να τελειώνει αυτή η ιστορία γιατί θα μας και θα σας βαρεθεί ο κόσμος.
μέχρι να γράψω τα παρακάτω, μεσολάβησαν δυο τοποθετήσεις από Γ.Κ. και Δ.Κ. που κάλυψαν το θέμμα αλλά θέλω να
απαντήσω κι εγώ σ'εσενα Χρήστο προσωπικά και όχι στο "σύλλογο" (τοποθετήθηκα αλλού γι αυτό),
στα γρήγορα και με την ίδια σειρά:
1. δεν χρειάζεται να αλλάξει το σχόλιο. ισχύει ως άποψη μου και είναι αυτονόητο.
2. λάθος καταλαβες. εννοώ ότι ο εν λόγω κριτής που σε "ενόχλησε" δεν είναι ο μόνος από τους φετινούς με επαγγελματική σχέση με το μοντελισμό.
γιατι δε σε ενόχλησε η παρουσία των υπολοίπων ? ώρα είναι να αμφισβητήσεις και τους υπόλοιπους.
3. δεν οικιοποιούμαι την όποια επιτυχία ούτε έχω σκοπό να αποποιηθώ τις όποιες ευθύνες μου αναλογούν απο την όποια αποτυχία έρθει, ενδεχομένως απο λάθος επιλογές ή αποφάσεις.
μην ανοίξουμε συζήτηση για το ποιος έκανε τι, πόσο και πότε.

edit . το επόμενο κάπου γράφτηκε αλλά μάλλον χαθηκε σε κάποιο edit, οπότε διορθώνω ανάλογα. 4.
θεωρώ αστείο της στιγμής τη αυτοπρόταση σου για συμμετοχή στην Κριτική Επιτροπή.
Εαν σοβαρολογείς 
, ευχαρίστως να μιλήσουμε ...του χρόνου με τους δικούς μας όρους βέβαια. Και επειδή το θέμα έφτασε εκεί, καλό θα είναι να ξέρει ο κόσμος ότι ως IPMS Ελλάδος, προσπαθήσαμε να συμπεριλάβουμε στην Κριτική Επιτροπή , ολα τα "ρεύματα", για λόγους ισορροπίας. Το γεγονός ότι στις φιγούρες δεν " εκπροσωπείται " η ομάδα "πρώην Star club", είναι δική της επιλογή, καθώς το άτομο στο οποίο έγινε η πρόταση, δεν δέχθηκε να συμμετάσχει.
και ένα γενικότερο σχόλιο - τοποθέτηση, στο πνεύμα του Δ.Κ. παραπάνω,
Η IPMS Ελλάδος υπάρχει 29 χρόνια.
Πέρασε απο καλές και κακές φάσεις και έχει επιζήσει.
Κατακερματίστηκε - σχεδόν όλα τα πρώην παραρτήματα της, έγιναν τοπικοί σύλλογοι με τα ίδια μέλη που δεν συνέχισαν μαζί μας - αλλά συνεχίζει.
Με όλους τους συλλόγους διατηρεί πλέον καλές σχεσεις και έχει αρχίσει μια μικρή ή μεγαλύτερη συνεργασία κατα περίπτωση.
Το τι έχει γίνει στο παρελθόν
δεν μας ενδιαφέρει πλέον και κινήσεις όπως αυτές,
που κάποιοι θυμούνται
τώρα τι έγινε "εναντίον" μας υποτίθεται πριν κάποια χρόνια,
απο συγκεκριμένα άτομα ή ομάδες,
μόνο ύποπτες φαίνονται και με σκοπιμότητα.
Εαν οι προθέσεις τους είναι πράγματι αγαθές, θα έπρεπε την όποια προειδοποίηση ή ενημέρωση "για το κακό", να την έκαναν τότε, τη στιγμή που έπρεπε και όχι τώρα ετεροχρονισμένα που έχουν αλλάξει τα πράγματα.
Ο νοών νοείτο.
Για τη σχέση μας με το νέο "σύλλογο" τοποθετήθηκα παραπάνω.
Η πρόσκληση για συμμετοχή στην έκθεση μας , με τους δικούς μας όρους, ισχύει για όλους τους μοντελιστές, ανεξαρτήτως τοποθετήσεων.
Το αποτέλεσμα θα κρίνει τις επιλογές όλων μας.
Τέλος απο εμένα και γι αυτό το θέμα. Τα λέμε στην έκθεση

Σ.Σ.