Βασικά καλησπέρα σας!
darkpanzer7 να είσαι καλά, έχει πολύ δουλειά πράγματι!!! Ελπίζω να μην κουραστώ!!! Τώρα το βάρος είναι ένα θέμα, ήθελα να το ζυγίσω έτσι από περιέργεια αλλά η ζυγαριά με πρόδωσε, έμεινε από μπαταρίες!!!!!! Ήδη είναι αρκετά βαρύ, θα προστεθεί και 1-2 κιλά οι ρητίνες για το ποτάμι!!!! Ειδωμεν!!!
Γιαννη δεν εχω τετοιο σκοπο αδερφε!!!
Δημήτρη πράγματι, αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμα........
chrisk να είσαι καλά, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, ειδικότερα της κόρες μου που ανέχονται, όχι πάντα βεβαια της αποδράσεις στο εργαστήριο, γιατί η γυναικά μου με διώχνει από μονή της

!!! Πέρα από την πλάκα αδερφέ μου υπάρχουν άνθρωποι εδώ μέσα που φτιάχνουν πολύ παραπανίσια δουλειά σε ήδη αξιοπρεπείς μοντέλα ........!!!
Λοιπόν ο στόλος των οχημάτων τώρα μεγαλώνει, προστέθηκε το Volvo V70 με το ταχύπλοο , το Toyota Rav 4, και το pic up φυσικά που είναι και το μόνο σίγουρο προς το παρόν με το ταχύπλοο το οποίο θα πέσει στα νερά!!!!!!

Λόγω κουράσεις από φόρτο εργασίας, οι εργασίες εδώ έχουν μείνει λίγο πίσω, αλλά δεν πειράζει, ας ανοίξουν οι δουλειές μας και τα υπόλοιπα θα βολευτούν!!!!!
Έχω ξεκινήσει και τα μπλοκ των τροχών του βαγονιού το οποίο θα ακολουθεί, σκεφτόμουν κάτι τέτοιο......

Η κάποιο κλειστό με ανοιχτές πόρτες και να είναι μέσα ο επιβάτης, αλλά στο βαγόνι μετά την μηχανή λαθραίος δεν νομίζω να παίζει, οπότε το βαγόνι θα είναι φλατ καρότσα!!!!!
Θα ανεβάσω φώτο σύντομα ........, ελπίζω!! Ως τότε ......
Θα επανερθω Δημήτριος!