0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σου ρε καλλιτεχνη μεγαλε!!!!! ΑΠΑΙΧΤΟ!!!!!!
Tα δικά μου μάτια φίλε ,δεν τη χορταίνουν.Καλά έχει και το καραβάκι!!!Γιώργο μου πολλά συνχαριτήρια φίλε.Μήπως είσαι αεροπλανάς και δεν το ξέρεις...καλλιτέχνης είσαι πάντως!!!
Απλα πανεμορφη η Dakota σου!!!Χιλια μπραβο!
Διορθωσε στην καλυπτρα καποια σημαδια απο χρωμα και εισαι πρωτος
Πολύ ωραίο το αποτέλεμα Γιώργο, μια χαρά λοιπόν και στα ιπτάμενα
Γιώργο πανέμορφη είναι η Dakota σου!! Μπράβο φίλε! Φαίνεται ότι το έχεις με τα αεροπλάνα! Keep on!!
πολύ όμορφο μπράβο!
πολυ ομορφο Γιωργο
Μούρλια είναι Γιώργη!Πανέμορφο βάψιμο,αν και θα προτιμούσα λιγότερο έντονο το ασημένιο στο chipping.Επίσης αν δεν κάνω λάθος,οι αντιπαγωτικές επιφάνειες δεν χρειάζονται chiping μιας και είναι...λαστιχένιες...!
Οπως λεει και ενας φιλος και συναδελφος ''μαναρι'' ΥΓ ο mmaker εχει δικιο....
Θα συμφωνήσω με τον mmaker και τον apostolis για το chipping στις αντιπαγωτικές επιφάνειες και να προσθέσω οτι υπήρχε και μία στο κάθετο σταθερό,την οποία έχεις ξεχάσει να βάψεις.Με σκόνες δεν νομίζω να διορθωθεί και τόσο,καλύτερα προσεκτικό βάψιμο με tire black.Για το θέμα του chipping επίσης θα ήθελα να προσθέσω οτι δεν έχει κατανεμηθεί σωστά,δηλαδή ,υπάρχουν έντονα γδαρσίματα σε σημεία που δεν είχαν τόσο πολύ επαφή με το προσωπικό,όπως στη ράχη της ατράκτου ή γύρω από το D8,ενώ σημεία όπως τα καλύματα των κινητήρων και οι πόρτες,έχουν παραμείνει σχετικά απείραχτα.Η καλύπτρα δυστυχώς δεν συμβαδίζει ποιοτικά με την υπόλοιπη δουλειά που έχεις ρίξει στο κιτ.Προσοχή στο επόμενο.Γενικά πάντως,σαν σύνολο, το κιτ είναι πολύ όμορφη δουλειά και δείχνει μεγάλες δυνατότητες.Στο επανιδείν λοιπόν!
Σου εχει επισης ξεφυγει λιγο περισευμα πλαστικου στην ελικα του δεξιου κινητηρα. Σε γενικες γραμες ομως ειναι μια ομορφη δουλεια.
Για την καθαροτητα των φωτο κανενα σχολιο? .Απο σενα περιμενα να πεις κατι.Ειναι τοσο καθαρες που φαινεται μεχρι και το φλας στην ελικα που λες .Μεγαλη βοηθεια το βιντεο σου φιλε στο βαψιμο του συγκεκριμενου,και ολων των επομενων