Αποστολέας Θέμα: Searching the enemy, στην 1/35.  (Αναγνώστηκε 13824 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος christos_p

• Scale 1/48
  • *
  • modelclub.gr
Απ: Searching the enemy, στην 1/35.
« Απάντηση #75 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 01:51:16 μμ »
Γιατί όμως έχουν γίνει γραφικές οι συζητήσεις περί συγκεκριμένων συμπεριφορών;
Μήπως έχει χαθεί λίγο το μέτρο; Αν αυτό είναι το μέτρο ας αρχίσουμε να γράφουμε όλοι έτσι.
Μπορεί να βγει κάτι πιο θετικό.   :roll:

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #76 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 01:55:40 μμ »
Δηλαδή μπορεί ο καθένας να έχει κακή συμπεριφορά και δεν έγινε τίποτα... Ξαναδές το ποστ του Πέτρου που λέει ότι ο Τζούδας έχει κάνει ''παιδικές κατασκευές''.
Και τι έγινε δηλαδή; Θα τον μαλώσει κανένας για αυτό;

Επίσης, γιατί να ασχοληθούμε μόνο με ένα είδος μοντελισμού; Μόνα άρματα, μόνο φιγούρες ή μόνο διοράματα;

Αν ο μάστερ μπλάστερ Πέτρος έχει το δικαίωμα να χαρακτηρίζει ''παιδική'' την κατασκευή ενός συνανθρώπου του, τότε δεν έχω λόγια να εκφραστώ.... μπαμπά...

Βρε αγαπη μου γλυκια,πλακα κανεις ? θες να δεις κακη συμπεριφορα?

ΔΕΣ ΕΔΩ :arrow: http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,15276.msg323446.html#msg323446
(Υπαρχουν κι αλλες σε αλλα τοπικ αλλα και καποιες που τις εσβησαν οι Admin γιατι ηταν ΒΑΡΙΕΣ !)

Για να μην μακρυγορω λοιπον ,τα πραγματα ειναι οπως ΑΚΡΙΒΩΣ τα ελεγε τοτε ο melpas ::arrowdown::

Φίλε μου Tzoudas, λυπάμαι που το λέω, αλλά φαίνεται ότι δε σε ενδιαφέρουν οι συμβουλές. Τι συμβουλές να σου δώσουμε, όταν σε όλα όσα προτείνουμε ή λέμε, αντιδράς με σκέτη απόρριψη. Αντιλαμβάνομαι πλήρως ότι έχεις μια δική σου προσέγγιση για το μοντελισμό και τα διοράματα και δικαίωμά σου βέβαια, αλλά με εξαίρεση κάποιες ελάχιστες συμβουλές που έχεις δεχθεί και αλλάξει δυό τρία πράγματα σε άλλες δουλειές σου, ότι άλλο και αν σου έχουν γράψει έχει πάει στον κάλαθο των αχρήστων. Αν δε θέλεις συμβουλές ή προτάσεις, πές μας να μη σου χαλάμε τη ζαχαρένια σου με ανούσια σχόλια. Χωρίς φόβο και πάθος...
 :arrow: http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,15276.msg323448.html#msg323448

Αποσυνδεδεμένος Dimitris Papadopoulos

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα
  • Σουτιέν.
« Απάντηση #77 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 01:58:13 μμ »
γουρουμουστρουφούρδουφλουκ

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
« Απάντηση #78 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 02:21:56 μμ »
Δηλαδή μπορεί ο καθένας να έχει κακή συμπεριφορά και δεν έγινε τίποτα... Ξαναδές το ποστ του Πέτρου που λέει ότι ο Τζούδας έχει κάνει ''παιδικές κατασκευές''.
Και τι έγινε δηλαδή; Θα τον μαλώσει κανένας για αυτό;

Επίσης, γιατί να ασχοληθούμε μόνο με ένα είδος μοντελισμού; Μόνα άρματα, μόνο φιγούρες ή μόνο διοράματα;

Αν ο μάστερ μπλάστερ Πέτρος έχει το δικαίωμα να χαρακτηρίζει ''παιδική'' την κατασκευή ενός συνανθρώπου του, τότε δεν έχω λόγια να εκφραστώ.... μπαμπά...

Βρε αγαπη μου γλυκια,πλακα κανεις ? θες να δεις κακη συμπεριφορα?

ΔΕΣ ΕΔΩ :arrow: http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,15276.msg323446.html#msg323446
(Υπαρχουν κι αλλες σε αλλα τοπικ αλλα και καποιες που τις εσβησαν οι Admin γιατι ηταν ΒΑΡΙΕΣ !)

Για να μην μακρυγορω λοιπον ,τα πραγματα ειναι οπως ΑΚΡΙΒΩΣ τα ελεγε τοτε ο melpas ::arrowdown::

Φίλε μου Tzoudas, λυπάμαι που το λέω, αλλά φαίνεται ότι δε σε ενδιαφέρουν οι συμβουλές. Τι συμβουλές να σου δώσουμε, όταν σε όλα όσα προτείνουμε ή λέμε, αντιδράς με σκέτη απόρριψη. Αντιλαμβάνομαι πλήρως ότι έχεις μια δική σου προσέγγιση για το μοντελισμό και τα διοράματα και δικαίωμά σου βέβαια, αλλά με εξαίρεση κάποιες ελάχιστες συμβουλές που έχεις δεχθεί και αλλάξει δυό τρία πράγματα σε άλλες δουλειές σου, ότι άλλο και αν σου έχουν γράψει έχει πάει στον κάλαθο των αχρήστων. Αν δε θέλεις συμβουλές ή προτάσεις, πές μας να μη σου χαλάμε τη ζαχαρένια σου με ανούσια σχόλια. Χωρίς φόβο και πάθος...
 :arrow: http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,15276.msg323448.html#msg323448

Με καλυψες φιλε Λαμπρο
Ειπε ο Πετρος τις κατασκευες του τζουντα παιδικες.....και λοιπον ?????????????????? Σιγα καημενε τι του ειπε.Αυτο που ηθελαν να πουν πολλοι εδω μεσα.....και βαζω και την αφεντια μου.....και δεν ειχαν την ορεξη καταρχην να το πουν γιατι ηξεραν  οτι δεν δεχετε αρνητικες παρατηρησεις.

Να σας πω και κατι ρε παιδες...οταν μου ειχε γραψει ο Κωστας mastoras οτι το βενζιναδικο δεν ειναι ωραιο και να το ξαναφτιαξω απο την αρχη εγω τι επρεπε να κανω ?? Να παρεξηγηθω και να του πω οτι εχει ακομψο τροπο στην κριτικη του.Του ειπα ενα μεγαλο ευχαριστω σε pm και οντως το εφτιξα απο την αρχη και το αποτελεσμα δικαιωσε τους κοπους μου.

Τοσες συμβουλες εχουν δωθει στο συγκεκριμενο ατομο κατα καιρους και δεν εχει δεχτει σχεδον καμια....παρα μονο παλαμακια και προσκυνηματα αν αυτο δεν το βλεπει κανενας αλλος παρα μονο εγω και 3  4   ατομα ακομα ζητω συγνωμη για την ακομψη κριτικη μου παιδια.
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος GRmodeler

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #79 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 02:40:52 μμ »
Θα μπορούσε να ερωτηθεί ο Τζούδας αν θέλει να βελτιωθεί. Αν η απάντηση ήταν αρνητική, τότε ας μην τον βοηθήσει κανείς.
Όχι όμως με αυτόν τον τρόπο να χλευαστεί ο χρόνος του και τα χρήματα που σπατάλησε, ακόμα και να μην ήθελε να βελτιωθεί.

Και αν γίνεται, θα ήθελα να γίνει μια προσπάθεια να γυρίσει ο Τζούδας. Μην γίνει το σάιτ supermodelclub league με modelclub league και
modelclub league 2.

Μη με παρεξηγήσετε....εγώ ένα χόμπι θέλω να κάνω....
Συμφωνώ 100% με τις παραπάνω φράσεις του tazman.

Επίσης θα ήθελα να πω ότι σιγά-σιγά καλλιεργείται μια νοοτροπία στο χώρο του μοντελισμού που ξεφεύγει από την ουσία του (ότι είναι ένα χόμπυ!) και ξαφνικά γεμίσαμε "μάστερς", "σοβαρούς" σε αντιδιαστολή με "παιδικούς" μοντελιστές και πάει λέγοντας...
  Στην πρόσφατη έκθεση της IPMS χάζευα κάποια εκθέματα για τους δημιουργούς των οποίων μου είπαν : "ξέρεις ο τάδε ποστάρει στο τάδε ξένο φόρουμ", με νόημα, δηλαδή ότι άπαξ και ποστάρεις κάπου είσαι καλός ("μάστερ", "σοβαρός", και πάει λέγοντας...). Το ότι για αυτά που έβλεπα μπορεί και να είχα άλλη γνώμη δεν απασχολούσε τους συνομιλητές μου. Αρκεί να ποστάρεις ή να σου δίνουν μετάλλια, έτσι :?: :?: :?:

Spoiler (hover to show)

Για μένα μοναδικό κριτήριο θα έπρεπε να είναι το κατά πόσο ο κάθε δημιουργός πέτυχε αυτό που είχε στο μυαλό του να κάνει, όχι το αν ταιριάζει στις δικές μας απόψεις περί μοντελισμού. Με βάση αυτό, πάντα μου άρεσε να βλέπω τις κατασκευές του Τζούδα παρότι αρκετά διαφορετικές από τη δική μου νοτροπία κατασκευής. Ποτέ δεν τον έκρινα με τα δικά μου κριτήρια, προσπάθησα να δω με την δική του οπτική.

Ασχέτως με αυτό, ο τρόπος που έφυγε ο Τζούδας είναι απαράδεκτος, αφού αιτία είναι η άσχημη συμπεριφορά άλλου μέλους προς αυτόν.
  Αλήθεια καμιά (δημόσια) επίπληξη στο μέλος αυτό δεν....;
Αφού είπαμε ότι οι κανόνες του φόρουμ τηρούνται πάντα, έτσι;
(αν και προσωπικά εδώ και πολύ καιρό έχω τη βεβαιότητα για το αντίθετο, ότι δηλαδή αυτό που λέει ο tazman : "Δηλαδή μπορεί ο καθένας να έχει κακή συμπεριφορά και δεν έγινε τίποτα", μπορεί να μην ισχύει για τον καθένα αλλά σίγουρα για μερικούς εδώ μέσα 100%)

Τέλος προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιώργο που έκανε τον κόπο να συγκεντρώσει μαζί όλες τις δουλειές του Πέτρου για να έχουμε όλοι την ευκαιρία να δούμε και να διδαχθούμε. Ομολογώ ότι τώρα πλέον ξέρω για τι μιλάμε :!:

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #80 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 02:50:32 μμ »
Για να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα

Κανένας δεν διέγραψε τον Τζουδας, ο ίδιος ζήτησε να αποχωρήσει, όπως και στο παρελθόν....

Προφανώς, αρέσκεται μόνο σε επαινετικά σχόλια και δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του - μάλλον λοιπόν, άλλος είναι ο ...μάστερ

Η κριτική μου είχε να κάνει με τις κατασκευές του, όχι με τον χαρακτήρα του ή την προσωπικότητα του

Η λέξη «παιδική» συμπυκνώνει τη κριτική στη δουλειά κάποιου, που παρόλο έχει ήδη κατασκευάσει ουκ ολίγα μοντέλα-διοράματα, αδιαφορεί πλήρως για ιστορία, διακριτικά, βάψιμο, γυάλισμα ντήκαλς κλπ. όπως θάκανε ένας 15χρονος, που κολλάει και βάφει κανένα πλαστικό, απλά για να περάσει την ώρα του....

Και άντε εγώ είμαι ....στριμμένος - όπως λέει και ένα ....κολοβό φίδι   :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ που προσπάθησαν με «άλλο» τρόπο , τι εισέπραξαν;;;;
Ακόμα και οι διαχειριστές δυσανασχέτησαν με τις απαντήσεις του

Υ.Γ. Και μιλώντας για συμπεριφορές ...............

Οι υπερασπιστές του, ας ξαναδιαβάσουν τα όσα έγραψαν
Βρίθουν από ειρωνείες και προσωπικές επιθέσεις

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #81 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 03:33:13 μμ »
Αγαπητοί φίλοι taz και GRmodeler μπορεί να έχετε δίκιο σε ότι λέτε περί συμπεριφορών κλπ κλπ. Χωρίς να θέλω να κάνω τον συνήγορο κανενός όμως, σας διαφεύγει το σημαντικότερο. Ο Πέτρος με τον χαρακτηρισμό "παιδική κατασκευή" δεν θίγει κάποιον άμεσα και προσωπικά. Αντιθέτως για τον ίδιο έχουν γραφτεί από ΠΟΛΛΟΥΣ μέχρι τώρα άπειροι ΕΙΡΩΝΙΚΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ χαρακτηρισμοί.
Και ερωτώ, ποιος λοιπόν θε έπρεπε να έχει τιμωρηθεί σύμφωνα και με τους κανόνες του φόρουμ;

Αποσυνδεδεμένος Voroshilov

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ν.Φιλαδέλφεια
« Απάντηση #82 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 03:34:17 μμ »
Τελικά η χθεσινή πανσέληνος, επηρέασε κόσμο!!!!!!! :roll:

Ήμαρτον κύριοι!!!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!
Σίγουρα υπήρχε και υπάρχει ένα ζήτημα τρόπου έκφρασης από συγκεκριμένους ανθρώπους!!!! ΌΜΩΣ το θέμα είναι ότι κανείς δεν προσέβαλε πραγματικά κανέναν!!!!
Είπε ο Πέτρος το πόνημα του Τζούδα, παιδικό! ΣΙΓΑ!!!! Δεν είπε τίποτα λάθος!!!!! Ούτε άδικα!!!!

Η κρίση του καθενός δεν μπαίνει σε καμία κρησάρα, ούτε καναλιζάρεται (με μοναδικό κριτήριο όμως την κόσμια αποτύπωσή της).

Στο κάτω κάτω της γραφής, όποιος δεν αντέχει την κριτική, πολύ απλά δεν ποστάρει!!!!!! Και δυστυχώς ο Τζούδας, δεν την άντεχε !!!!
Αλήθεια, ελιτιστής δεν είναι αυτός που δεν δέχεται καμία κριτική, θεωρώντας ότι μόνο ότι κάνει αυτός είναι σωστό????
Εννοείται ότι 50 χειροκροτήματα, δέκα υποκλίσεις  κ.λ.π. δεν αποτελούν κριτική...  μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε...

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #83 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 03:40:19 μμ »
Ασχέτως με αυτό, ο τρόπος που έφυγε ο Τζούδας είναι απαράδεκτος, αφού αιτία είναι η άσχημη συμπεριφορά άλλου μέλους προς αυτόν.
  Αλήθεια καμιά (δημόσια) επίπληξη στο μέλος αυτό δεν....;
Αφού είπαμε ότι οι κανόνες του φόρουμ τηρούνται πάντα, έτσι;
(αν και προσωπικά εδώ και πολύ καιρό έχω τη βεβαιότητα για το αντίθετο, ότι δηλαδή αυτό που λέει ο tazman : "Δηλαδή μπορεί ο καθένας να έχει κακή συμπεριφορά και δεν έγινε τίποτα", μπορεί να μην ισχύει για τον καθένα αλλά σίγουρα για μερικούς εδώ μέσα 100%)

Σιγα μη καθονται οι διαχειριστες να κανουν ΚΑΙ το ΝΟΜΟΘΕΤΗ η ΔΙΚΑΣΤΗ βρε Βασιλη εδω μεσα με μια σελιδα μονιμα ανοιγμενη στους κανονες του φορουμ !!  :lol:
Λοιπον,Βασιλη, εσυ τα γουσταρεις αυτα περι δικαιοσυνης και σε παραδεχομαι που τα λες χυμα και σταρατα στην οποια Διαχειρηση,κι επειδη οπως γραφεις εισαι σιγουρος 100% για μερικους εδω μεσα πως ειναι στο απυροβλητο εγω σε προτεινω για Μοderator αποκλειστικα σε θεματα που απτονται της καλης συμπεριφορας στο φορουμ !!! Να μπει μια ταξη ρε παιδι μου ! Οι κανονες υπαρχουν,εσυ απλα θα τους εφαρμοζεις ! Ψηνεσε ?

Παντως γνωμη μου ηταν -και ειναι- οι κανονες του φορουμ να εφαρμοζονται σαν τελευταια "λυση" στις στιγμες εκεινες που λειπει αυτη η ΡΗΜΑΔΑ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ !!!

Ωστοσο θα συμφωνησω -εν μερει- με τη λογικη σου για τους κανονες,επρεπε να εφαρμοστουν προ λιγων μηνων απο τους Admin οταν και τους ζητηθηκε απο το tzouda να τον διαγραψουν αλλα εκεινοι "καλή τη πίστει" ΔΕΝ το επραξαν (και τα λουζονται τωρα :mrgreen: )

Η λέξη «παιδική» συμπυκνώνει τη κριτική στη δουλειά κάποιου, που παρόλο έχει ήδη κατασκευάσει ουκ ολίγα μοντέλα-διοράματα, αδιαφορεί πλήρως για ιστορία, διακριτικά, βάψιμο, γυάλισμα ντήκαλς κλπ. όπως θάκανε ένας 15χρονος, που κολλάει και βάφει κανένα πλαστικό, απλά για να περάσει την ώρα του....

Ετσι ακριβως ειναι οπως τα γραφει ο Πετρος....ΩΣΤΟΣΟ αν ο ιδιος ο tzoudas δηλωνε ΕΞ'ΑΡΧΗΣ οτι θελει να κανει το ΚΕΦΙ του,η οτι ΔΕΝ γουσταρει τη ΣΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ,θα του ελεγε κανεις τιποτα ??? ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ζηταγε ΣΧΟΛΙΑ & ΚΡΙΤΙΚΗ !!! Ε! πάρτη,βραστη & φατη ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αλλο παραδειγμα τωρα ::arrowred:: http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,15923.msg335623.html#msg335623

Δυο μελη του γραφουν πολυ σωστες -εμπεριστατωμενες- συμβουλες εκτος των αλλων και για τις στραβωμενες ελικες, ο φιλος tzoudas τους ΓΕΙΩΝΕΙ κανονικα κι απαντα με 3 φωτο χωρις να πει κουβεντα η να διορθωσει καποια τρανταχτα λαθη που του επισημαναν οι δυο προηγουμενοι ! Μπαινει και τριτο μελος και λεει τα ιδια ! "Ακρα του ταφου σιωπη"....ΚΟΥΒΕΝΤΑ !
Αν ηθελε να δει 500 φατσουλες να προσκυνανε ας το εγραφε τουλαχιστον να μη καθονται και οι αλλοι 3 κακομοιροι να του γραφουν τι να διορθωσει και στο τελος να βρεθουν ΚΛΑΣΜΕΝΟΙ ! :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Νίκος Κυπραίος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΒΟΛΟΣ
  • KEEP YOUR FRIENDS CLOSE,BUT YOUR ENEMIES CLOSER
« Απάντηση #84 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 03:47:29 μμ »
να ρωτησω και εγω κατι:
Αφου ο tzoudas διαγραφηκε,γιατι δεν κλειδωνεται το ριμαδι το τοπικ μπας και ξαναγυρισετε στα μοντελα σας ο  καθενας; Τοσα GP τρεχουν εδω μεσα και εσεις ασχολειστε πλεον με παπαρι......ς.
Φιλικα παντα για να μην οδηγησω και εγω κανενα στην διαγραφη  :mrgreen:
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ 'ΣΑΙ ΛΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΓΑΛΕΡΑ

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Stavanger- Κουφάλια
  • Don't fear death, fear time
« Απάντηση #85 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 03:47:36 μμ »
Τελικά διαβάζω διαβάζω αλλά τίποτα, αυτόν τον εχθρό..... δεν προκυται να τον βρούμε!!!!!γεια χαρά σε όλους!!! ::salut::
Ο άνθρωπος δεν κατάγεται από τους πιθήκους αλλά απο τα ΒΑΜΠΙΡ!
Μόνο οι νεκροί βλέπουν το τέλος του πολέμου!

Αποσυνδεδεμένος CNCman

• Scale 1/35
  • *
  • Der Panzerfahrer
« Απάντηση #86 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 03:56:20 μμ »
Ακόμα τον ψάχνουν  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν υπάρχει η λέξη " ΑΔΥΝΑΤΟΝ " στο λεξιλόγιό μου και το εννοώ!
Βασίλης μόνον για του φίλους.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #87 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 04:01:21 μμ »
Παντως γνωμη μου ηταν -και ειναι- οι κανονες του φορουμ να εφαρμοζονται σαν τελευταια "λυση" στις στιγμες εκεινες που λειπει αυτη η ΡΗΜΑΔΑ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ !!!
Κοινή λογική... Θα χρειαστεί να ψάξεις πολύ Λάμπρο. Πάρα πολύ :(
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Salonikios

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
« Απάντηση #88 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 04:35:11 μμ »
το χεράκι του βέβαια το έβαλε και ο ίδιος ο tzoudas με πρόχειρες, βεβιασμένες και κυρίως αμέτρητες  :shock: κατασκευές αντί να πιάσει μια-δυο και να τις κάνει super, το όλο θέμα του τάκτ πάντως είναι πολύπλευρο  :roll:. Και εμένα δέ θα μου άρεζε κάποιος να ποστάρει άσχημα λόγια στις δουλειές μου απο την  άποψη ότι εγώ κάθε δουλειά μου τις στέλνω με e-mail σε τουλάχιστον  20 άτομα άσχετα με μοντελισμό για να τις δούν (απλά δέν προκαλώ και εγώ με τις κατασκευές μου για άσχημα σχόλια) , στον συγκεκριμένο άνθρωπο δέν τον ενδιαφέρουν αυτά φάνηκε καθαρά (γιατί 40 χρονών είναι όχι 15), οπότε ούτε ο Πέτρος ούτε κανένας άλλος που δέν του αρέσουν δέν έπρεπε να ποστάρει, βέβαια και οι διαχειριστές πρέπει να είναι ευγενικοί και όχι είρωνες όπως πχ ένας που σε ένα ποστ του tzouda έγραψε "δέν το πιάσατε το νόημα" και έβαλε πολλά χειροκροτήματα (τα οποία όπως είδα τα αφαίρεσε τελικά).
Αναλυτικά οι δουλειές μου εδώ:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,21161.0.html

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #89 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 04:44:49 μμ »
βέβαια και οι διαχειριστές πρέπει να είναι ευγενικοί και όχι είρωνες όπως πχ ένας που σε ένα ποστ του tzouda έγραψε "δέν το πιάσατε το νόημα" και έβαλε πολλά χειροκροτήματα (τα οποία όπως είδα τα αφαίρεσε τελικά).

αυτό εαν μπορείς θέλω να μου το στείλεις. με ΠΜ...

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #90 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 04:59:44 μμ »
Δεν το κλειδώνετε το ρημάδι να ησυχάσουμε :?:
Αλήθεια, μοντελάρει κανείς εδώ μέσα :?:
Όλοι πάνω από ένα πληκτρολόγιο είσαστε :?:

Αποσυνδεδεμένος CNCman

• Scale 1/35
  • *
  • Der Panzerfahrer
« Απάντηση #91 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 05:02:53 μμ »
Πές τα ρε Φάνη!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν υπάρχει η λέξη " ΑΔΥΝΑΤΟΝ " στο λεξιλόγιό μου και το εννοώ!
Βασίλης μόνον για του φίλους.

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Α.Β.

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μαρούσι
« Απάντηση #92 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 05:03:38 μμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Voroshilov

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ν.Φιλαδέλφεια
« Απάντηση #93 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 05:12:27 μμ »
Αλήθεια, μοντελάρει κανείς εδώ μέσα :?:
Όλοι πάνω από ένα πληκτρολόγιο είσαστε :?:
Κάτσε ρε Φάνη, ακόμη εργάσιμο ωράριο είναι!!!!
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #94 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 06:16:30 μμ »
ωραίο ...θέμα και με ακόμη πιο ωραία ...κατάληξη  :mrgreen:

:?  προσωπικά, βρίσκω το ίδιο "παιδικές" και τις όποιες  αποχωρήσεις απο forums κλπ.

Απο καιρό, έχω πάρει πρέφα ποια μέλη αδιαφορούν για την κριτική ή έχουν συγκεκριμένη στάση ή συμπεριφορά και απλά τρώνε ένα ωραιότατο ΚΛΑΣΙΜΟ εκ μέρους μου και ας "παρακαλάνε" για σχόλια ή κριτική (είτε στα ίσια είτε έμμεσα, με ότι "μαργαριτάρια" δημοσιεύουν).

Προτείνω να κάνετε το ίδιο και θα με θυμηθείτε. Οι εν λόγω προβληματικές συμπεριφορές θα "διαγραφούν" απο μόνες τους.

Τα ανωτέρω εφαρμοζω και στις υπερβολικά φαντασμένες και υπεροπτικές συμπεριφορές καθώς και στις πολύ "θεωρητικοκεντρικές" (γνωστές και ως "τσιπο-φιλτρο-μοντουλεισο-πινγουοσ-μανίες")  ::glossa::.

::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Τσάπανος Γεώργιος

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #95 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 09:42:23 μμ »
Παράθεση
" Κάτσε εδώ, μην αντιδράς εν θερμώ. Και να σου και κάτι, ξεκίνα και ρώτα τον Πέτρο τι μπορείς να κάνεις με τις φιγούρες και βάζω στοίχημα πως θα εκπλαγείs"

Αγαπητέ gkontog για μην τρελαθούμε εδώ μέσα. Είμαι καινούργιος στο φόρουμ αλλά το παρακολουθώ σαν επισκέπτης από τότε που δημιουργήθηκε. Για τα άλλα δεν τα σχολιάζω, αν και έχω με σένα την εντελώς αντίθετη άποψη, αλλά για τις φιγούρες  :roll: Προσωπικά εγώ δεν έχω δεί καμια φιγούρα του στα χρόνια που τον ξέρω και είναι και πάρα πολλά. Μήπως έμαθε από πουθενά και δεν το ξερω΄ είδες πουθενά ποσταρισμένες φιγούρες του, έστω και μία ολοκληρωμένη κατασκευή από την αρχη μέχρι το τέλος (μην μου πείς αυτή στο όχημα), παρακολούθησες κανένα σεμινάριο του ποτέ. Νομίζω ότι έτσι δεν καταξιωνεται κάποιος σαν ειδικός στις φιγούρες. Τώρα να νομίζεις ότι κάποιος μπορεί να διδάξει βάψιμο φιγούρας θεωρητικά χωρίς να έχει βάψει ούτε μία, παω πάσο. Αν τώρα εσύ τον αποδέχεσαι σαν "δάσκαλο", δεν ισχύει αυτό για όλους
ΤΙΜΗ Σ' ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΟΠΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΩΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΓΟΥΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ. ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΗ ΚΙΝΟΥΝΤΕΣ

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
« Απάντηση #96 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 10:54:19 μμ »
Αν το έπιασα το νόημα της όλης κουβέντας, φωνάζουν οι... συμμαθητές ενός ανεπίδεκτου και προκλητικού μαθητή γιατί ο δάσκαλος του έβαλε κάτω απο τη βάση? Και απαιτούν να διωχθεί γιατί δεν έχει αναπτύξει ο ίδιος το... πυθαγόρειο θεώρημα αλλα απλά τους το διδάσκει?

Δεν ξέρω και δεν με πολυενδιαφέρει τί έχει φτιάξει και τί μπορεί ή δεν μπορεί, να φτιάξει ο Πέτρος... Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι έχει αντίληψη και πολλές γνώσεις που αναμφισβήτητα μπορούν να βοηθήσουν αυτόν που ΘΕΛΕΙ να βοηθηθεί! Μπορεί να φαίνεται κάπως απότομος στα γραφόμενά του αλλα αυτό είναι προφανώς του χαρακτήρα του και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να τον... αλλάξουμε! :shock: Τους φασίστες τους διώξαμε πρίν πολλά χρόνια... νομίζω...

Εγραψε μήπως κάτι που ήταν ψέμα? Θεωρεί κανείς οτι η δουλειά που χαρακτήρισε ώς "παιδική", δεν άξιζε τον χαρακτηρισμό? Μπορεί το παληκάρι να έχει κάνει όπως λέτε βήματα βελτίωσης αλλα προφανώς έχει δρόμο ακόμα. Ο τρόπος που τα είπε σας πείραξε? Εμένα τουλάχιστον, με ενοχλεί πού περισσότερο η υποκριτική στάση όσων γράφουν ότι περιμένουν τα σχόλια και τις παρατηρήσεις, αλλα αν αυτές δεν είναι... προσκύνυμα, στραβώνουν και αρχίζουν τα "δείξε μας πρώτα τη δουλειά σου και μετά έλα να με κρίνεις"! Και μπορεί εγώ, όπως έγραψε και ο Σταύρος προηγουμένως, να μήν ασχολούμαι με όσους έχουν συγκεκριμένη στάση ή συμπεριφορά, αλλα εκτιμώ την προσπάθεια όσων θέλουν να τους βοηθήσουν, με όποιο τρόπο και αν το κάνουν...

Και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έχω σιχαθεί την συνήθεια ορισμένων να βρίσκουν προφάσεις για να τη πούν σε κάποιους με τους οποίους έχουν προηγούμενα... Νησάφι πιά! Get a life, που έγραψε και κάποιος προηγουμένως...

Over & out ::salut::

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
« Απάντηση #97 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 11:13:30 μμ »
Μετα απο τα λεγωμενα του αγαπητου Wildcat νομιζω οτι το θεμα πρεπει να κληδωθει παιδια.

Τα ειπε ολα   ΤΕΛΟΣ......... :!: :!: :!: :!: :!:
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
« Απάντηση #98 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 11:14:54 μμ »
Αν το έπιασα το νόημα της όλης κουβέντας, φωνάζουν οι... συμμαθητές ενός ανεπίδεκτου και προκλητικού μαθητή γιατί ο δάσκαλος του έβαλε κάτω απο τη βάση? Και απαιτούν να διωχθεί γιατί δεν έχει αναπτύξει ο ίδιος το... πυθαγόρειο θεώρημα αλλα απλά τους το διδάσκει?

Δεν ξέρω και δεν με πολυενδιαφέρει τί έχει φτιάξει και τί μπορεί ή δεν μπορεί, να φτιάξει ο Πέτρος... Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι έχει αντίληψη και πολλές γνώσεις που αναμφισβήτητα μπορούν να βοηθήσουν αυτόν που ΘΕΛΕΙ να βοηθηθεί! Μπορεί να φαίνεται κάπως απότομος στα γραφόμενά του αλλα αυτό είναι προφανώς του χαρακτήρα του και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να τον... αλλάξουμε! :shock: Τους φασίστες τους διώξαμε πρίν πολλά χρόνια... νομίζω...

Εγραψε μήπως κάτι που ήταν ψέμα? Θεωρεί κανείς οτι η δουλειά που χαρακτήρισε ώς "παιδική", δεν άξιζε τον χαρακτηρισμό? Μπορεί το παληκάρι να έχει κάνει όπως λέτε βήματα βελτίωσης αλλα προφανώς έχει δρόμο ακόμα. Ο τρόπος που τα είπε σας πείραξε? Εμένα τουλάχιστον, με ενοχλεί πού περισσότερο η υποκριτική στάση όσων γράφουν ότι περιμένουν τα σχόλια και τις παρατηρήσεις, αλλα αν αυτές δεν είναι... προσκύνυμα, στραβώνουν και αρχίζουν τα "δείξε μας πρώτα τη δουλειά σου και μετά έλα να με κρίνεις"! Και μπορεί εγώ, όπως έγραψε και ο Σταύρος προηγουμένως, να μήν ασχολούμαι με όσους έχουν συγκεκριμένη στάση ή συμπεριφορά, αλλα εκτιμώ την προσπάθεια όσων θέλουν να τους βοηθήσουν, με όποιο τρόπο και αν το κάνουν...

Και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έχω σιχαθεί την συνήθεια ορισμένων να βρίσκουν προφάσεις για να τη πούν σε κάποιους με τους οποίους έχουν προηγούμενα... Νησάφι πιά! Get a life, που έγραψε και κάποιος προηγουμένως...

Over & out ::salut::

The same!

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #99 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 11:24:18 μμ »

Παράθεση
" Κάτσε εδώ, μην αντιδράς εν θερμώ. Και να σου και κάτι, ξεκίνα και ρώτα τον Πέτρο τι μπορείς να κάνεις με τις φιγούρες και βάζω στοίχημα πως θα εκπλαγείs"

Αγαπητέ gkontog για μην τρελαθούμε εδώ μέσα. Είμαι καινούργιος στο φόρουμ αλλά το παρακολουθώ σαν επισκέπτης από τότε που δημιουργήθηκε. Για τα άλλα δεν τα σχολιάζω, αν και έχω με σένα την εντελώς αντίθετη άποψη, αλλά για τις φιγούρες  :roll: Προσωπικά εγώ δεν έχω δεί καμια φιγούρα του στα χρόνια που τον ξέρω και είναι και πάρα πολλά. Μήπως έμαθε από πουθενά και δεν το ξερω΄ είδες πουθενά ποσταρισμένες φιγούρες του, έστω και μία ολοκληρωμένη κατασκευή από την αρχη μέχρι το τέλος (μην μου πείς αυτή στο όχημα), παρακολούθησες κανένα σεμινάριο του ποτέ. Νομίζω ότι έτσι δεν καταξιωνεται κάποιος σαν ειδικός στις φιγούρες. Τώρα να νομίζεις ότι κάποιος μπορεί να διδάξει βάψιμο φιγούρας θεωρητικά χωρίς να έχει βάψει ούτε μία, παω πάσο. Αν τώρα εσύ τον αποδέχεσαι σαν "δάσκαλο", δεν ισχύει αυτό για όλους

Φιλε Γιωργο καλως ηλθες κατ'αρχην ::icon_thumright::
Δε θυμαμαι ποτε ο Πετρος να αποζητησε το χαρακτηρισμο του "δασκαλου" η του "μαστερ" σε οποιοδηποτε τομεα ! Ειμαι βεβαιος θα προτιμουσε το χαρακτηρισμο "στριμμενο αντερο" (  :mrgreen: ) παρα αυτα που αναφερεις !

Και οσον αφορα τη φραση που εγραψε ο gkontog,φρονω γενικολογουσε θελωντας να τονισει οτι αν ζητηθει βοηθεια απο τον Πετρο ο ιδιος δεν θα την αρνηθει.
Spoiler (hover to show)

Αλλα νομιζω πως ξεφευγουμε πολυ οταν μιλαμε για τα οποια μοντελιστικα skill του Πετρου! Αλλου ειναι το ζητημα αγαπητε μου.

Spoiler (hover to show)

Tags: