Αγαπητέ Zark να είσαι καλά η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τι θα βγει πραγματικά! από την βάση για τα ασπιδια που ασχολούμε μέχρι το κόψιμο του κομματιού για το κατάστρωμα είδα και έπαθα.... απλά ελπίζω οτι θα γίνει λίγο καλύτερο από το χαρτόνι!!!!μια δοκιμή θα με πείσει αλλιώς επιστροφή στο μακετοχαρτο όπως και ξεκίνησα!!!
christos_p δεν βλέπω να φτάνω ως εκεί μιας και από ένα πρόχειρο υπολογισμό χρειάζομαι χοντρικά 3.5 μέτρα μήκος 1 μετρό πλάτος και 1/2 μετρό ύψος!!!

βέβαια όπως καταλαβαίνεις δεν χρειάζεται να μπω σε διαδικασίες ανακαινίσεις!!!!

: χωριά που τα 78 αεροσκάφοι και ελικόπτερα σε σύνολο αν θυμάμαι καλά είναι ένα τεράστιο έξοδο!!!

spyros m το αλουμίνιο έλεγα να βάλω την γιαλοχαρτιερα αφού κάνω την ετοιμασία με τις τρύπες και να του αλλάξω την πιστή με χοντρό γυαλόχαρτο φυσικά έτσι ώστε να γίνει το σαγρέ που θέλω να πετύχω και να έρθω και πιο κοντά στην κλίμακα της δέστρας όπως είχε επισημάνει και παλιότερα ο φίλος Eagle ! φυσικά αν αυτό αποτυχη θα γυρίσω στο αρχικό σχέδιο, μακετοχαρτο και η λύση με το χαρτόνι της ακουαρέλας δεν είναι άσχημη όπως και οι βίδες που πρότυνέ ο φίλος Zark! Δυστυχώς όμως αν μου μπει κάτι στο κεφάλι πρέπει να το δοκιμάσω, είμαι λίγο ξεροκέφαλος αλλά δεν φοβάμαι να παραδεχτώ τα λάθη μου όταν αυτά υπάρχουν !! : υπάρχουν, όχι βέβαια

δυστυχώς υπάρχουν και είναι και πολλά!!!

μια μικρή γεύση απο την βάση για τα ασπιδια......

σχόλια, προτάσεις, διαφωνίες , κρίσεις και επικρίσεις όλα δεκτά προς συζήτηση!
Θα επανερθω Δημήτριος!!!