Θα μπορούσε να ερωτηθεί ο Τζούδας αν θέλει να βελτιωθεί. Αν η απάντηση ήταν αρνητική, τότε ας μην τον βοηθήσει κανείς.
Όχι όμως με αυτόν τον τρόπο να χλευαστεί ο χρόνος του και τα χρήματα που σπατάλησε, ακόμα και να μην ήθελε να βελτιωθεί.
Και αν γίνεται, θα ήθελα να γίνει μια προσπάθεια να γυρίσει ο Τζούδας. Μην γίνει το σάιτ supermodelclub league με modelclub league και
modelclub league 2.
Μη με παρεξηγήσετε....εγώ ένα χόμπι θέλω να κάνω....
Συμφωνώ 100% με τις παραπάνω φράσεις του tazman.
Επίσης θα ήθελα να πω ότι σιγά-σιγά καλλιεργείται μια νοοτροπία στο χώρο του μοντελισμού που ξεφεύγει από την ουσία του (ότι είναι ένα χόμπυ!) και ξαφνικά γεμίσαμε "μάστερς", "σοβαρούς" σε αντιδιαστολή με "παιδικούς" μοντελιστές και πάει λέγοντας...
Στην πρόσφατη έκθεση της IPMS χάζευα κάποια εκθέματα για τους δημιουργούς των οποίων μου είπαν : "ξέρεις ο τάδε ποστάρει στο τάδε ξένο φόρουμ", με νόημα, δηλαδή ότι άπαξ και ποστάρεις κάπου είσαι καλός ("μάστερ", "σοβαρός", και πάει λέγοντας...). Το ότι για αυτά που έβλεπα μπορεί και να είχα άλλη γνώμη δεν απασχολούσε τους συνομιλητές μου. Αρκεί να ποστάρεις ή να σου δίνουν μετάλλια, έτσι

:

:

:
Για μένα μοναδικό κριτήριο θα έπρεπε να είναι το κατά πόσο ο κάθε δημιουργός πέτυχε αυτό που είχε στο μυαλό του να κάνει, όχι το αν ταιριάζει στις δικές μας απόψεις περί μοντελισμού. Με βάση αυτό, πάντα μου άρεσε να βλέπω τις κατασκευές του Τζούδα παρότι αρκετά διαφορετικές από τη δική μου νοτροπία κατασκευής. Ποτέ δεν τον έκρινα με τα δικά μου κριτήρια, προσπάθησα να δω με την δική του οπτική.
Ασχέτως με αυτό, ο τρόπος που έφυγε ο Τζούδας είναι απαράδεκτος, αφού αιτία είναι η άσχημη συμπεριφορά άλλου μέλους προς αυτόν.
Αλήθεια καμιά (δημόσια) επίπληξη στο μέλος αυτό δεν....;
Αφού είπαμε ότι οι κανόνες του φόρουμ τηρούνται πάντα, έτσι;
(αν και προσωπικά εδώ και πολύ καιρό έχω τη βεβαιότητα για το αντίθετο, ότι δηλαδή αυτό που λέει ο tazman : "
Δηλαδή μπορεί ο καθένας να έχει κακή συμπεριφορά και δεν έγινε τίποτα", μπορεί να μην ισχύει για τον καθένα αλλά σίγουρα για μερικούς εδώ μέσα 100%)
Τέλος προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιώργο που έκανε τον κόπο να συγκεντρώσει μαζί όλες τις δουλειές του Πέτρου για να έχουμε όλοι την ευκαιρία να δούμε και να διδαχθούμε. Ομολογώ ότι τώρα πλέον ξέρω για τι μιλάμε