0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολωνικό. Οι πρόσθετες εισαγωγές εξαερισμού στο πλάι είναι χαρακτηριστικές. Στην πρωτότυπη φαίνεται και το χαρακτηριστικό οριζόντιο καμουφλάζ.φιλικά,Α.
Χαρίδημε με κάθε επιφύλαξη είναι αμέσως μετά την συνθηκολόγηση του Τσολάκογλου και για να μην παραδόσουν τον οπλισμό(μανλιχερ) στους "νικητές" ιταλούς τον καταστρέφουν.Το εντυπωσιακό στην φωτό ειναι ότι στην καταστροφή συμμετέχει και γερμανός κατα πασα πιθανότητα των ss (l.s.a.h.) ...σε ψάξιμο για το μανλιχερ έπεσα πάνω σε αυτήν,χωρίς επεξηγηματικά σχόλια εκτός ότι το συγκεκριμένο όπλο το αναζητούν σήμερα συλλέκτες και τα βλέπουν να τα σπάνε!
Σκαλιζοντας το τοπικ ,επεσα σε αυτο το ποστ ,πριν αρκετα χρονια βρεθηκε σε οπλοπωλειο στην Αμερικη μεγαλη ποσοτητα απο Ελληνικα μανλιχερ απο εκποιηση του ΕΣ ,σε αρκετα καλη τιμη και βεβαια ο τυπος ξεπουλησε σε χρονο ρεκορ
Φίλε Ernst,και σε παλιότερη ανάρτηση στο ίδιο τόπικ,ανέφερα ότι το εν λόγω άρμα κυκλοφορούσε μόνον σε ρητίνη από το 1996 από τον "αξιαγάπητο" κύριο Γκόρντον της Cromwell που η φωτογραφία του είναι σε λεξικό πλάι στη λέξη συνέπεια και αξιοπιστία.Μετά από εκατοντάδες προσπάθειες να επικοινωνήσω μαζί του,τον πέτυχα στη euromillitaire το 2009 όπου και προμηθεύτηκα ένα και μονδικό,και λειψό!Από φίλο που δουλεύει ώς συντηρητής στο bovington έχω φωτό εσωτερικού που έκανα προσπάθεια να αναπαραστήσω "φαγώνοντας" τον μισό μασίφ εσωτερικά ρητινένιο πύργο και πήγμα για να το αναπαραστήσω ώς εγκαταλλειμένο εκτλλώντας χρέη "πινακίδας" πρός Λαμία.Έχω κι εγώ με τη σειρά μου παλιότερα,κατοχυρώσει το "δικαίωμα" πρώτης διοραματικής προσέγγισης,αλλά επίσης με τον ρυθμούς που μοντελίζω,συν τα τόσα στο πάγκο μου...Φωτογραφικό υλικό υπάρχει αρκετό όμως ήταν χορηγία του ʼρη Κοσ. και δεν μπορούσα να το ανεβάσω.
Αλλά με την bronco,ποτέ δεν ξέρεις.Αφού έκανε την αρχή με τα cruisers τρομάρα τους,και vallentines...
Θα μου πειτε τωρα:Τι το ενδιαφερον εχουν αυτες οι φωτο ρε μαστορα περαν του πατριωτικου;Δυο φωτο μαχητων του '40 ειναι σαν ολες τις αλλες...Αμ δε! Οι κυριοι των φωτο δεν ειναι στρατιωτικοι αλλα αστυνομικοι της Αστυνομιας Πολεων που εκτελουσαν χρεη Στρατονομιας.Ο ενας δε,κρατα το καρασπανιο υποπολυβολο Stayer Solothurn (Ο Sotiris ακουει;)
Eιναι σιγουρα Α.Π? η χωροφυλακη εκτελουσε καθηκοντα ΣΝ στο μετωπο εξαλλου ειχε και σταθμους χωροφυλακης στην επαρχια ,και ηταν η μονη που ειχε Steyr Solothurn...