Αποστολέας Θέμα: Στη σκια του Βααλ  (Αναγνώστηκε 19576 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Das Reich
Απ: Στη σκια του Βααλ
« Απάντηση #100 στις: Νοεμβρίου 26, 2011, 11:38:28 μμ »
η μικρή λίμνη (ειδικά η πρώτη φωτό!!!)  και το όλο σκηνικό είναι απλά άριστο!...respect Δημήτρη!.... ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #101 στις: Νοεμβρίου 26, 2011, 11:53:24 μμ »
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ  :wink: :wink: Πολύ καλή ιδέα (σαν σκηνικό) και άψογα φτιαγμένο  :!: :!: :!:

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Mουσείο Π.Α.,Τατόι
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #102 στις: Νοεμβρίου 26, 2011, 11:55:06 μμ »
Nτιμι, απο ποιο λινκ βρηκες τις φωτο?????? :? :? Ποτε ερχεται η ταινια στην Ελλαδα???? :? :? :?
Τί να πω...Απλα...What the %uck Vaal is going on round 'ere???? ::101:: ::101:: ::101:: ::101::

::salut::

Η ιστοσελίδα μου..https://www.facebook.com/Pankoub22

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #103 στις: Νοεμβρίου 27, 2011, 08:10:54 πμ »
Nτιμι, απο ποιο λινκ βρηκες τις φωτο?????? :? :? Ποτε ερχεται η ταινια στην Ελλαδα???? :? :? :?
Τί να πω...Απλα...What the %uck Vaal is going on round 'ere???? ::101:: ::101:: ::101:: ::101::

Ο Ελληνας ΣΠΙΛΜΠΕΡΓΚ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki
« Απάντηση #104 στις: Νοεμβρίου 27, 2011, 09:26:11 πμ »
Ετορε ο σκεφτικος
[...]
Ματεο Φιορε ο διοικητης και μορφωμενος
... και DIM57 ο ατελείωτος :shock: :shock: :shock:

Είναι χαρά μας που μοιράζεσαι το μεράκι, την φαντασία, τις τεχνικές και κυρίως το κέφι σου μαζί μας :mrgreen:

Γ.

Spoiler (hover to show)
Qui tangit frangatur

Αποσυνδεδεμένος lewton

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Πειραιας - Κορυδαλλος
« Απάντηση #105 στις: Νοεμβρίου 27, 2011, 12:54:49 μμ »
Οχηματα, φιγουρες, δεντρα, βραχια, νερα, αγαλματα ολα σε ενα!! Βαλε και σεναριο - σκηνοθεσια!! Τι να λεμε πλεον.... εξαιρετικο φιλε, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!

Αποσυνδεδεμένος Ernst Barkman

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #106 στις: Νοεμβρίου 27, 2011, 01:55:28 μμ »
Φοβερη αποδοση των στυλων του ναου και των φοινικων!Τα υπολοιπα τα ειπαν ηδη οι φιλοι παραπανω.Μπραβο Δημητρη  :wink:

::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #107 στις: Νοεμβρίου 27, 2011, 03:47:23 μμ »
Δεν αφήσανε και κάτι που να μην σχολίασαν...
Μπράβο Δημήτρη, υπερπαραγωγή με τα όλα της  :!:

Αποσυνδεδεμένος Zark

• Professional Lego builder !!!
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
  • aka Παναγιώτης Ζαρκάδης
« Απάντηση #108 στις: Νοεμβρίου 27, 2011, 06:55:27 μμ »
...φφφφφφσσστττ ... μποινκ!!!!! ::sterb121::
... νομιζω πρεπει να μετονομαστει ο DIM57 σε DIG57 (...πως λεμε MIG...)

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Mουσείο Π.Α.,Τατόι
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #109 στις: Νοεμβρίου 27, 2011, 10:00:14 μμ »
...φφφφφφσσστττ ... μποινκ!!!!! ::sterb121::
... νομιζω πρεπει να μετονομαστει ο DIM57 σε DIG57 (...πως λεμε MIG...)
εγω θαλεγα 'dig the mig' μιας κ ο Ισπανος σνομπ,(βλ. IPMS), τετοιες υπερπαραγωγες ΔΕΝ κανει.... :roll: :roll: :roll:

Η ιστοσελίδα μου..https://www.facebook.com/Pankoub22

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #110 στις: Νοεμβρίου 27, 2011, 11:34:36 μμ »
Χρηστο( xristosstergiou) ,Λεων (leon g),Nosdio,Nικολα ( nikosmeta),Πετρο,Νικο (Παπαδακη),Θαναση,Παναγιώτη(Raw shooter),Παναγιωτη(Tokkotai ),Γιανναρε,Νεκταριε,Κωστα (Ernst Barkman ) ,Φιλιππε,Παναγιωτη (Ζαρκ),σας ευχαριστω ολους και ξεχωριστα, ειναι σιγουρα χαρα τα σχολια μοντελιστων και φιλων σαν και εσας   :oops: :oops:
Tωρα παμε για αλλα ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #111 στις: Νοεμβρίου 28, 2011, 12:13:16 πμ »
Μπράβο Δημήτρη, πάρα πολύ όμορφο :!:

::salut:: ::salut:: ::salut::
ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #112 στις: Νοεμβρίου 28, 2011, 12:17:20 πμ »
Να εισαι καλα Μανο ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Stavanger- Κουφάλια
  • Don't fear death, fear time
« Απάντηση #113 στις: Νοεμβρίου 28, 2011, 12:20:23 πμ »
Δημήτρη τα είπαν όλα οι παραπάνω!!! :wink: ::salut::
Ο άνθρωπος δεν κατάγεται από τους πιθήκους αλλά απο τα ΒΑΜΠΙΡ!
Μόνο οι νεκροί βλέπουν το τέλος του πολέμου!

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #114 στις: Νοεμβρίου 28, 2011, 12:28:27 πμ »
συνονοματε σε ευχαριστω,βλεπω δε οτι εχεις "απλωθει" σε πολλα προτζεκτ μπραβο και για το δικο σου κεφι ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Phobos

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #115 στις: Νοεμβρίου 28, 2011, 02:40:42 πμ »
DIM57 εισαι μεγαλος μοντελιστης - μπραβο  :D :D

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #116 στις: Νοεμβρίου 28, 2011, 08:36:03 πμ »
Μπραβο ρε Δημητρη.Για μια ακομη φορα εγραψες.Και μαλιστα στο συγκεκριμενο εχεις δωσει μια ατμοσφαιρα μοναδικη που σε ρουφαει κατευθειαν μεσα στο διοραμα.Και παλι μπραβο φιλε ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Voroshilov

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ν.Φιλαδέλφεια
« Απάντηση #117 στις: Νοεμβρίου 28, 2011, 08:47:25 πμ »
Πάλι μας βγήκαν τα μάτια έξω!!!!
ʼκρως ατμοσφαιρικό!!!!
Χίλα μπράβο ρε Δημήτρη!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Θάνος_79

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΕΛΛΑΣ - ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
  • ΠΑΡΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΛΜΗΤΑΙ
« Απάντηση #118 στις: Νοεμβρίου 28, 2011, 08:52:55 πμ »
 Εξαιρετικός για άλλη μια φορά

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #119 στις: Νοεμβρίου 28, 2011, 11:22:53 πμ »
Φιλε phobos,Γιωργο, Ορεστη,Θανο, σας ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος bloden

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΑΙΓΑΛΕΩ
« Απάντηση #120 στις: Νοεμβρίου 28, 2011, 04:58:21 μμ »
εχω βρει πολλους ταλαντουχους μοντελιστες εδω μεσα
με φοβερες δουλειες
αλλα μονο 2 ειναι αυτοι που με κανουν να τρεχω καθε μερα
στο pc αναζητοντας την καινουργια τους δουλεια
ο ενας εισαι εσυ φιλε DIM57
εξαιρετικο αποτελεσμα οπως παντα.. . . . .  .

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Aρχικατής Πρωτοσύγγελος και Πάπας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
« Απάντηση #121 στις: Νοεμβρίου 29, 2011, 09:05:14 μμ »
Προβληματιστηκα πολυ για να γραψω οσα ακολουθουν μετά τα θριαμβευτικα-διθυραμβικα σχολια οσων φιλων προηγηθηκαν.
Προσωπικα πιστευω οτι ειναι η χειροτερη δουλεια που εχουμε δει απο τον DIM57. Εξηγουμαι αμεσως:
Τα οχηματα είναι τοποθετημενα χωρις σχεδιο. Η αριστερη Σαχαριανα εχει μπει (χωρις λογο κατα τη γνωμη μου) σε μια σχεδον τετραγωνη εσοχη που πολυ βολικα δημιουργουν τα ερειπια. Επισης η πισω δεξια ροδα της ειναι εντελως στον αερα. Η μεσαια Σαχαριανα για να βρεθει εκει που ειναι θα πρεπει να εχει κανει πενηντα μανουβρες που αν μη τι αλλο θα ειχαν αφησει ροδιες (αν τελικα υπηρχε καποια λογικη αιτια για να παει και να παρκαρει εκει). Τελος για το Σεμοβεντε παρατηρω οτι το στομιο της καννης του πυροβολου δεν ειναι στρογγυλο, οι ερπυστριες κρεμανε εντελως αφυσικα, ενω δεν εχει τριφτει η γραμμη απο το καλουπι τοσο στις σουστες της αναρτησης, οσο και στο συρματοσκοινο. Τελος ολα τα οχηματα μου φαινονται απλως να εχουν ενα (μαλλον βαρυ) wash και καθολου σκονη, οπως θα περιμενε καποιος απο οχηματα που επιχειρουν στην ερημο. Και περναω στο σκηνικο: Ο ναος μου φαινεται οτι εχει χτιστει περιπου σαν αυθαιρετο: Οι κολωνες είναι τοποθετημενες εναλλαξ μπροστα και πισω (καμια σχεση με περιστυλιο) και φαινεται σαν να εχουν φυτρωσει.  Τα βραχια δημιουργουν (πισω και δεξια) ενα "Γ" και οριοθετουν το διοραμα. Αν το "Γ" αυτό το προεκτεινουμε νοερα προς τα εμπρος, τοτε το περιστυλιο θα πεσει πανω στο αγαλμα. Αν το προεκτεινουμε προς τα αριστερα, θα πεσει πανω στα βραχια και τη λιμνουλα. Οσο για τους φοινικες, ομολογω ότι ειναι η πρωτη φορα, που βλεπω φοινικα που κανει διχαλα  :roll: ενω και οι κομμενοι φοινικες μου φαινονται εντελως αφυσικοι.

Λυπαμαι γιατι ενω φαινεται οτι εχει πεσει πολλη δουλεια στο συγκεκριμενο διοραμα, το τελικο αποτελεσμα κατα τη γνωμη μου ειναι κακο.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #122 στις: Νοεμβρίου 29, 2011, 10:15:49 μμ »
βαριά αλλά απόλυτα εύστοχα τα σχόλια του Σωτήρη και εάν μου επιτρέπει ο DIM57 τα προσυπογράφω και θα προσθέσω 2-3 ακόμη:
- το αριστερό χέρι στον εν απο τους δυο γονατιστούς στην λιμνούλα δειχνει σα να εχει εξαρθρωθεί.
- η αριστερή sahariana, δειχνει παρκαρισμένη ανορθόδοξα, σα να "τερμάτισε" εκεί και κάποιος να της έβαλε το βράχο-τακο στην πισω δεξιά ρόδα για να σταθεί.
- οι φοίνικες δεν έχουν "σωστή" αναπαράσταση του κορμού τους - εκτιμώ ειναι θυματα της λάθος κατα τη γνώμη μου- αν και "κλασικής" και εγκεκριμένης απο τους "γκουρού" - τεχνικής αναπαραστασης τους με βρεγμένο χαρτομάντηλο ή κάτι τέτοιο.
Συνολικά φαίνεται ότι έχει υπάρξει πολλή μοντελιστική δουλειά αλλά με βιασύνη.
Εύχομαι στα καλύτερα επόμενα
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #123 στις: Νοεμβρίου 29, 2011, 11:49:42 μμ »
Ευχαριστω τους φιλους για τα καλα τους λογια αλλα περισσοτερο τον sotiris που θα με βοηθησει με τα λεγομενα του,να διορθωθω
αλλα κυριως για την προσπαθεια που κατεβαλε να ανακαλυψει τα λαθη μου
Τωρα  θα πρεπει να δικαιολογησω και εγω ορισμενα ατοπηματα μου πχ
Η αριστερη Σαχαριανα εχει μπει (χωρις λογο κατα τη γνωμη μου) σε μια σχεδον τετραγωνη εσοχη που πολυ βολικα δημιουργουν τα ερειπια. Επισης η πισω δεξια ροδα της ειναι εντελως στον αερα. Η μεσαια Σαχαριανα για να βρεθει εκει που ειναι θα πρεπει να εχει κανει πενηντα μανουβρες που αν μη τι αλλο θα ειχαν αφησει ροδιες (αν τελικα υπηρχε καποια λογικη αιτια για να παει και να παρκαρει εκει).

η αριστερη σαχαριανα μηπως πηγε πρωτη και στριμωχτηκε εκει και στριμωχτηκε ξαναλεω για την σκια των φοινικων?πιστευω οτι και εσυ Σταυρο το ιδιο θα εκανες στην ερημο,η δευτερη βρεθηκε εκει οχι χωρις λογο αλλα απλα ακολουθησε την πορεια της πρωτης (που προφτασε την σκια)  παραειναι λογικο ετσι και χωρις μανουβρες γιατι απλα ολα τα οχηματα εχουν ερθει απο αριστερα προς το νερο .....ελπιζω να εγινα κατανοητος Ναι και χωρις ροδιες
Τελος για το Σεμοβεντε παρατηρω οτι το στομιο της καννης του πυροβολου δεν ειναι στρογγυλο, οι ερπυστριες κρεμανε εντελως αφυσικα, ενω δεν εχει τριφτει η γραμμη απο το καλουπι τοσο στις σουστες της αναρτησης, οσο και στο συρματοσκοινο. Τελος ολα τα οχηματα μου φαινονται απλως να εχουν ενα (μαλλον βαρυ) wash και καθολου σκονη, οπως θα περιμενε καποιος απο οχηματα που επιχειρουν στην ερημο.

το στομιο της κανης ειναι καταστρογγυλο συρματοσχοινο πλαστικο δεν υπαρχει ποσο μαλλον να εχει και γραμμη απο καλουπι(κλωστιτσα ειναι sotiris) γραμμες απο καλουπι αλλες δεν βλεπω αν θελεις και μπορεις βαλε ενα βελακι να το δω και εγω
για το σκονισμα ισως να συμφωνησω αλλα εμενα ετσι μου αρεσε (συμφωνω  για τους φοινικες αλλα οποιος εχει φτιαξει μερικους καταλαβαινει τον πονο ..ομως δειξτε μου και σεις καποιο τροπο,οχι μονο κριτικη :mrgreen:) για τις ερπυστριες εχει γινει κουβεντα στη σελιδα 4 με φωτο

Και περναω στο σκηνικο: Ο ναος μου φαινεται οτι εχει χτιστει περιπου σαν αυθαιρετο: Οι κολωνες είναι τοποθετημενες εναλλαξ μπροστα και πισω (καμια σχεση με περιστυλιο) και φαινεται σαν να εχουν φυτρωσει.  Τα βραχια δημιουργουν (πισω και δεξια) ενα "Γ" και οριοθετουν το διοραμα. Αν το "Γ" αυτό το προεκτεινουμε νοερα προς τα εμπρος, τοτε το περιστυλιο θα πεσει πανω στο αγαλμα. Αν το προεκτεινουμε προς τα αριστερα, θα πεσει πανω στα βραχια και τη λιμνουλα. Οσο για τους φοινικες, ομολογω ότι ειναι η πρωτη φορα, που βλεπω φοινικα που κανει διχαλα  :roll: ενω και οι κομμενοι φοινικες μου φαινονται εντελως αφυσικοι.

.

για τους φοινικες τα ειπαμε πριν για τους δε "διχαλωτους φοινικες" κανεις λαθος,ψαξε καλλυτερα και ισως να κοιταζες τη λεξη πιτσαρδια
Οσο για τα  περι φυτρωματος η τοποθετησης των κωλωνων και περιστυλιων να σου πω δεν γνωριζω απο καρχηδονιακη αρχιτεκτονικη,αλλα αν εσυ ξερεις κατι περισσοτερο εδω ειμαστε αν και το διοραμα οπως γραφω στην αρχη ειναι what if
γαι τα υπολοιπα περι προεκτασεων, σχηματων Γ, και που αυτες (οι προεκτασεις )θα πεσουν,αδυνατω να σε παρακολουθησω και το μονο που μπορω να πω ειναι οτι μου θυμιζει το "αν η γιαγια μου ειχε καρουλια"

Προβληματιστηκα πολυ για να γραψω οσα ακολουθουν μετά τα θριαμβευτικα-διθυραμβικα σχολια οσων φιλων προηγηθηκαν.
Προσωπικα πιστευω οτι ειναι η χειροτερη δουλεια που εχουμε δει απο τον DIM57.
Λυπαμαι γιατι ενω φαινεται οτι εχει πεσει πολλη δουλεια στο συγκεκριμενο διοραμα, το τελικο αποτελεσμα κατα τη γνωμη μου ειναι κακο.
Ασφαλως sotiris και μαζι μου δεν πρεπει να προβληματιζεσαι να πεις την γνωμη σου και την κριτικη σου,εφ οσον βεβαια αυτες ειναι
επικοδομητικες λογικες,δεν ψαχνουν ψυλλους στα αχυρα και βοηθανε κατα την κατασκευη και οχι στο τελος
χωρις να λυπασαι διοτι θελω να πω οτι ο μοντελισμος για μενα δεν περιεχει τον ορο λυπη,παρα μονο διασκεδαση
και γι αυτο συνηθως δεν απαντω τοσο μακροσκελως ,αλλα σημερα το κανω διοτι αισθανθηκα την αναγκη να βρω ενα λογο
γιατι τοσοι ""κουτοι μοντελιστές"" εγραψαν καλα λογια για ενα τοσο κακο αποτελεσμα κατα την δικη σου γνωμη παντα

να εισαι καλα sotiris και προεδρε ::salut::

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Aρχικατής Πρωτοσύγγελος και Πάπας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
« Απάντηση #124 στις: Νοεμβρίου 29, 2011, 11:59:54 μμ »
Δες λιγο το συρματοσκοινο και την κανη στην φωτο

Tags: