Λοιπόν παραθέτω τις πρώτες φωτογραφίες μια και τελείωσα το κοκπιτ... αν και τα έκανα ψιλοχάλια στο κάθισμα (θα δω αν τα καταφέρω να το διορθώσω) και στα όργανα τα οποία προσπάθησα να τα βάψω με οδοντογλυφίδα και πολυ λεπτό καλώδιο, αλλά πάλι πολύ χοντροκομένα έγιναν ... για το επόμενο με τι προτείνεται να δοκιμάσω?

Εδώ ο πίνακας οργάνων. Πρόσθεσα τους μοχλούς όπλισης οι οποίοι δεν υπήρχαν

Παρόλο που μασκαρα με χαρτοταινία για να βάψω το μαξιλαράκι... έτρεξε και η προσπάθεια μου να φαίνεται ταλαιπωρημένο το κάθισμα ...προφανέστατα απέτυχε. Εδώ πρόσθεσα τις ζώνες και τις 2 μανέτες αριστερά του καθίσματος που δεν υπήρχαν στο κιτ. Επίσης φαίνεται κ η προσπάθεια φθοράς στο δάπεδο (η καρέκλα πάει μάλλον πάλί πίσω στο συνεργείο)
ΥΓ: Φίλε Guderian, δεν έχεις άδικο, αλλά το είχα πάρει απόφαση πριν ξεκινήσω να προσπαθήσω σε μεγάλη κλίμακα και να μην απογοητευτώ από το αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι οτι το συγκεκριμένο κιτ μου φάνηκε σχετικά "χοντροκομένο" και περίμενα πολύ περισότερη λεπτομέρεια .. Όπως είπα το παλεύω για να μάθω τεχνικες (και έχω μείνει με την απορία για το πως μπορώ να ζωγραφίσω τα όργανα

)