Αποστολέας Θέμα: Σύλλογος Μοντελιστών Θεσσαλονίκης "ΠΗΓΑΣΟΣ" - τι πραγματικα συμβαίνει ?  (Αναγνώστηκε 10291 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
[modbreak]Το τοπικ διαχωριστηκε απο ::arrowred:: http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,12923.msg266643.html#msg266643[/modbreak]

Σε συνέχεια των όσων αναφέρθηκαν εδω
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,12923.0.html
αλλά και προς διευκρίνιση όσων έχουν αναφερθεί εδώ
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,12343.0.html
θα παρακαλούσα τους εμπλεκόμενους  - ως Σ.Σ. και όχι ως IPMS Hellas ή Modelclub.gr -
να παραθέσουν εδώ τις απόψεις τους για να γνωρίζουμε οι πιο "μακρινοί" τι ακριβώς έχει γίνει
και παρακολουθούμε πλέον αυτή την στανάχωρη κατάσταση της κόντρας μεταξύ των "πρώην" και των "νυν".
Ευχαριστώ
 ::salut::
Σ.Σ.

Μήπως είναι καιρός να υπάρξει κάτι νέο σε αυτή την πόλη? Που δεν θα εχει την σαπίλα του παρελθόντος?  
Το μόνο νέο (στο μοντελιστικό γίγνεσθαι)  που χρειάζεται αυτή η πόλη, πριν οτιδήποτε άλλο, είναι μυαλά.
Νέα μυαλά και ανανεωμένα μυαλά...

και καινούργια πρόσωπα που να συμμετέχουν ενεργά και να αναλάβουν και κάποιες ....αγγαρείες  :lol: :lol: :lol: :lol:

καινούργια πρόσωπα, που να αποδεικνύουν  έμπρακτα ότι ενδιαφέρονται για ...κάτι νέο σε αυτή τη πόλη

όπως εσύ, ο Γρηγόρης, ο Παναγιώτης, ο Αλβίνος, ο Θανάσης

κριτική και αναθεματισμοί εκ του μακρόθεν ....

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης

ξέχασες να αναφέρεις και μακριά από τους ανθρώπους και τα προεδρία που δημιουργησαν ολα αυτα...
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *

• Scale 1/35
  • *
  • Γιαννης Ματιακης

Τα προβλήματα και αυτή την κατάσταση, που γνωμη μου είναι ότι δημιουργεί απέχθεια
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
Τα προβλήματα και αυτή την κατάσταση, που γνωμη μου είναι ότι δημιουργεί απέχθεια

θα έπρεπε να αναρωτηθείς ποιον εξυπηρετεί αυτό το συναίσθημα που αισθάνεσαι, που έντεχνα καλλιεργείται από ...να μην πω μειοψηφία , αλλά 1-2 ανθρώπους

αυτούς που προσπαθούν να υπάρχει έστω και μια έκθεση στην πόλη μας

ή

αυτούς που με κάθε τρόπο προσπαθούν να πάψει να υπάρχει;

η μόνη λύση - κατα τη γνώμη μου - είναι η έμπρακτη συμμετοχή

σε ένα Σύλλογο, μια ψήφο έχει κάθε μέλος

• Scale 1/35
  • *
  • Γιαννης Ματιακης
πετρο δεν ξέρω κανένα προσωπικά και ακούω φήμες, σχόλια και διαβάζω καβγάδες και να εχω την θέληση να κανω κατι ολα αυτα με κρατούν μακριά γιατί κάποια στιγμή θα τα ζήσω και εγώ.
Τώρα για την έκθεση, μια γίνεται στην πόλη μας  και για αυτο τον λογο πιστευω οτι θα υποστηριχθεί από πολλούς από εμάς απο εκει και μετα δεν νομιζω να ειπαρχει κατι αλλο να ψάξω, μιλάω πάντα για το εαυτό μου.   

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
Γιάννη, συγγνώμη, αλλά αν σε ενδιαφέρει - τουλάχιστο για την έκθεση που γίνεται στη πόλη μας, - είναι και στο δικό σου χέρι να βοηθήσεις έμπρακτα και να συμπράξεις και συ στη διαμόρφωση μιας ...νέας κατάστασης, που δεν θάχει να κάνει με φήμες, σχόλια και καβγάδες

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
Αν λοιπόν όπως καταλαβαίνω, το ζητούμενο από όλους σας είναι να υπάρχει σταθερά μια τουλάχιστον ετήσια έκθεση στην πόλη σας, κάντε κάτι τότε γι'αυτό ΟΛΟΙ.

Φροντίστε να έχετε το όργανο (στην προκειμένη περίπτωση τον ΠΗΓΑΣΟ) που θα την διοργανώνει και στα πλαίσια που μπορεί ο καθένας, στήριξη έστω και με μια απλή ψήφο, εθελοντική εργασία από οποιοδήποτε πόστο, παραμερίστε τα όλα και προχωρείστε.
ʼντε μπράβο να έχουμε κι εμείς να πηγαίνουμε και κάπου αλλού.  ::icon_thumright::

KELESIDIS

• Επισκέπτης
κ.ΝΙΝΟ τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, απο μακρυά όλοι είναι στο εντάξει βρε αδελφέ βρείτε τα , πάμε για ούζα και έτσι συνεχίζεται μια αθλιότητα. Εχω καλύτερα πράγματα να κάνω απο το να γίνομαι δυσάρεστος αλλά έλα που δε μπορώ την ξετσιπωσιά και την υποκρισία. Βλέπω λοιπόν  ότι η υποκρισία και τα κροκοδείλια δάκρυα περίσεψαν στο φόρουμ. Θέτω ξανά λοιπόν το απλό ερώτημα που μάταια περιμένω απάντηση εδώ και μέρες:
"K.Λεοντσίνη, μήπως   θα είχατε την καλοσύνη   να μας πείτε πότε και ποιός σας έδωσε το δικαίωμα να μιλάτε σαν πρόεδρος και εκπρόσωπος του ΠΗΓΑΣΟΥ?  Εκλεγήκατε με νόμιμες εκλογές?  Ποσα μέλη σας ψήφισαν?  και επειδή η ξετσιπωσιά  δεν έχει άλλη απάντηση απο το χιούμορ ας  φωνάξουμε όλοι μαζί:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΛΑΖΑΡΑΚΗ"
Το θέμα είναι απλό, δημοσιεύστε το πρακτικό εκλογής  και βγάλτε με ψεύτη. Ολα τα άλλα είναι μπούρδες  για συσκότιση. Εκεί βρισκεται η καρδιά του προβλήματος, απο το κεφάλι βρωμάει το ψάρι, γιατί δεν απαντάτε? Η μήπως έιναι απάντηση ότι ο ΠΗΓΑΣΟΣ είναι δημοσιευμένος στο Πρωτοδικείο? σοβαρά? εγώ την έκανα την δημοσίευση λες να μη το ξέρω? Φυσικά μόνο διεστραμμένα μυαλά  θα μπορούσαν να μου καταλογίσουν   πρόθεση να σταματήσουν οι εκθέσεις στην πόλη μας και είναι πραγματικά εμετικό να βλέπεις αυτούς που οδήγησαν τον ΠΗΓΑΣΟ στην παρακμή και την γελοιοποίηση να παρουσιάζονται λαλίστατοι υποστηρικτές του. John-John, αρχικά  συμφωνώ μαζί σου   ".........ξέχασες να αναφέρεις και μακριά από τους ανθρώπους και τα προεδρία που δημιουργησαν ολα αυτα..." αρκεί να γίνεις σαφής για ποιούς εννοείς, οι άνθρωποι έχουν ονόματα και οι ευθύνες ανήκουν σε κάποιους , όχι αόριστα.......

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Το πάτε από εδώ, το πάτε από εκεί, θα το ρίξω το παράδειγμα...

Και επειδή δεν έχω καταλάβει σχεδόν τίποτα, υπάρχει κανείς να μας πει τι έγινε εκεί πάνω, έτσι για την ιστορία; Γιατί ακούμε, ακούμε και εγώ προσωπικά εικόνα δεν έχω.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
Εσείς εκεί πάνω, έχετε καταντήσει γραφικοί...

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
Μοντελισμός είναι το όλα-τα-χαμε-έχουμε-και-τον-ALEX_SSGTi--να-μας-πριζώνει να τελειώσουμε τα μοντέλα μας.

Ωχ, λάθος τόπικ, αυτό πρέπει να πάει στις καταγγελίες...

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
    • Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων
Το πάτε από εδώ, το πάτε από εκεί, θα το ρίξω το παράδειγμα...

Και επειδή δεν έχω καταλάβει σχεδόν τίποτα, υπάρχει κανείς να μας πει τι έγινε εκεί πάνω, έτσι για την ιστορία; Γιατί ακούμε, ακούμε και εγώ προσωπικά εικόνα δεν έχω.

Δεν νομίζω να βγάλουμε άκρη καθώς δεν είμασταν οι ίδιοι εκεί...  Θα ακουστούν αντικρουώμενες απόψεις από διάφορες μεριές και στο τέλος στα ίδια ξανά. ʼσε που δεν νομίζω ότι μας αφορά κι όλας τι έγινε μέσα σε έναν σύλλογο, εφόσον δεν υπήρξαμε μέλη του.  Απλά διαφωνώ με τις δημόσιες αντιπαραθέσεις των μελών του (πρώην και νύν) καθώς δεν βγαίνει άκρη. Πιστεύω καλύτερα να καθίσουνε κάτω και να τα βρούνε μόνοι τους...

Υ.Γ. συγγνώμη για την παρέμβασή μου σε ένα θέμα ενός άλλου συλλόγου
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
Εσείς εκεί πάνω, έχετε καταντήσει γραφικοί...
::icon_thumright::
 ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

::ontopic::

:?:  μοντελισμός είναι το κυνήγι της καρέκλας ή η ενίσχυση κάθε προσπάθειας διάδοσης το χόμπι μας ?

Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
Θα ακουστούν αντικρουώμενες απόψεις από διάφορες μεριές και στο τέλος στα ίδια ξανά.
Μάλλον πρέπει να είμαι αθεράπευτα ρομαντικός. Απλή παράθεση γεγονότων θέλω, όχι κρίσεις, δε μπορεί να γίνει; Ξερά τι έγινε. Δίνω παράδειγμα:

20091008 0700 - Εγερσις (μπινελίκια σε ξυπνητήρι)
20091008 0705 - Αφύπνιση παίδων.
20091008 0710 - Κρίση μεταξύ παίδων με θέμα τη χρήση του μπάνιου
20091008 0711 - Διευθέτιση ανωτέρω κρίσης (απειλή κοπής άκρου)
20091008 0712 - Εναρξη προετοιμασίας πρωινού γεύματος
20091008 0719 - Λήξη προετοιμασίας πρωινού γεύματος, έναρξη μάσας πριν την κάθοδο των βαρβάρων (τοστ, μαγιονέζα, καφές)
20091008 0721 - Κάθοδος βαρβάρων παίδων
20091008 0722 - Κρίση μεταξύ παίδων σχετικά με το που θα κάτσουν στο τραπέζι
20091008 0724 - Διευθέτιση ανωτέρω κρίσης (απειλή λοβοτομής)
...

Κάτι τέτοιο. Τόσο δύσκολο είναι; Να πέφτουν δεκάδες γραμμές σιχτίρισμα είναι πιο εύκολο;

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
    • Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων
Α' πέστο έτσι, δηλαδή ...σε γενικές γραμμές εννοούσες   :lol:

"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
Α' πέστο έτσι, δηλαδή ...σε γενικές γραμμές εννοούσες  :lol:
Ακριβώς! Πως λένε "Απογείωση 1406GMT" ξερό χωρίς να αναφέρουν τα χίλια μύρια κύματα που είναι η διαδικασία της απογείωσης, κάτι τέτοιο.

KELESIDIS

• Επισκέπτης
  Τα πάντα όλα να πούμε, ξερά και σταράτα,  αρκεί να το επιτρέπει η διαχείριση...............

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
Ρίχτα λοιπόν, έτσι κι αλλιώς προ πολλού έχουμε χάσει το νόημα και τον προσανατολισμό μας.  :( Έχουμε καταντήσει σε θέμα με τίτλο "Μοντελισμός και ορισμοί" να καθόμαστε και να συζητάμε ποιός έχει τσακωθεί με ποιον για ματαιόδοξα (κατ'εμέ) θέματα.

Αν δεν γίνουν χαρακτηρισμοί και προσωπικές επιθέσεις και όλα κινηθούν σε κλίμα πολιτισμένου διαλόγου δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα από την διαχείριση. Και ίσως να βοηθήσει να λυθούν και οποιαδήποτε προβλήματα ή "παρεξηγήσεις".

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
 Τα πάντα όλα να πούμε, ξερά και σταράτα,  αρκεί να το επιτρέπει η διαχείριση...............
Συγγνώμη. αλλά τι έχεις σκοπό να πεις; Οι κανόνες του fοrum είναι σαφείς, παραμένεις εντός αυτών και δεν υπάρχει πιστεύω πρόβλημα. Αντε να σπάει το topic σε κάτι ανάλογο με το τρέχων θέμα του.

Αποσυνδεδεμένος CNCman

• Scale 1/35
  • *
  • Der Panzerfahrer
κ.ΝΙΝΟ τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, απο μακρυά όλοι είναι στο εντάξει βρε αδελφέ βρείτε τα , πάμε για ούζα και έτσι συνεχίζεται μια αθλιότητα. Εχω καλύτερα πράγματα να κάνω απο το να γίνομαι δυσάρεστος αλλά έλα που δε μπορώ την ξετσιπωσιά και την υποκρισία. Βλέπω λοιπόν  ότι η υποκρισία και τα κροκοδείλια δάκρυα περίσεψαν στο φόρουμ. Θέτω ξανά λοιπόν το απλό ερώτημα που μάταια περιμένω απάντηση εδώ και μέρες:
"K.Λεοντσίνη, μήπως   θα είχατε την καλοσύνη   να μας πείτε πότε και ποιός σας έδωσε το δικαίωμα να μιλάτε σαν πρόεδρος και εκπρόσωπος του ΠΗΓΑΣΟΥ?  Εκλεγήκατε με νόμιμες εκλογές?  Ποσα μέλη σας ψήφισαν?  και επειδή η ξετσιπωσιά  δεν έχει άλλη απάντηση απο το χιούμορ ας  φωνάξουμε όλοι μαζί:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΛΑΖΑΡΑΚΗ"
Το θέμα είναι απλό, δημοσιεύστε το πρακτικό εκλογής  και βγάλτε με ψεύτη. Ολα τα άλλα είναι μπούρδες  για συσκότιση. Εκεί βρισκεται η καρδιά του προβλήματος, απο το κεφάλι βρωμάει το ψάρι, γιατί δεν απαντάτε? Η μήπως έιναι απάντηση ότι ο ΠΗΓΑΣΟΣ είναι δημοσιευμένος στο Πρωτοδικείο? σοβαρά? εγώ την έκανα την δημοσίευση λες να μη το ξέρω? Φυσικά μόνο διεστραμμένα μυαλά  θα μπορούσαν να μου καταλογίσουν   πρόθεση να σταματήσουν οι εκθέσεις στην πόλη μας και είναι πραγματικά εμετικό να βλέπεις αυτούς που οδήγησαν τον ΠΗΓΑΣΟ στην παρακμή και την γελοιοποίηση να παρουσιάζονται λαλίστατοι υποστηρικτές του. John-John, αρχικά  συμφωνώ μαζί σου   ".........ξέχασες να αναφέρεις και μακριά από τους ανθρώπους και τα προεδρία που δημιουργησαν ολα αυτα..." αρκεί να γίνεις σαφής για ποιούς εννοείς, οι άνθρωποι έχουν ονόματα και οι ευθύνες ανήκουν σε κάποιους , όχι αόριστα.......

Εάν ο σύλλογος εργάζεται για την διάδοση της ενασχόλησής μας, χωρίς να παραβιάζεται η ελευθερία της επιλογής και του λόγου των μελών του, τότε, δεν με ενδιαφέρει με ποιόν τρόπο ( νόμιμο ή μή ) εκλέχτηκε ο παρών πρόεδρος του συλλόγου! Όλοι τους είναι φιλαράκια μου και όπου μπορούμε να βοηθήσουμε, θα βοηθήσουμε, αρκεί - όπως προείπα - να μήν παραβιάζεται η ελευθερία της επιλογής και του λόγου των μελών του συλλόγου!
Αυτά! Βούρ στον πάγκο τώρα, έχουμε να τελειώσουμε κάποια μοντελάκια :wink:
 ::ontopic::
Ο μοντελισμός δεν έχει ορισμούς! Κατασκευάζω κάτι μεγάλο που μ' αρέσει σε μικρή κλίμακα για να χωρέσει στο μάτι και στην βιτρίνα μου! Τα υπόλοιπα είναι γνωστά σε όλους μας!
Δεν υπάρχει η λέξη " ΑΔΥΝΑΤΟΝ " στο λεξιλόγιό μου και το εννοώ!
Βασίλης μόνον για του φίλους.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
Σε συνέχεια των όσων αναφέρθηκαν εδω
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,12923.0.html
αλλά και προς διευκρίνιση όσων έχουν αναφερθεί εδώ
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,12343.0.html
θα παρακαλούσα τους εμπλεκόμενους  - ως Σ.Σ. και όχι ως IPMS Hellas ή Modelclub.gr -
να παραθέσουν εδώ τις απόψεις τους για να γνωρίζουμε οι πιο "μακρινοί" τι ακριβώς έχει γίνει
και παρακολουθούμε πλέον αυτή την στανάχωρη κατάσταση της κόντρας μεταξύ των "πρώην" και των "νυν".
Ευχαριστώ
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
  Τα πάντα όλα να πούμε, ξερά και σταράτα,  αρκεί να το επιτρέπει η διαχείριση...............

Το λες με ενα παραπονο λες και δε σου επιτρεψαμε. :lol:

KELESIDIS

• Επισκέπτης
 Ας πούμε δυο λόγια απλά   και σταράτα λοιπόν.
Καταρχήν δεν θα  αναφερθώ σε προσωπικές διενέξεις, δεν αφορούν κανένα, μόνο σε γεγονότα.

ο ΠΗΓΑΣΟΣ  ξεκίνησε άτυπα το 2000 και δημοσίευσε καταστατικό το 2002. Η θητεία του κάθε ΔΣ είναι διετής.  Εκτοτε έγιναν τρείς εκλογές, το 2002 που εκλέχτηκα πρόεδρος εγώ , το 2004 (δεν ήμουν υποψήφιος) και το 2006 που εκλέχτηκε ο κ.Μανιατόπουλος Σωκράτης με νόμιμες  διαδικασίες. Το 2005 αποχώρησα απο το σύλλογο για προσωπικούς λόγους, χωρίς να δημιουργήσω το παραμικρό πρόβλημα. Το 2008 την Ανοιξη όλο το ΔΣ παραιτήθηκε ομαδικά λόγω διενέξεων με συγκεκριμένο άτομο , μαζί με την πλειοψηφία των μελών και αποχώρησαν απο το σύλλογο.  Το Μαιο του 2008 εμφανίστηκαν δυο κύριοι στην έκθεση της Καβάλας, ο κ.Λεοντσίνης και ο κ.Θεολόγου που  μου συστήθηκαν ως  νέο "υπηρεσιακό ΔΣ" με σκοπό να ανασυντάξουν τον ΠΗΓΑΣΟ , δηλ.να μαζέψουν παλιά και νέα μέλη και να ανασυγκροτηθεί το ΔΣ. Τους δώσαμε την ευχή μας , φάγαμε,  ήπιαμε, όλα καλά και  αντίο.   Εκτοτε, οι ίδιοι κύριοι, χωρίς γενική συνέλευση, χωρίς τίποτε με το έτσι θέλω παρουσιάζονται ως ΔΣ, το δε πιο χαρακτηριστικό  που δείχνει το μπάχαλο συνέβη το φθινόπωρο του 2008 , εμφανίζεται κάποιος στο φόρουμ και λέει τα εξής:

Παράθεση
Απ: ΕΚΘΕΣΗ ΠΗΓΑΣΟΥ 2008 « Απάντηση #86 στις: Χθες στις 09:49:50 »   

κάποιοι ...ΘΛΙΒΕΡΟΙ, πρώην μοντελιστές στην 1/35 και πρώην μέλη του ΠΗΓΑΣΟΥ
καλά θα κάνουν - για τον εαυτό τους πάνω απ' όλα - να πάψουν την εκστρατεία ...μή συμμετοχής στην έκθεση    είναι προτιμότερο να περιοριστούν στην ΘΛΙΒΕΡΗ προσωπική τους ζωή και να μη θεωρούν τον ΠΗΓΑΣΟ ιδιοκτησία τους, που έχει διαφύγει ...της νομής τους   άλλωστε η επιρροή τους, περιορίζεται σε κάτι γραφικούς Figure painters      και το περιβάλλον τους , που παλιά τους - αν μη τι άλλο - λυδορούσαν          
η ΕΚΘΕΣΗ θα είναι πιο επιτυχημένη από κάθε άλλη φορά

Υ.Γ. και αυτοί θα παραμείνουν πιο ΘΛΙΒΕΡΟΙ και PATHETIC

και δε βγαίνει κανένας απο το ΔΣ να τον μαζέψει. Μετά την εκδήλωση του 2008 φαντάζομαι όλοι απολαύσατε το θέμα  με τον ΛΑΖΑΡΑΚΗ , είδατε τίποτε για ΔΣ να παρεμβαίνει? ποιός κάνει κουμάντο? στην κρίση σας.

Ας εστιάσουμε λοιπόν  στο πρόβλημα:
Κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο έχει μια ταυτότητα που τον καθορίζει και τον διαχωρίζει απο τους υπόλοιπους.
Αν ρωτήσω τον κύριο    Α   ποιός είναι θα μου πεί π.χ. είμαι ο κ.Βλαχοδημητρόπουλος Μητσος του Γιώργου και της Μαρίας .
Αν τον αμφισβητήσω θα βγάλει την αστυνομική του ταυτότητα  και θα μου πεί ορίστε κύριε , αυτός είμαι.
Αν ρωτήσω τον κ.Σουλή (τυχαίο παράδειγμα μη παρεξηγηθούμε) , είστε κύριε  Σουλή μέλος της ΙΠΜΣ θα μου πεί βεβαίως, ορίστε η αίτηση εγγραφής μου και η έγκριση απο το ΔΣ ή τη συνέλευση ή τέλος πάντων απο όποιο όργανο γίνεται.
Αν ρωτήσω πάλι τον κ.Σουλή  είστε κύριε πρόεδρος της ΙΠΜΣ, θα μου πεί βεβαίως ορίστε το πρακτικό της Γενικής συνέλευσης που με εξέλεξε. Ετσι, η ΙΠΜΣ έχει νόμιμο εκπρόσωπο και συναλλάσεται με τον κόσμο.
Και βγήκα   στο φόρουμ και ερωτώ: έχετε κύριοι νόμιμο ΔΣ? εκπροσωπείτε το σύλογο ή τον εαυτό σας?
Οταν εισπράτετε πχ συνδρομή ή λεφτα απο τα περίπτερα πάνε στο ταμείο του συλόγου ή στην τσέπη σας? Σε ποιά γενική συνέλευση λογοδοτείτε?
Εσείς τώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, σας λέω ότι καλώ όλους τους Θεσσαλονικείς να πάνε να γραφτούνε στον ΠΗΓΑΣΟ και να ζητήσουν εκλογές  και εγώ αυστηρά ισόβια  απέξω , λέω τίποτε  περίεργο?  κυνηγάω καρέκλες? Λέω παιδιά , όσοι είστε κοντά στον ΠΗΓΑΣΟ στηρίξτε τον παίρνοντας εσείς οι νέοι τα πράγματα στα χερια σας με  νόμιμες δημοκρατικές εκλογές, είμαι εναντίον του συλόγου ή ενάντια στην αυθαιρεσία?  Ζητώ την εξυγίανση και την νομιμότητα, λέω τίποτε παράλογο?  Γιατί το κάνω? γιατί έλιωσα παπούτσια να εξασφαλίσω την δωρεάν χορήγηση της αίθουσας αυτής, να μαζέψω λεφτά να αγορασθούν όλα τα υλικά πάγκοι , ράφια, κλπ. που θα βάλετε τα μοντέλα σας μεθαύριο,  να μαζευτούν 35 μέλη το 2004, να παραδόσω ενεργητικο στο ταμείο κλπ.κλπ. όποιος  θέλει ας με διαψεύσει , τα έγγραφα υπάρχουν. Δέχομαι οποιαδήποτε τεκμηριωμένη  λογική απάντηση.

για τον κ.CNC ::arrowdown::
Παράθεση
Εάν ο σύλλογος εργάζεται για την διάδοση της ενασχόλησής μας, χωρίς να παραβιάζεται η ελευθερία της επιλογής και του λόγου των μελών του, τότε, δεν με ενδιαφέρει με ποιόν τρόπο ( νόμιμο ή μή ) εκλέχτηκε ο παρών πρόεδρος του συλλόγου! Όλοι τους είναι φιλαράκια μου και όπου μπορούμε να βοηθήσουμε, θα βοηθήσουμε, αρκεί - όπως προείπα - να μήν παραβιάζεται η ελευθερία της επιλογής και του λόγου των μελών του συλλόγου!

Σε παρακαλώ να απευθυνθείς στον κ.Λαζαράκη-Λίβερπουλ να σου πεί για τον σεβασμό στην  ελευθερία του λόγου

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
Το 2008 την Ανοιξη όλο το ΔΣ παραιτήθηκε ομαδικά λόγω διενέξεων με συγκεκριμένο άτομο , μαζί με την πλειοψηφία των μελών και αποχώρησαν απο το σύλλογο.
:shock:
Να υποθέσω οτι το άτομο αυτό έκανε χρήση πραγματικών πυρών για να καταφέρει τόσο κόσμο να αποχωρήσει. Κάπως πιο συγκεκριμένα παρακαλώ, γιατί πιστεύω οτι στα γεγονότα που προηγήθηκαν της αποχώρισης είναι το πρόβλημα.

Tags: