Πραγματικά, πολύ ωραίες και χρήσιμες προσθήκες και πληροφορίες από όλους τους συναδέλφους, ειδικά όταν πρόκειται για φωτογραφίες που κάποιοι δεν έχουμε ξαναδεί. Όλα, ανεξαιρέτως έχουν τη δική τους αξία ως ευρήματα και συμπληρώματα στο θέμα αυτό! Έχετε όλοι ανεξαιρέτως τις προσωπικές μου ευχαριστείες και ευχές για καλή συνέχεια και νέα ευρήματα!

Όλον αυτόν τον καιρό, έχω μαζέψει αρκετό υλικό από διάφορες πηγές και γιά διάφορα θέματα, αλλά προς το παρόν μία σειρά φωτογραφιών με ελληνικό ενδιαφέρον από τον τρίτο τόμο της ιστορίας της 4. SS "Polizei" Division που τιτλοφορείται "Die Guten Glaubens Waren" (σε ελεύθερη μετάφραση, "[Αυτοί] που ήταν καλόπιστοι"). Δυστυχώς οι παρακάτω φωτογραφίες παρουσιάζουν πολύ μικρό καθαρά "αρματικό" ενδιαφέρον.

Σημειώσεις:
1) Έχω την απορία περί του τύπου του 4τροχου οχήματος στην 4η σειρά, 4η φωτογραφία από αριστερά . Εμένα μου μοιάζει με Panhard...
2) Ο λόγος που ανέβασα την συζήτηση των αξιωματικών (4η σειρά, 3η φωτό από αριστερά) ήταν μόνο για την ανάδειξη μιας σπάνιας καμπαρντίνας ραμμένης από ύφασμα παραλλαγής κάποιου τύπου "splinter" που δεν τον αναγνωρίζω αυτή τη στιγμή με την ονομασία του
3) Οι δύο φωτογραφίες με τα Sturmgeschütze IV (5η σειρά, φωτό 2 & 3 από αριστερά) είναι τραβηγμένες στην Ουγγαρία, αλλά έρχονται ως περίπου "συνέχεια" εκείνων που είχαμε δει στη Θεσσαλονίκη παλαιότερα, όπως η πρώτη στην ίδια σειρά, εδώ.
4) Η σειρά των Schwimmwagen (3η σειρά, 4η φωτό από αριστερά) καθώς και οι δύο τελευταίες στην 5η σειρά, αφορούν την επιβίβαση και μετακίνηση της μονάδας εκτός Ελλάδος προς τη Ρουμανία.
5) Ο οδοδείκτης βρίσκεται στη Λάρισσα και επίσης ενδιαφέρον παρουσιάζει και η τροπική ενδυμασία του... ποζάροντος μοντέλου.
6) Επίσης ενδυματολογικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι δύο φωτογραφίες με τα τιμητικά αγήματα, το μεν πρώτο (στον κλειστό χώρο) στην κηδεία του επί μικρού χρονικού διαστήματος Μεράρχου Herbert Vahl, λόγω θανατηφόρου ατυχήματος στη Λάρισσα και το δε δεύτερο κάποιου μέλους του 8. Συντάγματος Τ/Θ Γρεναδιέρων, στην Κοζάνη.
7) Όταν, με το καλό, αποκτήσω και τους άλλους δύο τόμους, και ειδικά τον 2ο, θα έχουμε ελπίζω και περισσότερες φωτογραφίες και καλύτερες πληροφορίες.