και αφήστε τα συνδικαλιστικά!!!!!!

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #31 στις: Οκτωβρίου 04, 2011, 12:40:54 μμ »
Οσο για το θεμα με τη φραση του προεδρου που ανεφερε ο Πετρος.
Οταν βγαζει το ΔΣ μια ανακοινωση και μπαινει ο καθενας και γραφει οτι θελει, για να κανει την πλακα του και για να γελοιοποιησει τα γραφομενα,καλα εκανε και το ειπε στην τελικη.

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #32 στις: Οκτωβρίου 04, 2011, 12:44:59 μμ »
Την απάντησή μου τόσο προς τον αγαπητό φίλο Kami όσο και στον Βαγγέλη207 που θίχτηκε από την ενόχλησή μου πιστεύω ότι την δίνει εύγλωττα ότι έγραψε ο Ορέστης :

... Αν δεν κάνω λάθος, εδώ είμαστε για να μοντελάρουμε, να ανταλλάζουμε τεχνικές, απόψεις και να συζητάμε για το χόμπυ μας, και όχι να διασφαλίζουμε την συνδικαλιστική προβολή μας!!!! Αν όντως θέλεται να το γυρίσουμε στο συνδικαλιστικό, πείτε μου, να το φροντίσω!!!!!

Και μη μου πείτε, ότι τα μέλη των συλλόγων, ενημερώνονται για τις συνεδριάσεις των ΔΣ και τις αποφάσεις τους, μέσω το MC.  Τότε το πρόβλημα έγκειται στους συλλόγους, που δεν έχουν ακόμη βρει τρόπο ενημέρωσης των μελών τους.

Η τρόϊκα η κυβέρνησή μας (?) και μαζί όλοι οι συνδικαλιστάδες όλα αυτά τα χρόνια, μου έχουν δημιουργήσει τόσα πολλά προβλήματα που ειλικρινά μου αρκούν και δεν θα τα βάλω και στον χώρο του χόμπυ μου όπου το μόνο που επιθυμώ είναι να ξεσκάσω. Και παρ'ότι είμαι και μέλος της IPMS και δεν θα είχα πρόβλημα να είμαι και οποιουδήποτε άλλου συλλόγου, όταν πρόκειται πλέον για την δική μου και μοναδική ευχαρίστηση που μου απέμεινε, γράφω στα παλαιότερα των υποδημάτων μου και συλλόγους και διασυλλογικά και κουραφέξαλα.  ΓΚΕΚΕ ;  που λένε και στο χωριό μου.  ::salut::

ΥΓ Αγαπητέ φίλε και συνονόματε Πατρινέ το αν διαγράφηκε από τον διαχειριστή δημοσίευσή σας (δίκαια ή άδικα) δεν το γνωρίζω. Επειδή προφανώς θα είχε τους λόγους του, πράγμα το οποίο δεν αφορά όλα τα άλλα μέλη ενός μοντελιστικού φόρουμ, καλό θα ήταν να τα συζητήσετε και να τα βρείτε κατ'ιδίαν. Νομίζω.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #33 στις: Οκτωβρίου 04, 2011, 12:45:43 μμ »
Είμαι από τα Φιλιατρά Μεσσηνίας, μου πήρε χρόνια να μάθω πως αυτό που γαυγίζει δεν είναι σκλί αλλά σκυλί, πως κατσούλα είναι η γάτα, πως το σφουγγάτο είναι η ομελέτα με τυρί, πως το μπροστομούνι είναι η ποδιά της κουζίνας και πως το ρογοβύζι είναι το μπιμπερό. Αρα είμαι καθαρός και πιστοποιημένος βλάχος, ίσως και για αυτό δεν πολυκαταλαβαίνω. Και ζητώ να μου εξηγήσετε:

Πειραζει να ακουστει κατι που ενοχλησε αρκετους απο'δω??

τι ακούστηκε και τι θα ακουστεί, ποιον ενόχλησε ή/και θα ενοχλήσει και γιατί; Επίσης ποιοι είναι οι από δω και τι διαφορά έχουν με τους απο κει, αν έχουν. Παίζουν κάποιο ρόλο οι 'σα πέρα και οι 'σα κάτου και τι κάνουν οι κείθε; (είπαμε, βλάχος) Γιατί από αερολογίες έχω και εγώ να πω πολλές, πχ με δέρνει ο πρόεδρος για να έχω το πρόγραμμα έτοιμο για την έκθεση, δε με στηρίζει η IPMS και έχω μείνει μισός κλπ

Οσο για το θεμα με τη φραση του προεδρου που ανεφερε ο Πετρος.
Οταν βγαζει το ΔΣ μια ανακοινωση και μπαινει ο καθενας και γραφει οτι θελει, για να κανει την πλακα του και για να γελοιοποιησει τα γραφομενα,καλα εκανε και το ειπε στην τελικη.
Δηλαδή αν απαντήσω στο ίδιο μήκος κύματος δεν τρέχει κάτι;

Αποσυνδεδεμένος Κ. Καριωτέλλης

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #34 στις: Οκτωβρίου 04, 2011, 12:51:46 μμ »
βρε Γιωργο, συγνωμη που παρεμβαινω στην ερωτηση σου, δεν απαντω απλα αναρωτιεμαι,
 ειναι κακο ενα φορουμ να εχει στηριξη απο εναν η και περισσοτερους συλλογους? εγω νομιζω
οτι το mc εχει την υποστηριξη απ ολους τους συλλογους, και ετσι πρεπει να ειναι. θελει προσοχη παιδια μη φυγουμε απ το θεμα, εκτος αν υπαρχει αλλος λογος. νομιζω οτι αν διατηρηθει ενα επιπεδο στη κουβεντα που γινεται θα βρεθει ακρη.

τοποθετησεις τυπου''μοντελοσυνικαλιστικα'' δεν βοηθουν φιλε νινο. και βεβαια οποιον τον κουραζει το συγκεκριμενο θεμα ας αλλαξει ενοτητα, εχει πανεμορφα πραγματα να παρακολουθησει

κκ

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #35 στις: Οκτωβρίου 04, 2011, 01:04:18 μμ »
βρε Γιωργο, συγνωμη που παρεμβαινω στην ερωτηση σου, δεν απαντω απλα αναρωτιεμαι,
 ειναι κακο ενα φορουμ να εχει στηριξη απο εναν η και περισσοτερους συλλογους? εγω νομιζω
οτι το mc εχει την υποστηριξη απ ολους τους συλλογους, και ετσι πρεπει να ειναι. θελει προσοχη παιδια μη φυγουμε απ το θεμα, εκτος αν υπαρχει αλλος λογος. νομιζω οτι αν διατηρηθει ενα επιπεδο στη κουβεντα που γινεται θα βρεθει ακρη.
Μα δε διαφωνώ καθόλου! Αλλά έχω βαρεθεί να ακούω:

- πως κάποιοι είναι μονίμως κυνηγημένοι
- πως θα ακουστούν πράγματα που θα ενοχλήσουν
- πως η IPMS υποστηρίζει/δεν υποστηρίζει κάποιους
- πως η επαρχία δεν τυγχάνει προσοχής
- πως παλιότερα έγινε αυτό και εκείνο

και όλα αυτά χωρίς λεπτομέρειες, ανώνυμα, κάτι σαν τους μύθους του Κθούλου που πρέπει να λέγονται με σιγανή φωνή και να μην προφέρουμε το όνομά του γιατί μπορεί να ξυπνήσει και να μας φάει. ΕΛΕΟΣ!!! ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΧΥΜΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ! Πριν από λίγους μήνες, παρουσία μεγάλων ονομάτων του μοντελιστικού χώρου, άρχισαν πάλι τα μισόλογα σχετικά με παρελθοντικές καταστάσεις, ανώνυμα και αόριστα, και άρχισα πάλι να γκαρίζω σα δεινόσαυρος.

Εχει κάποιος να πει κάτι; Ας το πει με στοιχεία να ξέρουμε τι να κάνουμε και τι να αποφασίσουμε. Εδώ ακούω και κάτι φήμες μέχρι και για εξώδικα, τις οποίες μου επιβεβαιώνει δυστυχώς και πιο πάνω ο Σταύρος. Κουράστηκα ρε παιδιά και συγγνώμη αλλά όποτε βλέπω αερολογίες θα βγαίνω από κάτω και θα ζητάω λεπτομέρειες, όπως πολλοί θεωρούν αναφαίρετο δικαίωμά τους το αερολογείν, έτσι και εγώ θα γίνω γραφικός και θα ζητάω στοιχεία.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #36 στις: Οκτωβρίου 04, 2011, 01:05:52 μμ »
Είμαι από τα Φιλιατρά Μεσσηνίας, μου πήρε χρόνια να μάθω πως αυτό που γαυγίζει δεν είναι σκλί αλλά σκυλί, πως κατσούλα είναι η γάτα, πως το σφουγγάτο είναι η ομελέτα με τυρί, πως το μπροστομούνι είναι η ποδιά της κουζίνας και πως το ρογοβύζι είναι το μπιμπερό. Αρα είμαι καθαρός και πιστοποιημένος βλάχος, ίσως και για αυτό δεν πολυκαταλαβαίνω. Και ζητώ να μου εξηγήσετε:

τι ακούστηκε και τι θα ακουστεί, ποιον ενόχλησε ή/και θα ενοχλήσει και γιατί; Επίσης ποιοι είναι οι από δω και τι διαφορά έχουν με τους απο κει, αν έχουν. Παίζουν κάποιο ρόλο οι 'σα πέρα και οι 'σα κάτου και τι κάνουν οι κείθε; (είπαμε, βλάχος) Γιατί από αερολογίες έχω και εγώ να πω πολλές, πχ με δέρνει ο πρόεδρος για να έχω το πρόγραμμα έτοιμο για την έκθεση, δε με στηρίζει η IPMS και έχω μείνει μισός κλπ
Δηλαδή αν απαντήσω στο ίδιο μήκος κύματος δεν τρέχει κάτι;

Φιλε gkontog μαλλον δε με καταλαβες.Ισως δεν το εξεφρασα σωστα.Δεν υπονοω κατι.
Οι καποιοι που ενοχληθηκαμε ειμαστε ολοι εμεις που διαφωνουμε με την καταργηση του βηματος των συλλογων.
Γιατι ενοχληθηκαμε??Μα για την καταργηση του βηματος των συλλογων της επαρχιας.
Νομιζω οτι οτι ειμαι σαφης.

Οσο για το αλλο θεμα,αν σε προσβαλλω η σε γελοιοποιησω,μπορεις να μου απαντησεις στο ιδιο μηκος κυματος.Ειλικρινα δεν εχω προβλημα.Προσωπικη αποψη παντα.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #37 στις: Οκτωβρίου 04, 2011, 01:11:21 μμ »
Φιλε gkontog μαλλον δε με καταλαβες.Ισως δεν το εξεφρασα σωστα.Δεν υπονοω κατι.
Οι καποιοι που ενοχληθηκαμε ειμαστε ολοι εμεις που διαφωνουμε με την καταργηση του βηματος των συλλογων.
Γιατι ενοχληθηκαμε??Μα για την καταργηση του βηματος των συλλογων της επαρχιας.
Νομιζω οτι οτι ειμαι σαφης.
Τώρα ναι, είσαι σαφής, αν και κατά τη γνώμη μου δεν έγινε κατάργηση του βήματος. Αυτό φυσικά είναι προσωπική άποψη.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #38 στις: Οκτωβρίου 04, 2011, 01:25:57 μμ »
Να το ξαναπώ με άλλα λόγια και πιο ανοιχτά ?
Ας συνεχίσουμε όλοι να γράφουμε και να δημοσιεύουμε αυτά που θέλουμε στο MC,
το οποίο ήταν και είναι φόρουμ (ανοικτός χώρος συζητησης) για όλους.
Ο χρόνος θα δείξει εαν ο όγκος ή το ρεύμα συγκεκριμένων θεμάτων, "απαιτήσουν" την ύπαρξη/δημιουργία μιας συγκεκριμένης, ξεχωριστής ενότητας.
Οι μοντελιστικοί σύλλογοι, υπάρχουν και δραστηριοποιούνται, ασχέτως εαν υπάρχει ή δεν υπάρχει στο MC, μια άψυχη, ή ανενεργή ή υποτονική,  ξεχωριστή ενότητα με το όνομά τους σε αυτό ή σε οποιοδήποτε άλλο φόρουμ ή ιστοσελίδα.
Γιατι να υπάρχει αυτή η ψευδαίσθηση ότι η ύπαρξη ξεχωριστής ενότητας με το όνομα μου, με κάνει να υπάρχω ή να νοιώθω ότι έτσι μονο υπάρχω ή ενδεχομένως με εξισώνει στα μάτια των άλλων, με τον όποιο άλλο σύλλογο έχει "δική του" ξεχωριστή ενότητα ?
Γιατί παραγνωρίζω ότι κάποιος με φιλοξενεί αφιλοκερδώς στον "ηλεκτρονικό" χώρο του και έχει πάντα το δικαίωμα να τροποποιεί κατα τις δικές του ανάγκες ή τη δική του αντίληψη τον τρόπο της φιλοξενίας ?
Γιατί παραβλέπω ότι παρά τις όποιες εξωτερικά αλλαγές, συνεχίζεται αυτή η φιλοξενία και προσπαθώ να δω πίσω απο την ουσία (της συνεχισης δηλαδή της φιλοξενίας , με ελευθερία λόγου αλλά με ελαφρως διαφορετικό "στήσιμο"), συνωμοσίες ή μεθοδεύσεις σε βάρος μου ή οτιδήποτε ?

Θα ηθελα τις απόψεις σας για τα παραπάνω.
Σ.Σ.

ΥΓ. με αφορμή την κατάργηση των χώρων των συλλόγων, θα υπάρξει τόση κίνηση-συζήτηση στην ενοτητα Μοντελιστική Ελλάδα, όση δεν υπήρχε τον προηγούμενο χρόνο, με τις ξεχωριστές ενότητες ενεργές

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #39 στις: Οκτωβρίου 04, 2011, 01:34:10 μμ »
...απαντώ μόνο στον συνονόματο-αν θυμάμαι σωστά Νίκο(νινο), όχι φίλε με την νέα διαμόρφωση δεν δίνεται δικαίωμα να γραφεί ότι θέλει ο κάθε σύλλογος...λίγες μέρες πριν διαγράφηκε απο τον διαχειριστή η πρόσκληση γεν .συν/σης του πατρινού συλλόγου απο τον διαχειριστή!!!!...εξακολουθείς να πιστεύεις ότι αυτή είναι "ισότιμη" & "φιλόξενη" αντιμετώπιση;
παρακολουθώντας πολύ προσεκτικά την εξέλιξη της συζήτησης ,υπόσχομαι να επανατοποθετηθώ σύντομα.

υπήρχε προτροπή, ποστ που αφορούν διαδικαστικά εσωτερικά θέματα "να αποφεύγονται". Με κάποια ενημέρωση για την σημαντικότητα η μη τις εκδήλωσης θα μπορούσε η εξέλιξη να ήταν διαφορετική.  ANW

Τελικά δεν υπάρχει ο όρος "μέλος του MC" ... αλλά o όρος "μέλος του Χ συλλόγου" που περνάει από το ΜC και το χρησιμοποιεί, ο καθένας για τους δικούς τους λογούς, (οι λόγοι φαίνονται από τα ποστ, την συχνότητα τους, και το θέμα τους) και ελάχιστοι αφήνουν το μανδύα του συλλόγου τους λίγο πριν κάνουν log-on στο MC.

Το MC είναι (νομίζω) φόρουμ μοντελισμού για συζήτηση, κουβέντα και ανταλλαγή απόψεων, όχι πινάκας ανακοινώσεων ούτε το ρολο της γραμματείας έχουμε για να διατηρούμε πρακτικά συναντήσεων και ψηφοφοριών. Εκφράσεις "ο σύλλογος μου, του συλλόγου μου, για τον σύλλογο μου" ακούγονται κάθε τρεις και λίγο ... μια φορά την φράση "το φόρουμ μας" δεν το άκουσα/είδα ποτέ. Δλδ καποιοι που δεν ανήκουν σε κάποιο σύλλογο (οπως εγω ασ πουμε) που ανήκουμε?? .. στους απο δω .. στους απο εκει .. η στους απέναντι ??

Εαν εχει μείνει η άποψη οτι πάμε να φιμώσουμε η να καταργήσουμε το δικαίωμα στην έκφραση, λάθος καταλάβατε.

Απ την αλλη, εαν θεωρείτε οτι αξίζει να γεμίσει η "μοντελιστικη Ελλάδα" με ανακοινώσεις διαδικαστικών θεμάτων και να χάνονται στο σύνολο τα θέματα που πραγματικά αξίζουν,  εαν αυτό είναι  το ζητούμενο, τοτε ελεύθερα.

αυτά από μένα. και τελειώνω εδώ.

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #40 στις: Οκτωβρίου 04, 2011, 02:52:03 μμ »
Οι πιο ...παλιοί του φόρουμ γνωρίζουν ότι όταν πρωτοεγγράφηκα στο MC ....πλακώθηκα με τη διαχείριση ( καλώς ή κακώς) και ζήτησα τη διαγραφή μου

ύστερα από καιρό αντιλήφθηκα ότι η δουλειά που γίνεται στο MC για τη διάδοση του μοντελισμού στην Ελλάδα και στη μεταφορά γνώσης στους νέους μοντελιστές από κάποιους εμπειρότερους είναι απείρως σημαντικότερη από αυτή που γίνεται από τους τοπικούς Συλλόγους

και για το λόγο αυτό επανεγρἀφηκα και πιστεύω ότι προσέφερα στο μέτρο του δυνατοὐ στη μεταφορά γνώσης

Υ.Γ. και επειδή λέω πάντα τα πράγματα με το όνομα τους, τα περί φίμωσης κλπ αποτελούν αντιδράσεις ....βλαχοδημάρχων της επαρχίας
Πρόεδρος Συλλόγου κατηγορούσε το MC ότι τα ....παίρνει από μαγαζιά, όταν ζητήθηκαν εξηγήσεις έκανε "τουμπεκί" και εξακολουθεί να γράφει ανενόχλητα στο MC και διαμαρτύρεται για αποκλεισμοὐς, διακρίσεις κλπ

Είτε σας αρέσει, είτε όχι, η αλήθεια είναι ότι η ΙΠΜΣ τα τελευταία χρόνια -χάρη και στη προσπάθεια του Σ.Σ., με τον οποίο διαφωνοὐμε σε πολλά μοντελιστικά θἐματα, αλλά σε κάθε ευκαιρία τον επαινώ για το που την έφτασε την ἐκθεση με τη συνεργασία φιλὀτιμων μελών της - είναι η κυριότερη ελληνική εκδήλωση και από ότι φαίνεται θα γίνει σὐντομα και διεθνής

Αποσυνδεδεμένος Κ. Καριωτέλλης

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #41 στις: Οκτωβρίου 04, 2011, 02:57:08 μμ »
φιλε αρκαδιε,
το να προβαλονται ακομα και εσωτερικα θεματα συλλογων, για μενα δεν ειναι απαραιτητα κακο, μαλλον διαφανεια ειναι, ακομα κι αν υπαρχει κοντρα.
εδω μεσα οποιος συμμετεχει ειναι μελος του mc. αν εσυ τον θεωρεις και κατι αλλο τοτε υπαρχει περιπτωση να μην εχεις αντιληφθει οτι το mc ειναι το μεγαλυτερο και πιο δημοφιλες κλαμπ στην ελλαδα.  φυσικα ολοι γνωριζουμε οτι οι συλλογοι η συνδικαλιστες  oπως μας αποκαλεσαν καποιοι συναδελφοι, δεν ειναι η μοναδικη δυναμη του mc, αλλα δεν ειναι και αμελητεα.
τα τεχνικα προβληματα , προσωπικα δεν με καλυπτουν και χωρις να εχω και καμμια ιδιαιτερη πρεμουρα να επανελθει η προηγουμενη ενοτητα, ρωταω,  υπαρχει καποιο προβλημα με τη παρουσια των συλλογων στο παρρον φορουμ?
 ρωταω γιατι ανηκω σε δυο. και αν σας διαφευγει οι συλλογοι στους οποιους αναφερεσται δεν ειναι οικολογικοι, ρατσιστικοι, ψαρεματος η κεντηματος αλλα ειναι ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΟΙ. εκτος κι αν δεν σας αφορα.

κκ

Αποσυνδεδεμένος Spook_Zachos

• Live to fly...Fly to live...Aces high...
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΠΡΕΒΕΖΑ / ΚΑΒΑΛΑ
  • Νικόλαος-Φίλιππος Ζάχος
« Απάντηση #42 στις: Οκτωβρίου 04, 2011, 03:12:40 μμ »
Πέτρο παρακαλώ ανακάλεσε γιατί αυτό που λες προσβάλει όλα τα μέλει της επαρχία σε συλλόγους και μη  :evil:

<<ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ>>

Σύλλογος Μοντελιστών Καβάλας

Αποσυνδεδεμένος Zark

• Professional Lego builder !!!
  • Scale 1/35
  • *
  • aka Παναγιώτης Ζαρκάδης
« Απάντηση #43 στις: Οκτωβρίου 04, 2011, 03:19:22 μμ »
" Opinions are like assholes, everybody is got one"

Σοφα λογια made in USA...

Τι να πω και τι να μολογησω.... Ανακαιφαλαιωνω και κλεινω.

1.  Ενα πρωι ξυπνησα και δεν υπηρχαν "οι σύλλογοι" στο MC. Καμια ενημερωση απο πριν και οι εξηγησεις δεν με       καλυπτουν.

2.  Γελαω μονο και μονο, οταν οσοι ειναι απεξω απο το χορό κατηγορουν εμας που ειμαστε μεσα για "συνδικαλισμο".... οσους εχω γνωρισει εγω προσωπικα, παλευουν ολοι για το καλο του μοντελισμου στο τοπο  μας γιατι πανω απ'ολααγαπανε αυτο που κανουν.

3.  Σαν Ελληνες εχουμε το χαρακτηριστικό του ανεγκέφαλου , οξυθυμου, πλακατζη, υπεροπτικου...βαλτε και οτι αλλο θελετε. Αποτελεσμα... ολα αυτα τα "ασχημα" που βλεπουμε και ακουμε στο χωρο μας. Παραδειγμα τρανταχτο... "ενημερωση μελων ΠΑΣΥΦΙΜΩΝ..." , εισαι μελος ...οχι ... δεν πειραζει  (να προσεχες... ::glossa::)... μπορεις να εκφρασεις τη γνωμη σου χωρις το υφος  " τι μαλ...ιες κανατε παλι..."  ή πιο προσφατα "βλαχοδημαρχοι" δεν βοηθουνε σε ΤΙΠΟΤΑ ...    και μετα αρχιζουν οι "λιγουρες".

4.  Η  IPMS δεν χρειαζεται να "απολογηθει" σε κανενα και για κανενα λογο. Εχει δειξει μεσω του διασυλλογικού αλλα και πιο προσωπικα με τις εκθεσεις της και με την σταση του Προεδρειου της την υπευθυνοτητα του λογου της.  Αυτο που "χτυπαει στο ματι" ειναι η "ξεχωριστη" αντιμετωπιση της απο τη διαχειρηση του MC.

5. Προσωπικα δεν θα αλλαζα με τιποτε τους μοντελιστικους και οχι μονο φιλους που εκανα εξαιτιας της κινησης αυτης που εγινε με ολους τους συλλογους της Ελλαδας  και ειμαι δυο φορες περηφανος που η "αφετηρια" ηταν στην πολη μου.

Εγω ΚΕΡΔΙΣΑ το στοιχημα με τον εαυτο μου... ΕΣΕΙΣ???

... Δεν προκειτε να ασχοληθω άλλο με αυτο το τοπικ ... ελπιζω οσοι δεν εχουν "μυαλο" να βαλουν και οσοι εχουν να μου δωσουν κα μενα λιγο :wink: :wink: ::salut:: ::salut::

Παναγιωτης Ζαρκαδης
Βοηθος Γραμματεα
ΠΑΣΥΦΙΜΟΝ

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #44 στις: Οκτωβρίου 04, 2011, 03:22:07 μμ »
Πέτρο παρακαλώ ανακάλεσε γιατί αυτό που λες προσβάλει όλα τα μέλει της επαρχία σε συλλόγους και μη  :evil:

ευχαρίστως να ανακαλέσω

αλλά ποια είναι η αλήθεια;

τη στιγμή που το MC προχωρά σε διεθνείς συνεργασίες, με πρωτοβουλία της διαχείρισης, ώστε ο ελληνικός μοντελισμός να αποκτήσει διεθνή αναγνώριση, είναι δυνατό να κατηγορείται για αποκλεισμούς κλπ τοπικών συλλόγων ;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος Voroshilov

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ν.Φιλαδέλφεια
« Απάντηση #45 στις: Οκτωβρίου 04, 2011, 03:32:45 μμ »
Τελικά όντως το πράσινο, είναι ζηλευτό χρώμα...
 :roll:   :roll:  :roll:

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #46 στις: Οκτωβρίου 04, 2011, 04:01:18 μμ »
φιλε αρκαδιε,
το να προβαλονται ακομα και εσωτερικα θεματα συλλογων, για μενα δεν ειναι απαραιτητα κακο, μαλλον διαφανεια ειναι, ακομα κι αν υπαρχει κοντρα.

Αυτήν την κόντρα την εχει πληρώσει αρκετά ακριβά το MC. δυστυχώς αυτη ειναι η αλήθειά, μας εχει μείνει η ρετσινιά οτι η μονη ενασχόληση μας ειναι τα εσωτερικά των άλλων συλλογών, πράγμα που όσοι ειναι πάνω απο 3 χρονια εδω το ξέρουν οτι ποτέ δεν ασχοληθήκαμε με εσωτερικά συλλογών, άλλα παντα ήμασταν η αποδέκτες αυτης της κόντρας και γινόμασταν η αρένα για την σύγκρουση και πληρώναμε και τα σπασμένα μετα.

Γιαυτό και θέλουμε να μην λύνονται εδω τα εσωτερικά θέματα, γιατι αναγκαστικά θα γίνει και το mc μερος του προβλήματος μετά, και να υπάρχει μια απόσταση απο τα εσωτερικά ζητήματα των συλλογών, οπως γίνεται σε ολα τα υπόλοιπα φόρουμ δλδ, ελληνικά η ξενα.

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #47 στις: Οκτωβρίου 04, 2011, 04:02:06 μμ »

Ελάτε ρε παιδιά,ντροπή ρε σεις....τα "βάλατε" με τον Αρκα που έχει "φτύσει αίμα" για τη δική μας "τρέλα" ?

4.  Η  IPMS δεν χρειαζεται να "απολογηθει" σε κανενα και για κανενα λογο. Εχει δειξει μεσω του διασυλλογικού αλλα και πιο προσωπικα με τις εκθεσεις της και με την σταση του Προεδρειου της την υπευθυνοτητα του λογου της.  Αυτο που "χτυπαει στο ματι" ειναι η "ξεχωριστη" αντιμετωπιση της απο τη διαχειρηση του MC.

Ξεκαθαρίζω για όσους επιμένουν σε συνωμοσίες:η ενότητα της IPMS προϋπήρχε πολύ πριν καν πολλοί από εσάς εγγραφείτε στο MC !!!
Δική μου κίνηση ήταν να δημιουργηθεί γι'αυτο ξεκολλήστε το μυαλό σας και διαβάστε προσεκτικά αυτά που γράφει ο Αρκάδιος...τόσο δυσκολονόητα είναι ?

Εγώ -προσωπικά- θα σταθώ εδώ:

Τελικά δεν υπάρχει ο όρος "μέλος του MC" ... αλλά o όρος "μέλος του Χ συλλόγου" που περνάει από το ΜC και το χρησιμοποιεί, ο καθένας για τους δικούς τους λογούς, (οι λόγοι φαίνονται από τα ποστ, την συχνότητα τους, και το θέμα τους) και ελάχιστοι αφήνουν το μανδύα του συλλόγου τους λίγο πριν κάνουν log-on στο MC.

Το MC είναι (νομίζω) φόρουμ μοντελισμού για συζήτηση, κουβέντα και ανταλλαγή απόψεων, όχι πινάκας ανακοινώσεων ούτε το ρολο της γραμματείας έχουμε για να διατηρούμε πρακτικά συναντήσεων και ψηφοφοριών. Εκφράσεις "ο σύλλογος μου, του συλλόγου μου, για τον σύλλογο μου" ακούγονται κάθε τρεις και λίγο ... μια φορά την φράση "το φόρουμ μας" δεν το άκουσα/είδα ποτέ. Δλδ καποιοι που δεν ανήκουν σε κάποιο σύλλογο (οπως εγω ασ πουμε) που ανήκουμε?? .. στους απο δω .. στους απο εκει .. η στους απέναντι ??

Μετά από αυτό, δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να επιχειρηματολογούμε...

ʼστο ρε Γιωργάκη,άστο,για επιχειρηματολογίες είσαι πρώτος στο χορό....μόνο καμιά καλή κουβέντα με το τσιγκέλι στη βγάζουμε...
Και που σε παλικάρι μου, για να μη το χεις απορία σε άλλα fora ,ότι σου γράφω ,στο γράφω αντιπροσωπεύοντας τον..εαυτό μου κι όχι την οποιαδήποτε Διαχείριση η MC η δε ξέρω ποιον άλλο.

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #48 στις: Οκτωβρίου 04, 2011, 04:21:20 μμ »
Θα ήθελα επίσης να ρωτήσω αν αυτοί που "βάλλουν" κατά του Admin/ΜC με εκφράσεις του τύπου "ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ" "ΦΙΜΩΣΗ" κ.λ.π , ΑΝ έστειλαν ένα πμ στον Admin για να ρωτήσουν σχετικά με την αλλαγή στις ενότητες Η περίμεναν στωικά για να...."τοποθετηθούν" δημόσια με τις παραπάνω εκφράσεις.

Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
« Απάντηση #49 στις: Οκτωβρίου 04, 2011, 04:27:38 μμ »
ʼστο ρε Γιωργάκη,άστο,για επιχειρηματολογίες είσαι πρώτος στο χορό....μόνο καμιά καλή κουβέντα με το τσιγκέλι στη βγάζουμε...
Και που σε παλικάρι μου, για να μη το χεις απορία σε άλλα fora ,ότι σου γράφω ,στο γράφω αντιπροσωπεύοντας τον..εαυτό μου κι όχι την οποιαδήποτε Διαχείριση η MC η δε ξέρω ποιον άλλο.

Έχεις σκεφτεί μήπως ο τρόπος σου είναι ένας από τους λόγους που κάποιοι έχουν απομακρυνθεί από το φόρουμ;

Σοβαρέψου!!!

ΥΓ Στην επικοινωνία σου με μέλος του ΔΣ της Helmo  εκπροσωπούσες τον εαυτό σου ή το MC;
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Tags: