Αποστολέας Θέμα: Το τροχαίο μου υλικό  (Αναγνώστηκε 1710 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος anthpao

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Το τροχαίο μου υλικό
« στις: Φεβρουαρίου 16, 2011, 10:25:54 πμ »
Μερικές από τις μηχανές μου με κάποιες μετατροπές που έχουν υποστεί, κυρίως σε φωτισμό καμπίνας, τοποθέτηση μηχανοδηγού και telex coupler.

Roco V221 στα χρώματα της Imotrans. Το κόκκινο σηματάκι μπροστά μοιάζει με του ΟΣΕ το παλιό. Στην συγκεκριμένη έχω βάλει φωτισμό καμπίνας και telex coupler.

Taurus της Piko στα χρώματα της Ελλάδας για το Euro 2008. Η μηχανή δεν είχε κόκκινα φώτα πίσω, μπήκαν εκ των υστέρων. Επίσης τοποθετήθηκε φωτισμός στην καμπίνα αλλά δεν διακρίνεται στις φωτογραφίες.

Marklin SBB Re 4/4 από Starter Set 29481. Έχει τοποθετηθεί οδηγός και φωτισμός στην καμπίνα και θα τοποθετηθεί και telex coupler.

Αποσυνδεδεμένος anthpao

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Απ: Το τροχαίο μου υλικό (συνέχεια)
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 16, 2011, 10:47:34 πμ »

Kruppάκι της Marklin (κωδ. 37655)

DB V90 της Marlkin (κωδ. 37903)

Οι δύο Hellas Sprinter της Electrotren σε παράταξη. Προς το παρόν έχουν μόνο φωτισμό στις καμπίνες τους. Η τοποθέτηση telex coupler είναι αδύνατη.
Θέλω να τοποθετήσω ήχους στην μία εκ των δύο αλλά ο ESU Loksound 3 M4 decoder και το ηχείο του δεν χωράνε πουθενά. Αν έχει κάποιος καμιά λύση ας την προτείνει.

ΒΡ216 της Brawa. Και στην συγκεκριμένη έχω τοποθετήσει φωτισμό στην καμπίνα και telex coupler.
to be continued...

Tags: