Δεν ειχα σκοπό να συνεχίσω να σπαμάρω ανελέητα ενα ομορφο θέμα με πολλά λάθη

Αναφέρθηκε ομως το ονομά μου και θα ηθελα και εγώ νά πω την αποψή μου σχετικά
Ναι δέν ποστάρω θέματα για δυο λόγους πρώτα γιατί δεν εχω τίποτα καλό να δείξω ,πλέον, επειδη φρόντισαν κάποιοι να κόψουν τη διαθεσή μου γιά κάτι τέτοιο και να την αντικαταστήσουν με σιχαμάρα.
Οπως βλέπεις φίλε τά ιδια πάνω κάτω προσφέρουμε αλλά εσυ μπορείς νά εκφράζεσαι μέ εντονη κριτική διάθεση
επειδή εφτιαξες τρία μοντέλα ,εγω ομως απαγορεύεται ακόμα και νά ποστάρω μόνο αναφορές απο το εξωτερικό (δεν πηρα αλλη θέση) επειδή δέν πιάνω τον κόφτη
τότε ας αφήσω τις αναφορές (ενοχλητικές για κάποιους αλλα κολακευτικές κυριως για το μοντελισμό της Ελλάδας) καί ας κάνω και εγώ κριτική μιάς και ειναι πιο in συμφωνώντας μαζί σου οτι ειναι σωστό να λες τη γνώμη σου χωρίς νά εισαι ειδικός
εσυ ομως δεν μου αναγνωρίζεις το δικαίωμα
επισης βλέπω οτι θίχτηκες στην αναφορά περι μετριότητας των κατασκευών σου και μάλιστα αντέδρασες εντονα ,μιλώντας για καραμέλα που εχει παραγίνει κλπ.Λοιπον αποφασισε
να γινεται κριτική σκληρή ναι η οχι? Η διαφορά σας ειναι οτι ο dim57 μίλησε με τρόπο που εσυ μόνο νά καταλάβεις ,σε αντιθεση με τους πομπώδεις αφορισμούς περι χειρότερης δουλειάς και αλλα ομορφα (αν και λίγο μπερδεμένος κατάλαβα ψαχνοντας οτι ενοχλησε ο τρόπος ,ο τυπος, η μη προηγουμενη ανταλλαγή απόψεων των δυο συναδελφων και οχι η κριτική)
αλλα τωρα να πω και εγω οτι η "καραμέλα" Έγω δεν ειμαι μοντελισταράς το λέω και αποκτω δικαίωμα να σας ........ολους , δεν αποτελεί δικαίωμα και οι κρίνοντες (εστω και ασχετοι) θά κρίνονται ,
και στό τέλος να φοβόμαστε νά ποστάρουμε ?( εγω δεν κινδυνεύω πάντως) ομορφη ατμόσφαιρα ε?
Δεν θέλω νά κάνω τόν δικηγόρο,κανενός , ετσι απλά μαζευτήκαμε εδω το βραδάκι μερικοί πικραμένοι νά πουμε τις απόψεις μας μας και η να θάψουμε οσους εχουν λίγη διάθεση γιά κόλλα καί στόκο ή να συμφωνήσουμε κάπου καθως το επίπεδο δεν ηταν και από τα χειρότερα
αλλά τι εκπληξη οπου ξεκατίνιασμα και καυγάς να η βασίλω πρώτη!!!!
Καμία εκπληξη και ειδικά οταν μας προτείνει ηρεμία ο αρχιερέας του καυγά,ειναι πραγματικά πολυ μεγάλη πρόοδος Μπράβο η παρέμβαση αυτή εδεσε το γλυκό ,προσφερε ηρεμία και λύση οποτε ας συνεχίσουμε στόν ιδιο τόνο που ζητάει με την παρεμβαση που εκανε εκ του ασφαλούς οταν ο συναδελφος που εχει το θέμα δεσμεύτηκε στόν διαχειριστή οτι δεν θά απαντήσει Και μιας και η κριτικη θέλετε νά ειναι δικαιωματικά σκληρή,θα ηθελα νά πω στον jagdpanther οτι πράγματι ολες οι κατασκευές εχουν λάθη και ειδικά οι μεγάλες και ασφαλώς και του dim 57 και ιστορικά λάθη,και τεχνικα λαθη θα εχει και πολλά μάλιστα μα πάρα πολλά αν σε ευχαριστεί ,
τεράστια λάθη αν σε κάνει νά νοιώσεις καλύτερα , γιατι δέν εχει σημασία και μη σε νοιάζει τι κάνει ο συνηθισμένος στους διθυράμβους,οπως ειπες (μαλλον αυτό ειναι τό θέμα ) αλλα εσυ πες μας τι εισαι συνηθισμένος να ακούς?
Το θέμα λοιπον ειναι απλό κατα τήν διάρκεια της κατασκευης (οχι στο τέλος )
Πες του τα και αν δεν θέλεις να κάνεις φιγούρα ιστορικης κατάρτισης αλλα απλως θέλεις να βοηθήσεις (και οχι να μειώσεις)
στειλε πμ και να εισαι σίγουρος οτι αν αυτος αντιδράσει θα να ειναι εκεινος ανεγκέφαλος
αν εστω και λίγο θέλεις να δείξεις τα προσόντα σου(που εχεις σιγουρα) κάνε το με αλλον τρόπο ( ειναι τυχαιο οτι οπου αναμείχθηκες εγινε χαμος? δεν σε προβληματίζουν οι τόσες συμπτώσεις?) και μετα την κριτική αφου και εσυ δεν αρκέσθηκες μόνο σε καθαρα μοντελιστική αλλα σε και κριτικη χαρακτήρων) ας πάμε και στα μοντελιστικά μας
Ειπες οτι και εσύ δεν γουστάρεις μετάλλια,δικαιωμά και των δύο σας, αλλά να μου λες εσύ οτι δέν θέλεις νά εμπλέκεσαι σε τέτοιου ειδους καυγάδες ειναι αστειο οταν θεωρείσαι ο πρωταθλητης μακράν σε τέτοια αγωνισματα και η παρουσία σου εδω μετα από τόσο καιρό απουσιας ,τό πιστοποιεί (ολόκληρη σειρά λινκς υπάρχει με πρωταθληματα )τυχαίο? δεν νομίζω συνεχίζω στην κριτική που δεν φαντάζομαι οτι σαν υπέρμαχος της να εχεις αντίρηση να σου πω ο ασχετος οτι δεν αρκεί τά μοντέλα σου νά εχουν ιστορική ακρίβεια (λέμε τώρα γιατι τωρα τελευταια εβγαλες αχρηστο καποιον rinaldi εβγαλες λάθος τη dragon τη hobby boss και μερικους αλλους τυχαίους για να κάνεις και εσυ το ασπρο μαυρο )
αλλα δεν θα πρέπει οι κατασκευές να ειναι εστω καί λιγο αποδεκτές στους υπόλοιπους τομείς του μοντελισμού? και ρωτώ
τό να κάνεις λάθος πατήματα σε λάσπες νερά,πέτρες,ειναι το ιδιο με τα χάλια και παιδικά βαψίματα? ειναι το ιδιο να τοποθετείς ενα αγαλμα που εφτιαξες με το να απλωνεις μπορντώ σκουριές χωρις αλλη προηγουμενη φθορά στο χρωμα? Η πλήρης αγνοια νέων τεχνικών πως νά συγκριθει με τον λάθος κορμό των φοινίκων ? Η απουσία σύγχρονων υλικών και μετά πασπάλισμα με σκόνη μπόλικη που δεν μπορεί να κρύψει ομως τά πάντα και ειδικά το στεγνό πινέλλο με ...silver

δεν ειναι το ιδιο με τον πιτσιρικά που στηλιτεύεις επειδη εβαψε παντσερ γκρευ στη Νορμανδϊα, η ειναι χειρότερο?
τώρα για τά μετάλλια μάλλον εντάσονται στήν κατηγορία "της αλεπούς τά κρεμαστάρια" για τους προηγούμενους λόγους αφ ενός καί αφ ετέρου οποιος δεν ενδιαφέρεται για τέτοια με τιποτα δεν πηδάει σκοινάκια στίς εκθέσεις,΄για να κριτικάρει αρνητικά επιτροπή και συνάδελφο,αλλά αποστασιοποιείται καί παρακολουθεί με σοβαρότητα
Ηθελα κάποια στιγμή οταν κουνούσα και εγω το κεφάλι να κάνω τήν κριτική μου αλλα δεν ηθελα να μπλέξω μέ εσένα και τέτοιου ειδους καταστάσεις με σπόντες και υπονοούμενα σε ευχαριστώ λοιπόν που μου εδωσες την ευκαιρία και του ασχετου τό δικαίωμα βεβαίως) να το κάνω,δίχως να εχω τύψεις,που χάλασα την καρδιά του jagdpanther εστω και αν δεν εχω μοντελάρει τίποτα αξιόλογο θέλωντας μόνο να βοηθήσω νά βελτιωθείς΄και οχι να σε αμφισβητήσω (και αφου ειμαι σίγουρος οτι θα απαντήσεις κανε αυτό που ειπε ο Σωτήρης copy/paste=
να πει τουλαχιστον «Αμαν φιλαρακο, την πατησα και σε ευχαριστω και που ασχοληθηκες με αυτο που κατασκευασα και που μου επεσημανες τα λαθη μου για να προσεξω την επομενη φορα». ) και παρά τό οτι η συμμετοχή μου εδώ δέν προσφέρει αυτά που σκεφτομουν στήν εγγραφή μου ομως κάποια πράγματα δέν τά αντέχω ειδικά οταν αυτα δηλητηριάζουν τό χόμπυ και μπορώ νά γίνω και εγω πολύ γραφικός αν δεν εγινα ηδη
Οτι ναι μεν υπαρχει και μερακι και ορεξη για θεματα ομορφα και προτοτυπα και σιγουρα τα χερια πιανουν και διμιουργουν αλλα με λιγη καλυτερη σκηνοθεσια και προσοχη θα γινουν πιστευω πραγματικα πανεμορφα.
Και δεν ειναι αναγκη να εισαι ο Κοππολα για να σκεφτεις μια καλη σκηνη.
Ηρεμια λοιπον και λιγο περισσοτερο χρονο για μελετη.
"να σε κάψω Γιάννη μου να σε αλλείψω μέλι", μεγαλοστομίες και υποκρισία για το καλό του μοντελισμού τάχα μου,
Αλλά νά συμφωνήσω και να κλείσω επαναλαμβανοντας αυτό που σου ειχα ξαναπει jagdpanther παλιότερα
οτι ολα τα λάθη τα τεχνικά διορθώνονται τα ιστορικα μαθαίνονται ,το ταλέντο ομως ?
οπως και νάχει προχωράμε