Αποστολέας Θέμα: ANSON MK1  (Αναγνώστηκε 12659 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

cat

• Επισκέπτης
Απ: ANSON MK1
« Απάντηση #125 στις: Ιουνίου 08, 2011, 06:49:29 μμ »
είχα βρει 2 φώτο αλλά δεν δείχνουν τίποτα περί φρένων...

σ'ευχαριστω ελιξ-ιριος , προχωράμε παρά κάτω .....αλλά με φρένα... :D :D :D :D
όπως λέει και ο ....
&feature=related  κάνουμε και ένα διαλειματακι βρε παιδιά...

cat

• Επισκέπτης
« Απάντηση #126 στις: Ιουνίου 08, 2011, 08:17:43 μμ »
αφού στεγνωση μετά μασκαρω από κάτω με χαρτοταινία ? δεν θα φύγει το χρώμα με την χαρτοταινία ? και ένα άλλο που είδα πρέπει να μασκαρω όλη την καλύπτρα γιατί τα κάθετα που έχει δεν έχουν το ίδιο χρώμα με το εξωτερικό....να τι ενωω...http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,18562.25.html

Αποσυνδεδεμένος Palanadine

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Παναγιώτης-Δημήτριος Γρηγορίου
« Απάντηση #127 στις: Ιουνίου 08, 2011, 09:08:34 μμ »
 Αφοέ θα έχει στεγνώσει καλά το χρώμα θα μασκάρεις για να βάψεις τις άνω επιφάνειες - άσε 2 μέρες να είσαι σίγουρη. Και για να μην υπάρχει κίνδυνος να σου πάρει το χρώμα η ταινία, κόλλα/ ξεκόλλα την μερικές φορές πάνω σε ένα κομμάτι ύφασμα να μειωθεί λίγο η κολλητικότητά της.

Για την καλύπτρα όπως είδες και στην άλλη κατασκευή, δεν θα κάνεις κάτι διαφορετικό. Μασκάρισμα όλα όσα θα μείνουν διαφανή, κάλυψη όσων δεν πρέπει να βαφτού, ελεύθερα σε ότι περισσεύει.
"We cannot direct the winds, but we can adjust the sails"

cat

• Επισκέπτης
« Απάντηση #128 στις: Ιουνίου 09, 2011, 09:30:09 πμ »
ok Palanadine οπότε αύριο θα το μασκαρω.για τα φρένα καμιά φώτο ? επιμονή, εεεεε με τα φρένα.... :roll: :roll:..εκεί...τι μου κώλυσε τώρα....
οι ρόδες που είδα δεν είναι μαύρες όπως της έχω κάνει εγώ αλλά γκρι ? και πιο νούμερο ?

από πάνω σκέφτομαι να το βάψω έτσι...

είναι κουκληηηηη , έτσι μου αρεσηηη η ανουλααα. :lol:

Αποσυνδεδεμένος Ελιξ-ιριος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 3ο σύννεφο δυτικά...
« Απάντηση #129 στις: Ιουνίου 09, 2011, 10:09:53 πμ »
Τα λάστιχα των αεροπλάνων, όταν βγαίνουν από το εργοστάσιο είναι μαύρα μάτ (33). Αλλά όπως όλα τα λάστιχα, τελικά καταλήγουν να έχουν ένα σκονισμένο σκούρο γκρίζο χρώμα.
Να λοιπόν μία άσκηση για εσένα! Δές τα λάστιχα των αυτοκινήτων τριγύρω και προσπάθησε να βρείς το χρώμα. Υπάρχουν περισσότερες από μία, σωστές απαντήσεις ::sprechende_015::
Αν δεν τα καταφέρεις, (που θα τα καταφέρεις, δεν το συζητώ 8)) θα σου πώ την δική μου "σωστή απάντηση" :D ::salut::

cat

• Επισκέπτης
« Απάντηση #130 στις: Ιουνίου 09, 2011, 10:36:02 πμ »
να μια πρώτη δοκιμή...χιχιχιχιχιχ ::salut::το έκανα brush ...έτσι λέγετε ? με στεγνό πινέλο. ν.64

ξανά ρωτώ...με τα φρένα τι γίνετε ?  :D

cat

• Επισκέπτης
« Απάντηση #131 στις: Ιουνίου 09, 2011, 11:57:27 πμ »
μια και έχω ακόμα χρόνο πειραματίστηκα   με της ρόδες ακόμα λίγο ...προστεσα και λίγο χωμάτινο ν.29 .

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #132 στις: Ιουνίου 09, 2011, 12:40:18 μμ »
Σωστή απάντηση, προάγεσαι!  ::handshake:: Μιά ερώτηση μόνον. Γυαλίζει κάπως ή κάνει μαγικά η μηχανή σου;
Για τα φρένα καλύτερα να μήν κάνεις κάτι, διότι η κλίμακα είναι μικρή και δεν χρειάζεται. Θα φαίνεται υπερβολικό και άσχημο.
Εγώ τα λαστιχα συνήθως τα βάφω με tank grey 67, για να αποδώσω το πολυκαιρισμένο λάστιχο, και κάνω στεγνό πινέλο με 64!

cat

• Επισκέπτης
« Απάντηση #133 στις: Ιουνίου 09, 2011, 01:23:17 μμ »
σε τι προάγομαι? από Βίκυ σε ανουλα ? :) :) :) γυαλίζει-γυαλίζει.αλλά δεν είναι χρυσός...χαχαχχαχαχ.καλά πάω πάσο με τα φρένα αμάν!!!
οπότε τα ξεβάφω και τα κάνω όπως λες.πως ξεβάφουμε ?  μα φυσικά με fornet... :D :D :D  ::shower::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #134 στις: Ιουνίου 09, 2011, 02:08:32 μμ »
OXI-OXI-OXI, ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΒʼΦΕΙΣ!! ::director:: ::director::ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ!!! Μηήήήήήήήήή! Μάτ βερνικάκι από πάνω και είσαι Ο.Κ.!

Αποσυνδεδεμένος nikosmeta

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #135 στις: Ιουνίου 09, 2011, 03:14:52 μμ »
Γιατί να τα ξεβάψεις? Τι δεν σου αρέσει?

cat

• Επισκέπτης
« Απάντηση #136 στις: Ιουνίου 09, 2011, 04:46:35 μμ »
τώρα πάει.....είδη το έβγαλα από το fornet και το έτριψα και σε λίγο θα της ξανά βάψω... :oops: :roll: ::sorry::
μου άρεσε αλλά ....νόμιζα ότι θα γινόταν καλύτερες....
τα αποτελέσματα...

και αύριο  το brush...

επίσης προχώρησα και τους έλικες...της κούμπωσα χωρίς κόλλα και γυρνάνε κιόλας..  ::laia::::danseuse:: ::salut::

cat

• Επισκέπτης
« Απάντηση #137 στις: Ιουνίου 10, 2011, 08:43:01 πμ »
καλημερουδιαααα  σε ολους !! ::danseuse:: ::danseuse:: ::danseuse::
λοιποοοοννν  ηρθε η στιγμηηηη.....
μόλις τελείωσα το brush με της ρόδες...

προχωρήσαμε στο κυρίως βάψιμο μετά από 2 μέρες ...ορίστε παρακαλώ το πρώτο χέρι.....από πάνω....

πιστεύω είναι καλό,τώρα.... :roll: :roll: :roll: εσείς έχετε τον λόγο...οχιι...οχιι...μην σας περνάει η σκέψη ότι έβαψα και την καλύπτρα του πολυβολητή....έχω βάλει maskol.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #138 στις: Ιουνίου 10, 2011, 09:04:23 πμ »
Καλημέρα. Πρώτη φορά βάφεις με αερογράφο? Μου αρέσει δεν μπορώ να πώ. Ίσως να θέλει πιο απαλά περάσματα γιατί φένεται σαν να έχει χτήσει το χρώμα σε μερικά σημεία ενώ σε άλλα δεν έχει περαστεί αρκετά. Βέβαια μπορεί και να με ξεγελάνε οι φωτο γιατί είναι θολές.

Πάντως γενικά είναι ίσως καλύτερα να ξεκινάς το βάψιμο από κάτω πρώτα και μετά να προχωράς στο πάνω μέρος. :roll:

Πάντως μια χαρά φένεται ::salut::

cat

• Επισκέπτης
« Απάντηση #139 στις: Ιουνίου 10, 2011, 09:11:30 πμ »
καλήμερα σου nikosmeta...από κάτω το έχω βάψη ,όντος θελη ακόμα σε μερικά σημεία γιαυτό αύριο θα περάσω το 2 χέρι απαλό.οι φώτο είναι λίγο θαμπές δεν ξέρω γιατί...είναι με της ώρες..της δόκιμες μου τις έχω κάνη, έχω χαλαση 2 κουτάκια χρώμα,,θα σου φανεί αστείο για τόσο πολύ χρώμα, αλλά έπρεπε να μάθω να κάνω και λεπτομέρειες και όχι μόνο χοντρικά βαψίματα.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #140 στις: Ιουνίου 10, 2011, 09:15:45 πμ »
Προχώρα, καλά το πάς. ::salut:: ::salut::

cat

• Επισκέπτης
« Απάντηση #141 στις: Ιουνίου 10, 2011, 09:21:38 πμ »
οοοοο  καλός τον κ. ελιξ-ιριο μαςςς ,το πρόσεξες το τέλος ? ΜΑΣ   (πλάκα)::danseuse:: ::danseuse::
για της ρόδες δεν είπε κανείς κουβέντα... :roll:

δοκιμή....

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #142 στις: Ιουνίου 10, 2011, 12:00:20 μμ »
Το χρωμα που θα ψεκάζεις, θα το αραιώνεις σε σημείο που να έχει πυκνότητα εβαπορέ γάλακτος. Αύτο σημαίνει πρακτικά περίπου 1μερος χρωματος από το κουτάκι αφού το έχεις ανακατέψει καλά, προς δύο μέρη διαλυτικό, κατ' όγκο. Ψεκάζεις με πίεση γύρω στο 1,5. Εγώ έτσι κάνω. Αν όμως κάποιος φίλος έχει να προτείνει κάτι άλλο σωστότερο, άκουσε εκείνον. :wink:

cat

• Επισκέπτης
« Απάντηση #143 στις: Ιουνίου 10, 2011, 01:23:50 μμ »
όχι.... ::eusa_naughty:: εσένα ακούω.γιατί ετσι το κάνω... ::salut::
...χαχαχα φάση έχει...

Αποσυνδεδεμένος Γιώργος Λαμπράκης

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/48
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης
« Απάντηση #144 στις: Ιουνίου 10, 2011, 09:24:32 μμ »
Μια χαρά το πας το ΑΝSONακι!

::salut::

cat

• Επισκέπτης
« Απάντηση #145 στις: Ιουνίου 11, 2011, 08:21:57 πμ »
καλημέρα σε όλο το forum ,σ'ευχαριστω Γεωργιεεεε :D...λοιπόν αφοί το είδα και είναι στεγνό προχώρησα στο δεύτερο χέρι....

αύριο θα μασκαρω με patafix, για να δούμε θα τα καταφέρω στην παραλλαγή.το νούμερο είπαμε είναι το 116 ?...έχω φώτο..από άλλων εδώ μέσα.....ετσι θα γίνει....

για να δούμε...

προς τον κ. διαχειριστή του forum.για της φώτο δεν το ήξερα κ.διαχειριστή ότι πάνε με σειρά...το είδα χτες που έκανες παρατήρηση σε κάποιον να της βάζει στην σειρά, ζητώ συγνώμη εάν σας έφαγα χώρο...
ευχαριστω.

cat

• Επισκέπτης
« Απάντηση #146 στις: Ιουνίου 11, 2011, 08:38:50 πμ »
χτες πειραματίστηκα να κάνω μερικά βράχια...από αλουμινόχαρτο και γύψο...και να τα αποτελέσματα...

ξέρω είμαι εκτός θέματος....απλά τα δείχνω... ::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #147 στις: Ιουνίου 11, 2011, 09:36:22 πμ »
Καλημέρα πρέπει να σου πω ότι κάθε μέρα βλέπω και μεγαλύτερη βελτίωση. Μπράβο μπράβο ::salut::

cat

• Επισκέπτης
« Απάντηση #148 στις: Ιουνίου 11, 2011, 09:49:12 πμ »
το παλεύω nikosmeta...τι να κάνουμε...

cat

• Επισκέπτης
« Απάντηση #149 στις: Ιουνίου 11, 2011, 10:20:46 πμ »
μόλις τώρα ένωσα και της ρόδες με τους άξονες τους ?(εάν λέγονται ετσι...)
και φυσικά για να φαίνεται και το βάρος του αεροπλάνου το έξυσα στης ρόδες....πράγμα που δεν μου ειπατεεεεεεεε  ααααα... :roll:
παο τωρα να κλασο την φαντασια μου πως θα μασκαρω την παραλαγη...

Tags: anson