Μετά την ωμή πρόκληση (υπάρχει και ψημένη; ) του τυχάρπαστου Kliment Yefremovich Voroshilov, ήμουν υποχρεωμένος να απαντήσω, οπότε ιδού το ISU-152 της εξ ανατολών ορμόμενης Zvezda.Το κιτ ποιοτικά είναι εξαιρετικό και το μόνο σημείο που δεν απαιτείται στόκος είναι...

...οι οδηγίες οι οποίες είναι σωστά τυπωμένες σε μία σελίδα Α4. Αν και οι θέσεις τοποθέτησης των κομματιών απαιτούν ευρεία χρήση ειδικών εργαλείων πρόβλεψης όπως το παρακάτω...

...οι ίδιες οι οδηγίες είναι σωστά στοιχισμένες ως προς τη σελίδα και αν ξέρεις ρωσσικά, ευανάγνωστες. Και τα σωστά σταματούν εδώ!
Το κάτω μέρος του πήγματος είχε μία καλαίσθητη καμπύλη η οποία βοηθάει αν τα πράγματα με το μοντέλο δεν πάνε καλά να το βάλεις, ξέρετε, εκεί που πρέπει

Με χρήση σεσουάρ και όλου μου του βάρους (πολύ πράμα) κάπως το ίσιωσα. Μετά ακολούθσαν τα πλαϊνά στα οποία θα μπουν οι τροχοί. Τα κομμάτια αυτά σύμφωνα με τη θεωρία θα πρέπει να είναι παράλληλα μεταξύ τους και κάθετα ως προς το έδαφος. Ενα dry fit μου έδειξε πως το ένα ήταν παράλληλο με τη Βουλιαγμένης κα το άλλο με τη Μουστοξύδη ενώ και τα δύο ήταν κάθετα ως προς του έδαφος του Αλφα του Κενταύρου. Επιπροσθέτως ήταν ημιτονοειδή κατά μήκος και ακουμπούσαν με το κάτω μέρος του πήγματος σε 3 σημεία έκαστο. Ξανά σεσουάρ, ζεστά νερά, σκοτεινές ύβρεις και επικλήσεις στον Βεελζεβούλ και τελικά καπως κόλλησαν.

Μία δοκιμή με το πάνω μέρος έδειξε πως πέραν των τιτάνιων χασμάτων, όλα δείχνουν στοιχισμένα. Ελπίζω στο καλύτερο

Και επειδή τώρα τελευταία υπάρχουν ενδείξεις απειλών και βιαιοπραγιών κατά μοντελιστών οι οποίοι δεν τηρούν τις επιταγές της αληθοφανείας και της ποιότητας, μπορεί να μου πει κάποιος παρακαλώ πως μπορώ να αγριέψω την υπερκατασκευή; Αν τη δέσω με κοντή αλυσίδα θα αγριέψει; Το κόλπο με την κόλλα και την οδοντοβουρτσα παίζει; Κάτι άλλο; Παρακαλώ οδηγίες.
Πάω να μασκάρω λίγο Τ-72 να χαλαρώσω...
ΥΓ
Russian green με αερογράφο. Εταιρεία παρακαλώ και να υπάρχει στην Ελλάδα και να μην απαιτεί ζυγό ακριβείας για να αραιωθεί ούτε αίμα 20χρονης παρθένας για να ψεκαστεί.