Απλα καταλαβαινω τη θεληση για ηχο. Δινει ζωη στην κινηση 
Για μενα ειναι καλυτερα 300-330 για μια μηχανη με ηχο
60 ευρω 4 βαγονακια 150 ευρω flex γραμμες με 5 κλειδια που σε καλυπτουν για μια μικρη μακετα χωρις δεσμευση του σετ, και απο εκει ενα ψηφιακο συστημα απο 100 ευρω πχ roco, η κανα 200+ για ενα πχ lenz.
Δηλαδη καπου στα 750 με πιο ολοκληρωμενο συστημα γραμμων και ψηφιακου συστηματος.
καλημέρα φίλε, καλημέρα σε όλους, αυτα που λές σε αυτο το post μου φαινονται πολυ καλα, και στα χρήματα εχω αποφασίσει να ξοδέψω μέχρι 1000 ευρω για να ξεκινήσω με κάτι καλό!
Εδω σας παραθετω το τραπέζι που εφτιαξα πριν 2 μέρες με διαστάσεις 1,80 χ 1,20 me 16mm mdf.
Το 1,20 μόνο μου έρχετε κάπως, θα προτιμουσα 1,10, αλλα ποιο πάνω μου είπατε οτι το ελάχιστο για H0 κλιμακα ειναι 1,50 χ 1,20, οπότε δεν με παίρνει να
κόψω με την σέγα τo 1,20μ σε 1,10μ λέτε?

το mdf ειναι πάνω σε ένα κοντραπλακε θαλάσης που το έχω βιδώσει κανόνικα στο σιδερένιο πλαισιο που βλέπετε φτιάχνοντας ένα πολυ ωραιο λουστραρισμένο τραπέζι 90 χ 1,60μ, το mdf θα το βίδωσω με ένα
μεγάλο μεντεσε Πάνω στο μεταλικο πλαίσιο του τραπεζιου.. οπου θα σηκώνετε σε 45μοιρες γωνια και θα με βοηθάει αυτο φτιάχνοντας το διόραμα..θα υπάρχη χώρος και για τα καλώδια αφου ο μεντεσες θα αφήνει κενο μισο εκατοστο, και το καλοκαίρι που δεν θα ασχολουμε και πολυ με το τρενακι... θα ξεβιδώνο το mdf δλδ το διόραμα και θα το βάζω κάπου αλλου, σε κάποια αποθήκη ίσως για να μη το χαλάσει ο μικρος.
Θα το δειτε σε λίγες μέρες που θα τελειώσει