Αποστολέας Θέμα: WIP Testarossa''s Meeting (Ferrari Testarossa '84, 512TR and Mythos)  (Αναγνώστηκε 11772 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Τζιαφάς Γιώργος
    • Car Modelling in Greece
Απ: WIP Testarossa''s Meeting (Ferrari Testarossa '84, 512TR and Mythos)
« Απάντηση #25 στις: Μαΐου 05, 2009, 06:24:22 μμ »
Καλησπέρα....  ::salut::
Για όποιον πιστεύει ότι η Ferrari γενικά και η Testarossa ειδικά, δεν είναι θρησκεία.
Έτσι μια ευχάριστη νότα πριν προχωρήσουμε στα  ενδότερα  :oops: της κατασκεύης...  :)  :D  :lol:

Click to see the original size.

Ευχαριστώ για την παρακολούθηση και τα σχόλια.  ::eusa_clap::
Happy Modeling....
Ο χρόνος λειτουργεί, υπέρ αυτού που τον εκμεταλλεύεται...
http://gtziaf.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #26 στις: Μαΐου 11, 2009, 09:42:01 μμ »
Καλησπέρα....
Σας παρουσιάζω την  πρόοδο που έκανα με την κατασκευή των Κοκκινοκέφαλων, αυτό το σαββατοκύριακο.

Click to see the original size.Click to see the original size. Click to see the original size.

Για το βάψιμο χρησιμοποιώ έναν Badger 175 Crescendo, αγορασμένο πριν από 15 και πλέον χρόνια. Παρά το αναμενόμενο συναισθηματικό δέσιμο, σκοπεύω να τον αντικαταστήσω, συγγνώμη να τον ξεκουράσω με έναν νέο. Η απαλλαγή του, μάλλον θα είναι ένας Iwata Eclipse. Αλλά δεν το έχω αποφασίσει ακόμα οπότε περιμένω την γνώμη σας.

Στην Testarossa  στη συνέχεια να έπρεπε βαφούν τα πλαίσια των παραθύρων, το εμπρός σπόιλερ,  και οι διάφορες γρίλιες στο εμπρός και το πίσω μέρος. Αυτό απαιτεί προσεκτικό μασκάρισμα με το «μαγικό» masking tape της Tamiya.

Τα μασκαρισμένα τμήματα είναι κάπως έτσι :

Click to see the original size. Click to see the original size.

Όταν οι μάσκες έπεσαν, το αισθησιακό αμάξωμα της Testarossa  μοιάζει έτσι :

Ακλουθεί το πέρασμα βερνικιού (Zero pre-thinned lacquer) στο αμάξωμα της Mythos. Στην συνέχεια το αμάξωμα γυαλίστηκε με Wax, σε δύο στάδια, με καλό πλύσιμο ενδιάμεσα.

Το αποτέλεσμα δεν με ενθουσίασε, αλλά αναμένεται μια μικρή βελτίωση μετά το τελικό χέρι γυαλίσματος. Μέχρι τότε η Mythos αναπαύεται στο κουτί της.

Μείνετε συντονισμένοι. Αναμένεται σύντομα η ολοκλήρωση της Mythos και το βάψιμο της 512 TR. Επίσης σκοπεύω να «προσέξω» λίγο παραπάνω τα μηχανικά μέρη της Testarossa.

Ευχαριστώ για την παρακολούθηση και τα σχόλια.
Ελπίζω να μην σας κούρασα.
Περιμένω τα σχόλια σας
Happy Modeling....

Αποσυνδεδεμένος natna

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδική - Καβάλα
  • Πάνος - Pashion for model cars!
« Απάντηση #27 στις: Μαΐου 12, 2009, 01:06:00 πμ »
Δυστυχώς το βερνίκι δεν σου έκατσε καλά.

Γενικά είναι δύσκολο να σου κάτσει καλά ακόμα και σε πραγματική κλίμακα.
Ψεκάζεις από μακρυά ή με πολύ πίεση σου βγαίνει σαγρέ. Θέλει μεγάλο μπεκ και καλό λούσιμο. Αλλά αν πλησιάσεις κοντά τρέχει για πλάκα.

Γενικά τα ακρυλικά έτοιμα βερνίκια στρώνουν δύσκολα και είναι αδύναμα, μαλακά. Ακόμα και τα αυτοκινήτου. Οπότε προσοχή με τις αλοιφές Γιώργο.

Τα 2 συστατικών urethane lacquers  βερνίκια αυτοκινήτου με καταλύτη, δίνουν την απίστευτη γυαλάδα και γίνονται πέτρα. Και μικροατέλειες να έχεις δεν υπάρχει πρόβλημα με τα πολύ λεπτά γυαλόχαρτα και τις αλοιφές.

Keep up the good work!

Εγώ να δώ πότε θα ξαναρχίσω με την porsche 935 "moby dick" του '78...
Tόσα πολλά ωραία μοντέλα... Τόσο τεμπέλης εγώ...

Αποσυνδεδεμένος paparadiation

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Νικαια
« Απάντηση #28 στις: Μαΐου 12, 2009, 07:11:55 μμ »
Τα πατακια του Μυθου τα σπανε  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Συνεχισε ετσι!

Για το βερνικι μπορεις να του ψεκασεις μερικα χερια ακομα και να το ταραξεις στο τριψιμο.
Παντως συμφωνω με natna, το βερνικι 2Κ ουρεθανης ειναι μακραν το καλυτερο, και με 1 λιτρο βαφεις 10 χρονια.

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #29 στις: Μαΐου 12, 2009, 08:48:50 μμ »
Παίδες ευχαριστώ για τα καλά λόγια και τις παρατηρήσεις.   ::icon_thumright::
Αναμφίβολα συμφωνώ ότι τα βερνίκια 2 συστατικών urethane lacquers είναι η απόλυτη κορυφή.
Δεν τα δοκίμασα ακόμα κυρίως για το λόγο ότι απαιτούν μάσκα και πάμπολλες προφυλάξεις.
Επίσης τα βάφεις σε εξωτερικούς χώρους μόνο. Όχι μπαλκόνι... Δεν είμαι και σίγουρος, επαναδιατυπώνω ότι έχω διαβάσει σε ξένα φόρουμ.
Επίσης είναι μάλλον σχετικά βλαβερά.
Κάποια στιγμή θα τα δοκιμάσω (στη Χαλκιδική στο εξοχικό το καλοκαίρι ίσως... ::glossa::  ::glossa::  ::glossa::). Τι επιλογές έχω, εκτός από το Hiroboy που ξέρω ήδη ότι έχει ένα σετ της Zero?
Ευχαριστώ ξανά για τις παρατηρήσεις. Σκοπός μας είναι να βελτιωνόμαστε, μοιραζόμενοι τις μοντελιστικές μας εμπειρίες...

Όσο για τα ακρυλικά βερνίκια στην η Ferrari της φωτογραφίας (στο πάνω ράφι) είναι κατασκευασμένη πριν μια 15ετία. Το χρώμα και το βερνίκι είναι ακρυλικά της Gunze και νομίζω ότι δείχνουν ακόμα μια χαρά.

[IMGt]http://i547.photobucket.com/albums/hh451/gtziaf/P4070001.jpg[/IMGt]

Θα μου πείτε τώρα γιατί το γύρισα στα χρώματα αυτοκινήτου... ʼβυσσος η ψυχή του ανθρώπου... :roll:
Πιστεύω ότι όταν εξοικειωθώ μαζί τους (χαλάσω κάνα δύο - τρία μοντέλα δηλαδή  :))  θα επιτύχω καλύτερο αποτέλεσμα, από αυτό που μπορούν να δώσουν τα ακρυλικά, ακόμα και στη βέλτιστη εφαρμογή τους. Σκοπός μας είναι να βελτιωνόμαστε και να μην μένουμε στάσιμοι.
Και για το λόγω αυτό χαίρομαι που μοιράζομαι μαζί σας αυτή την προσπάθεια.
Δεν ξέρω αν συμφωνείτε.
Περιμένω τα σχόλια σας.  ::salut::  ::salut::
Happy Modeling....

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #30 στις: Μαΐου 13, 2009, 11:03:58 πμ »

Επίσης είναι μάλλον σχετικά βλαβερά.

Εξαρταται απο ποια οπτικη το βλεπεις  ::angel4:: ::angel4::

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #31 στις: Μαΐου 15, 2009, 10:28:27 πμ »
Καλησπέρα....
Με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζω το τέλος, του πρώτου μέρους της κατασκευής μας.
Η Mythos μου, πήρε την άγουσα για την βιτρίνα...

Το αποτέλεσμα είναι το ακόλουθο :

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

ΥΓ.  Το στήριγμα του καπό του κινητήρα, αλλάχτηκε με μεταλλικό ένα τμήμα από μεγάλο συνδετήρα χαρτιών, το οποίο δείχνει πολύ καλύτερο από αυτό στις φώτο...

Μείνετε συντονισμένοι γιατί ακολουθούν Testarossa και 512TR, αν όλα πάνε καλά και δεν βαρεθήκατε...
Περιμένω τα σχόλια σας
Happy Modeling....

Αποσυνδεδεμένος opelcorsa-a

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λουτσα-Αρτεμις
  • R/C,slot cars και αυτοκινητομοντελισμος
    • HELLENIC-SLOT-CAR-CLUB
« Απάντηση #32 στις: Μαΐου 15, 2009, 06:15:18 μμ »
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #33 στις: Μαΐου 15, 2009, 06:21:28 μμ »
Μπράβο!  ::eusa_clap:: Συνέχισε ακάθεκτος, δεν βαριομαστε, άλλωστε ειμαστε και μειονότητα εδώ περα.  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος natna

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #34 στις: Μαΐου 17, 2009, 09:07:19 μμ »
Πολύ καλή δουλειά Γιώργο!

πολύ καλή η λεπτομέρεια στη μηχανή και τα πατάκια.

Δώσε αμάξια στο λαό! Πήξαμε στους πολεμοχαρείς  :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #35 στις: Μαΐου 28, 2009, 02:12:17 μμ »
Καλησπέρα....
Σας παρουσιάζω την  πρόοδο που έκανα με την κατασκευή της 512 TR...
Αρχίζουμε με τα εσωτερικά μέρη, τα οποία ασταρώθηκαν με ένα παλαιό γκρι Humbrol...

Στη συνέχεια βελτιώθηκαν τα καθίσματα, με την προσθήκη της πλάτης τους, με λεπτό φύλο πλαστικού. Οι εταιρίες, για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο, συνεχίζουν να τα δίνουν κούφια, κάτι το οποίο τα κάνει να φαίνονται αναληθοφανή (σαν παιχνίδια).  :twisted:
Στην συνέχεια κόπηκε το προσκέφαλο από το κάθισμα του οδηγού και τα κενά που δημιουργήθηκαν, καλύφθηκαν με τετραγωνικής διατομής πλαστικό και στοκαρίστηκαν. Το προσκέφαλο και η βάση του καθίσματος τρυπήθηκαν, για να τοποθετηθούν στη συνεχεία, οι οδηγοί του προσκέφαλου, από λεπτό χαλκόσυρμα.
Το αποτέλεσμα νομίζω είναι αρκετά ρεαλιστικό.
Η συγκεκριμένη βελτίωση έγινε στο ένα μόνο κάθισμα, για να επιτευχτεί μια πιο αληθοφανή και ασύμμετρη εικόνα στο εσωτερικό. Συνήθως, νομίζω, ο/η «τυχερός/η» συνοδηγός δεν ασχολείται με την ρύθμιση των προσκεφάλων, και απλά απολαμβάνει την βόλτα...  ::glossa::

Το εσωτερικό χρώμα, είναι German Desert Yellow  :lol: (FS30400) από την Lifecolor!! Επέλεξα έναν ελαφρύτερο τόνο, από το εσωτερικό της Testarossa. Το ταμπλό είναι semi gloss black της Tamiya για να επιτευχτεί μια σχετική διχρωμία..

Ο κινητήρας βάφεται με το  Alclad Aluminum, μετά από τη συνηθισμένη διαδικασία μασκαρίσματος. Επίσης πριν το βάψιμο έκοψα το καζανάκι της εξάτμισης από το πίσω μέρος της μηχανής, για ευκολία στο βάψιμό. (Η Fujimi το δίνει σε ένα κομμάτι με το υποπλαίσιο του κινητήρα ).

Ακολουθεί το εξωτερικό βάψιμο. Χρησιμοποίησα το Zero''s Jet Black το όποιο είχα στο στοκ. Πρέπει να σας ευχαριστήσω για τις ιδέες σας, σε σχέση με το βάψιμο, τις οποίες και έλαβα υπόψη μου  ::icon_thumright::.

Το αμάξωμα  βερνικώθηκε με Zero''s Laquer Cleacoat και περάστηκε δύο χέρια wax.

Το αποτέλεσμα δεν είναι τέλειο, αλλά επέρχεται (σιγά - σιγά), μια βελτίωση...

Εδώ τελειώνει αυτό το μέρος της κατασκευής. Σκοπεύω να ολοκληρώσω την κατασκευή της 512TR σύντομα, οπότε μείνετε συντονισμένοι...

Ααα, δεν αποτελεί μοντελιστή φωτογραφία, αλλά μου άρεσε και ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας. Ο Gilles Villeneuve παρακολουθεί τη δουλειά μου...

Ευχαριστώ όσους ακλουθούν την κατασκευή. Περιμένω τα σχόλια σας
Happy Modeling....

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #36 στις: Ιουνίου 03, 2009, 06:39:16 μμ »
Πολυ καλη η μετατροπή στο κάθισμα! Συνεχισε απτόητος  ::icon_thumright::

salonikios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #37 στις: Ιουνίου 03, 2009, 08:33:43 μμ »
καλή συνέχεια φίλε  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #38 στις: Ιουνίου 03, 2009, 11:18:07 μμ »
Ευχαριστώ φίλοι μου...  ::salut::
Σύντομα θα υπάρξει update.
Επίσης σκέφτομαι να ανεβάσω και έναν σύντομο οδηγό, για την τεχνική του flocking (), μιας και έχω σχετικές photo.
Αν σας ενδιαφερει να το προχωρήσω.
Μείνετε συντονισμένοι...

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #39 στις: Ιουνίου 04, 2009, 12:18:41 πμ »
Εννοειται οτι ενδιαφερει! Αναμενουμε  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #40 στις: Ιουνίου 04, 2009, 07:28:13 μμ »
Καλησπέρα....
Αντί για την πρόοδο της κατασκευή των Testarossa μου,  σας παρουσιάζω ένα σύντομο tutorial για την δημιουργία μοκέτας στο εσωτερικό των αυτοκινήτων.
Καταρχήν, θέλω να επισημάνω ότι δεν αποτελεί δική μου ιδέα, αλλά την είδα στο site του μέγιστου Alex Kustov καθώς και σε διαφορά αυτοκινητιστικά forums. Εδώ προσπαθώ μια (φωτογραφική κυρίως) μεταφορά από τις δικές μου κατασκευές και επισήμανση κάποιων σημαντικών παραμέτρων.
Το αποτέλεσμα, νομίζω βελτιώνει κατακόρυφα την εμφάνιση και την λεπτομέρεια του εσωτερικού των αυτοκινήτων. 

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι :

Βήμα - Βήμα :
1.   Έχουμε βάψει το εσωτερικό με το χρώμα που προτιμούμε και προμηθευόμαστε τα σχετικά υλικά, μαζί με το υλικό της μοκέτας στο αντίστοιχο με το εσωτερικό χρώμα.
2.   Μασκάρουμε τις περιοχές που δεν θέλουμε να καλυφτούν με μοκέτα
3.   Καλύπτουμε με αραιωμένη άσπρη κόλλα γενικής χρήσης τις περιοχές που θα καλυφτούν με το σχετικό υλικό της μοκέτας. Προτείνω αυτό να γίνεται ανά τμήμα και όχι σε όλο το εσωτερικό μαζί.
4.   Σουρώνουμε το υλικό της μοκέτας και το συγκεντρώνουμε σε ένα χαρτονάκι. Καλό είναι να έχουμε ένα φύλλο χαρτί στον πάγκο εργασίας για συγκεντρωθεί το περισσευούμενο υλικό. Το υλικό της μοκέτας μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα μοντελιστικά καταστήματα ή διαδικτυακά.
5.   Απλώνουμε το υλικό της μοκέτας από το χαρτονάκι στο περασμένο με άσπρη κόλλα τμήμα του εσωτερικού.
6.   Μετά από 1-2 λεπτά πιέζουμε με το δάκτυλο (ελαφρά) το υλικό ώστε να κολλήσει. Όσο πιο δυνατά πιέσουμε τόσο πιο πυκνό θα είναι το υλικό που θα εναποτεθεί στο εσωτερικό τμήμα. Στα δυσκολοπρόσιτα σημεία χρησιμοποιούμε μπατονέτα για την πίεση.
7.   Μετά από ακόμα 5 λεπτά, αναποδογυρίζουμε το εσωτερικό τμήμα του μοντέλου μας και ρίχνουμε στο άσπρο χαρτί το υλικό που συσσωρεύεται πάνω του. Με ελαφρά κρούση στον πάγκο έχουμε γρηγορότερα αποτελέσματα.
8.   Στην συνέχεια με ένα (μικρό) σεσουάρ, θερμαίνουμε το προς επεξεργασία κομμάτι για να στεγνώσει η κόλλα και να απομακρυνθούν τα περισσευούμενα από το υλικό τα οποία έχουν απομείνει στο τμήμα του μοντέλου μας και δεν έχουν κολλήσει.
9.   Επαναλαμβάνουμε  την διαδικασία και στα υπόλοιπα τμήματα του μοντέλου μας.
10.   Ο συνολικός χρόνος της διαδικασίας, για όλο το εσωτερικό κυμαίνεται σε μια με μιάμιση ώρα. Το κόστος για το υλικό δεν ξεπερνάει τα 5 EUR (χρησιμοποιείται σε 3-4 μοντέλα 1/24) και η άσπρη κόλλα άλλα 6-7 EUR και κρατάει 10 χρόνια... Το αποτέλεσμα θα απογειώσει την ποιότητα των μοντέλων σας..   

Φώτο - Φώτο :

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Το αποτέλεσμα του εσωτερικού, μετά την εφαρμογή της τεχνική μοιάζει κάπως έτσι :

Ευχαριστώ για την παρακολούθηση. Περιμένω τα σχόλια σας
Happy Modeling....

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #41 στις: Ιουνίου 04, 2009, 08:35:17 μμ »
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #42 στις: Ιουνίου 07, 2009, 11:53:51 πμ »
Γεια σας και πάλι...
Εκμεταλλευόμενος τον ελεύθερο χρόνο μου στο έπαρκο και έχοντας πέσει με τα μούτρα στο πάγο εργασίας, προσπαθώντας να ολοκληρώσω τις Testarossa μου σας παρουσιάζω μια μικρή αναβάθμιση στην κατασκευή της 512 TR.
Αν δεν έχετε σιχαθεί - βαρεθεί - μπουχτίσει, ακόμα (σας θαυμάζω και σας συμπονώ  ::salut::), με εμένα και τις Testarossa μου, μπορείτε να δείτε το εσωτερικό της 512 TR. Οι μοναδικές αναβαθμίσεις που έκανα είναι η προσθήκη ζωνών ασφαλείας, το flocking και ενός μεταλλικού «χτενιού» για τη βάση του λεβιέ - φετίχ ταχυτήτων.

Επειδή η 512 TR, κατά βάση, θα είναι "straight from the box", όπως λένε και στο χωριό του natna  ::glossa:: (μη βαράς Παναή πλάκα κάνω..), για να μην καταλήξω "straight to trelokomeio house - ειδική πτέρυγα βαρεμένων μοντελιστών - υποπτέρυγα αυτοκινητάδων - τμήμα οπαδών της Ferrari"  :lol:  αποφάσισα να μην την καλωδιώσω. Έτσι, επέμεινα σε μερικά σημεία που θα βελτίωναν την εξωτερική εμφάνιση.
Για το σκοπό αυτό «σίτωσα» τις γρίλιες τις εμπρός μάσκας, τις γρίλιες από το καπάκι του κινητήρα και τέλος πρόσθεσα «radiator mesh» (sic!) στα πλαϊνά ψυγεία που έχουν υποτυπώδη λεπτομέρεια. .

Η συναρμολόγηση του κινητήρα, του εσωτερικού και των αναρτήσεων είναι εύκολη υπόθεση και κατά βάση γίνεται με βίδες, ενώ απαιτείτε σε ελάχιστα σημεία κόλλα. (η χαρά του μικρού ανιψιού ή του βιαστικού μοντελιστή!!!)

Αυτά τα ολίγα για σήμερα. Σύντομα η 512 TR θα πάει για την τελική φωτογράφηση,. Ενώ θα ξεκινήσει η καλωδίωση της original (του '84) Testarossa, η τελική συναρμολόγηση των βασικών τμημάτων της και το γυάλισμα. Οπότε αναμείνατε εξελίξεις.
ΥΓ. Για τους πιστούς υπάρχει μια έκπληξούλα  :wink:, αν όλα πάνε καλά. Περισσότερα σύντομα.  :arrow:  :arrow:  :!:  :?:
Happy Modeling....  ::salut::  ::salut::  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος natna

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #43 στις: Ιουνίου 09, 2009, 02:51:54 μμ »
A ρε τρελομοντελά!

Ποιος να σε βαρεθεί ρε μπαγάσα!???

Γράφε, πόσταρε ότι μπορείς παραπάνω γιατί δεν υπάρχουν ελληνικοί οδηγοί (tutorials to leme edw sto Halkidiki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:) για αυτοκίνητα και μάλιστα με τεχνικές υπέρ λεπτομέρειας (hyperdetailing στο χωριό μου :mrgreen:)

Πήξαμε στα άρματα και στα αεροπλάνα. Δώστε αυτοκίνητα (autos-cars-voitures) στο λαό!!!

Επιτέλους τώρα που μου ήρθε και το AS18-2 κομπρεσσερακι, οι aztek θα πάρουν φωτιά.

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #44 στις: Ιουνίου 12, 2009, 11:56:12 μμ »
Κάνω ότι μπορώ ρε φίλε Παναή.  8)
Ξεκίνησε και το project με τις Δορυφορικές στην Κύπρο και ξενυχτάω (σήμερα χτύπησα 12ώρο).  :shock:
Μεγιά το κομπρεσεράκι. Καλο τάξιδο.  ::icon_thumright::
 ::salut::  ::salut::  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #45 στις: Ιουνίου 16, 2009, 02:26:14 μμ »
Παίδες, ξέρει κανένας πως μπορώ να φτιάξω τα αμορτισέρ, του πίσω κάπο της Testarossa μου?
Μπορούν να γίνουν λειτουργικά  :?:

Ευχαριστώ...  :wink:

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #46 στις: Ιουνίου 16, 2009, 02:45:39 μμ »
Με ένα κομμάτι brass tube και μια καρφιτσούλα. Τώρα για να το κάνεις και λειτουργικό!!!! ....  :? :? :? πολύ δύσκολο έως χλωμόν.

Αποσυνδεδεμένος panossake

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #47 στις: Ιουνίου 16, 2009, 10:11:21 μμ »
φτιαχνεις ωραια πραγματα φιλε.μπραβο ::eusa_clap::τα αυτοκινητα ειναι η μαγαλη μου αγαπη και χαιρομαι πολυ να βλεπω τετοιες κατασκευες. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #48 στις: Ιουνίου 21, 2009, 11:49:23 μμ »
Καλησπέρα....
Η ώρα της ολοκλήρωσης της 512TR έφτασε και σας παρουσιάζω το αποτέλεσμα ...

Ελπίζω να σας αρέσει...

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #49 στις: Ιουνίου 21, 2009, 11:49:57 μμ »
Περιμένοντας την Testarossa του 84 ή μήπως και κάτι άλλο?
Χωρίς πολλά λόγια αυτή τη φορά, τα δύο τελειωμένα μοντέλα αυτής της παρουσίασης φωτογραφημένα μαζί...

Ευχαριστώ για την παρακολούθηση. Περιμένω τα σχόλια σας
Happy Modeling....

Tags: