Αποστολέας Θέμα: 1/72 C-47 Skytrain "Dakota" Italeri  (Αναγνώστηκε 7189 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
Απ: 1/72 C-47 Skytrain "Dakota" Italeri
« Απάντηση #50 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 05:03:38 μμ »
Πάρα μα πάρα πολύ όμορφη δουλειά! κρίμα για την καλύπτρα... καλή συνέχεια στα παρακάτω!

Σακη σε ευχαριστω φιλε μου.Δεν πειραζει για την καλυπτρα.Στοχος μου,ειναι καθε φορα σε καθε μοντελο να μαθαινω και κατι,κι εδω εμαθα αρκετα.Η επομενη καλυπτρα θα ειναι μια χαρα,οποτε ολα καλα ::salut:: ::salut:: ::salut::

Δημητρη κομπακτ ειναι η μηχανη,οποτε να υποθεσω οτι επιασα τα ορια των δυνατοτητων της η κατι τετοιο.Βασικα ειναι καινουρια και για αυτο η βελτιωση της ποιοτητας.Γλυτωσα τουλαχιστον απο κεινον τον χαρο που ειχα :mrgreen: ::salut:: ::salut::

που να φανταστώ ότι εσύ είσαι ο ...δράστης

δεν πιστεύω να το γυρίσεις στα πετούμενα, επειδή σου βγήκε πολύ-πολύ ωραίο ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

είδες φασαρίες και μπελάδες, με τις ....καλύπτρες  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Εγω ειμαι ο δραστης το παραδεχομαι :D.Ναι ειπα να το... γυρισω λιγο :D :D.Ολα πρεπει να τα δοκιμαζει ο ανθρωπος.Σχεδον :D.Μπορει να τραβαμε κι εμεις τα ζορια μας με τα αρματικα,αλλα και το να φτιαξεις αεροσκαφος,μπορει απο τη μια να ειναι απολαυση(γιατι εγω θα την πω την αμαρτια μου χορτασα βρουμ-βρουμ με την dakota :D :D),αλλα απο την αλλη θελει τρελλη υπομονη και προσοχη.Και οχι μονο στην καλυπτρα.Χαιρομαι παντως που σ αρεσει  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Tags: