Αποστολέας Θέμα: 20 Xρόνια 346 Μοίρα  (Αναγνώστηκε 11882 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Charlie

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
Απ: 20 Xρόνια 346 Μοίρα
« Απάντηση #25 στις: Φεβρουαρίου 08, 2010, 09:47:53 πμ »
Ας μην παραπονιομαστε...η 341 βαφει αεροπλανο...ευτυχως δεν του βαζει αυτοκολλητο  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος trelas3

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Αthanasiadis George
« Απάντηση #26 στις: Φεβρουαρίου 08, 2010, 10:28:34 πμ »
η 341 ΔΕΝ ΒΑΦΕΙ εν ενεργεια αεροσκαφος  ΑΛΛΑ απεσυρμενο F-5A το οποιο δεν εχει προχωρησει ακομα

Αποσυνδεδεμένος fisherman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
    • http://hafcphotos.cs.net/
« Απάντηση #27 στις: Φεβρουαρίου 08, 2010, 10:30:19 πμ »
Είσαι σίγουρος για την 341? Καταρχήν δεν χρειάζεται να τους χαλάμε την έκπληξη αν ετοιμάζουν κάτι. Κατά δεύτερον, τσέκαρε τις πηγές σου για το αν βάφουν επετειακό (αυτό καταλαβαίνω εγώ τουλάχιστον ότι εννοείς). Και τρίτον, ότι και να πουν οι πηγές σου, δεν χρειάζεται να το ανακοινώσεις εδώ πέρα. ʼσε να μας το αποκαλύψει η Μοίρα όποτε αυτή κρίνει χρήσιμο.

ΥΓ. Κώστα, ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη για το στυλ της απάντησης. Μην το πάρεις προσωπικά. Δέστο σαν γενική τοποθέτησή μου. Όσες φορές έχω εμπλακεί σε project κάποιας Μοίρας, το πρώτο πράγμα που μου ζητάνε είναι να μην πω τίποτε παραέξω μέχρι να ολοκληρωθεί. Και ενώ εγώ και όλοι οι εμπλεκόμενοι το τηρούν, ξαφνικά βρίσκεται κάποιος που άκουσε κάτι και το ανακοινώνει στο ίντερνετ. Το δύσκολο στις μέρες μας δεν είναι να μάθεις κάτι. Το πολύ δύσκολο είναι να ξέρεις κάτι που άκουσες από κάποιον επειδή σε εμπιστεύεται και να μην το πεις δημόσια ενώ συζητάς όλη μέρα με φίλους μέσω ίντερνετ. Ας σεβαστούμε λοιπόν την επιθυμία τους. Δεν πρόκειται για κάποιο κρατικό μυστικό φυσικά, αλλά για μια χάρη που μας ζήτησε κάποιος φίλος. Και ούτως ή άλλως πάντα υπάρχει η περίπτωση να εκτεθούμε διαδίδοντας μισές πληροφορίες :wink:
Πάντα με φιλική διάθεση,
Γιώργος
Γιώργος Ψαρράς

Αποσυνδεδεμένος Charlie

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #28 στις: Φεβρουαρίου 08, 2010, 10:34:13 πμ »
Παιδια αναφερθηκα στο F-5A που σκοπευουν να βαψουν...και για το οποιο υπαρχει και τοπικ εδω αν δεν κανω λαθος...απλα το ειπα αστειευομενος για το θεμα με τα αυτοκολλητα...τπτ αλλο και τπτ παραπανω... ::salut::

Αποσυνδεδεμένος fisherman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
    • http://hafcphotos.cs.net/
« Απάντηση #29 στις: Φεβρουαρίου 08, 2010, 10:39:57 πμ »
Spoiler (hover to show)
Γιώργος Ψαρράς

Αποσυνδεδεμένος kongrigo

• ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ PATCHES!!!
  • Scale 1/48
  • *
  • ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ PATCHES !!!
« Απάντηση #30 στις: Φεβρουαρίου 08, 2010, 11:30:37 πμ »

Όπως και να έχει, συγχαρητήρια στους ανθρώπους της 346 που κατάφεραν μέσα σε όλο αυτό το κλίμα να κάνουν και τελετή και να έχουν και επετειακό. Εκεί που φτάσαμε και αυτό από μόνο του είναι κατόρθωμα. Και πάνω απ' όλα καλές προσγειώσεις.

Αυτή είναι η ουσία
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, πρέπει να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας..

[/u

Αποσυνδεδεμένος xaris_the greek

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • ΠΑΡ ΕΚΑΣΤΟΝ ΤΕΓΓΟΝΤΑΣ ΤΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ
« Απάντηση #31 στις: Φεβρουαρίου 08, 2010, 09:01:52 μμ »

Όπως και να έχει, συγχαρητήρια στους ανθρώπους της 346 που κατάφεραν μέσα σε όλο αυτό το κλίμα να κάνουν και τελετή και να έχουν και επετειακό. Εκεί που φτάσαμε και αυτό από μόνο του είναι κατόρθωμα. Και πάνω απ' όλα καλές προσγειώσεις.

Αυτή είναι η ουσία

Συμφωνώ και επαυξάνω, οι καιροί είναι δύσκολοι και τέτοιες προσπάθειες, έστω και μικρής εμβέλειας ήταν αδιανόητες πριν 10-15 χρόνια. Μη τα θέλετε όλα δικά σας. Μακάρι να συνέβαιναν πολλά τέτοια πιο συχνά, παρά τις ατέλειες...

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
« Απάντηση #32 στις: Φεβρουαρίου 08, 2010, 09:15:42 μμ »

Αυτή είναι η ουσία

Συμφωνώ και επαυξάνω, οι καιροί είναι δύσκολοι και τέτοιες προσπάθειες, έστω και μικρής εμβέλειας ήταν αδιανόητες πριν 10-15 χρόνια. Μη τα θέλετε όλα δικά σας. Μακάρι να συνέβαιναν πολλά τέτοια πιο συχνά, παρά τις ατέλειες...
Με συγχωρείτε αλλα ειλικρινά πιστεύω οτι η εικόνα αυτή δυσφημεί την μοίρα... :roll:

Κανένας δέ θα έλεγε τίποτα άν δέν φτιάχνανε κάτι! Αντίθετα η προχειρότητα που φαίνεται στις εικόνες που θα μείνουν, θα μπορούσε κάποιος κακόβουλος/αδαής/αδιάφορος για τα της Π.Α, να υποθέσει οτι είναι η γενικότερη φιλοσοφία της μοίρας - και της Π.Α. γενικότερα!
Οπως λέει και το ρητό: "Η γυναίκα του Καίσαρα δέν πρέπει μόνο να είναι αλλα και να φαίνεται τίμια"... Η εικόνα προς τα έξω, ειδικά την συγχρονη εποχή, είναι πολύ σημαντική!

Αποσυνδεδεμένος Γιώργος Ροΐδης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη να βρώ την ηρεμία μου...
« Απάντηση #33 στις: Φεβρουαρίου 08, 2010, 09:36:56 μμ »
Ωραία...Ε,αν είναι έτσι η λογική της προχειρότητας,καλό είναι να μην το γνωρίζει και κανένας,να μη γίνεται και τίποτα για να τη βγάζουμε στο τζάμπα Κύριοι  :(
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος Δημήτρης Σιόλος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρινιο
  • Δημήτρης Σιόλος-IPMS 1314
« Απάντηση #34 στις: Φεβρουαρίου 10, 2010, 10:38:10 πμ »
Ρε παιδιά, εγω γιατί δεν βλέπω τις εικόνες στο πρώτο ποστ????

Αποσυνδεδεμένος Charlie

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #35 στις: Φεβρουαρίου 10, 2010, 10:43:41 πμ »
Ρε παιδιά, εγω γιατί δεν βλέπω τις εικόνες στο πρώτο ποστ????

Τις εβγαλα γιατι σερνοταν το συμπαν...θα τις ξαναβαλω τωρα... ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος collateral

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #36 στις: Φεβρουαρίου 10, 2010, 01:22:32 μμ »
Το αυτοκόλλητο δε μπορούσαν να το κολλήσουν λίγο καλύτερα :?:
Κρίμα γιατί είναι πολύ εντυπωσιακό.

Ειλικρινα θα ηθελα να γνωρισω αυτον που κολλησε  τα σηματα στο αεροπλανο και αυτον που εδωσε την τελικη εγκριση....για να τους ρωτησω τι σκεφτοταν οταν τα εφτιαχναν!!Κριμα που μια τοσο ωραια ιδεα υλοποιηθηκε με τοσο ερασιτεχνισμο ::painting::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #37 στις: Φεβρουαρίου 10, 2010, 01:45:50 μμ »

Ειλικρινα θα ηθελα να γνωρισω αυτον που κολλησε  τα σηματα στο αεροπλανο και αυτον που εδωσε την τελικη εγκριση....για να τους ρωτησω τι σκεφτοταν οταν τα εφτιαχναν!!Κριμα που μια τοσο ωραια ιδεα υλοποιηθηκε με τοσο ερασιτεχνισμο ::painting::
''Κατεφθυνόμενος''ερασιτεχνισμός  :arrow: φιάσκο  :twisted:
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #38 στις: Φεβρουαρίου 10, 2010, 01:51:32 μμ »

Ειλικρινα θα ηθελα να γνωρισω αυτον που κολλησε  τα σηματα στο αεροπλανο και αυτον που εδωσε την τελικη εγκριση....για να τους ρωτησω τι σκεφτοταν οταν τα εφτιαχναν!!Κριμα που μια τοσο ωραια ιδεα υλοποιηθηκε με τοσο ερασιτεχνισμο ::painting::

Και που να φαντάζονται τι ντόρος έχει γίνει στα fora από την δουλειά τους....

Ας μην γκρινιάζουμε όμως, αυτά την δεκαετία του '80 και ίσως και αργότερα θεωρούντο μη σοβαρά πράγματα για το στράτευμα και μόνο σε HAF=if μπορούσαμε να τα οραματιστούμε.

Για επόμενη φορά όμως ας ζητήσουν την βοήθεια κάποιων από δω μέσα που και θα θέλουν να βοηθήσουν και θα ξέρουν!

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #39 στις: Φεβρουαρίου 10, 2010, 01:53:46 μμ »

[/quote]Tι εννοεις κατευθυνομενος ερασιτεχνισμος?

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #40 στις: Φεβρουαρίου 10, 2010, 01:57:23 μμ »

Tι εννοεις κατευθυνομενος ερασιτεχνισμος?
[/quote]
Οτί υποβαθμίζονται εντέχνως τέτοια event's...
IPMS 1188

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #41 στις: Φεβρουαρίου 10, 2010, 02:07:51 μμ »

Tι εννοεις κατευθυνομενος ερασιτεχνισμος?
Οτί υποβαθμίζονται εντέχνως τέτοια event's...
[/quote]Εχεις δικιο,ομως φαναταζεσαι να βγει μετα ο Βερ.. ή αλλος εγκριτος  δημοσιογραφος και να κανει την "αποκαλυψη" το σκανδαλου για τα εξωφρενικα ποσα που δαπανηθηκαν σε "ανουσιες και μιλιταριστικες" εκδηλωσεις "ακρατου φανατισμου και εθνικισμου" ...ενω ο λαος δεν εχει να φαει αφου δεν εκανε βεβαια σωστη διαχειριση των χρηματων του (ναι ο λαος φταιει!)

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #42 στις: Φεβρουαρίου 10, 2010, 02:10:05 μμ »
ʼσ'τα φίλε μου,απ'όπου και να το πιάσεις''βρωμάει''.Γι'αυτό μίλησα για φιάσκο  :roll:
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος Charlie

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #43 στις: Φεβρουαρίου 10, 2010, 02:16:47 μμ »
Ρε παιδια...αφου το αυτοκολλητο εγινε με τα λεφτα της μοοιρας ετσι?Οποτε ποιος ο λογος να διαμαρτυρηθει καποιος?Αν ειχαν και πτητικη επιδειξη να μιλουσαν για ασκοπη σπαταλη Βενιζελειου χρηματος...

Αποσυνδεδεμένος trelas3

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Αthanasiadis George
« Απάντηση #44 στις: Φεβρουαρίου 10, 2010, 02:37:05 μμ »

Και που να φαντάζονται τι ντόρος έχει γίνει στα fora από την δουλειά τους....

Ας μην γκρινιάζουμε όμως, αυτά την δεκαετία του '80 και ίσως και αργότερα θεωρούντο μη σοβαρά πράγματα για το στράτευμα και μόνο σε HAF=if μπορούσαμε να τα οραματιστούμε.

Για επόμενη φορά όμως ας ζητήσουν την βοήθεια κάποιων από δω μέσα που και θα θέλουν να βοηθήσουν και θα ξέρουν!

ειχε γινει καποια επαφη μεσω τριτων για βοηθεια λογω του προηγουμενου επετειακου της 346 (και εμπειριας σε επετειακα  ξερετε..) που ειχα σχεδιασει και ειχα κανει ολες τις κινησεις για μαγαζι και εφαρμογη .....αλλα ειχαν δικα τους σχεδια και αποφασισαν και καλα εκαναν  να το αναλαβουν εκει μιας και ειμαι σε αλλη μοναδα τωρα

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #45 στις: Φεβρουαρίου 10, 2010, 02:52:48 μμ »
Ρε παιδια...αφου το αυτοκολλητο εγινε με τα λεφτα της μοοιρας ετσι?Οποτε ποιος ο λογος να διαμαρτυρηθει καποιος?Αν ειχαν και πτητικη επιδειξη να μιλουσαν για ασκοπη σπαταλη Βενιζελειου χρηματος...
Αυτο το ξερει η Μοιρα,αντε και οι επισκεπτες,ο αλλος ομως απο την Πατρα,τα Χανια,την Καβαλα κλπ οταν θα ακουσει το δημοσιογραφο να καταγγελει κατασπαταληση το δημοσιου χρηματος δεν θα κατσει να το διασταυρωσει,ποιος ειναι αλλωστε αυτος που θα αμφισβητησει τον δημοσιογραφο?Εδω εχουμε ακουσει ανακριβιες για αλλα πιο σοβαρα πραγματα...πχ. τα δις που δαπανωνται για τις υπερωριες των στρατιωτικων!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Charlie

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #46 στις: Φεβρουαρίου 10, 2010, 02:56:24 μμ »
Αυτο το ξερει η Μοιρα,αντε και οι επισκεπτες,ο αλλος ομως απο την Πατρα,τα Χανια,την Καβαλα κλπ οταν θα ακουσει το δημοσιογραφο να καταγγελει κατασπαταληση το δημοσιου χρηματος δεν θα κατσει να το διασταυρωσει,ποιος ειναι αλλωστε αυτος που θα αμφισβητησει τον δημοσιογραφο?Εδω εχουμε ακουσει ανακριβιες για αλλα πιο σοβαρα πραγματα...πχ. τα δις που δαπανωνται για τις υπερωριες των στρατιωτικων!!!!!!!!!!!!!!

Δικιο εχεις...αμα μπλεξει δημοσιογραφος την μαμησαμε  :evil: ...θα περασει οπως θελει αυτος το θεμα και θα ακουμε χιλιες δυο λαλακιες...τεσπα  :(

Αποσυνδεδεμένος F-104G

• "Η Π.Α ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ"
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πάτρα-Μέγαρα
  • "ΠΑΡΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΛΜΗΤΑΙ"
    • "Η Π.Α ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ"
« Απάντηση #47 στις: Φεβρουαρίου 11, 2010, 08:21:05 μμ »
Η ουσια παιδες, ειναι η ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ του εγχειρηματος, απο ανθρωπους που "υποτιθεται" ξερουν καλυτερα απο μας καποια πραγματα... :?
Και στην 330 εγινε κατι αναλογο, αλλα οχι τοσο προχειρο ρε παιδια!!!
Σαν ιδεα και παρασταση το σχεδιο μου αρεσε πολυ, σαν υλοποιηση ομως....!!!! :(
Ελπιζω μονο να ειναι ενα μεμονωμενο περιστατικο και να μην ξαναεπαναληφθει στο μελλον.... :wink:

Αποσυνδεδεμένος phantom_phixer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: LGTG
« Απάντηση #48 στις: Φεβρουαρίου 11, 2010, 09:30:54 μμ »
Παιδιά το έχω ξαναπεί, προσέχετε τους χαρακτηρισμούς σας και μην τους βάζετε όλους στο ίδιο τσουβάλι. Ξέρετε, κάποιοι πλήρωσαν από την τσέπη τους και έβαλαν προσωπικό χρόνο και κόπο για να μπορούμε εμείς σήμερα από την πολυθρόνα μας να κατακρίνουμε την "προχειρότητα".

Τέλος πάντων, να σας πω ότι το εν λόγο α/φος πέταξε με τον διάκοσμο που είδατε (προσγειώθηκε με... μέρος του διάκοσμου) ενω και τραβήχτηκαν και φώτο (εδάφους - αέρος και αέρος - αέρος) αλλά δυστυχώς όχι από εμένα. Θα ανέβουν στο επίσημο site της ΠΑ (και όλο και κάπου αλλού θα σκάσουν μύτη). Ως τότε... υπομονή.

Κώστας Πάντιος
Some of my military aviation photos here

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #49 στις: Φεβρουαρίου 11, 2010, 09:36:32 μμ »
Φίλε Κώστα,εγώ όπως και όλοι μας πιστεύω,σεβόμαστε 100% όσα παιδιά έβαλαν κι από την τσέπη τους για την εκδήλωση,αλλά θέλεις να μου πείς ότι αυτό
δεν είναι προχειροδουλειά όποιου το τοποθέτησε? :roll:
IPMS 1188

Tags: