Αν έχεις να επισκευθείς αεροπορική βάση από το 2002, τότε το "ενδιαφέρον" είναι σχετικό. Σίγουρα θα δεις πράγματα που είτε δεν έχεις δει (πχ τα -5) είτε έχεις καιρό να δεις. Έτσι όπως το θέτεις όμως ("σε στυλ επίδειξης"), δεν πρόκειται να δεις κάτι όχι στην Τανάγρα, αλλά και σε καμία αεροπορική βάση. Μην το μπερδεύεις με τα 2 airshow που έγιναν εκεί. Η γιορτή της ΠΑ δυστυχώς είναι ανέκαθεν άλλο πράγμα (αυτό δηλαδή που είδες και το 2002).
Παιδιά,ο λόγος που δεν επισκέφτηκα ξανά την Τανάγρα και γενικά κάποιο αεροδρόμιο είναι λόγω δουλειάς.Είμαι ναυτικός και συνήθως ταξίδευα τέτοια εποχή.Όσο για το''ενδιαφέρον''που είπατε,εννοώ να πάρω κάποιες φωτό που θεωρώ εγώ χρήσιμες για το χόμπι.Επίσης,δε μπερδεύω τα airshow με τη γιορτή,απλά ρώτησα εάν κάποιες επιχειρησιακές πτήσεις θα ήταν λίγο πιο''εντυπωσιακές''λόγω εορτής.Απάντηση πήρα από τον Eagle (πέσαμε και σε αξιολόγηση μέσα στη γιορτή
).Γενικά αυτό που ήθελα να μάθω είναι ποιά μέρα να προτιμήσω να πάω.Αυτά!!! 
Τώρα γιατί αυτά που έγραψα εγώ δεν τα θεωρείς απάντηση δεν το καταλαβαίνω, αλλά ούτε και χρειάζεται να μου το εξηγήσεις. Αν όπως λες θες να βγάλεις φωτό χρήσιμες για το χόμπυ (και εννοείς τον μοντελισμό) τότε όπως είπα η στατική έκθεση παρουσιάζει σημαντικό ενδιαφέρον αφού μπορείς να βγάλεις λεπτομέρειες των αεροσκαφών και αυτό μπορείς να το κάνεις οποιαδήποτε ημέρα. Με την ίδια λογική πρότεινα και το Μουσείο.
Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω το πως πήρες σχεδόν σαν να σε κατηγόρησα το ότι δεν πήγες για χρόνια σε γιορτή της ΠΑ. Δεν ήταν κατηγορία, για να απολογείσαι, αλλά ένα δεδομένο που εσύ ανέφερες.
Sorry, αν κάτι από όσα έγραψα το θεώρησες ειρωνικό. Σε διαβεβαιώ ότι δεν υπήρχε τέτοια διάθεση.