Αποστολέας Θέμα: 20 Xρόνια 346 Μοίρα  (Αναγνώστηκε 11576 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος phantom_phixer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: LGTG
Απ: 20 Xρόνια 346 Μοίρα
« Απάντηση #50 στις: Φεβρουαρίου 11, 2010, 10:10:24 μμ »
Είμαι σίγουρος ότι όποιος έκανε αυτή την δουλειά (και τον οποίο δεν γνωρίζω για να μην παρεξηγηθώ) έκανε ότι καλύτερο μπορούσε.

Κώστας Πάντιος
Some of my military aviation photos here

Αποσυνδεδεμένος F-16rhs

• Scale 1/35
  • *
  • Καλαϊτζής Παναγιώτης
    • Image
« Απάντηση #51 στις: Φεβρουαρίου 11, 2010, 10:28:56 μμ »
Είμαι σίγουρος ότι όποιος έκανε αυτή την δουλειά (και τον οποίο δεν γνωρίζω για να μην παρεξηγηθώ) έκανε ότι καλύτερο μπορούσε.
+1

Αποσυνδεδεμένος Γιώργος Ροΐδης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη να βρώ την ηρεμία μου...
« Απάντηση #52 στις: Φεβρουαρίου 11, 2010, 10:38:04 μμ »
ΟΚ,το δέχομαι... :roll:
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος F-104G

• "Η Π.Α ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ"
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πάτρα-Μέγαρα
  • "ΠΑΡΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΛΜΗΤΑΙ"
« Απάντηση #53 στις: Φεβρουαρίου 11, 2010, 10:48:46 μμ »
Οι πρωτες φωτο απο την πτηση του επετειακου.... ::icon_thumright::
 ::arrowred:: http://www.aviationlive.org/forum/viewtopic.php?p=33436&sid=4dabce54de06d2ce64ac2fcd59375ea8#33436

Αποσυνδεδεμένος soka

• Scale 1/48
  • *
  • www.airforce.gr/
    • HELLENIC AIR FORCE PATCHES
« Απάντηση #54 στις: Φεβρουαρίου 11, 2010, 10:50:17 μμ »
Ανέτρεξα από περιέργεια στο άρθρο του κ. Τσαγκαράτου που φιλοξενείται εδώ
Βέβαια αυτό το project ήταν πιο επίσημο αφού έπρεπε να τηρεί προδιαγραφές ταξιδιού κτλ.
Από την φωτογραφία νομίζω φαίνεται η διαφορά της ποιότητας του αυτοκόλλητου:
[imgt]http://www.haf.gr/el/articles/c130/c130_09.jpg[/imgt]

Η προσπάθεια μετράει. Δεν μπορώ προσωπικά να αμελήσω ότι πρόκειται για εορτασμό εν μέσω μάλιστα χαλεπών καιρών.

Σε κάθε περίπτωση να ευχηθώ με την σειρά μου καλές προσγειώσεις και στην επόμενη επέτειο να είμαστε όλοι καλά να καμαρώσουμε κάτι διαφορετικό.

ΥΓ: Όσο έγραφα ο Σπύρος μας φιλοδώρησε με τις φωτο από την πτήση του αφους  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος F-104G

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #55 στις: Φεβρουαρίου 11, 2010, 10:57:28 μμ »
Εδω θα ηθελα και γω με την σειρα μου να πω, οτι αυτα που εγραψα ΔΕΝ τα εγραψα με κακη διαθεση, απλα με παραπονο, γιατι ξερω πολυ καλα και ΣΕΒΟΜΑΙ ολους τους ανθρωπους της ΠΑ για οτι κανουν.
Απλα ενα τοσο ωραιο εγχειρημα, ειναι κριμα να μπαινει σε ασχημη κριτικη, απλα επειδη δεν τοποθετηθηκε σωστα το αυτοκολλητο... ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Matia348

• Icarus Mountain Spotters
  • Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Γιάννενα
    • Σ.Φ.Π.Α "ΙΚΑΡΟΣ"
« Απάντηση #56 στις: Φεβρουαρίου 11, 2010, 11:10:11 μμ »
Ας ηρεμήσουμε όλοι μας λίγο και ας μην τα ισοπεδώνουμε. Ο διάκοσμος διχάζει, σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι (δεκτό). Η εφαρμογή του αυτοκόλλητου προβληματική (δεκτό). Αυτό όμως δε συνεπάγεται ότι η προσπάθεια είναι για πέταμα. Ήταν κανένας από εμάς εκεί όταν κόλλησαν το (ένα και μοναδικό?) αυτοκόλλητο που έστησαν και πλήρωσαν με δικά τους χρήματα κάποιοι στον ελεύθερό τους χρόνο? Μήπως (δεν ξέρω εικάζω όπως και εσείς) ήταν εντάξει αρχικά και κατόπιν για κάποιο λόγο "ζάρωσε"? Είχαν το χρόνο και τον τρόπο να το αντικαταστήσουν? Τι σημαίνει προχειρότητα? Πιστεύεται ότι όλοι αυτοί που ασχολήθηκαν με την προετοιμασία της εκδήλωσης έδωσαν σε κάποιον που έκανε "αγγαρεία" να το τοποθετήσει? Μάλλον το προσωπικό της μοίρας (πολύ περισσότερο δε αυτοί που είχαν επιφορτιστεί με την διεξαγωγή της) δεν έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας όταν είδαν την εφαρμογή του αυτοκόλλητου.  Ξέρετε μήπως πόσες μέρες είχαν μπροστά τους οι συντελεστές της εκδήλωσης να παραγγείλουν το αυτοκόλλητο και να το τοποθετήσουν από τη στιγμή που δόθηκε το πράσινο φως από την ηγεσία? (πάλι εικάζω). Και για να προλάβω ορισμένους η αδελφή μοίρα 330 στην αντίστοιχη εκδήλωση της πέρυσι ετοίμασε και τοποθέτησε τον επετειακό διάκοσμο (και αυτός σε άλλους άρεσε και σε άλλους όχι) χωρίς να έχει την έγκριση από την ηγεσία. Όταν λοιπόν ζήτησε και επίσημα την άδεια ξεκίνησαν τα προβλήματα και η γραφειοκρατία που κατέληξαν στον άδοξο "θάνατο" του επετειακού διάκοσμου χωρίς πτήση (99,9% σίγουρος). Γιατί δεν τους καταγγείλαμε και αυτούς για προχειρότητα?
Εν κατακλείδι και για να μη κουράζω το forum. Πρέπει να το δεχτούμε ότι δεν είμαστε BENELUX να έχουμε επετειακά αεροσκάφη να αναχαιτίζουν στο Αιγαίο βαμμένα με HighVis διακόσμους. Πρέπει να δεχτούμε ότι το αυτοκόλλητο της μια ή μερικών πτήσεων είναι μια λύση. Πρέπει να δεχτούμε ότι η επίσημη ΠΑ δεν δίνει σημασία σε τέτοιου είδους διαφήμιση και δεν γνωρίζει την έννοια εθελοντισμός. Πρέπει να δεχτούμε ότι τα περισσότερα γίνονται επειδή κάποιοι αγαπούν πολύ αυτό που κάνουν και την ιδέα της ΠΑ (ευχαριστούμε trelas). Ας μην τους καταδικάζουμε έτσι εύκολα λοιπόν καθήμενοι στις αναπαυτικές μας πολυθρόνες και στα πλήκτρα μας. Μην διαιωνίζουμε την άσχημη κριτική ρίχνοντας λάδι στη φωτιά.
Ταπεινή μου γνώμη,
Κώστας
Το να αγνοείς τα γεγονότα, δεν αλλάζει τα γεγονότα.

Αποσυνδεδεμένος soka

• Scale 1/48
  • *
  • www.airforce.gr/
« Απάντηση #57 στις: Φεβρουαρίου 11, 2010, 11:17:40 μμ »
Ας ηρεμήσουμε όλοι μας λίγο και ας μην τα ισοπεδώνουμε. Ο διάκοσμος διχάζει, σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι (δεκτό). Η εφαρμογή του αυτοκόλλητου προβληματική (δεκτό). Αυτό όμως δε συνεπάγεται ότι η προσπάθεια είναι για πέταμα. Ήταν κανένας από εμάς εκεί όταν κόλλησαν το (ένα και μοναδικό?) αυτοκόλλητο που έστησαν και πλήρωσαν με δικά τους χρήματα κάποιοι στον ελεύθερό τους χρόνο? Μήπως (δεν ξέρω εικάζω όπως και εσείς) ήταν εντάξει αρχικά και κατόπιν για κάποιο λόγο "ζάρωσε"? Είχαν το χρόνο και τον τρόπο να το αντικαταστήσουν? Τι σημαίνει προχειρότητα? Πιστεύεται ότι όλοι αυτοί που ασχολήθηκαν με την προετοιμασία της εκδήλωσης έδωσαν σε κάποιον που έκανε "αγγαρεία" να το τοποθετήσει? Μάλλον το προσωπικό της μοίρας (πολύ περισσότερο δε αυτοί που είχαν επιφορτιστεί με την διεξαγωγή της) δεν έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας όταν είδαν την εφαρμογή του αυτοκόλλητου.  Ξέρετε μήπως πόσες μέρες είχαν μπροστά τους οι συντελεστές της εκδήλωσης να παραγγείλουν το αυτοκόλλητο και να το τοποθετήσουν από τη στιγμή που δόθηκε το πράσινο φως από την ηγεσία? (πάλι εικάζω). Και για να προλάβω ορισμένους η αδελφή μοίρα 330 στην αντίστοιχη εκδήλωση της πέρυσι ετοίμασε και τοποθέτησε τον επετειακό διάκοσμο (και αυτός σε άλλους άρεσε και σε άλλους όχι) χωρίς να έχει την έγκριση από την ηγεσία. Όταν λοιπόν ζήτησε και επίσημα την άδεια ξεκίνησαν τα προβλήματα και η γραφειοκρατία που κατέληξαν στον άδοξο "θάνατο" του επετειακού διάκοσμου χωρίς πτήση (99,9% σίγουρος). Γιατί δεν τους καταγγείλαμε και αυτούς για προχειρότητα?
Εν κατακλείδι και για να μη κουράζω το forum. Πρέπει να το δεχτούμε ότι δεν είμαστε BENELUX να έχουμε επετειακά αεροσκάφη να αναχαιτίζουν στο Αιγαίο βαμμένα με HighVis διακόσμους. Πρέπει να δεχτούμε ότι το αυτοκόλλητο της μια ή μερικών πτήσεων είναι μια λύση. Πρέπει να δεχτούμε ότι η επίσημη ΠΑ δεν δίνει σημασία σε τέτοιου είδους διαφήμιση και δεν γνωρίζει την έννοια εθελοντισμός. Πρέπει να δεχτούμε ότι τα περισσότερα γίνονται επειδή κάποιοι αγαπούν πολύ αυτό που κάνουν και την ιδέα της ΠΑ (ευχαριστούμε trelas). Ας μην τους καταδικάζουμε έτσι εύκολα λοιπόν καθήμενοι στις αναπαυτικές μας πολυθρόνες και στα πλήκτρα μας. Μην διαιωνίζουμε την άσχημη κριτική ρίχνοντας λάδι στη φωτιά.
Ταπεινή μου γνώμη,
Κώστας

Κώστή έχεις δίκιο. Υποπτεύομαι όσοι έγραψαν κάτι αρνητικό το έκαναν εν τη ρήμοι του λόγου. Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο.
Από όσα γράφεις προσωπικά κρατάω την λέξη *εθελοντισμός.
Της βάζω αστεράκι ώστε κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον να την επικαλεστούμε και να συμφωνήσουμε όλοι ότι έχει γίνει κάποιο θετικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.... γιατί προς άλλες κατευθύνσεις έχουν γίνει θετικά βήματα.
Ας δούμε το ποτήρι μισογεμάτο!

Αποσυνδεδεμένος thunderstreak

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Κορωπί - Παλαιό Φάληρο
    • BiT

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Aρχικατής Πρωτοσύγγελος και Πάπας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
« Απάντηση #59 στις: Φεβρουαρίου 13, 2010, 11:19:24 μμ »
Ανέτρεξα από περιέργεια στο άρθρο του κ. Τσαγκαράτου που φιλοξενείται εδώ
Βέβαια αυτό το project ήταν πιο επίσημο αφού έπρεπε να τηρεί προδιαγραφές ταξιδιού κτλ.
Από την φωτογραφία νομίζω φαίνεται η διαφορά της ποιότητας του αυτοκόλλητου:
[imgt]http://www.haf.gr/el/articles/c130/c130_09.jpg[/imgt]

Η προσπάθεια μετράει. Δεν μπορώ προσωπικά να αμελήσω ότι πρόκειται για εορτασμό εν μέσω μάλιστα χαλεπών καιρών.

Σε κάθε περίπτωση να ευχηθώ με την σειρά μου καλές προσγειώσεις και στην επόμενη επέτειο να είμαστε όλοι καλά να καμαρώσουμε κάτι διαφορετικό.

ΥΓ: Όσο έγραφα ο Σπύρος μας φιλοδώρησε με τις φωτο από την πτήση του αφους  ::icon_thumright::
Στην φωτο φαινεται ,και γνωστατο μελος της μοντελιστικης μας κοινωνιας

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #60 στις: Φεβρουαρίου 13, 2010, 11:46:53 μμ »
Εγώ από τη μεριά μου θέλω να πώ πως ότι ειπώθηκε κι από μένα αλλά και από άλλα παιδιά,αφορούσε το αισθητικό/οπτικό αποτέλεσμα της όλης ιστορίας με το αυτοκόλλητο.Σέβομαι τις απόψεις όλων των παιδιών.Καλώς ή κακώς η ΠΑ είναι ''κλειστό club'' και δε μπορώ να γνωρίζω από μέσα λεπτομέρειες που γνωρίζουν άλλα άτομα από το forum.Όταν όμως βλέπω κάτι,για την οποιαδήποτε περίσταση μιλώντας,που δεν μου αρέσει,το λέω χωρίς να υπολογίσω όλες τις πιθανές παραμέτρους.Ξέρω πως αυτό πολλές φορές είναι λάθος και γι'αυτό σχεδόν πάντα προβαίνω σε ''διορθωτικά'' post όταν έχω κάνει λάθος κριτική  ::salut::
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος fisherman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
    • http://hafcphotos.cs.net/
« Απάντηση #61 στις: Φεβρουαρίου 14, 2010, 10:45:28 πμ »
Καταρχήν δεν τίθεται θέμα ισοπέδωσης. Απόψεις εκφράζονται. Το "μου αρέσει" ή "δεν μου αρέσει" δεν ισοπεδώνει τίποτε. Το ότι θα έπρεπε να έχει καλύτερη εφαρμογή, είναι το αυτονόητο. Η λέξη αγγαρεία ίσως είναι τραβηγμένη. Αλλά γιατί θα πρέπει να πούμε "μπράβο άψογο" για κάτι  που απλά δεν πέτυχε? Μπράβο για τη διάθεση των ανθρώπων, το έργο που επιτελούν καθημερινά και ευχές για το μέλλον ακούστηκαν αρκετές.
Επειδή ακριβώς είμαι κατά της ισοπέδωσης, ας δώσω ένα παράδειγμα. Λόγω οικονομικής στενότητας, αποφασίζω να βάψω το σπίτι μου μόνος. Για να μην μακρυγορώ, υποβάλλομαι σε προσωπικές θυσίες (χαλάω όλη την άδειά μου), παιδεύομαι αφάνταστα (ως άσχετος με το επάγγελμα) και καταφέρνω να φτιάξω μια τσαπατσουλιά και μισή. Η επιλογή χρωμάτων και ο συνδυασμός τους άψογος, αλλά σε μια βδομάδα το χρώμα ήδη έχει αρχίσει να φουσκώνει, να σκάει κλπ. κλπ. Τι ακριβώς περιμένω να ακούσω από τους γείτονες: α) Το χειρότερο βάψιμο που έχουμε δει. Σαν να το έκανε αγγαρεία. β) Του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί ξόδεψε ένα μήνα από τον ελεύθερο χρόνο του. γ) Του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί είναι ο καλύτερος γεωπόνος (βλέπε γιατρός, δικηγόρος, πιλότος κλπ.) που ξέρουμε. δ) Συγχαρητήρια γιατί παρά τις οικονομικές δυσκολίες, μόλις το ολοκλήρωσε έκανε και μπαρμπεκιου για όλη τη γειτονιά για να το γιορτάσουμε. ε) Συγχαρητήρια, ο συνδυασμός χρωμάτων είναι άψογος. στ) Συγχαρητήρια .... (προσθέστε ότι θέλετε)
Γιατί θα πρέπει να θεωρήσω ισοπεδωτική την άποψη όποιου απάντησε το α)? Για την ακρίβεια, ισοπέδωση θα ήταν επίσης αν ακουγόταν οτιδήποτε άλλο εκτός από το α)... Γιατί δυστυχώς για μένα, όσο σωστά και να είναι τα υπόλοιπα, μόνο το α) απαντάει άμεσα στο ερωτημα "πως σας φάνηκε το βάψιμο?".
Γιώργος Ψαρράς

Αποσυνδεδεμένος F-104G

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #62 στις: Φεβρουαρίου 14, 2010, 02:07:45 μμ »
@ fisherman

Γιωργο, με βρισκεις συμφωνο 100% και σκεφτομουν να γραψω τα ιδια αλλα με προλαβες.... ::icon_thumright::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #63 στις: Φεβρουαρίου 14, 2010, 02:25:55 μμ »
Καταρχήν δεν τίθεται θέμα ισοπέδωσης. Απόψεις εκφράζονται. Το "μου αρέσει" ή "δεν μου αρέσει" δεν ισοπεδώνει τίποτε. Το ότι θα έπρεπε να έχει καλύτερη εφαρμογή, είναι το αυτονόητο. Η λέξη αγγαρεία ίσως είναι τραβηγμένη. Αλλά γιατί θα πρέπει να πούμε "μπράβο άψογο" για κάτι  που απλά δεν πέτυχε? Μπράβο για τη διάθεση των ανθρώπων, το έργο που επιτελούν καθημερινά και ευχές για το μέλλον ακούστηκαν αρκετές.
Επειδή ακριβώς είμαι κατά της ισοπέδωσης, ας δώσω ένα παράδειγμα. Λόγω οικονομικής στενότητας, αποφασίζω να βάψω το σπίτι μου μόνος. Για να μην μακρυγορώ, υποβάλλομαι σε προσωπικές θυσίες (χαλάω όλη την άδειά μου), παιδεύομαι αφάνταστα (ως άσχετος με το επάγγελμα) και καταφέρνω να φτιάξω μια τσαπατσουλιά και μισή. Η επιλογή χρωμάτων και ο συνδυασμός τους άψογος, αλλά σε μια βδομάδα το χρώμα ήδη έχει αρχίσει να φουσκώνει, να σκάει κλπ. κλπ. Τι ακριβώς περιμένω να ακούσω από τους γείτονες: α) Το χειρότερο βάψιμο που έχουμε δει. Σαν να το έκανε αγγαρεία. β) Του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί ξόδεψε ένα μήνα από τον ελεύθερο χρόνο του. γ) Του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί είναι ο καλύτερος γεωπόνος (βλέπε γιατρός, δικηγόρος, πιλότος κλπ.) που ξέρουμε. δ) Συγχαρητήρια γιατί παρά τις οικονομικές δυσκολίες, μόλις το ολοκλήρωσε έκανε και μπαρμπεκιου για όλη τη γειτονιά για να το γιορτάσουμε. ε) Συγχαρητήρια, ο συνδυασμός χρωμάτων είναι άψογος. στ) Συγχαρητήρια .... (προσθέστε ότι θέλετε)
Γιατί θα πρέπει να θεωρήσω ισοπεδωτική την άποψη όποιου απάντησε το α)? Για την ακρίβεια, ισοπέδωση θα ήταν επίσης αν ακουγόταν οτιδήποτε άλλο εκτός από το α)... Γιατί δυστυχώς για μένα, όσο σωστά και να είναι τα υπόλοιπα, μόνο το α) απαντάει άμεσα στο ερωτημα "πως σας φάνηκε το βάψιμο?".
::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος collateral

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #64 στις: Φεβρουαρίου 15, 2010, 01:02:26 μμ »
Δεν θα μπορουσα να τα πω καλυτερα,well said Fisherman! ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος phantom_phixer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: LGTG
« Απάντηση #65 στις: Φεβρουαρίου 15, 2010, 09:56:56 μμ »
Χαίρομαι που τελικά συμφωνούμε, πάνω - κάτω, όλοι  :D

Κώστας Πάντιος
Some of my military aviation photos here

Αποσυνδεδεμένος DimBoud

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Τρίκαλα
  • Phabulous Photographer Phantom Phan
    • Το Blog μου
« Απάντηση #66 στις: Φεβρουαρίου 15, 2010, 11:10:37 μμ »
Γιατί δυστυχώς για μένα, όσο σωστά και να είναι τα υπόλοιπα, μόνο το α) απαντάει άμεσα στο ερωτημα "πως σας φάνηκε το βάψιμο?" α) Το χειρότερο βάψιμο που έχουμε δει. Σαν να το έκανε αγγαρεία.
::painting::

Αποσυνδεδεμένος Seraphim

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
NEO ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ F-16 Π.Α.
« Απάντηση #67 στις: Μαρτίου 08, 2010, 12:14:38 μμ »
το βρήκα σήμερα στο www.f-16.com, πάλι το χέρι στην στέπι θα βάλουμε.... :mrgreen:

[modbreak]Λίγο προσοχή παρακαλώ στο που ανοίγουμε νέο θέμα. Επίσης λίγο έλεγχο με την αναζήτηση, μήπως υπάρχει ήδη το θέμα που θέλουμε να ξεκινήσουμε...[/modbreak]

Αποσυνδεδεμένος Charlie

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
Απ: NEO ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ F-16 Π.Α.
« Απάντηση #68 στις: Μαρτίου 08, 2010, 12:20:18 μμ »
Τι εννοεις;

Αποσυνδεδεμένος soka

• Scale 1/48
  • *
  • www.airforce.gr/
« Απάντηση #69 στις: Μαρτίου 08, 2010, 12:22:11 μμ »

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #70 στις: Μαρτίου 08, 2010, 01:17:33 μμ »
Σεραφείμ,με την έκφραση ''...πάλι το χέρι στην τσέπη...'',μιλάς για χαλκομανίες του κάθετου σταθερού ή για κάτι άλλο? Επίσης το site που δίνεις είναι υπό κατασκευή!!!Μήπως εννοείς f-16.net ?
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος Seraphim

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #71 στις: Μαρτίου 08, 2010, 01:19:36 μμ »
διορθωση το site είναι www.f-16.net.

blk 30 της 346 για τα 20 χρόνια. ότι θα βάλουμε το χέρι στη τσεπι εννοούσα ότι πάλι θα αγοράζουμε kit :D

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #72 στις: Μαρτίου 08, 2010, 01:21:29 μμ »
διορθωση το site είναι www.f-16.net.

blk 30 της 346 για τα 20 χρόνια. ότι θα βάλουμε το χέρι στη τσεπι εννοούσα ότι πάλι θα αγοράζουμε kit :D
::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος Sjmygian

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #73 στις: Μαρτίου 13, 2010, 07:40:40 μμ »
Με καθυστέρηση (ας όψεται η μακρά απουσία μου από το φόρουμ) μερικές προσωπικές μου σκέψεις:

Ναι, το αυτοκόλητο δεν είχει κολλήσει καλά από την μία πλευρά (από την άλλη ήταν καλύτερο, αλλά όχι τέλειο).
αλλά αυτό για μένα δεν είναιθ αρνητικό. Προτιμάω να δω τα θετικά της όλης υπόθεσης, ότι κάποια πρόσωπα σπατάλησαν χρόνο και χρήμα (που δεν περισσεύουν σε κανένα μας) για να ετοιμάσουν κάτι όμορφο και μοναδικό, για να λαμπρύνουν μία εκδήλωση που θα μπορούσαν κάλλιστα να μην την κάνουν καθόλου ή να την κάνουν "μόνο" με τις παραδοσιακές ομιλίες και μετά να πουν "τελειώσαμε, πάμε σπίτια μας"

Εγώ βλέπω την όλη προσπάθεια (και όχι το μη τέλειο αποτέλεσμα) και την χειροκροτώ και δεν μετανιώνω που έχασα μία μέρα από την δουλειά για να πάω και να έρθω στην Λάρισσα (με αυτοκίνητο και μετά λόγω ατυχήματος με ταξί, τραίνο και επιστροφή με λεωφορείο) για να δω το "αυτοκόλλητο". Γιατί αυτό το αυτοκόλλητο, και ας μην ήταν καλά κολλημένο, δεν ήταν η αιτία, αλλά μόνο το κερασάκι στην όλη εκδήλωση που έκαναν οι άνθρωποι της 346Μ, και για αυτή τους την εκδήλωση (και τον όλο κόπο που αφιέρωσαν) τους αξίζει απλά ένα "ΜΠΡΑΒΟ" με όλη την σημασία της λέξης (πέρα από το "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" για όσα κάνουν καθημερινά).
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια
--------------------------------------------------
clopy & paste
επειδή και η αντιγραφή θέλει μυαλό

Tags: