Αποστολέας Θέμα: To νόμιμο (ή νομότυπο) είναι τελικά και ηθικό;  (Αναγνώστηκε 9020 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Απ: To νόμιμο (ή νομότυπο) είναι τελικά και ηθικό;
« Απάντηση #25 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 10:20:49 μμ »
τέρμα οι σοβαρές κουβέντες για τι περισσότερο, από ένα ....χόμπυ

απολαύστε - από τον ever Most Voted Modeller

χαλαρός ( παρ' ότι Αθηναίος  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::), με το δικό του στυλ (κι αν πήγε κάτι ....στραβά, στο επόμενο..........) και κάθε μήνα ξεπετάει δυό θεματάκια

εξαιρετικά αυθεντικά και πρωτότυπα κάθε φορά

έτσι μούρχεται να ....τον πιάσω από τον λαιμό  για να ....καταξιωθεί επιτέλους::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ( μάλλον Νοέμβριο, στο υπόσχομαι)

http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,16345.0.html

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #26 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 10:24:54 μμ »
Χρειαζεται να γραφτει κατι αλλο? γιατι ο φιλος μου ο Γιωργος (GIOMEF) τα εγραψε ολα. ::salut::

::salut::

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
« Απάντηση #27 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 10:42:22 μμ »
Χρειαζεται να γραφτει κατι αλλο? γιατι ο φιλος μου ο Γιωργος (GIOMEF) τα εγραψε ολα. ::salut::

Νια Λάμπρο χρειάζεται να πούμε ότι ο Γιώργος είχε το σθένος και τα κότσια να τα χώσει όπως έπρεπε.
Ελπίζω που δεν νομίζω να το καταλάβουν όλοι αυτοί που καραδοκούν στο φόρουμ για να βγάλουν την χολή τους και τις προσωπικές διαφορές τους και διάφορα άλλα και να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ να κάνουν στους υπολοίπους τσατάλια τα νεύρα.
Σ.Κ

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #28 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 11:01:55 μμ »
http://www.planetfigure.com/forums/showthread.php?t=35652&page=3

νόμιμο (ή νομότυπο) είναι τελικά και ηθικό;

για κοίτα που ....πέφτεις χαζεύοντας το internet  :roll: :roll: :roll: :roll:

άρα, έχει προιστορία το θέμα ................

και απορούσα τι συμβαίνει και πλακώνονται ...............:roll: :roll: :roll: :roll:

Αποσυνδεδεμένος Κ. Καριωτέλλης

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #29 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2010, 01:31:42 πμ »
Αισθανομαι την αναγκη και την υποχρεωση να ζητησω συγνωμη για την αναστατωση που δημιουργηθηκε στο φορουμ.
Ειλικρινα οχι μονο δεν ειχα τετοια προθεση, αλλα προσπαθησα να αποτρεψω αυτη τη κατασταση με ολες μου τις δυναμεις. επρεπε να ανεχτω προσβολες,απειλες,τραμπουκισμους και πραγματα, παραξενα και αδιανοητα.
Γραφτηκα στο φορουμ τελη Μαιου και ηταν πραγματικα πολυ ευχαριστο για μενα. Σε καμμια περιπτωση δεν πλασαριστικα σαν μαγαλοκαλιτεχνης η κατι παρομοιο, ουτε ποτε υοθετησα τετοιο ορο για τις δουλειες μου.Μοντελιστης αισθανομαι και μοντελα που αναπαριστουν κυριως ανθρωπους ειναι αυτα που φτιαχνω και το τελευταιο πραγμα που με απασχολει ειναι το πως θα λεγεται. Πολλες φορες αισθανθηκα αμηχανα απο τα σχολια συναδελφων, σε σημειο που ντρεπομουν να πω ευχαριστω και ισως αυτο θα μπορουσε να χαρακτιρισει ως αναγωγο, ομως ποτε δεν επεδιωξα με οποιοδηποτε τροπο να γινω αρεστος,απο κανενα και για κανενα λογο, τα φιγουρακια μου ποσταρισα οχι τη φατσα μου.Το ''αρεστος'' πιθανολογω ειχε να κανει με το γεγονος ισως οτι μου αρεσουν και αλλα ειδη μοντελισμου΄΄ τανκς, αεροπλανα, υποβρυχια, διοραματα και πολλα αλλα. Αυτο ομως που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι ο τροπος και οι τεχνικες που χρησιμοποιετε και δεν σας κρυβω οτι αρκετες απο αυτες τις εφαρμόζω σε αυτα που φτιαχνω. Αυτος και μονο εναι ο λογος της υπαρξης μου στο φορουμ. Ειναι αληθεια οτι ασχολουμαι επαγγελατικα με το μοντελισμο, αλλα παρακαλω οποιονδηποτε να πει αν εχω χρησιμοποιησει αυτη μου την ιδιοτητα στο φορουμ, η οτι θα ανοιξω μαγαζι. Το mc ειναι ξεκουραση και χωρος που μοιραζομαι αυτο που αγαπω και ετσι θα παραμηνει. Χαρηκα πολυ που συμετειχα στο διοραμα του Δημητρη, τον ανθρωπο ουτε που τον ηξερα,αλλα χαρηκα που ενα πραγματακι που εφτιαξα εγινε αφορμη να τον γνωρισω. Και με το Νικο σχεδιαζουμε κατι, και με το Σταυρο ηδη εχουμε ξεκινησει κατι...για τανκσακια και αεροπλανακια μιλαμε παιδια.
Και μια και ανεφερα το Σταυρο ειναι μια ευκαιρια να του ζητησω δημοσιως συγνωμη, για τη ταλαιπωρια που υπεστη,ολο αυτο το διαστημα. Οι περισσοτεροι απο σας ειδατε μονο τη κορυφη του παγοβουνου, αλλα αυτη η ιστορια κοντευει 4 μηνες. Ο Σταυρος διαχειριστικε μια απιστευτη κατασταση, διασφαλιζωντας πρωτα απο ολα τα συμφεροντα και την αξιοπιστια της ipms με ψυχραιμια και μεθοδικοτητα, μελημα μας, αυτος ο καυγας που βλεπαμε να ερχεται να σταματησει με καθε τροπο. Δυστηχως ενας απο τους δυο μας
''εσπασε'' , δεν μπορεσα να ανεχτω καποιον να αποκαλεσει το συλλογο που εκπροσωπω
διεφθαρμενο και τους φιλους μου τουρκοσπορους. Τι να κανω εχω κι εγω εχω τις παραξενιες μου σαν ανθρωπος.
Παρ' ολα αυτα πιστευω οτι η φετεινη εκθεση θα ειναι απο τις πλεον επιτυχημενες και ολα τα δυσαρεστα θα ξεχαστουν.

φιλε Γιωργο ευχομαι μεσα απο τη καρδια μου οτι καλυτερο για τη μητερα σου.

ΚΚ

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #30 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2010, 02:17:25 πμ »
Τώρα εγώ γιατί φοβάμαι να στείλω το α-ροπλανάκι μου στην έκθεση;

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #31 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2010, 07:57:05 πμ »

Γιάννη, όχι μόνο θα το στείλεις αλλά και θα έρθεις με τα πιτσιρίκια να δείτε την έκθεση.
Ας είναι  δεδομένο για όλους, ότι μια ομάδα ~40+ ατόμων που θα στήσουν και θα τρέξουν τη φετινή έκθεση, θα διαφυλάξουν εκτός των άλλων και την ασφάλεια των μοντέλων.
Θες να σου πω ονόματα απο την "ομάδα περιφρούρησης" για να σε πείσω  :?: δε νομίζω  :!:
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος kap

• Κώστας Καπέλος
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα...Ostfront
  • Ψυχή βαθιά!
« Απάντηση #32 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2010, 09:33:06 πμ »
Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ρε παιδια ημαρτον ............
Εχετε τρελλαθει ολοι σας μου φαινεται  :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ποιοι νομιζετε οτι ειστε...και στην  τελικη τι νομιζετε οτι κανουμε ρε μαγκες.......τανκσακια αεροπλανακια καραβακια και στρατιωτακια φτιαχνουμε ολοι μας εδω μεσα για να περναει η ωρα μας και να ξεχναμε τα γαμημενα τα προβληματα που εχουμε ολοι μας...αλλος λιγοτερο αλλος περισσοτερο.

Φτασαμε σε σημειο να εκτοξευουμε απειλες....δεν με ενδιαφερει καθολου.... κοινος χεστηκα ...πιος ξεκινησε και πιος εχει μαγαζι δικο του και πιος ειναι υπαλληλος πιανου και στην τελικη πιος θα ειναι στην κριτικη επιτροπη....ακομα και η θεια μου να ηταν χεστηκα.

Με κανατε να μιλησω ετσι κατι που δεν το εχω κανει μεχρι σημερα σε κανενα ποσταρισμα μου.... αλλα αν σας στεναχωρησα εχω να σας πω τουτο χεστηκα ρε μαγκες γιατι και εσεις μου χαλασατε την μιση ωρα που ηθελα να χαζεψω στο forum και να παω για υπνο μιας και σχολασα πριν απο 1 ωρα.

Κλεινωντας θελω να πω κατι .......πριν απο 3 εβδομαδες εμαθα οτι η μητερα μου εχει καρκινο.Η σφαλιαρα ηταν τοσο μεγαλη που μυο πηρε πολα βραδια για να συνελθω.Αυτα ειναι τα σοβαρα προβληματα και οχι αν ο χ/ψ/ω θα ειναι στην κριτικη επιτροπη
Μεσα απο το γαμημενο το χομπυ....μετα την σφαλιαρα που εφαγα.... εχω φτασει σε ενα σημειο και μπαινω ξανα σε ρυθμους καθημερινοτητας.Κια αυτο το χομπυ πατε τωρα εσεις να το ισωπεδωσετε.Συγχρητηρια.......

Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο Γιώργο. Αυτά είναι προβλήματα, όλα τ΄ άλλα είναι π@π@ρια μάντολες... Περαστικά να είναι όλα  Γιώργο

Spoiler (hover to show)
Ψυχή βαθιά!

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #33 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2010, 09:43:06 πμ »
 ::arrowred:: κ. Κ.  Καριωτέλλη

Διάβασα με μεγάλη προσοχή την απάντησή σας και τη συγγνώμη που ζητάτε και εγώ προσωπικά την αποδέχομαι.

Γενικά μιλώντας πάντως, όλοι θα πρέπει να λάβουμε υπ΄ όψη ότι θαυμάζοντας κάποιου την μοντελιστική δουλειά δεν σημαίνει ότι τον θαυμάζουμε και ως άνθρωπο. Αυτός ο θαυμασμός κερδίζεται αλλιώς...
Εγώ σας γνωρίζω ελάχιστα αλλά δεν θα κρύψω ότι μου ήταν/είναι ευχάριστο που ανταλλάσουμε μία θερμή καλημέρα όταν σας συναντώ στο "τρίγωνο", όπως μου είναι ευχάριστο που μπαίνετε στον κόπο να γράφετε κάποια σχόλια για τις κατασκευές μου.

Όντας πολύ νέος στον χώρο του μοντελισμού (περίπου 3,5 χρόνια), χωρίς συμμετοχή μέχρι τότε σε συλλόγους, εκθέσεις, φόρα κλπ δεν γνωρίζω καταστάσεις και κρυφά πίσω από την πλάτη - παιχνίδια...

Διαβάζοντας τη σύνθεση των κριτικών επιτροπών, προσωπικά ενθουσιάστηκα βλέποντας ότι συμμετέχουν ονόματα - "μύθοι" για μένα που θαυμάζω τις δουλειές τους και όταν μου δίνεται η ευκαιρία να τις δω από κοντά αναρωτιέμαι "πως διάολο" τα κάνουν αυτά;

Θεωρώ λοιπόν ότι είναι μία ευκαιρία για σας αλλά και για όλους τους κριτές να αφήσουν σπίτια τους τις "μαλακίες" (συγγνώμη για την έκφραση αλλά είναι και ψωμοτύρι πλέον...) και να αποδείξουν σε όλους εμάς που θα λάβουμε μέρος στο κορυφαίο μοντελιστικό γεγονός της χώρα μας, έκθεση IPMS, ότι  πράγματι τίμησαν με το έργο τους την πρόσκληση να κρίνουν, που τους έγινε από το Δ.Σ. της IPMS

Η παραίτηση είναι εύκολη και ανώδυνη, η ικανοποίηση του κοινού αισθήματος με σωστές και άμεμπτες κριτικές  όμως είναι δύσκολο έργο, προσδίδει όμως κύρος και σε σας και στην έκθεση, κάτι που όλοι θέλουν.
(Τα ίδια ισχύουν και για τον Χρήστο)

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #34 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2010, 09:50:05 πμ »
Γιώργο ευχομαι από τα βάθυ της καρδιά μου ,το καλύτερο για τη μητέρα σου και γρήγορα περαστικά και αγύριστα.
Κριμα που κάποιοι ανθρωποι αναλόνονται σε ανούσια κατά τα άλλα πράγματα,ευχομαι καλή δυναμη σε όλους σας.

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #35 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2010, 09:58:37 πμ »
::arrowred:: κ. Κ.  Καριωτέλλη

Διάβασα με μεγάλη προσοχή την απάντησή σας και τη συγγνώμη που ζητάτε και εγώ προσωπικά την αποδέχομαι.

Γενικά μιλώντας πάντως, όλοι θα πρέπει να λάβουμε υπ΄ όψη ότι θαυμάζοντας κάποιου την μοντελιστική δουλειά δεν σημαίνει ότι τον θαυμάζουμε και ως άνθρωπο. Αυτός ο θαυμασμός κερδίζεται αλλιώς...
Εγώ σας γνωρίζω ελάχιστα αλλά δεν θα κρύψω ότι μου ήταν/είναι ευχάριστο που ανταλλάσουμε μία θερμή καλημέρα όταν σας συναντώ στο "τρίγωνο", όπως μου είναι ευχάριστο που μπαίνετε στον κόπο να γράφετε κάποια σχόλια για τις κατασκευές μου.

Όντας πολύ νέος στον χώρο του μοντελισμού (περίπου 3,5 χρόνια), χωρίς συμμετοχή μέχρι τότε σε συλλόγους, εκθέσεις, φόρα κλπ δεν γνωρίζω καταστάσεις και κρυφά πίσω από την πλάτη - παιχνίδια...

Διαβάζοντας τη σύνθεση των κριτικών επιτροπών, προσωπικά ενθουσιάστηκα βλέποντας ότι συμμετέχουν ονόματα - "μύθοι" για μένα που θαυμάζω τις δουλειές τους και όταν μου δίνεται η ευκαιρία να τις δω από κοντά αναρωτιέμαι "πως διάολο" τα κάνουν αυτά;

Θεωρώ λοιπόν ότι είναι μία ευκαιρία για σας αλλά και για όλους τους κριτές να αφήσουν σπίτια τους τις "......" (συγγνώμη για την έκφραση αλλά είναι και ψωμοτύρι πλέον...) και να αποδείξουν σε όλους εμάς που θα λάβουμε μέρος στο κορυφαίο μοντελιστικό γεγονός της χώρα μας, έκθεση IPMS, ότι  πράγματι τίμησαν με το έργο τους την πρόσκληση να κρίνουν, που τους έγινε από το Δ.Σ. της IPMS

Η παραίτηση είναι εύκολη και ανώδυνη, η ικανοποίηση του κοινού αισθήματος με σωστές και άμεμπτες κριτικές  όμως είναι δύσκολο έργο, προσδίδει όμως κύρος και σε σας και στην έκθεση, κάτι που όλοι θέλουν.
(Τα ίδια ισχύουν και για τον Χρήστο)

X 1000  ::icon_thumright::
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Φιλ τα είπες όλα
Γιώργο (ΜΕφ) υπομονή φίλη και περαστικά
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
    • Image
« Απάντηση #36 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2010, 10:00:06 πμ »
Spoiler (hover to show)

Πάντως για να τοποθετηθώ στη συζήτηση με άποψη, προσωπικά δεν βλέπω κάτι το πραγματικά μεμπτό. Αν ήταν να χορηγηθούν χρηματικά έπαθλα, υποτροφίες κλπ ναι να ψάξω για διάφορα, αλλά για το μετάλλιο (*), τον έπαινο και το κιτ δώρο, δεν βρίσκω κάτι το κακό. Θα ψάξω μόνο για καλλιτεχνική αξία και για κάποια άλλα ίσως χαρακτηριστικά αλλά όχι για την επαγγελματική ιδιότητα κλπ.

(*) το οποίο νομίζω έχει τεράστια συμβολική αξία στην καρδιά του μοντελιστή, ως επιβράβευση του κόπου του (και των ... ξενυχτιών....! ) Γιατί κακά τα ψέματα, ο "καλλιτέχνης" (συνήθως) το θέλει το χειροκρότημα!

Αποσυνδεδεμένος panossake

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #37 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2010, 10:13:53 πμ »
θα το κλειδωσει κανεις????

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
    • Image
« Απάντηση #38 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2010, 10:20:35 πμ »
Γιατί να το κλειδώσει; Για να μην γίνει καμιά ζημιά; Ήδη έγινε. Εκτός και αν φοβόμαστε για ... μεγαλύτερη. Αλλά τότε είμαστε για κλάματα αφού το αγαπημένο μας παιχνίδι το κάναμε πρόβλημα.

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
« Απάντηση #39 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2010, 10:27:00 πμ »

ακριβωςεχεις απολυτο δικιο........
ειπε καποιος την μαλακια του....εσπειρε την διχόνια και μετα την εκανε σαν ποντικος.....δεν νομιζετε οτι τραβηξε....θελουμε να βλεπουμε και αλλα ποστ.... και να συνεχιστεί η εκθεση όπως πολυ ομορφα εχει διοργανωθει.
να κλειδωθει........

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #40 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2010, 10:28:25 πμ »
Κατ' αρχήν Γιώργο εύχομαι ότι καλύτερο για τη μητέρα σου

Και τελικά το πέτυχαν :( Προσωπικά εκτιμώ πως πιάσαμε πάτο επειδή μερικοί ξεφτίλες αποφάσισαν να βγάλουν την ψυχοπάθειά τους στο πληκτρολόγιο. Μπράβο μας, αποτελούμε εξαιρετικό παράδειγμα για τους νέους που ξεκινάνε το μοντελισμό. Αισθάνομαι αηδία που που καταστάσεις οδήγησαν στην υπόνοια πως μερικά ανεγκέφαλα άτομα θα έρθουν στην έκθεση για φασαρία και πως πρέπει να συζητάμε όχι για το που θα βολέψουμε τα μοντέλα αλλά για ομάδα περιφρούρησης :oops: :(

Δυστυχώς για μερικούς, είμαι πολύ ξεροκέφαλο άτομο. Κάποια στιγμή, σε κάποια άλλη έκθεση, κάποιοι άλλοι ηλίθιοι, που δεν έχουν οργανώσει ούτε πικνίκ, έκαναν ολόκληρο θέμα για το περίφημο "χαρτάκι". Ορκίστηκα να τους κάνω να το βουλώσουν και το κατάφερα. Ετσι και τώρα, έχω τρομερά εκνευριστεί και θα κάνω ότι μπορώ για να μην τους περάσει. Οπως λοιπόν κάποιοι σκορπάνε μισόλογα του τύπου "θα τα πούμε στην έκθεση", έτσι και εγώ απαντώ πως όντως θα τα πούμε στην έκθεση, ελάτε "κύριοι" και το πως θα φύγετε εξαρτάται από τη συμπεριφορά σας. Και αν θέλετε να φτάσουμε στο απόλυτο ρεζίλι να ξεκινήσουμε κλωτσοπατινάδα μέσα στην αίθουσα με τα μοντέλα, μέσα και για αυτό και ότι βγει. Εγώ θα φέρω και τα παιδιά μου όσο πιο πολλές ώρες μπορώ, θα φέρω και τα μοντέλα μου, θα φέρω και μπόλικο εξαπλισμό για τη γραμματεία, προσπαθήστε να πειράξετε κάτι από αυτά και τότε ναι, σίγουρα "θα τα πούμε στην έκθεση". Και αν αυτό σας ακούγεται σαν πρόκληση ή/και απειλή, δίκιο έχετε, έτσι είναι!

Οσο για τα μέλη της κριτικής επιτροπής που παραιτήθηκαν ένα θα πω. Θα τους αφήσετε να κάνουν αυτό που θέλουν; Εθεσαν θέμα ηθικής τάξης, εμμέσως πλην σαφώς προσέβαλαν το αδιάβλητο της κρίσης σας και αμφισβήτησαν το ηθικό ανάστημά σας. Θα το δεχτείτε; Προσωπικά θα τους έγραφα σε κάτι παλιές ελβιέλες που έχω για το σκοπό αυτό, θα τους έκανα να το βουλώσουν στην έκθεση και μετά θα απαιτούσα και συγγνώμη. Μην τους αφήνετε να σας αμφισβητούν με τέτοιο τρόπο και ελάτε να κάνετε τη δουλειά για την οποία σας επέλεξε το ΔΣ, είναι η καλύτερη τιμωρία που τους αρμόζει.

Οσο για εκείνους που δεν θα κατέβουν για (καθαρά πλέον) προσωπικούς λόγους, τι να πω. Καθείστε σπίτι ρε παιδιά, μπορεί να φτιάχνετε αριστουργήματα αλλά από μυαλό είστε 3 ετών και προσωπικά δεν θα ήθελα ένα τσούρμο 3χρονα να ξαμοληθούν στην αίθουσα με τα μοντέλα...

Οπότε, θα τα πούμε στην έκθεση!

Γιατί; Ασε μήπως επανεμφανιστούν και πουν και καινούργια περί ηθικής και του πως θα τα πούμε στην έκθεση.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
« Απάντηση #41 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2010, 10:47:31 πμ »
Κατ' αρχήν Γιώργο εύχομαι ότι καλύτερο για τη μητέρα σου

Και τελικά το πέτυχαν :( Προσωπικά εκτιμώ πως πιάσαμε πάτο επειδή μερικοί ξεφτίλες αποφάσισαν να βγάλουν την ψυχοπάθειά τους στο πληκτρολόγιο. Μπράβο μας, αποτελούμε εξαιρετικό παράδειγμα για τους νέους που ξεκινάνε το μοντελισμό. Αισθάνομαι αηδία που που καταστάσεις οδήγησαν στην υπόνοια πως μερικά ανεγκέφαλα άτομα θα έρθουν στην έκθεση για φασαρία και πως πρέπει να συζητάμε όχι για το που θα βολέψουμε τα μοντέλα αλλά για ομάδα περιφρούρησης :oops: :(

Δυστυχώς για μερικούς, είμαι πολύ ξεροκέφαλο άτομο. Κάποια στιγμή, σε κάποια άλλη έκθεση, κάποιοι άλλοι ηλίθιοι, που δεν έχουν οργανώσει ούτε πικνίκ, έκαναν ολόκληρο θέμα για το περίφημο "χαρτάκι". Ορκίστηκα να τους κάνω να το βουλώσουν και το κατάφερα. Ετσι και τώρα, έχω τρομερά εκνευριστεί και θα κάνω ότι μπορώ για να μην τους περάσει. Οπως λοιπόν κάποιοι σκορπάνε μισόλογα του τύπου "θα τα πούμε στην έκθεση", έτσι και εγώ απαντώ πως όντως θα τα πούμε στην έκθεση, ελάτε "κύριοι" και το πως θα φύγετε εξαρτάται από τη συμπεριφορά σας. Και αν θέλετε να φτάσουμε στο απόλυτο ρεζίλι να ξεκινήσουμε κλωτσοπατινάδα μέσα στην αίθουσα με τα μοντέλα, μέσα και για αυτό και ότι βγει. Εγώ θα φέρω και τα παιδιά μου όσο πιο πολλές ώρες μπορώ, θα φέρω και τα μοντέλα μου, θα φέρω και μπόλικο εξαπλισμό για τη γραμματεία, προσπαθήστε να πειράξετε κάτι από αυτά και τότε ναι, σίγουρα "θα τα πούμε στην έκθεση". Και αν αυτό σας ακούγεται σαν πρόκληση ή/και απειλή, δίκιο έχετε, έτσι είναι!

Οσο για τα μέλη της κριτικής επιτροπής που παραιτήθηκαν ένα θα πω. Θα τους αφήσετε να κάνουν αυτό που θέλουν; Εθεσαν θέμα ηθικής τάξης, εμμέσως πλην σαφώς προσέβαλαν το αδιάβλητο της κρίσης σας και αμφισβήτησαν το ηθικό ανάστημά σας. Θα το δεχτείτε; Προσωπικά θα τους έγραφα σε κάτι παλιές ελβιέλες που έχω για το σκοπό αυτό, θα τους έκανα να το βουλώσουν στην έκθεση και μετά θα απαιτούσα και συγγνώμη. Μην τους αφήνετε να σας αμφισβητούν με τέτοιο τρόπο και ελάτε να κάνετε τη δουλειά για την οποία σας επέλεξε το ΔΣ, είναι η καλύτερη τιμωρία που τους αρμόζει.

Οσο για εκείνους που δεν θα κατέβουν για (καθαρά πλέον) προσωπικούς λόγους, τι να πω. Καθείστε σπίτι ρε παιδιά, μπορεί να φτιάχνετε αριστουργήματα αλλά από μυαλό είστε 3 ετών και προσωπικά δεν θα ήθελα ένα τσούρμο 3χρονα να ξαμοληθούν στην αίθουσα με τα μοντέλα...

Οπότε, θα τα πούμε στην έκθεση!

Γιατί; Ασε μήπως επανεμφανιστούν και πουν και καινούργια περί ηθικής και του πως θα τα πούμε στην έκθεση.

x1000  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος giorgos800

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #42 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2010, 11:11:22 πμ »
Γιώργο (GIOMEF) εχεις την απολυτη συμπαρασταση μου, ευχομαι το καλυτερο για τη μητέρα σου. Αυτα ειναι τα σοβαρα θεματα, για τα οπόια δυστυχώς ελαχιστα μπορουμε να κανουμε στην πραξη. Το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι ευχολογια.

Συμφωνώ απολυτα με την τελευταια φραση του Φιλιππα  ::icon_thumright::    Η παιραιτηση ειναι η ευκολη λυση. Θελω να πιστευω οτι θα πρυτανευσει η λογική και οι οποιες παραιτησεις που νομιζω εγιναν εν θερμω (δικαιως ισως), τελικα θα αποσυρθούν.

Θα ήθελα τελος να πώ,  οτι έχω ΑΠΟΛΥΤΗ εμπιστοσύνη στην IPMS, τοσο όσον αφορα την οργανωση της εκθεσης την κριτικη επιτροπή ή οποιοδήποτε αλλο θεμα. Πιστέυω, οτι αν μη τι άλλο  υπαρχει η προθεση και η καλη διαθεση να βγει για κατι καλο στη επερχομενη εκθεση.
Πιστευω ακόμα οτι η φετινή θα ειναι ακομα καλυτερη απο την περσυνη, στην οποια θα κετεβασω όσο πιο πολλα μοντελα μπορώ.

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
« Απάντηση #43 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2010, 11:24:52 πμ »
Λοιπόν επανέρχομαι πάλι στο θέμα αλλά μόνο και μόνο για τους κριτές που παραιτήθηκαν, φυσικά μιλώντας από την πλευρά του κριτή που μου έκανε την τιμή οπός και σε εσάς το ΔΣ της IPMS να με/μας επιλέξει.
Θα σας παρακαλούσα να ανακαλέσετε τις παραιτήσει σας πρώτων γιατί είστε και οι δυο πάρα πολύ αξιόλογα πρόσωπα και φυσικά πάρα πολύ καλή στο χώρο του μοντελισμού,
και δεύτερον γιατί δεν έχετε να δώσετε λόγο σε κανέναν άλλον εκτός της IPMS που σας επέλεξε.
Και επειδή έχω εξοργιστεί πάρα πολύ με όλοι αυτή την κατάσταση που για φέτος πρωτοτυπήσαμε και αρχίσαμε οι παπαρίες πριν την έκθεση.
 Θα Απαιτούσα να ανακαλέσετε και να μην υποκύπτετε στις παπαρίες του κάθε τυχόντα που περιμένει στην οθόνη του να δημιουργήσει προβλήματα για δικό του όφελος.

Κύριοι πάρτε το χαμπάρι ο μοντελισμός είναι μοναχικό χόμπι και εμείς το κάναμε παρείστικο και όποιου του αρέσει όποιου δεν του αρέσει να κάτσει σπίτι του και να μην ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ με εμάς είτε από την οθόνη του και ποιο πολύ από κοντά.

P.S. Ζητάω συγνώμη για τις ανάρμοστες φράσεις που χρησιμοποίησα.
Σ.Κ

salonikios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #44 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2010, 11:52:22 πμ »
Κύριοι πάρτε το χαμπάρι ο μοντελισμός είναι μοναχικό χόμπι και εμείς το κάναμε παρείστικο και όποιου του αρέσει όποιου δεν του αρέσει να κάτσει σπίτι του και να μην ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ με εμάς είτε από την οθόνη του και ποιο πολύ από κοντά.

::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Κ. Καριωτέλλης

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #45 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2010, 01:10:08 μμ »
Παιδια το θεμα παραιτησης απο μερους μου, μοναδικο σκοπο ειχε να ''τους'' δωσω την ευκαιρια να κατεβουν στην εκθεση, αφου αυτο απαιτουσαν χρησιμοποιωντας ολους τους τροπους. Σε καμμια περιπτωση δεν ''θιχτηκα'', απο αυτους, ουτε τους φοβαμαι.
Πραγματικα για μενα ειναι τιμη να ειμαι κριτης στο κορυφαιο μοντελιστικο γεγονος, αλλα ''φοβηθηκα'' το αδιανοητο, να ερθουν στην εκθεση -γιορτη και να κανουν φασαρια.
Οπως θα διπιστωσατε, δεν μιλαμε πια για θρασος αλλα για ψυχωση, για μια κατασταση ανεξελεγκτη. Βρε Γιωργο ''g'' το θεμα δεν ειναι ποιος θα φαει η θα δωσει τις περισσοτερες, το θεμα ειναι να μη χαλασει η γιορτη, τουλαχιστον εγω ετσι το ειδα.
Υπαρχει μια συγκεκριμενη ομαδα, και δεν μιλαμε για φιγ. αρμ. αερ.ναδες ,οι οποιοι θελουν να επικρατει η διασπαση, η διχονια και η αναρχια ....που? σ' αυτο που ειναι η ευχαριστηση μας, το χομπυ και η τρελλα μας στο φιναλε. Γιατι? δε ξερω ρε παιδια και δεν μ' ενδιαφερει και ειμαι σιγουρος οτι η ψυχωση του καθενος , δεν ενδιαφερει κανεναν μας.
Εναι ομως καιρος και εχουμε υποχρεωση να τους ''απομονωσουμε''.
Σαν ανθρωπος δεν εχω κανει πισω ποτε,και ουτε τωρα στα 47 μου ειχα σκοπο να το κανω,ομως θεωρησα οτι θα ηταν πολυ εγωιστικο απο μερους μου να χαλασει η εκθεση, παραμενοντας στις ''θεσεις'' μου και στη θεση μου σαν κριτης. Αναγκαστηκα πια στο τελος να ''κατεβω'' αρκετα επιπεδα και να του απαντησω με τροπο που θα καταλαβαινε, και μαλλον πετυχε. Αυτο φυσικα απο οτι βλεπω ειχε και το τιμημα του, αλλα δεν μετανιωνω ουτε παιρνω λεξη πισω, απο αυτα εγραψα. Ουτε ψυχοπαθης ,ουτε αποθυμενα εχω,  αλλες ειναι οι πρωτεραιοτητες στη ζωη μου, ο μοντελισμος και αυτο που κανω ειναι απλα αυτο που γουσταρω τρελλα. Ειναι  λιγο αδικο να μας βαζεται ολους στο ιδιο τσουβαλι.

κκ

Αποσυνδεδεμένος Eagle

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο
  • ΕΛΛΑΣ
« Απάντηση #46 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2010, 01:22:49 μμ »
Κώστα και Χρήστο,

είναι κρίμα να χαλάσει ένα κομμάτι της έκθεσης και να στερηθεί ο κόσμος τις πολύτιμες γνώσεις σας στον χώρο. Είναι κρίμα για κάποιους όλοι οι υπόλοιποι που συμμετέχουμε στον πρώτο μετά από τόσα χρόνια διαγωνισμό με πραγματικούς (επιτέλους) κριτές να μην χαρούμε το event όπως πρέπει!

Σας παρακαλώ μην αφήσετε να επηρεαστεί η όμορφη γιορτή που έχουν οργανώσει ο Σταύρος με τους υπόλοιπους της Ένωσης.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Dimmu Borgir

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Εξαρχεια-Αθηνα
  • Klein Mein
« Απάντηση #47 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2010, 01:33:44 μμ »
Με τη σειρά μου οφείλω πρώτα να ζητήσω συγγνώμη για την αναστάτωση και να ευχηθώ ότι καλλίτερο για την μητέρα του φίλου Γιώργου.Η ηθική μου δεν κάμπτεται τόσο εύκολα.Ο λόγος της παρίτησής μου ήταν περισσότερο για να προστατευτεί αυτός ο μοναδικός και έρμος θεσμός του ετήσιου διαγωνισμού μας , που οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι έχω δώσει και την "ψυχή" μου κατά τα παρελθόντα έτη!Πίσω από το προσωπείο της βλακείας και με έννοιες που εμένα προσωπικά μου αγγίζουν ευαίσθητες χορδές, κάποια μισαλόδοξα ανθρωπάρια έρχονται να καταστέψουν την γιορτή.Όχι κύριοι δεν θα σας περάσει!Η απόφασή μου δεν πάρθηκε εν θερμώ αλλά κατόπιν ωρίμου σκέψεως και ευαισθησίας απέναντι στην ένωση που τόσα χρόνια μου πρόσφερε απλόχερα κάποιες από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου!Το γεγονός της αποδοχής μου τόσα χρόνια πρώτα ως ανθρώπου και μετά ως μοντελιστή στον ευρύτερο χώρο είναι αυτό που μου δίνει το θάρρος να παλέψω και να ανακαλέσω την παραίτησή μου καθώς θεωρώ ότι η θέρμη των σχολίων των συναδέλφων με έβγαλαν από τη δύσκολη και ταυτόχρνα δυσάρεστη θέση του να αποδείξω ποιός  είμαι!Είναι όντως μεγάλη η τιμή από την ένωση και οφείλω να σταθώ αντάξιος απέναντί της!Σας ευχαριστώ όλους  ::salut:: Ραντεβού στον διαγωνισμό λοιπόν και καλή διάθεση πάνω από όλα ::icon_thumright::   
                                           Χρήστος Αποστολόπουλος aka Foo
I ride my fate with all my hate!!!

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #48 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2010, 01:38:06 μμ »
Οπως θα διπιστωσατε, δεν μιλαμε πια για θρασος αλλα για ψυχωση, για μια κατασταση ανεξελεγκτη. Βρε Γιωργο ''g'' το θεμα δεν ειναι ποιος θα φαει η θα δωσει τις περισσοτερες, το θεμα ειναι να μη χαλασει η γιορτη, τουλαχιστον εγω ετσι το ειδα.
Μα δεν θα χαλάσει, να είσαι σίγουρος!

Βρε Γιωργο ''g'' το θεμα δεν ειναι ποιος θα φαει η θα δωσει τις περισσοτερες, το θεμα ειναι να μη χαλασει η γιορτη...Ειναι  λιγο αδικο να μας βαζεται ολους στο ιδιο τσουβαλι.
Μα δεν σας έβαλα όλους στο ίδιο τσουβάλι και αν κάτι τέτοιο εξάγετε ως συμπέρασμα από αυτά που έγραψα, ζητώ συγγνώμη. Αλλωστε ΔΕΝ το ξεκίνησες εσύ το όλο θέμα και μάλιστα είχες την ευθειξία και το ηθικό ανάστημα να παραιτηθείς. Προσωπικά σε παρακαλώ να μην το κάνεις και να παραστείς σαν κριτής στη θέση που σου εμπιστεύτηκε το ΔΣ. Και όποιος δε θέλει να έρθει, τι να γίνει, χώρος υπάρχει για όλους και καλή διάθεση.

Και μιας και είναι της μόδας, αν δεν ανακαλέσεις, θα τα πούμε στην έκθεση ::glossa::
Ή μάλλον, καλύτερα, αν δεν ανακαλέσεις θα σου ρίξω φλιτ στην πεταλούδα ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

...και να ανακαλέσω την παραίτησή μου...
Ετσι μπράβο! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: (Τυχερός είσαι, πάνω που έψαχνα πως να σε απειλήσω! ::glossa:: )
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος distam

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Hράκλειο Κρήτης
  • modelclub.gr
« Απάντηση #49 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2010, 01:45:47 μμ »
Παρακολουθώ το τελευταίο καιρό όλο αυτό το χαμό που γίνεται στο χώρο μας και πραγματικά λυπάμαι πολύ .Οι προσωπικές  εμπάθειες, φιλοδοξίες  και το ανώριμο του χαρακτήρα κάποιον ανθρώπων δηλητηριάζουν για μια ακόμα φορά το forum καθώς και όλη τη ( μοντελιστική οικογένεια ).
θύμα αυτής της συμπεριφοράς  και η μεγαλύτερη έκθεση μοντελισμού της Ελλάδας
Μετά από χρόνια η έκθεση θα είχε χαρακτηριστικά μεγάλων εκθέσεων του εξωτερικού με καταξιωμένους κριτές γνωστούς όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο παγκόσμιο μοντελιστικο χώρο
Ποιος από εμάς αλήθεια δεν θα ήθελε να κριθεί το άρμα του από τον ΜΙG το διόραμα του από τον Lund , το αεροπλάνο του από τον Sebesta κλπ κλπ .
Έχουμε πραγματικά την ευκαιρία να μας κρίνουν ανάλογης κλάσης κριτές και εμείς θα την πετάξουμε στα σκουπίδια λόγω αυτής της γραφικής στάσης ορισμένων .
Κ .Αποστολόπουλε και κ. Καριωτέλλη γνώμη μου είναι να αναθεωρήσετε αυτή σας την απόφαση και να μην πατήσετε τη πεπονόφλουδα που έπεσε στο δρόμο σας .
Γιατί με αυτή την βεβιασμένη κίνηση σας μεγαλώνετε τον εγωισμό και ικανοποιείτε τις ορέξεις όλων αυτόν που με τον ένα η άλλο τρόπο προσπαθούν χρόνια να χειραγωγήσουν άτομα και καταστάσεις προς όφελος τους .

Μφχ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Tags: