Σας ευχαριστώ πολύ, όλους, για τα καλά σας λόγια και την υποστήριξη σας.

Μήπως υπάρχει και καμμία φωτό χωρις το καπώ για να δούμε τον κινητήρα?? Έχω ένα.....κόλλημα με τους κινητήρες!!!!!
Δεν μπορώ να σας χαλάσω χατίρι φίλε μου. Οπότε ορίστε
Απ' ότι κατάλαβα το decal του Καναδού στην αριστερή πόρτα είχε ένα ατύχημα ή γυαλίζει η φωτό??
Έχετε μάτι αντιστρόφως ανάλογο τις ηλικίας σας φίλε μου

Όντως είναι μέσα στις ατέλιες που είδα κατα την φωτογράφηση. Το διόρθωσα με ένα πινελάκι αλλά θέλει ένα περασμα ακόμη...
Για να δείς πόσο καμένος είμαι

, στις ατέλιες ήταν και μια δακτυλια, εσωτερική, στο τζάμι... οπότε ο μαύρος τα ξεμόνταρα όλα, το καθαρισα και το ξανασυναρμολόγησα
Ποιό είναι το επόμενο project σας κύριε Γιώργο μας??
Η Ferrari (τι άλλο?) 328!!!

Η γυαλάδα το φινίρσμα, μέχρι και η φωτογράφηση υπέροχη!
Παναγιώτη το σχλιο σου για τις φώτο με χαροποιεί μιας και δεν είναι το φόρτε μου, όπως ξέρεις

Χρησιμοποίησα αυτή τη απλή διάταξη...

Ναι Γιωργο,μας αρεσει.Μας αρεσει πολυ...Εγω προσωπικα λατρευω τα αυτοκινητα εκεινης της εποχης οπου οι μηχανικοι και οι τεχνικοι των ομαδων χρησιμοποιουσαν ολα αυτα τα αμφιβολου αισθητικης φουσκωματα " και "πρηξιματα" κανοντας τα να μοιαζουν υπερφυσικα,ετοιμα να κατασπαραξουν τα χιλιομετρα του αγωνα,αλλα και το οχημα του αντιπαλου,σε μια εποχη που η λεξη "αεροδυναμικη" υπηρχε σε χρηση μονο στα σχεδιαστηρια των αεροναυπηγων.
Θεωρω οτι η αρραβωνιαστικια σου εχει μισο δικιο,γιατι οπως και να το κανουμε beauty is in the eye of the be(er)holder
,αλλα επειδη οπως ειπα εχω μια αδυναμια σ'εκεινη την εποχη,ποτε δεν θα τα συγκρινα αισθητικα με κατασκευες πρεοερχομενες απο "συνεργεια αισθητικων βελτιωσεων" της Επταλοφου
.
Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου, αν και προσωπικά προτιμώ τα καθορόαιμα αισθητικώς αγωνιστικά π.χ. 330P4, 917, Stratos κλπ...
Τη Lancia,τη Lancia....
Θα το λάβω υπόψη μου, αν και πρέπει να ελαφρωθώ κατα 150$ +μεταφορικά (Η καλύτερη τιμή που βρήκα)
Ούτως αλλιώς για Σεπτέμβρη το κόβω...
Εχω την αισθηση οτι σ'αυτο το φορουμ εισαι πολυυυυ μπροστα κι'εμεις απλα ακολουθουμε απο αποσταση...
Γιατί νομίζω ότι όταν, επιτέλους

, μας παρουσιάσεις το επόμενο project σου θα ζητήσω από τον admin να σβήσει όλα τα πόστ μου

Σας ευχαριστώ και πάλι ειλικρινά. Να είστε όλοι καλά