Αφού σουβλίσαμε τα αρνιά , καταβροχθίσαμε τα κοκορέτσια, ανάψαμε την λαμπάδα μας και επισκεφτήκαμε την πεθερά μας

, είναι ώρα να ασχοληθούμε με κάνα μοντέλο. (Για όσους ανησυχούσαν σας διαβεβαιώνω ότι δεν κάθισα, τελειως, με σταυρωμένα τα χέρια και ξεκίνησα, κάποια βράδια των διακοπών, με το επόμενο project

)
Το ξέρω ότι η πολυλογία μου και το άκαιρο χιούμορ μου, σας έλειψε

, οπότε επιστρέφω με ένα από τα τελευταία updates για την ΒΜW.
Ξεκίνησα με τις ζώνες ασφαλείας, από ένα παλιό σετ της fujimi και υλικό από λευκοπλάστ.

Συνέχισα με κάποιες βελτιώσεις στο εσωτερικό με την προσθήκη καλωδίωσης, των πεντάλ (από το κιτ της stratos) και ενός κουτιού ηλεκτρονικών (πίσω από τη βάση του κιβωτίου) από το κουτί με τα spares. Μένει ο πυροσβεστήρας (περιμένω την Αμερικανική βοήθεια από τoν Est1976 τον οποίο και ευχαριστώ ξανά

).

Η συνέχεια αφορά την μετατροπή των νέων ζαντών από αρσενικές σε θηλυκές, η ενσωμάτωση δισκοφρένων (πάντα από το κιτ της stratos) και το βάψιμο των ελαστικών.

Στη συνέχεια έκανα την προσευχή μου και κόλλησα τους νέους τροχούς (αυτούς που μου δώρισε ο Est από kit group C της Tamiya) στο αμάξωμα, Ευτυχώς το εργαλείο δεν χρειάζεται καλίμπρα και πατάει και στα τέσσερα λάστιχα του. Θα μπορούσε να μειώσω, λίγο, το ύψος της ανάρτησης αλλά μπορώ να ζήσω με αυτό...

Σχόλια, συμβουλές και ιδέες, είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτα...
Με φιλικούς-συναδελφικούς χαιρετισμούς...