Αποστολέας Θέμα: WIP Renault RE20 1/12 Tamiya - The End  (Αναγνώστηκε 29965 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ78

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Bari Italia και Χανια
Απ: WIP Renault RE20 1/12 Tamiya
« Απάντηση #75 στις: Φεβρουαρίου 14, 2011, 02:59:44 μμ »
 :lol: :lol: οκ θα περιμένω!!!!
FLY LOW HIT HARD

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Amiens
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #76 στις: Φεβρουαρίου 14, 2011, 03:04:04 μμ »
Θέλω να προσθέσω ότι ο Γιώργος έχει το κιτ στα "to do"  αλλά δεν το ακουμπάει. Τζιζ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #77 στις: Φεβρουαρίου 14, 2011, 03:07:08 μμ »
Ξέρει τι κάνει!!!Περιμένει στωικά τις λύσεις για να τις εφαρμόσει στο δικό του!!!! ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
FLY LOW HIT HARD

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #78 στις: Φεβρουαρίου 20, 2011, 06:21:27 μμ »
Καλησπέρα σε όλους

Το χρονοδιάγραμμα εργασιών καθυστέρησε κατά μια εβδομάδα κι αυτό γιατί η καρτέλλα των χαλκομανιών βγήκε άχρηστη. Οι χαλκομανίες αρνούνταν παντελώς να αφήσουν τη βάση τους. Είναι αλήθεια ότι κάτι τέτοιο το υποψιαζόμουν και το περίμενα μετά από 25 χρόνια παραμονής τους στο κουτί :roll:
Από Indycals λοιπόν παραγγέλθηκε νέα καρτέλλα που έκανε ακριβώς 5 εργάσιμες μέρες να έρθει στα χέρια μου (όσο αναφέρουν και στο site τους).
Αν παραβλέψει κανείς την έλλειψη αρίθμησής και το ότι το φύλλο των κυρίως χαλκομάνιών είναι ενιαίο χωρίς χωριστά περιγράμματα, πράγμα που εμένα προσωπικά με βολεύει, η ποιότητα είναι υπέρ-άριστη σε όλα τα επίπεδα :!:
Έτσι τελείωσε το συγκρότημα ταμπλώ-μπροστινό ρολμπαρ με την τοποθέτηση των decals στροφόμετρου και μπαρόμετρου. Το σύνολο κολλήθηκε στο πάνω σασί και στη συνέχεια το πάνω στο κάτω.
Μπήκε στη θέση της η σπαστή κολώνα τιμονιού (στα ...τυφλά και με επίκληση διαφόρων Αγίων!). Το μπαρόμετρο κολλήθηκε λίγο στραβά διότι στη θέση που έδινε ο Ιάπων ο ...Αρνού δεν έβλεπε τίποτα!
Η συνδεσμολόγία των πάνω ψαλιδιών με την εγκάρσια ράβδο εξισορρόπησης ήταν ένα θέμα για όποιον έχει κάπως χοντρά δάκτυλα και ...λίγη υπομονή.
Στη συνέχεια τοποθετήθηκε ο κλιμακωτός μοχλός ρύθμισης της ράβδου στα αριστερά του κόκπιτ και συνδέθηκε με την οριζόντια μπάρα στρέψης στα ...δεξιά του κόκπιτ με το καλώδιο να διατρέχει εγκάρσια το τυφλό τμήμα του ρολμπάρ.
Τοποθετήθηκε η πλακέτα-ταυτότητα του κατασκευαστή και τέλος το starter button & starter cable πίσω από τον κλιμακωτό μοχλό, αριστερά του κόκπιτ με το ανάλογο μήκος καλωδίου. Αυτό το τελευταίο ...θα το ξανασυναντήσουμε σε 1,5-2 μήνες, όταν θα έχει τελειώσει το κιβώτιο ταχυτήτων (αν αντέξετε!) :mrgreen:
Σχόλια περί ξεθωριάσματος του λεβιέ ταχυτήτων και των δυο οριζοντίων μπαρών στρέψης της ράβδου εξισορρόπησης ...δεν γίνονται δεκτά. Το ξέρω και θα διορθωθούν στις τελευταίες πινελιές στο ρετουσάρισμα (από κάπου πρέπει να το πιάνω το ...πόνημα και αυτά είναι side effects!) :oops:

Περιμένοντας όμως το ...γράμμα από την Αμερική με τις χαλκομανίες, είπα να ασχοληθώ με περιφερειακά τμήματα.
Τα 2 ψυγεία νερού ασταρώθηκαν και βάφτηκαν παντού με Aluminium της Humbrol. Κατόπιν μασκαρίστηκαν τα περιθώριά και περιγράμματά και οι κυψέλες βάφτηκαν με Matt Black επίσης της Humbrol. Αφού αφέθηκαν να στεγνώσουν 2 μέρες, οι κυψέλες περάστηκαν ελαφρά με 800άρι ντουκόχαρτο για να αποκτήσουν βάθος. Στη συνέχεια θα εφαρμόσουν πάνω τους οι μαύροι σωλήνες της κυκλοφορίας νερού με την προσθήκη λεπτών λωρίδων αυτοκόλλητης αλουμινοταινίας που θα αναπαριστά τους κολιέδες σύσφιξης.

Οι 4 σιαγόνες των μπροστινών δισκόφρενων βάφτηκαν με Metalcote Polished Steel της Humbrol και απέκτησαν αναμονές (τρύπες) για Hose Joints. Στα Hose Joints θα εφαρμόσουν Braided Lines που θα διατρέχουν τα κάτω ψαλίδια, μέχρι το σασί. Τα δισκόφρενα βάφτηκαν με Gloss Aluminium της Tamiya και οι ομφαλοί τους με Rubber Black. Οι επιφάνειες τριβής των δισκοφρένων δέχθηκαν ένα ελαφρό Weathering με Oil Stain του Set D, πάντα τηςTamiya.

Επίσης μια και ήμουν στο «περίμενε», αστάρωσα και έβαψα τους αυλούς εισαγωγής αέρα των μπροστινών δισκοφρένων και τις πλήμες, τα κάτω ψαλίδια και τις ράβδους της κρεμαγιέρας (Semi Gloss Black και ...λίγο Gloss Aluminium τηςTamiya).

Αυτά προς το παρόν. Το κιτ προχωρεί χωρίς ...κόμπλες και στραβές. Ελπίζω να συνεχιστεί έτσι. Πρέπει να πω ότι έχει πέσει αρκετή ποσότητα CA και το Masking Tape αναλώνεται με μεγάλη ταχύτητα.

Το κιτ παραπέμπει πιο πολύ σε εργοτάξιο ή είναι η ιδέα μου?

Και μην ξεχνάτε. Τα δύσκολα έπονται. Δεν έχω πιάσει ακόμα κινητήρα, κιβώτιο, τούρμπο, εναλλάκτες, πίσω ανάρτηση όπου προβλέπω σφαγή!!!
Η υπομονή σας και το αετίσιο μάτι σας (λέγε με Γιώργο!) θα με βοηθήσουν όσο δεν φαντάζεστε.

Να είστε ήρεμοι και να μην επείγεστε γιατί είμαι και σε ηλικία κρίσιμη για έμφραγμα.!!

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Chris_SD

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Περιστερι<-->Λαρισα
  • Φραγκούλης Χρήστος
« Απάντηση #79 στις: Φεβρουαρίου 20, 2011, 07:40:56 μμ »
Ολα πολυ ομορφα :D :D

Αποσυνδεδεμένος jvolume

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #80 στις: Φεβρουαρίου 20, 2011, 07:45:03 μμ »
Σταυρο καλησπέρα

Αυτο ειναι μία πολύ καθαρή δουλειά ::salut:: ::salut:: ::salut::
Σε ευχαριστούμε που μοιράζεσαι τις τεχνικές σου μαζί μας.
Το καρμπόν δείχνει πραγματικά φανταστικό.Μια μικρή παρατήρηση έχω να κάνω μόνο.Νομίζω ότι στα στροφόμετρο και μπαρόμετρο χρειάζεται από λίγο βερνίκι gloss για να αποτυπώνει την γυάλινη επιφάνεια. Ίσως να υπάρχει αλλά να μην βοηθάνε οι φώτο.

Καλή συνέχεια  
Γιάννης

Αποσυνδεδεμένος vagelis207

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
« Απάντηση #81 στις: Φεβρουαρίου 20, 2011, 09:47:01 μμ »
Σταυρο πολυ καλη και καθαρη δουλεια!
Στα οργανα αν δεν εχεις βαλει τιποτε,τοτε βαλε λιγο microscale  micro kristal clear και θα γινει σαν πραγματικο τζαμι.
Κοιτα και λιγο τον αριστερο δισκο στο κατω μερος(ωρα 7)φαινεται σαν να εχει καποιο ελαττωμα.
Καλη συνεχεια! ::salut:: ::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #82 στις: Φεβρουαρίου 20, 2011, 10:54:51 μμ »
Πραγματικά απίστευτη η δουλειά σου!!Σταύρο!!!!
Η κλίμακα είναι απλά χορταστική και το αποτέλεσμα πάρα πολύ ρεαλιστικό!!!! ::salut::
Υπομονή επιμονή και ηρεμία και είμαι σίγουρος ότι τι αποτέλεσμα θα είναι καταπληκτικό!!!
Θα συμφωνούσα και γω τέλος ότι μια σταγόνα από micro kristal clear ή το αντίστοιχο της Humbrol clearfix θα έδενε άριστα!
FLY LOW HIT HARD

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #83 στις: Φεβρουαρίου 21, 2011, 07:18:38 πμ »
 :arrow: jvolume, vagelis207, ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ78 ::thanks_smilie::

Μια μικρή παρατήρηση έχω να κάνω μόνο.Νομίζω ότι στα στροφόμετρο και μπαρόμετρο χρειάζεται από λίγο βερνίκι gloss για να αποτυπώνει την γυάλινη επιφάνεια. Ίσως να υπάρχει αλλά να μην βοηθάνε οι φώτο.
Στα οργανα αν δεν εχεις βαλει τιποτε,τοτε βαλε λιγο microscale  micro kristal clear και θα γινει σαν πραγματικο τζαμι.
Θα συμφωνούσα και γω τέλος ότι μια σταγόνα από micro kristal clear ή το αντίστοιχο της Humbrol clearfix θα έδενε άριστα!

Και εγώ θα συμφωνούσα μαζί σας. Πλήν όμως το υλικό των Indycals δεν τα σηκαώνει κάτι τέτοια. Σε δοκιμή μου σε διαφανές κομμάτι του φίλμ της χαλκομανίας το micro kristal clear το άσπρισε ελαφρά και το βερνίκι gloss το ζάρωσε επίσης ελαφρά (άλλωστε και οι Αμερικανοί σε αποτρέπουν). Spare τυπωμένο κομμάτι δεν υπάρχει ούτε για δείγμα για πειραματισμούς. Το μόνο που συνιστούν είναι το TS13 (τυχαίο?) και από εκεί θα κάνω μετάγγιση για ένα ελαφρό πέρασμα με πινέλο.

Κοιτα και λιγο τον αριστερο δισκο στο κατω μερος(ωρα 7)φαινεται σαν να εχει καποιο ελαττωμα.
Έχεις δίκιο Βαγγέλη. Και δεν είναι το μόνο στις δισκόπλακες. Είναι ατέλεια του καλουπιού και είναι ακριβώς εκεί που ενώνονταν με το sprue. Δεν προχώρησα σε βαθιιές επεμβάσεις γιατί θα χάνονταν οι ομόκεντροι κύκλοι. :oops:

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Τζιαφάς Γιώργος
    • Car Modelling in Greece
« Απάντηση #84 στις: Φεβρουαρίου 21, 2011, 11:31:38 πμ »
Θέλω να προσθέσω ότι ο Γιώργος έχει το κιτ στα "to do"  αλλά δεν το ακουμπάει. Τζιζ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ξέρει τι κάνει!!!Περιμένει στωικά τις λύσεις για να τις εφαρμόσει στο δικό του!!!! ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
Μαζί με άλλα 100  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Όπως λέει και ο Σταυρός τα 1/12 θα πάνε για όταν η όραση αρχίζει να μας εγκαταλείπει σιγά -σιγά.  ::glossa::

Στο ρεζουμέ τώρα, αλλα δυστυχως δεν έχω να προσθέσω και πολλά.
Τι να πεις για μια τόσο καθαρή δουλειά. Η οργάνωση της καλωδίωσης είναι σεμναριακή για τέτοια κιτ που γίνεται ο σχετικός χαμός.
Νομιζω οτι απο χρόνο τα πας πολύ καλά. και δεν είνια και οτι πιο εύκολο στα 1/12. Οπότε μην ανυσηχείς, θα αντέξουμε  :wink:
Τώρα ίσως το καλώδιο στο δεξι τμήμα της κολόνας του τιμονιού να ειναι λιγο πιο φαρδύ, αλλα δεν είμαι σίγουρος. Δεν έχει και τόση σημασία, άλλωστε έχω να φτιάξω 1/12 πολλά-πολλά χρόνια οπότε δεν μπορώ να είμαι απλύτος για κάτι..
Καλή συνέχεια φίλε μου...  ::salut::
Ο χρόνος λειτουργεί, υπέρ αυτού που τον εκμεταλλεύεται...
http://gtziaf.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #85 στις: Φεβρουαρίου 21, 2011, 12:40:11 μμ »
Τώρα ίσως το καλώδιο στο δεξι τμήμα της κολόνας του τιμονιού να ειναι λιγο πιο φαρδύ, αλλα δεν είμαι σίγουρος. Δεν έχει και τόση σημασία, άλλωστε έχω να φτιάξω 1/12 πολλά-πολλά χρόνια οπότε δεν μπορώ να είμαι απλύτος για κάτι..
Καλή συνέχεια φίλε μου...  ::salut::
Όντως αλλά στο αριστερό τμήμα του τιμονιού :lol: Είναι η ρύθμιση της κατανομής της ενέργειας πέδησης. Μας έφυγε κύριε Γιώργο μας και δεν διορθώνεται τώρα γιατί είναι με CA. :oops: :oops: :oops:

::thanks_smilie::

::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #86 στις: Φεβρουαρίου 21, 2011, 12:49:25 μμ »
Και αφού είμαστε στη Ρενώ μια φωτό ανατριχίλα από το ατύχημα του Kubica

Οι ευχές όλων μας να επιστρέψει το συντομότερο στην F1

Αποσυνδεδεμένος jvolume

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #87 στις: Φεβρουαρίου 21, 2011, 12:58:10 μμ »
Και αφού είμαστε στη Ρενώ μια φωτό ανατριχίλα από το ατύχημα του Kubica

Οι ευχές όλων μας να επιστρέψει το συντομότερο στην F1

Οι ευχές χ10000 και από εμένα.Πραγματικά ανατριχιαστικό. Είδα και βιντεάκι από το επόμενο αυτοκίνητο και είναι αρκετά σοκαριστικό.

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Βελετάς Δημήτριος - Γεννημένος λάθος εποχή
« Απάντηση #88 στις: Φεβρουαρίου 21, 2011, 01:23:41 μμ »
 το μόνο που μπορώ να πω είναι οτι θαυμάζω την τόσό όμορφη κατασκευή που εχει γίνει και πανω απο όλα καθαρή εργασία.
συνεχιζω να το απολαμβανω. ::salut:: ::salut::

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #89 στις: Φεβρουαρίου 21, 2011, 01:34:58 μμ »
το μόνο που μπορώ να πω είναι οτι θαυμάζω την τόσό όμορφη κατασκευή που εχει γίνει και πανω απο όλα καθαρή εργασία.
συνεχιζω να το απολαμβανω. ::salut:: ::salut::
::thanx::
Έμπλεξα και τώρα κατάλαβα γιατί δεν έβλεπα ποσταρισμένο WIP του κιτ. Αθώος εγώ (λέμε τώρα...) το είδα κάπως :oops: :oops:

Αποσυνδεδεμένος .JOHNY.B.

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
« Απάντηση #90 στις: Φεβρουαρίου 21, 2011, 08:03:16 μμ »
Πραγματικη απολαυση!!! Δεν χρειαζονται σχολια, καλη συνεχεια! ::salut::
Life sucks and then....you die!!!

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #91 στις: Μαρτίου 07, 2011, 08:19:24 μμ »
Καλησπέρα σε όλους

Συνέχεια των εργασιών επί της Γαλλίδος. Ξέρω δεν κρατιέστε να δείτε τη συνέχεια του πονήματος. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Στις σιαγόνες των δισκοφρένων κολλήθηκαν Hose Joints και Braided Lines που αναπαριστούν το κύκλωμα υγρών φρένων (το masking tape υπάρχει για την ευκολία χειρισμού και την αποφυγή ατυχημάτων).

Τα δυο μικρά κίτρινα τμήματα του αμαξώματος τρυπήθηκαν, ασταρώθηκαν ελαφρά και βάφτηκαν με TS-16 (ένα «ξερό» και ένα «υγρό» χέρι ήταν αρκετα για να γυαλίσουν). Περάστηκαν με λίγο Compound και τοποθετήθηκαν τα στίκερ της Ferodo. Κατόπιν σφράγισμα και Wax.

Οι δυο μπάρες της κρεμαγιέρας κουμπώσανε στις αναμονές τους και τα δυο κίτρινα κομμάτια εφαρμόσανε ακριβώς στη θέση τους.
Κατόπιν κουμπώσανε και βιδώθηκαν τα κάτω τριγωνικά ψαλίδια (βαμένα με TS-29), αφού προηγουμένως κολλήθηκε από κάτω τους ικανό μήκος Braided Line που συνδέει τις σιαγόνες με την ...τρύπα στο αμάξωμα.

Τέλος τοποθετήθηκαν οι πλήμες-δισκόφρενα, κολλήθηκαν τα Braided Lines μεταξύ τους και οι αεραγωγοί πάνω στις πλήμες.

Τελευταία δουλειά αυτής της φάσης η τοποθέτηση των δυο πλαϊνών ψυγείων με αντίστοιχα μήκη μαύρων σωλήνων και λεπτές λωρίδες αλουμινοταινίας στις ενώσεις με τα ψυγεία που αναπαριστά τους κολιέδες.

Οι φάσεις 1 και 2 τελείωσαν χωρίς αβαρίες και πάμε παρακάτω.

Σειρά έχει ο καθαυτό κινητήρας χωρίς τα διάφορα υποσυστήματα γύρω του και η φωτό δείχνει το πλήθος των κομματιών που περιμένουν βάψιμο και εφαρμογή πάνω του.

Να είστε όλοι καλα.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Αποσυνδεδεμένος vagelis207

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
« Απάντηση #92 στις: Μαρτίου 07, 2011, 09:22:28 μμ »
Σταυρο φοβερη η Γαλλιδα γυμνη :mrgreen:.Ανυπομονω να τη δω και ντυμενη! :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Καλη συνεχεια και καλο κουραγιο με το μοτερ! ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #93 στις: Μαρτίου 08, 2011, 08:37:01 πμ »
 :arrow: vagelis207

::thanks_smilie::

Αποσυνδεδεμένος Chris_SD

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Περιστερι<-->Λαρισα
  • Φραγκούλης Χρήστος
« Απάντηση #94 στις: Μαρτίου 08, 2011, 09:33:55 πμ »
Σταυρο τα βαψιματα σου ειναι υποδειγματικα κ οι καλωδιωσεις ολα τα λευτα :D
Αναμενω τη συνεχεια ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Τζιαφάς Γιώργος
    • Car Modelling in Greece
« Απάντηση #95 στις: Μαρτίου 08, 2011, 10:50:36 πμ »
Σταύρο τα συγχαρητηρία μου... Απιστευτη δουλειά.
Επίσης η μεθοδικότητα και η οργάνωση είναι παράδειγμα προ μίμιση, για όλους μας...
Καταπληκτική ιδέα για το ελαφρυ αστάρωμα...Προσθετει ένα extra βάθος στο χρώμα...
Τα Braided Lines έκατσαν μια χάρα απο ότι βλέπω  :wink:
Τώρα, τα Braided Lines τα δέναν με συρματάκι (ατο εσωτερικό πολυ ψιλό καλώδιο) στα ψαλίδια ... Επίσης πως ενώνεται η κύρια ντιζα του φρένου στο δισκόφρενο? Δεν έπρεπε να κάνει "Τ" με τη ντίζα στο δισκόφρενο.
Επίσης βάψε με διαφορετική απόχρωση την καλωδίωση πίσω απο το Hose για να μην φαίνεται οτι αυτό έχει κρεμάσει (1η φωτογραφία)...
Τέλος στη πρωτη φώτο από τη 2η τριάδα, φαίνεται αρκετό orange (lemon ::glossa::) peel στο αριστερό τμήμα του αμαξώματος. πιθανον να είναι μόνο απο τη φώτο γιατι δεν βλέπω πουθενα αλλού κάτι παρόμοιο, αλλά στο επισημαίνω να το ρίξεις μια ματιά...
Το μόνο σίγουρο είναι οτι όταν πιάσω τη δική μου όλα θα κυλήσουν νεράκι... Γιατί άραγε...
Καλη συνέχεια φίλε στην εργασία αναφοράς που κάνεις...  ::salut::
Ο χρόνος λειτουργεί, υπέρ αυτού που τον εκμεταλλεύεται...
http://gtziaf.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #96 στις: Μαρτίου 08, 2011, 12:53:29 μμ »
Σταυρο τα βαψιματα σου ειναι υποδειγματικα κ οι καλωδιωσεις ολα τα λευτα :D
Αναμενω τη συνεχεια ::salut::

::thanks_smilie:: ...μικρέ :!:

Σταύρο τα συγχαρητηρία μου... Απιστευτη δουλειά.
Ευχαριστώ Γεώργιε :lol:
Επίσης η μεθοδικότητα και η οργάνωση είναι παράδειγμα προ μίμιση, για όλους μας...
Χωρίς αυτήν Γιώργο θα είχα χαθεί στη μετάφραση, στο ψιλολοΐδι και στα όμοια δεξιά-αρειστερά (π.χ. αντλίες λαδιού)
Καταπληκτική ιδέα για το ελαφρυ αστάρωμα...Προσθετει ένα extra βάθος στο χρώμα...
Εμπνευση της στιγμής. Το άσπρο αστάρι της Ταμίγια θα το χρησιμοποιήσω και σε ένα άλλο σημείο ...σκέτο και αν μου κάτσει θα το ποστάρω να γελάσετε.
Τα Braided Lines έκατσαν μια χάρα απο ότι βλέπω  :wink:
Εχω την εντύπωση ότι ήθελε μια διατομή κάτω. Θα δείξει.
Τώρα, τα Braided Lines τα δέναν με συρματάκι (ατο εσωτερικό πολυ ψιλό καλώδιο) στα ψαλίδια ...
Το έκανα και έδειχνε ψιλοgypsy :twisted:. Θα δω και τι παίζει πίσω και αναλόγως αποφασίζουμε. Πάντως μπαίνουν ανά πάσα στιγμή πανεύκολα. :lol:
Επίσης πως ενώνεται η κύρια ντιζα του φρένου στο δισκόφρενο? Δεν έπρεπε να κάνει "Τ" με τη ντίζα στο δισκόφρενο
Δεν υπάρχουν πουθενά ντίζες. Μιλάς για τα σωληνάκια. Εχει γίνει η σύνδεση δημιουργώντας ένα "Υ" που καλύπτεται από τους αεραγωγούς και δεν φαίνεται. Πάντως υπάρχει.
Επίσης βάψε με διαφορετική απόχρωση την καλωδίωση πίσω απο το Hose για να μην φαίνεται οτι αυτό έχει κρεμάσει (1η φωτογραφία)...
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Πρέπει να κρεμάει για να αφήνει χώρο για τη βάση του αεραγωγού. Γίνε πιο σαφής :mrgreen:
Τέλος στη πρωτη φώτο από τη 2η τριάδα, φαίνεται αρκετό orange (lemon ::glossa::) peel στο αριστερό τμήμα του αμαξώματος. πιθανον να είναι μόνο απο τη φώτο γιατι δεν βλέπω πουθενα αλλού κάτι παρόμοιο, αλλά στο επισημαίνω να το ρίξεις μια ματιά...
Οπως το είπες είναι από τη φωτό. Δεν υπάρχει orange.
Το μόνο σίγουρο είναι οτι όταν πιάσω τη δική μου όλα θα κυλήσουν νεράκι... Γιατί άραγε...
Καλη συνέχεια φίλε στην εργασία αναφοράς που κάνεις...  ::salut::
Χλωμό το βλέπω αφού δεν είναι ...Ιταλικό :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #97 στις: Μαρτίου 08, 2011, 01:07:23 μμ »
Καλά μιλάμε......Αυτό δεν είναι μοντέλο!!!!!
Απίστευτη δουλειά!!!!!!!!!!!!!!!  ::salut:: ::salut:: ::salut::
FLY LOW HIT HARD

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #98 στις: Μαρτίου 08, 2011, 01:11:30 μμ »
Καλά μιλάμε......Αυτό δεν είναι μοντέλο!!!!!
Απίστευτη δουλειά!!!!!!!!!!!!!!!  ::salut:: ::salut:: ::salut::
::thanx::

Δεν είναι ακριβώς μοντέλο. Ο ...λάκκος με τα κ@λοδ@χτυλ@ είναι. Και ο κύριος από την Καβάλα θα το πάει τσουλιστά και χαλαρά.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #99 στις: Μαρτίου 08, 2011, 01:15:17 μμ »
Δεν ξέρω αν είναι σπαζοκεφαλιά αλλά και να είναι .....Μου έχει κινήσει τόσο πολύ την περιέργεια που θα μπω στον πειρασμό να ψάξω για ένα τέτοιο κιτ!!!!!!!
FLY LOW HIT HARD

Tags: