Καλησπέρα....
Σας παρουσιάζω την πρόοδο που έκανα με την κατασκευή της 512 TR...
Αρχίζουμε με τα εσωτερικά μέρη, τα οποία ασταρώθηκαν με ένα παλαιό γκρι Humbrol...

Στη συνέχεια βελτιώθηκαν τα καθίσματα, με την προσθήκη της πλάτης τους, με λεπτό φύλο πλαστικού. Οι εταιρίες, για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο, συνεχίζουν να τα δίνουν κούφια, κάτι το οποίο τα κάνει να φαίνονται αναληθοφανή (σαν παιχνίδια).

Στην συνέχεια κόπηκε το προσκέφαλο από το κάθισμα του οδηγού και τα κενά που δημιουργήθηκαν, καλύφθηκαν με τετραγωνικής διατομής πλαστικό και στοκαρίστηκαν. Το προσκέφαλο και η βάση του καθίσματος τρυπήθηκαν, για να τοποθετηθούν στη συνεχεία, οι οδηγοί του προσκέφαλου, από λεπτό χαλκόσυρμα.
Το αποτέλεσμα νομίζω είναι αρκετά ρεαλιστικό.
Η συγκεκριμένη βελτίωση έγινε στο ένα μόνο κάθισμα, για να επιτευχτεί μια πιο αληθοφανή και ασύμμετρη εικόνα στο εσωτερικό. Συνήθως, νομίζω, ο/η «τυχερός/η» συνοδηγός δεν ασχολείται με την ρύθμιση των προσκεφάλων, και απλά απολαμβάνει την βόλτα...

Το εσωτερικό χρώμα, είναι German Desert Yellow

(FS30400) από την Lifecolor!! Επέλεξα έναν ελαφρύτερο τόνο, από το εσωτερικό της Testarossa. Το ταμπλό είναι semi gloss black της Tamiya για να επιτευχτεί μια σχετική διχρωμία..

Ο κινητήρας βάφεται με το Alclad Aluminum, μετά από τη συνηθισμένη διαδικασία μασκαρίσματος. Επίσης πριν το βάψιμο έκοψα το καζανάκι της εξάτμισης από το πίσω μέρος της μηχανής, για ευκολία στο βάψιμό. (Η Fujimi το δίνει σε ένα κομμάτι με το υποπλαίσιο του κινητήρα ).
Ακολουθεί το εξωτερικό βάψιμο. Χρησιμοποίησα το Zero''s Jet Black το όποιο είχα στο στοκ. Πρέπει να σας ευχαριστήσω για τις ιδέες σας, σε σχέση με το βάψιμο, τις οποίες και έλαβα υπόψη μου

.

Το αμάξωμα βερνικώθηκε με Zero''s Laquer Cleacoat και περάστηκε δύο χέρια wax.

Το αποτέλεσμα δεν είναι τέλειο, αλλά επέρχεται (σιγά - σιγά), μια βελτίωση...
Εδώ τελειώνει αυτό το μέρος της κατασκευής. Σκοπεύω να ολοκληρώσω την κατασκευή της 512TR σύντομα, οπότε μείνετε συντονισμένοι...
Ααα, δεν αποτελεί μοντελιστή φωτογραφία, αλλά μου άρεσε και ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας. Ο Gilles Villeneuve παρακολουθεί τη δουλειά μου...

Ευχαριστώ όσους ακλουθούν την κατασκευή. Περιμένω τα σχόλια σας
Happy Modeling....