Αποστολέας Θέμα: Back in business μετά από 15 χρόνια - Επιλογή μοντέλου  (Αναγνώστηκε 11778 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
Απ: Back in business μετά από 15 χρόνια - Επιλογή μοντέλου
« Απάντηση #25 στις: Δεκεμβρίου 28, 2009, 03:20:25 μμ »
Επειδή με ανέφερες ως clubber και όχι ως dubber   ::glossa::

Πλάκα φυσικά. Τα είδα τα links, από την πρώτη φορά μάλιστα. Το ερώτημα ήταν περισσότερο για το μήπως παίζουν πουθενά εδώ σε φυσικό κατάστημα. Τελικά όμως μάλλον δεν το γλιτώνω και θα παίξω αγορά από http://www.hannants.co.uk/

Αυτά που έχω στη λίστα μου είναι τα παρακάτω:

- Το μοντέλο της Trumpeter στην A-1a version στην έκδοση με την επιλογή κάποιων κομματιών για Clear (θα δω αν θα τα χρησιμοποιήσω)
Messerchmitt Me 262 A-1a clear edition

- To Big-Ed κιτ που δίνει λεπτομέρειες για τα πολυβόλα, τις φωλιές των τροχών, το κοκπιτ κτλ.
Me 262A-1 SCHWALBE 1/32

- Το replacement των τροχών από την Master Casters καθώς αυτά του κιτ είναι λαστιχένια και δεν με ενθουσίασαν (και από ό,τι φαίνεται ούτε αυτούς που έκαναν review το kit)
Me-262 Weighted Resin Wheels set A

Νομίζω με τα παραπάνω θα είμαι παραπάνω από καλυμμένος. Τι λέτε, κάποια παρατήρηση?

Μετά από την επιλογή του μοντέλου, ένα πράγμα που με απασχολεί είναι και η παραλλαγή που θα επιλέξω και νομίζω μάλλον είναι και το πιο σημαντικό από τις επιλογές που θα πρέπει να κάνω.

Οι πιο έμπειροι, έχετε να προτείνετε κάτι συγκεριμένο?

Εγώ έχω μια παρατήρηση, αλλά θα με αποπάρεις ξανά. Πάταξον μεν, άκουσον δε!
ΜΗΝ πάρεις το big ed. Πρώτον θα δώσεις τσάμπα λεφτά, το κιτ της τρομπέτας είναι υπερπλήρες και δεύτερον μόνο φόρτο εργασίας θα σου προσφέρει και είναι πολύ πιθανό να σου μειώσει το τελικό αποτέλεσμα (για να μην πω σίγουρο). Είναι το πρώτο σου μοντέλο μετά από 15 χρόνια, δεν είναι δυνατόν να έχεις την ίδια άνεση στα χέρια που είχες πριν σταματήσεις αφενός, αφετέρου δεν θα έχεις όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να χειριστείς τα πάμπολλα P.E. και τρίτον, εσύ ο ίδιος αναφέρεις:
Όταν σταμάτησα την ενασχόλησή μου με το αντικείμενο, είχαν πρωτοξεκινήσει να κάνουν την εμφάνισή τους κιτ ρητίνης και P.E. και για όσο πρόλαβα, είχα χρησιμοποιήσει και τέτοια. Όπως καταλαβαίνεις έχω μια πρώτη γνώση για το τι με περιμένει και είμαι έτοιμος. Να προσθέσω ότι γνωρίζω καλά πως τα παραπάνω είναι πολύ δύσκολα στη χρήση τους αλλά και στην υλοποίησή τους και ξέρω από τώρα πως κάποιες στιγμές τα νεύρα μου θα γίνουν κρόσσια, έχω όμως υπομονή (ευτυχώς τα 15 αυτά χρόνια που πέρασαν έφεραν και κάτι καλό εκτός του υπέροχου 6 μηνών γιου μου) και πιστεύω πως αξίζει να ζοριστώ.
δεν είχες και το μεγαλύτερο βαθμό εξοικείωσης, ίσα-ίσα είχες προλάβει να τα χρησιμοποιήσεις. Δεν είναι απλά θέμα υπομονής, που δεν αντιλέγω ότι την έχεις.

Έπειτα μιλάς για 2 μήνες, λες και οι 2 μήνες είναι μεγάλο χρονικό διάστημα για να παλέψεις ένα τέτοιο κιτ. Το δικό μου 262 στην 1/48, από ίσως λιγότερο προβληματικό κιτ, μου πήρε σχεδόν 6-μηνο (όχι πλήρους ενασχόλησης βέβαια) να το ολοκληρώσω και ΔΕΝ ήταν το πρώτο μου μετά από τόσο διάστημα αποχής.

Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να σε απογοητεύσω ούτε να σου κόψω τα φτερά, αλλά φοβάμαι ότι ξεκινάς με πολλή φόρα και θα χτυπήσεις σε τοίχο! Μακάρι βέβαια να βγω λάθος εγώ και να μας δείξεις ένα απίστευτο μοντέλο!!!
Εννοείται πως σε Ο,ΤΙ χρειαστείς εδώ είμαστε, αλλά όσο μας ρωτάς τις απόψεις μας, θα σου τις λέμε. Τουλάχιστον μέχρι να παραλάβεις και το big-ed, οπότε μετά θα είναι δώρον-άδωρον να σε πρήζω. Πάντως, λάβε υπόψη σου τις απόψεις πολύ εμπειρότερων από εμένα μοντελιστών, εμένα άσε με στην άκρη, και θα δεις ότι όλοι σου λένε να κάνεις το ίδιο!

Τους ρητινένιους τροχούς να τους πάρεις πάντως, το βινύλιο δεν παλεύεται σαν υλικό!!!

Όσο για το καμουφλάζ... Μη βιάζεσαι, δες πρώτα τι σήματα σου δίνει το κιτ και τι επιλογές έχεις και μετά αποφασίζεις ποιο απ' αυτά θα επιλέξεις για να στολίσεις το κουκλί σου.

Αυτά από εμένα, ελπίζω να μη με παρεξηγήσεις!  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος DIO

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Sydney, AU
  • Ας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε...
    • Dio's Scale Models
« Απάντηση #26 στις: Δεκεμβρίου 28, 2009, 04:14:21 μμ »
Naso79 καταλαβαίνω ακριβώς γιατί γράφεις αυτά που γράφεις (και ο φίλος μας σίγουρα).
Γενικά το 32άρι της TRUMPETER απευθύνεται σε μέσους και άνω μοντελιστές, λόγω των πολλών κομματιών και της εσωτερικής λεπτομέρειας.
Αν ωστόσο ο φίλος μας αισθάνεται έτσι, γιατί να μην προσπαθήσει? Θα χάσει μόνο χρήμα, γιατί ο χρόνος δεν είναι ποτέ χαμένος ;-)

Όπως την βρίσκει ο καθένας, αρκεί να μην χάνουμε την όρεξή μας και να περνάμε καλά.
Αν χρειαστείς βοήθεια όλοι είμαστε διαθέσιμοι.
Ωστόσο προτίμησε να ρωτήσεις εμένα που τα ξέρω όλα  :D :D :D
Φιλικά,
Διονύσης

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #27 στις: Δεκεμβρίου 28, 2009, 04:26:47 μμ »
Naso79 καταλαβαίνω ακριβώς γιατί γράφεις αυτά που γράφεις (και ο φίλος μας σίγουρα).
Γενικά το 32άρι της TRUMPETER απευθύνεται σε μέσους και άνω μοντελιστές, λόγω των πολλών κομματιών και της εσωτερικής λεπτομέρειας.
Αν ωστόσο ο φίλος μας αισθάνεται έτσι, γιατί να μην προσπαθήσει? Θα χάσει μόνο χρήμα, γιατί ο χρόνος δεν είναι ποτέ χαμένος ;-)

Όπως την βρίσκει ο καθένας, αρκεί να μην χάνουμε την όρεξή μας και να περνάμε καλά.
Αν χρειαστείς βοήθεια όλοι είμαστε διαθέσιμοι.
Ωστόσο προτίμησε να ρωτήσεις εμένα που τα ξέρω όλα  :D :D :D

Για ένα και μόνο λόγο επιμένω: Για να μην του χαλάσει τη διάθεση μία πιθανή "πτώση από ψηλά". ΜΟΝΟ αυτό! Τα λεφτά δεν είναι δικά μου, δική του τσέπη είναι, ας την κάνει ό,τι θέλει και μαγκιά του που δεν τα λυπάται! ΜΟΝΟ για αυτό που γράφω παραπάνω επιμένω. Επειδή το ξενέρωμα ελλοχεύει σε τέτοιες περιπτώσεις και είναι κρίμα να ξαναρχίζεις με τόση καλή διάθεση και να απογοητεύεσαι! Το ξέρω γιατί εγώ το ένοιωσα πολύ καλά στο πετσί μου αυτό που λέω και αν δεν ήσασταν εσείς όλοι εδώ, θα τα είχα παρατήσει σχεδόν με το που τα άρχισα ξανά.
Από εκεί και μετά, πάω πάσο.

Όσο για το ποιος τα ξέρει όλα, προσωπικά δεν με παίρνει να διαφωνήσω (ούτε στα σοβαρά, ούτε στα αστεία) γιατί εκείνο το κόλπο με τις οδοντογλυφίδες με γλίτωσε από πολλούς μπελάδες!

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Guderian

• Δημήτρης Τσιτσόπουλος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηλιούπολη (αλλά δεν ξεχνώ τους Αμπελόκηπους)
  • SCHΝELLER ALS HEINZ
« Απάντηση #28 στις: Δεκεμβρίου 28, 2009, 04:29:56 μμ »
 ::spam_emoticon::

Διαβάζω όσα γραφετε. Η Trumpeteer  είναι τόσο καλή στα αεροπλάνα? Γιατί στα αρματα της πριν τα ξεκινήσεις πρέπει να έχεις πάει στο Θιβέτ να αναζητήσεις την ψυχική σου ηρεμία., :evil:

::offtopic::
type less model more

Αποσυνδεδεμένος dubber

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #29 στις: Δεκεμβρίου 28, 2009, 04:31:15 μμ »
Γεια χαρά παιδιά.

Καταλαβαίνω ότι το κάνετε με καλή καρδιά και ότι έχετε τις καλύτερες των προθέσεων.

Θα τα λάβω σοβαρά υπόψιν μου πριν προχωρήσω σε παραγγελία. Νάσο λες ότι θα προσθέσει φόρτο εργασίας και να σου πω την αλήθεια αυτό θέλω. Επίσης οι 2 μήνες τελικά όντως είναι μάλλον λίγοι αφού κι εγώ δεν θα το κάνω full time καθώς η κατασκευή του θα είναι μεταξύ πρωινής δουλειάς και απογευματινής προσπάθειας-εκπαίδευσης του γιου μου να πει τη λέξη μπαμπά (εκεί δεν εγγυώμαι για τίποτα, μπορεί να ξαναπαρατήσω το hobby, ίσως και οριστικά).

Αυτό που δεν κατάλαβα όμως είναι το γιατί είσαι σχεδόν βέβαιος ότι το αποτέλεσμα θα είναι χειρότερο με τα P.E. από ό,τι χωρίς. Γιατί το λες? Πιστεύεις ότι δεν θα τα καταφέρω, ότι το kit της Eduard δεν είναι καλό και τα 2 μαζί ή κάτι άλλο? Γιατί εγώ από τις φωτογραφίες που έχω δει μέχρι τώρα βλέπω ότι έχει ωραίες προσθήκες προσθέτοντας λεπτομέρεια στην ήδη πολύ καλή λεπτομέρεια της Trumpeter.

Για το καμουφλάζ έλεγα μήπως αποφάσιζα πριν την παραγγελία σε περίπτωση που έβρισκα τπτ ενδιαφέρον να πάρω μαζί με το kit από άποψη decals κτλ.

Αποσυνδεδεμένος DIO

• Scale 1/35
  • *
    • Dio's Scale Models
« Απάντηση #30 στις: Δεκεμβρίου 28, 2009, 05:34:27 μμ »
Πίσω στο θέμα μας λοιπόν...

Το πιο εντυπωσιακό σετάκι που βρήκα ήταν αυτό (κλικ στην εικόνα):

Φιλικά,
Διονύσης

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #31 στις: Δεκεμβρίου 28, 2009, 07:02:07 μμ »
Αυτό που δεν κατάλαβα όμως είναι το γιατί είσαι σχεδόν βέβαιος ότι το αποτέλεσμα θα είναι χειρότερο με τα P.E. από ό,τι χωρίς. Γιατί το λες? Πιστεύεις ότι δεν θα τα καταφέρω, ότι το kit της Eduard δεν είναι καλό και τα 2 μαζί ή κάτι άλλο? Γιατί εγώ από τις φωτογραφίες που έχω δει μέχρι τώρα βλέπω ότι έχει ωραίες προσθήκες προσθέτοντας λεπτομέρεια στην ήδη πολύ καλή λεπτομέρεια της Trumpeter.

Εν τάχει γιατί βιάζομαι να φύγω, θα σου πω μόνο τι έχει τύχει να πάθω εγώ.

Κιτ που στηρίζονται στα P.E. για την επιπλέον λεπτομέρεια, απ' τη μάνα τους, μπορεί να μην έχουν την αντίστοιχη λεπτομέρεια στα πλαστικά τους. Οπότε αν δεν τα καταφέρεις με τα φωτοχαραγμένα, απλά χάνεις τη λεπτομέρεια.
Ακόμα χειρότερα, κάποια βελτιωτικά ίσως σου πουν να αφαιρέσεις τη λεπτομέρεια απ' το κιτ πριν χρησιμοποιήσεις τα φωτοχαραγμένα. Αν δεν τα καταφέρεις με τα Ρ.Ε., άστα να πάνε.

Αλλά οκ, εσύ είσαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις, οπότε this is not the case.

Έπειτα βλέπω ότι θες και έξτρα χαλκομανίες... Έχεις δει αυτές του κιτ και είσαι σίγουρος ότι δεν σ' αρέσουν; Τέλος πάντων, όπως είπα ξανά, δική σου τσέπη είναι.

Τρέχω γιατί βιάζομαι, θα τα πούμε το βράδυ.

Αποσυνδεδεμένος dubber

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #32 στις: Δεκεμβρίου 28, 2009, 08:56:05 μμ »
Πίσω στο θέμα μας λοιπόν...

Το πιο εντυπωσιακό σετάκι που βρήκα ήταν αυτό (κλικ στην εικόνα):

Το μεσαίο γλυκοκοιτούσα κι εγώ. Ταιριάζουμε? :)

Εν τάχει γιατί βιάζομαι να φύγω, θα σου πω μόνο τι έχει τύχει να πάθω εγώ.

Κιτ που στηρίζονται στα P.E. για την επιπλέον λεπτομέρεια, απ' τη μάνα τους, μπορεί να μην έχουν την αντίστοιχη λεπτομέρεια στα πλαστικά τους. Οπότε αν δεν τα καταφέρεις με τα φωτοχαραγμένα, απλά χάνεις τη λεπτομέρεια.
Ακόμα χειρότερα, κάποια βελτιωτικά ίσως σου πουν να αφαιρέσεις τη λεπτομέρεια απ' το κιτ πριν χρησιμοποιήσεις τα φωτοχαραγμένα. Αν δεν τα καταφέρεις με τα Ρ.Ε., άστα να πάνε.

Αλλά οκ, εσύ είσαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις, οπότε this is not the case.

Έπειτα βλέπω ότι θες και έξτρα χαλκομανίες... Έχεις δει αυτές του κιτ και είσαι σίγουρος ότι δεν σ' αρέσουν; Τέλος πάντων, όπως είπα ξανά, δική σου τσέπη είναι.

Τρέχω γιατί βιάζομαι, θα τα πούμε το βράδυ.
Τα παραπάνω που λες τα έχω πάθει κι εγώ οπότε έχω αίσθηση του τι να περιμένω. Θα δούμε αν και λογικά οι περισσότερες πιθανότητες είναι να πάρω το Big-Ed kit και να χρησιμοποιήσω επιλεκτικά κομμάτια.

Αποσυνδεδεμένος DIO

• Scale 1/35
  • *
    • Dio's Scale Models
« Απάντηση #33 στις: Δεκεμβρίου 28, 2009, 09:06:39 μμ »
Καλή συνέχεια λοιπόν. Ενημέρωσε όταν είσαι έτοιμος (παραλαβή παραγγελιών) και για ότι χρειαστείς εδώ είμαστε!!!
Φιλικά,
Διονύσης

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #34 στις: Δεκεμβρίου 28, 2009, 09:13:05 μμ »
Okay φίλε, με το καλό να παραλάβεις και καλή δουλειά στο όμορφο αυτό κιτ.

Αποσυνδεδεμένος dubber

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #35 στις: Δεκεμβρίου 29, 2009, 01:28:19 μμ »
Ευχαριστώ για το χρόνο που διαθέσατε παίδες.

Η παραγγελία μπήκε σήμερα το πρωί στο hannants.co.uk Έχει κανείς εμπειρία από το κατάστημα? Χρόνους αποστολής κτλ.

thnx

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #36 στις: Δεκεμβρίου 29, 2009, 02:17:10 μμ »
Για πες μου, απο βιβλιογραφία τι έχεις για το συγκεκριμένο;
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος dubber

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #37 στις: Δεκεμβρίου 29, 2009, 02:20:26 μμ »
Ό,τι βρίσκω online.

Ένα ενδιαφέρον site που διάβασα κατά το research ήταν και αυτό.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #38 στις: Δεκεμβρίου 29, 2009, 02:21:49 μμ »
Εχεις pm.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος DIO

• Scale 1/35
  • *
    • Dio's Scale Models
« Απάντηση #39 στις: Δεκεμβρίου 29, 2009, 02:38:50 μμ »
Ευχαριστώ για το χρόνο που διαθέσατε παίδες.

Η παραγγελία μπήκε σήμερα το πρωί στο hannants.co.uk Έχει κανείς εμπειρία από το κατάστημα? Χρόνους αποστολής κτλ.

thnx

Θα περιμένεις 10-15 ημέρες. Ο Hannants είναι από τους πιο αργούς (Μπλαζέ Εγγλέζος :D :D :D :D )
Φιλικά,
Διονύσης

Αποσυνδεδεμένος ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ78

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Bari Italia και Χανια
« Απάντηση #40 στις: Δεκεμβρίου 29, 2009, 08:48:14 μμ »
Τα Big ed είναι της EDUARD και είναι μούρλια!!!!Καλά έκανες και το αγόρασες!!
Επίσης είναι γεμάτα καλούδια για να κατασκευάσεις ένα πολύ όμορφο μοντέλο!!!
Δεν πιστεύω ότι θα συναντήσεις ιδιαίτερα προβλήματα!Αν έχεις  υπομονή θα τα καταφέρεις!Αλλά και λαθάκια να κάνεις δεν πειράζει!Σιγά το πράγμα!!!
Θυμάμαι όταν κατασκεύαζα ένα Α7 της τρομπέτας στην 1:32 ήταν και αυτό ένα αρκετά δύσκολο μοντέλο για μένα που τότε ξανάρχιζα να φτιάχνω στατικά μοντέλα.Το πάλεψα όμως και δεν πτοήθηκα καθόλου και το αποτέλεσμα ήταν καλό (κάποιοι ίσως να το θυμούνται).
Με λίγα λόγια κάνε αυτό που γουστάρεις!Δεν έχει σημασία πόσο δύσκολο κίτ έχεις αγοράσει.Σημασία έχει να θέλεις να το φτιάξεις και να έχεις υπομονή και όρεξη να μάθεις να ακούσεις (γνώμες σχόλια αρνητικά και θετικά) και είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα είναι καλό!
FLY LOW HIT HARD

Αποσυνδεδεμένος dubber

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #41 στις: Δεκεμβρίου 29, 2009, 10:27:46 μμ »
Ευχαριστώ πολύ, περιμένω πως και πως την παραλαβή. Έχω την πεποίθηση ότι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό.

Είδωμεν...

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #42 στις: Φεβρουαρίου 04, 2010, 09:10:30 πμ »
Πώς πάει αυτό το θεματάκι; Δεν έχουν φτάσει ακόμα τα εμπορεύματα από Hannant's;

Αποσυνδεδεμένος dubber

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #43 στις: Ιουνίου 06, 2010, 01:48:56 μμ »
Τα πράγματα φυσικά έφτασαν αλλά για διάφορους λόγους η πρόοδος έμεινε πολύ πίσω. Αυτές τις μέρες όμως έχω μπει λίγο πιο δυναμικά. Συναρμολογούνται πολλά επιμέρους κομμάτια ενώ βάφονται επίσης κάποια κομμάτια. Οι μηχανές συναρμολογήθηκαν και βάφτηκαν με μαύρο gloss για να βαφτούν αργότερα με Alclad.

Το Cockpit 5επίσης βάφτηκε με RLM 66 για να ολοκληρωθεί αργότερα με τα υπόλοιπα κομμάτια και wash & drybrush

Αν υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον θα σας κρατώ ενήμερους :)

Αποσυνδεδεμένος ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ78

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Bari Italia και Χανια
« Απάντηση #44 στις: Ιουνίου 06, 2010, 01:53:50 μμ »
Εννοείται ότι υπάρχει ενδιαφέρον!!!!!Καλή συνέχεια!
FLY LOW HIT HARD

Αποσυνδεδεμένος zaxos345

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
« Απάντηση #45 στις: Ιουνίου 06, 2010, 07:10:04 μμ »
Φίλε μου δεν βλέπω να έχει ξεχάσει το σπορ, πολύ όμορφή δουλειά και καθαρή από όσο μπορώ να διακρίνω. Καλή συνέχεια, και όπωε είπε και ο Κουρσάρος, εννοάται ότι υπάρχει ενδιαφέρον.

Γιάννης
FLY LOW HIT HARD....    S.L.U.F.F.

Αποσυνδεδεμένος dubber

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #46 στις: Ιουνίου 08, 2010, 08:04:31 πμ »
Το cockpit προχωράει αλλά έχει δουλειά ακόμα. Συγγνώμη για το πρόχειρο των φωτογραφιών.

Αποσυνδεδεμένος zaxos345

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #47 στις: Ιουνίου 08, 2010, 08:13:37 πμ »
Πολύ όμορφη δουλειά μέχρι τώρα  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Καλή συνέχεια  ::salut::

Γιάννης

Αποσυνδεδεμένος dubber

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #48 στις: Ιουνίου 08, 2010, 09:14:26 πμ »
Να 'σαι καλά.

Ερώτηση κρίσεως. Για μοχλούς τι προτείνετε να χρησιμοποιήσω, αυτούς του κιτ ή αυτούς του PE της Eduard? Δεν ξέρω αλλά τα PE δεν μου κάθονται καλά, μου φαίνονται πολύ flat...

Αποσυνδεδεμένος zaxos345

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #49 στις: Ιουνίου 08, 2010, 09:19:19 πμ »
Η γνώμη μου είναι, αν σκεφτείς την κλίμακα είναι λίγο δύσκολο να μπορέσεις να αναπαραστήσεις τους μοχλούς με κάτι άλλο, ζεσταμένο πλαστικό για παράδειγμα. Θα προτιμούσα της eduard. Δεν ξέρω άλλα παιδιά αν έχουν διαφορετική άποψη.

Γιάννης  ::salut::

Tags: