0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γειά σου Γιώργη μεγάλε....αυτό ετοίμαζες πουλάκι μου όλο το καλοκάιρι;Τι να πω το βαψιμό σου είναι καταπληκτικό ,ίδη το μοντέλο έχει βάθος και είσαι ακόμα στην αρχή.Το olive drad τα σπάει,και δίνει στη Ντακότα το μεγαλείο της.Καλή συνέχεια Γιώργο μου!
Για μενα που τα αεροπλανα ειναι "μυστηρια τραινα",αυτο εχω την εντυπωση πως θα βγει πραγματικα "ουρανιο τραινο"καλη συνεχεια
Γιωργη πολυ καλη κατασκευη,το preshading επισης μου αρεσει πολυ Α/Φ της D-Day θα γινει : ...καλε μου φιλε
Φοβερο βαψιμο!! Μπραβο σου!
Μπράβο φιλαράκο, πολύ ωραίο βάψιμο η συνέχεια προβλέπεται εξίσου ωραία και συναρπαστική.Όσο για το ότι είσαι αρματάς τουλάχιστον δεν ξέφυγες από το Olive drab
Οπως και να χει ομως εσεις βαρατε αλυπητα...
Παράθεση από: gtets στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 10:54:36 μμΟπως και να χει ομως εσεις βαρατε αλυπητα...Tι να βαρέσουμε ρε φίλε, μια χαρά είναι το μοντελάκι, άψογο! Για προχώρα στη συνέχεια.
Γιώργαρε μας καταπλήσεις συνέχεια με τα θέματα που επιλέγεις και ακόμα περισσότερο με τη δουλειά που έχεις κάνει στο βάψιμο. (ʼμα είσαι αρματάς ρε παιδί μου ... )Καλή συνέχεια καλλιτέχνη μου
Είναι πανέμορφη... πολύ ωραίο βάψιμο... σίγουρα το αποτέλεσμα στο τέλος θα είναι μαγικό....
Το βαψιμο ειναι απαιχτο και πολυ ρεαλιστικο! Ανυπομονω να το δω τελειομενο!
Ρε Γιώργη!τι εχεισ παρουσιάσει ρε φιλε???τρομερο το βάψιμο!και απ'οτι φαινεται 8α βγεί γ@@@@το!αντε περιμένουμε να το δούμε τελειωμένο!;)
Μπραβω Φοβερο.Ξανα...ΜΠΡΑΒΩ
Απιστευτο...Τελειο...Πρωτο,βρε αδερφε
Παρα πολυ καλο!Αν θες μπορεις να το περασεις και ενα ματ βερνικι γιατι νομιζω οτι γυαλιζει λιγο παραπανω.
Μπράβο Γιώργο!!!!Αρματα είπες ότι φτιάχνεις???Μπααααααααα, τα αεροπλάνα σου πετάνε!!
Γιώργο μου "φυσάει" το θηρίο! Καλή συνέχεια φιλαράκι!
Ενα μόνο θα σου, μόλις το είδε ο γιος μου είπε:"Είναι σα να βγήκε από την τανία A bridge too far".Το ίδιο πιστεύω και εγώ
Γιώργη φιλαράκι ο Αλεξ έχει δίκιο, σου πάνε πολύ τα αεροπλάνα ρε φίλε και όχι μόνο σου πάνε αλλά σε πάνε κιόλας.Όπως όλοι μας άλλωστε ....με χίλια.