Στέργιο καλησπέρα.
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Βασίλη. Ο καθένας από εμάς κατασκευάζει κομμάτια "one of" , με την δική του τεχνοτροπία και τα υλικά προτίμησης του. Πάντα θα υπάρχουν τα αντικειμενικά κριτήρια κατασκευής , αλλά επειδή δεν είναι κάποιο βιομηχανικό προϊόν , είναι λογικό να είναι διαφορετικός ο τρόπος απόδοσης μίας εργασίας ακόμη και με την χρήση του ίδιου υλικού.
Παράδειγμα: Τρίβουμε και οι δύο ένα κομμάτι μαόνι με τον ίδιο βαθμό γυαλόχαρτο ( με διαφορετικό τρόπο κίνησης του χεριού μας ή διαφορετικής εταιρίας γυαλόχαρτο ) και το περνάμε βερνίκι της ίδιας εταιρείας ( κάποιος θα το αραιώσει περισσότερο από τον άλλον, αλλά θα πάρει διαφορετικό διαλυτικό).
Είναι λοιπόν λογικό να υπάρχει διαφορετικότητα και ... αυτός άλλωστε είναι και ο σκοπός , πάντα σε πλαίσια ευγενούς άμιλλας και υγιούς ανταγωνισμού , να προσπαθούμε να φτιάξουμε το καλύτερο (έστω και από το προηγούμενο δικό μας).
Τώρα σχετικά με την αναφορά του Βασίλη στην παρατήρηση μου ( sorry για την κατάχρηση χώρου) , δεν βλέπω κάτι αρνητικό Βασίλη. Ακόμη και μία διαφωνία , που εδώ δεν υπάρχει , είναι απαραίτητη από ανθρώπους σαν εσένα. Ο σεβασμός είναι αμοιβαίος και ευχαριστώ για την αξιολόγηση σου. Θεωρώ ότι μου δίνει απίστευτα μεγάλη αξία η γνώμη σου για τις ικανότητες μου. Θα χαρώ να καταφέρουμε να συναντηθούμε και από κοντά. Θα ήθελα να καταφέρετε και εσείς και ο Στέργιος ( νομίζω ότι κι εσύ Στέργιο μένεις εκτός Αθηνών) , να βρεθούμε . Κερνώ από καφέ έως γεύμα ή δείπνο. Δείτε το ως εκδρομή.