Αποστολέας Θέμα: Mine''s Nissan R-35 Gt-r  (Αναγνώστηκε 4548 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος renti

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Mine''s Nissan R-35 Gt-r
« στις: Ιανουαρίου 05, 2010, 07:06:51 μμ »
Ηρθε επιτελους η ωρα για να ποσταρω κ γω το πρωτο μου μοντελακι!!! :D Σημερα κατευθασε το nissan r-35 gt-r της tamiya παρεα με το βελτιωτικο κιτ της Aclub που αναπαριστα το αντιστοιχο βελτιωμενο απο την Mine's. Εχω να πω οτι η χαρα μου ηταν απεριγραπτη τοσο γιατι μετα απο πολλα χρονια θα ασχοληθω με το μεχρι προτεινος αγαπημενο μου χομπυ οσο και γιατι το κιτ της tamiya ειναι εκπληκτικο απο καθε αποψη (τουλαχιστον για τα μεχρι τωρα δεδομενα μου)!
Ολα καλα λοιπον εκτος απο τον καιρο ο οποιος λογω κρυου δεν μου αφησε κ πολλα περιθωρια να ασχοληθω με το βαψιμο του αμαξωματος κ του πατωματος του οποτε να μερικες φωτογραφιες απο το κιτ για ξεκινημα.

και μερικες απο το κιτ της Aclub

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Τζιαφάς Γιώργος
    • Car Modelling in Greece
Απ: Mine''s Nissan R-35 Gt-r
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 05, 2010, 07:40:58 μμ »
Καλή επιτυχία με το Datsun :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ε... Nissan ήθελα να πώ... :wink:
Μην βιαστεις και απολαύσε το, μια και αποτελεί την επιστροφή σου στο μοντελόκοσμο...
Πάρε και δυο link που θα σου φανούν χρήσιμα νομίζω...
http://www.automotiveforums.com/vbulletin/showthread.php?t=967652&highlight=nissan+gtr
http://www.automotiveforums.com/vbulletin/showthread.php?t=965946&highlight=nissan+gtr

::salut:: ::salut::

Ο χρόνος λειτουργεί, υπέρ αυτού που τον εκμεταλλεύεται...
http://gtziaf.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος renti

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 05, 2010, 09:12:40 μμ »
Datsun ταλασσι :D!!!
Τωρα εθιξες ενα σοβαρο ζητημα με το θεμα της βιασυνης.Παντοτε απο την χαρα και την λαχταρα μου να το δω τελειωμενο προετρεχα καπως χωρις αυτο να χει τα αναλογα επιθυμητα αποτελεσματα.Ελπιζω σ αυτο το ξεκινημα να καταφερω να τη δαμασω.
Οντως πολυ χρησιμα τα link και σ'ε υχαριστω πολυ!!Μου δωσαν αρκετες ιδεες μπορω να πω αλλα τα τυπακια δεν πιανονται!!!Φοβερα με μια λεξη!!!Μακαρι να τους ''πιασω'' εστω και λιγο..

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 05, 2010, 10:14:34 μμ »
Ασε τα λογια και πιασε κανα κοφτη ρε.Αιντε καλη αρχη Κωτσο και στο μοντελο και στο νεο ξεκινημα ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Vaggouras

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 06, 2010, 10:28:55 πμ »
Καλή αρχή....

Ωραίο Θέμα. Λογικά πάει κάτι σαν το Avatar σου... (?)

Αυτη η Tamiya όμως παρόλο τα πολύ καλά κιτ εξακολουθει και δεν δίνει ξεχωριστά προς κατασκευή τον κινητήρα....  Ημαρτον

Αποσυνδεδεμένος renti

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 06, 2010, 01:29:24 μμ »
Σ'ευχαριστω Vaggura!!!Οντως ενω ειναι ενα καταπληκτικο μοντελο απο λεπτομερεια αυτη η μηχανη στο στομαχι μου κατσε απ την αρχη..χαθηκε ο κοσμος μια ωραια κι απλη μηχανη οπως παλιοτερα????
Το τελικο αποτελσμα θα δειχνει καπως ετσι εχωντος καλως των πραγματων ::eusa_dance::

Αποσυνδεδεμένος renti

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #6 στις: Ιανουαρίου 06, 2010, 06:12:45 μμ »
H σημερινη προοδος ειχε ως εξης..
Βαψιμο και κατασκευη του εμπρος και του πισω συστηματος αναρτησεων και φρενων καθως και ασταρωμα και ενα πρωτο στρωμα λευκου στο αμαξωμα αφου ο καιρος και σημερα δεν επετρεψε τιποτα παραπανω σε αυτον τον τομεα.

Σαν εντυπωση μπορω να πω οτι τα δισκοφρενα της Aclub ειναι εκπληκτικα και κανουν μεγαλη διαφορα σε σχεση με τα tamiya ενω και η εφαρμογη εναι υπερανω κριτικης!!

Αποσυνδεδεμένος Rage

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Λαρισα
« Απάντηση #7 στις: Ιανουαρίου 06, 2010, 08:26:05 μμ »
Πολυ ωραιος γειτονα....οι αναρτησεις ειναι της TEIN μαλλον ε...????
Καλη συνεχεια... ::salut::

Αποσυνδεδεμένος renti

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #8 στις: Ιανουαρίου 06, 2010, 08:46:27 μμ »
Ωπ γειτονακι???!!!Χαρηκα πολυ!Σ'ευχαριστω πολυ για το ''κοπλιμεντο'' :D!!!Βεβαια εγιναν και καποιες ψιλοδιορθωσεις πριν τοποθετηθουν αλλα τιποτα το τρελο που να χρηζει παρουσιασης.

Αποσυνδεδεμένος Rage

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Λαρισα
« Απάντηση #9 στις: Ιανουαρίου 06, 2010, 08:58:28 μμ »
Σαν μοντελιστης ασχολουμε 1 μονο χρονο...απο αυτοκ/τα βελτιωμενα ομως...κατεχω αρκετα...Οποτε μια μικρη βελτιωση που δε βλεπω (εκτος αν το εχεις κανει ηδη) θα ηταν να δειξεις με χαλκοσυρμα λεπτο τα σωληνακια υψηλης στα φρενα. Τρομερη επιλογη αυτ/του...περιμενω  τη συνεχεια της παρουσιασης  :D

Αποσυνδεδεμένος renti

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #10 στις: Ιανουαρίου 07, 2010, 11:43:07 πμ »
Βασικα ισωε δεν το εθεσα σωστα,βελτιωσεις στο φινιισμα εννοουσα καθ οτι δεν ηταν κ το τελειωτερο.Παντως πολυ καλη η ιδεα σου αν κ αμα τοποθετηθουν οι ζαντες δεν θα φαινεται τιποτα.Θα το παλεψω παντως!

Αποσυνδεδεμένος renti

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #11 στις: Ιανουαρίου 09, 2010, 03:45:27 μμ »
Συνεχιζοντας με τον Ιαπωανα και ελλειψη χρονου η μονη προοδος που εγινε ηταν το τελειωμα του σαλονιου και μερους της εξατμισης.Ελπιζω μεσα στο σ/κ να καταφερω να τον προχωρησω περισσοτερο γιατι πραγματικα το datsun ειναι το κατι αλλο.

Χιλια συγνωμη για την ποιοτητα των  φωτογραφιων αλλα η sony μου μαλλον τα φαγε τα ψωμια της.. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος natna

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδική - Καβάλα
  • Πάνος - Pashion for model cars!
« Απάντηση #12 στις: Ιανουαρίου 09, 2010, 05:14:56 μμ »
Ναι ζαλάδα οι φωτό. :D

Αλλά η καλή δουλειά φαίνεται όπως και να έχει!
Καλή συνέχεια!!!
Tόσα πολλά ωραία μοντέλα... Τόσο τεμπέλης εγώ...

Αποσυνδεδεμένος renti

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #13 στις: Ιανουαρίου 09, 2010, 08:39:03 μμ »
Να σαι καλα φιλε natna και συγνωμη για τις δραμαμινες :oops: :oops: :oops:!
Σημερα για πρωτη φορα κ γω ασχοληθηκα με το carbonαρισμα και πραγματικα ειναι ξεθεωτικο ::brancard::.Μονο για την αεροτομη με πηρε σχεδον 2 ωρες αλλα το αποτελεσμα σε αανταμοιβει και με το παραπανω!!!Μηπως ο gtziaf μπορει να μου πει τι χαπια πηρε οταν εκανε τη δικη του jaguar? :P ::eusa_pray::

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #14 στις: Ιανουαρίου 10, 2010, 12:17:20 πμ »
Να σαι καλα φιλε natna και συγνωμη για τις δραμαμινες :oops: :oops: :oops:!
Σημερα για πρωτη φορα κ γω ασχοληθηκα με το carbonαρισμα και πραγματικα ειναι ξεθεωτικο ::brancard::.Μονο για την αεροτομη με πηρε σχεδον 2 ωρες αλλα το αποτελεσμα σε αανταμοιβει και με το παραπανω!!!Μηπως ο gtziaf μπορει να μου πει τι χαπια πηρε οταν εκανε τη δικη του jaguar? :P ::eusa_pray::

::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

Πολύ καλά μέχρι τώρα (βιαστικέ) φίλε renti...
To flocking καλό, η εξάτμιση πού καλή, τα δισκοφρενα πολύ πολύ καλά και η (καρμπονάρα :mrgreen: :mrgreen:)  η carbonαρισμένη αεροτομή καταπληκτική...
Η ανάρτηση θέλει λίγο δουλίτσα (εγώ βάζω χαλκοσυρμα για το ελατήριο - δες τα wip μου), αλλά δεν χάθηκε ο κόσμος κιόλας.
Επίσης βάψε άλλη μια φορά τις δαγκάνες των δισκοφρένων (βλέπω περιθώρια βελτίωσης)...
Συγχαρητηρια για τον συνδυασμό ρυθμό κατασκεύης/ποιότητα  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος renti

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #15 στις: Ιανουαρίου 10, 2010, 12:46:50 μμ »
Σ'ευχαριστω πολυ  gtziaf!!! ::handshake::Οντως ευστοχες οι παρατηρησεις σου και ειλικρινα μοντελο με το μοντελο θα προσπαθω να τους βελτιωνω ολους τους τομεις αυτους,ξερω οτι ''περνει'' πολυ ακομα...Για το flocking ελλειψη microballoons χρησιμοποιησα αυτοκολλητη μοκετα που χρησιμοποιειται για το ντυσιμο μπασοκαμπινων απο τους ''ηχοσυστηματαδες''!
Για τις αναρτησεις,ειδα την δουλεια που εκανες και στην jaguar  ::proskino:: αλλα εχω μερικες ερωτησεις για το πως..Να σε σιγουρος οτι θα σε συμβουλευτω (οπως και τους υπολοιπους συμforumιτες) εν καιρω!!!
Ευχαριστω και παλι παρα πολυ!!! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #16 στις: Ιανουαρίου 10, 2010, 01:34:18 μμ »
Δεν κάνει τίποτα φίλε... Όλοι προσπαθούμε να βελτιωθούμε και εσύ άρχισες απο πολύ καλό επίπεδο... ::eusa_clap::
Για τις αναρτήσεις δες στο post μου για την F355:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,12578.15.html

Για την μοκέτα (flocking) δες στις Testarossa μου εδώ (νομίζω έχει και για αναρτησεις κάπου - αν δεν βαρεθείς την πολυλογία μου):
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,11601.30.html

Γενικά οι τεχνικές διαφέρουν λίγο οταν πρόκειται για αγωνιστικά και πολιτικά αυτοκίνητα. Οπότε τα συγκεκριμένα Link νομίζω ότι είναι πιο χρησιμα από την jag...
Τα microballoons τα χρησιμοποιώ για το τραχιές επιφάνειες π.χ. (μπλοκ μοτερ), για τιμόνια και καθίσματα σουέτ (τιμόνια τύπου Momo  - καθίσματα Recaro). Για την μοκέτα, όπως θα δεις υπάρχει, ειδικό υλικό...
Πάντως η μοκέτα σου είιναι πραγματικά καταπληκτική λύση ::icon_thumright::!!!
 ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος renti

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #17 στις: Ιανουαρίου 14, 2010, 10:36:02 μμ »
Εεεεε,νομιζω οτι τελειωσα..... ::eusa_dance::.Μετα την μικρη απραξια ηρθαν δυο συνεχομενα απογευματα σε full throttle κατασταση και πλεον ειναι ετοιμο να μπει στην βιτρινα το πρωτο ουσιασικα μοντελο μετα απο εφτα χρονια!!!Βεβαιαως περιμενω τα σχολια σας,ευχαριστα η δυσαρεστα οπως λεει κι ο Δρακακης :lol:,κραξιμο δηλαδη κ.ο.κ!!!!

Υ.Γ. Για τους πιο παρατηριτικους,θα προσεξετε οτι ενα μερος απο τα καθρεπτακια καθως και οι εισαγωγες αερα στο καπω δεν βαφτηκαν μαυρα ουτε carbonαριστηκαν οπως στο κανονικο απο προσωπικη επιλογη και μονο.

Αποσυνδεδεμένος natna

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #18 στις: Ιανουαρίου 15, 2010, 12:01:39 πμ »
πολύ καθαρή και όμορφη δουλειά! Η μηχανή φυσάει!! ::eusa_clap::
Βερνίκι έριξες στο αμάξωμα? Δεν βοηθάνε οι φωτό...

salonikios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #19 στις: Ιανουαρίου 15, 2010, 12:26:46 πμ »
καλά ρε τί απαράδεκτη δουλειά ήταν αυτή;..ε;....(κράξιμο δέν ήθελες; )  ::077devil::

πολύ καθαρή και όμορφη δουλειά! Η μηχανή φυσάει!! ::eusa_clap::

Συμφωνώ με όσα λέει και ο Παναγιώτης ο οποίος έχει και το ίδιο μοντέλο αυτοκινήτου με το δικό μου (δηλ. Ferrari)  ::glossa::....και μάλιστα στο ίδιο χρώμα !

Θέλω να δώ και άλλα sport αυτοκίνητα συντόμως...κανόνισε  ::mastigoma::

Αποσυνδεδεμένος natna

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #20 στις: Ιανουαρίου 15, 2010, 12:39:22 πμ »

Συμφωνώ με όσα λέει και ο Παναγιώτης ο οποίος έχει και το ίδιο μοντέλο αυτοκινήτου με το δικό μου (δηλ. Ferrari)  ::glossa::....και μάλιστα στο ίδιο χρώμα !

Θέλω να δώ και άλλα sport αυτοκίνητα συντόμως...κανόνισε  ::mastigoma::

Ναί mazdari!!!!! ::glossa:: :lol: :lol: :lol: :wink:

renti WE WANT MORE!!!

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #21 στις: Ιανουαρίου 15, 2010, 07:35:01 πμ »
Μπορει να μην ξερω πολλα απο αυτοκινητα,ξερω ομως πως αυτο που βλεπω μ αρεσει πολυ.Μπραβο ρε Κωτσο,παντα τετοια. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::salut:: ::salut::
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος overlord

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Στην πολη που γραφεται με 2 "σ" και προφερεται με 2 "λ"..
« Απάντηση #22 στις: Ιανουαρίου 15, 2010, 11:48:26 πμ »
Πολυ ωραιο το...Datsun!!!Αντε,ξεκινα κι'ενα R-34 για να του κανει παρεα!
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Understeer is when you hit a wall with the front of your car.
Oversteer is when you hit a wall with the back.
Power is how fast you hit the wall.
Torque is how far you move the wall after the hit.

Αποσυνδεδεμένος renti

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #23 στις: Ιανουαρίου 15, 2010, 02:22:39 μμ »
natna,salonikie kai overload σας ευαχαριστω πολυ!!!Το να σου λενε δυο καλα λογια ατομα που οι κατασκευες τους ''μετρανε'' πολυ περισσοτερο,σου δινει θαρρος και αερα να συνεχισεις.Σας ευχαριστω πολυ! ::salut::
Βρε σεις μηπως οδηγειτε το θεμα του επομενου project μου?Μια ferrari fxx? :lol:Θα σας χρειαστω σιγουρα ουτως η αλλως!
Βερνικι ψεκασα δυο χερια,ενα ακρυλικο της Vallejo,αλλα απ οτι φαινεται ηθελε κι αλλο.Να σου δωσω να καταλαβεις γυαλιζει σαν ενα αμαξι που πλυθηκε χθες κι οχι σημερα,αν βοηθαει η παρομοιωση μου.
Φιλε overload το R-34 ειναι στα αμεσα σχεδια οπως γενικα ολη η οικογενεια Skyline,ειναι απο τις αγαπημενες μου!!!
Τωρα εσυ gtets δεν δικαιολογεισαι μετα απο 25 χρονια φιλιας με petrolhead να μην ξερεις απο αμαξια!!! ::eusa_naughty:: ::violent1::..Παρ ολα αυτα σ'ευχαριστω για τα λογια σου αλλα πιο πολυ για το ''σπρωξιμο'' σου και την υποστηριξη σου στην καινουρια αυτη αρχη ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #24 στις: Ιανουαρίου 16, 2010, 01:48:25 πμ »
Πολύ καλό και συγχαρητήρια... ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Είσε πραγματικά πολύ γρήγορος ::icon_thumright::... Εγω σε τόσο χρόνο δεν συναρμολογώ ούτε παιδικό παιχνίδι για την ανιψία μου  :mrgreen: :mrgreen:
Όπως σου ξανείπα, τα κάρμπον είναι πολύ ωραία και μου άρεσε ο κινητήρας και η λεπτομέρεια στη απόληξη της εξάτμσης. 8), Α, και οι δίσκοι με τις ζάντες...
Π΄ροσεξε λίγο το μασκάρισμα και το επόμενο θα είναι τέλειο... Το υπογράφω ::icon_thumright::

Βρε σεις μηπως οδηγειτε το θεμα του επομενου project μου?Μια ferrari fxx? :lol:Θα σας χρειαστω σιγουρα ουτως η αλλως!
Εκτός από βιαστικός είσαι και αποφασισμένος...
Εδω σοβαρεύουν τα πράγματα... Αρκέτα πολύπλοκο κιτ αλλά με φανταστική και άφθονη λεπτομέρεια...
Το περιμένω πως και πώς (η δικιά μου fxx είναι σε μακρά αποθηκευση... Έλεγα να την κάνω του Σούμι αλλά τώρα άλλαξα γνώμη, με τον προδότη...) :evil:

::salut:: ::salut::

Tags: