Λίγη συνέχεια. Για να μη στεναχωρήσω τον Φίλιππο να πω πως η Zvezda στα πλαίσια αναβάθμισης των ικανοτήτων των πελατών της αλλά και σε συνεργασία με βουδιστικά ιδρύματα του Νεπάλ έχει έξυπνα τοποθετήσει ένα ευμεγέθες sink mark σε κάθε μπράτσο της ανάρτησης, κάτι το οποίο σημαίνει στοκάρισμα και στα 12 και μετά τρίψιμο και διαλογισμό.

Και τώρα πρόβλημα. Καλό το αγρίεμα με την οδοντόβουρτσα αλλά έφτασα σε σημείο όπου υπάρχει ανάγλυφη λεπτομέρεια κείμενη επί της προς αγρίεμα επιφανείας αποtελούμενη δε από μπουλόνια, μεντεσέδες, κρεμαστράκια και άλλα τινά εκνευριστικά όπως βλέπετε παρακάτω.

Αν συνέχιζα με την οδοντόβουρτσα, το μέγεθός της ήταν τέτοιο που θα τα έκανα μαντάρα και γνωρίζω οτι πολλοί περιμένουν στη γωνία να μου ριχτούν εμένα του ευαίσθητου που με πειράζει η υγρασία και το κοκκινιστό...

Οπότε σκέψις (σπάνιο αλλά κάπου κάπου τα φορτσάρω τα ρημαδοκύτταρα στο ρετιρέ) και ξαφνικά τσαφ! λύσις! Κόβω μία τούφα από την οδοντοβουρτσα, βγάζω από το κοπίδι τη λεπίδα και πιάνω στη θέση της τις τρίχες. Καταλήγω με το παρακάτω εργαλείο το οποίο βαφτίζω ανθυποοδοντοβουρτσίδιο:

Φυσικά αμέσως δοκιμή και προς μεγάλη μου έκπληξη επιτυχία! Βάζοντας κόλλα με ένα μικρό πινελάκι και με το ανθυποοδοντοβουρτσίδιο μπορώ να αγριέψω το θώρακα αφήνοντας άθικτη τη λεπτομέρεια. Θα προσέξετε πως σε ένα σημείο μου ξέφυγε λίγο πάνω στο μεντεσέ, οφείλετε στο ότι μου λύθηκαν οι τρίχες οι οποίες θέλουν αρκετό σφίξιμο και περιοδικό έλεγχο. Πιθανότατα σαν τεχνική τη γνωρίζετε εσείς οι αρματάδες, εγώ πάντως πολύ χάρηκα που τα κατάφερα και ποστάρω λεπτομερώς μήπως σωθεί και κανένας άλλο ατζαμής σαν και μένα.

Συνεχίζω ακάθεκτος. Εκανα και παραγγελίες, κάνες, ερπύστριες, καταστράφηκα οικονομικά αλλά θα το διασκεδάσω. Τώρα θα μου πείτε, Zvezda και Friul, πεταμένα λεφτά μυρίζει, αλλά δεν πειράζει, και Tamiya και Dragon να ήταν πάλι μπάχαλο θα το έκανα, οπότε ας είναι φτηνό το κιτ τουλάχιστον...