Αποστολέας Θέμα: Pz IV Ausf. J Schwartz elf in Koetzing, Bavaria May 1945 στην 1/35  (Αναγνώστηκε 20454 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Guderian

• Δημήτρης Τσιτσόπουλος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηλιούπολη (αλλά δεν ξεχνώ τους Αμπελόκηπους)
  • SCHΝELLER ALS HEINZ
Απ: Pz IV Ausf. J Schwartz elf in Koetzing, Bavaria May 1945 στην 1/35
« Απάντηση #100 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2009, 09:59:21 μμ »
Σακη γερά τι να μας πουν οι...ξένοι!!!

Φθορές Α++++++

::eusa_clap:: ::eusa_clap::

::salut::
type less model more

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
« Απάντηση #101 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2009, 11:56:06 μμ »
Απλά ....   ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino::

Spoiler (hover to show)
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #102 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 05:03:58 μμ »
Hey Sakis
το εσκισες το θεμα απο καθε αποψη
χωρις κολληματα εκανες αυτο που σου αρεσε
και αυτο βγηκε στο τελικο αποτελεσμα ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Das Reich
« Απάντηση #103 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 09:04:08 μμ »
Παιδιά ειλικρινά σας ευχαριστώ παρα πολύ για τα καλά σας λόγια (λόγια μερικές φορές υπερβολικά σε σχέση με αυτό που έκανα!!) αλλά πιστεύω ότι όλοι σας έχετε την ικανότητα για πολύ καλύτερα αποτελέσματα από αυτό και δεν αξίζω τέτοια μεταχείριση!!...χωρίς να παρεξηγηθώ για αυτό που θα πω, προτιμώ παρατηρήσεις σαν αυτές του GregFilos (σχετικά με την εφαρμογή λαδιών πριν ή μετα τις σκόνες και το «σφράγισμα» τους) ή σαν αυτή του Πέτρου (σχετικά με την τονική ομογενοποίηση του κάτω μέρους του σκάφους με αυτή του πάνω!).
Με αυτό τον τρόπο πιστεύω ότι και εγώ θα διορθώνομαι (ή ακόμη θα αποφεύγω κακοτοπιές!!) και εσεις θα παίρνεται παραδείγματα προς αφομοίωση ή αποφυγή και το ίδιο αύριο - μεθαύριο θα μπορώ σε μια δουλειά σας , μαζί με άλλους συναδέλφους από εδώ μέσα, να πω άφοβα την γνώμη μου πάντα με καλή διάθεση για βελτίωση!!!
Γράφω τα παραπάνω γιατι δεν θεωρώ τον εαυτό μου έμπειρο και πιστεύω ότι μέσα από αυτό το εργαλείο που λέγεται forum μπορούμε να αλληλοβοηθηθούμε για ένα καλύτερο αποτέλεσμα τόσο συλλογικά όσο και για τον καθένα ξεχωριστά!...Πρός θεού μην παρεξηγηθώ!!...δεν σας υποδεικνύω τι πρέπει να μου γράφεται!!..απλά επικαλούμαι τις παρατηρήσεις σας σε λάθη μου ή κάτι που δεν σας κάθεται καλά, γιατί το ίδιο θα θέλατε κι εσείς σε μια δικιά σας δουλειά!!....
Τέλος με την φλιαρία μου και μικρή πρόοδος , όπου γίναν κάποια επιπλέον σκονίσματα και τρεξίματα λαδιών στην βάση και στους εδαφικούς των οποίων δεν έχω τελειώσει ακόμη το βάψιμο τους, όπως επίσης δούλεψα λιγο ακόμη τους κινητήριους καθώς και βάφτηκε/σκονίστηκε το εσωτερικό των ποδιών του πύργου (schurtzen) , μιας που ο CNC αναρωτιόταν για αυτό το θέμα!! :mrgreen:...

...να με συγχωρείτε αν τα παραπάνω μου λόγια μπορεί να σας φανούν αγενή!!...πιστεψτε με δεν είναι αυτός ο σκοπός μου!!....

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #104 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 10:08:13 μμ »
Εγώ επειδή δεν γνωρίζω από "γερμανο-γκαζοντενεκέδες" δεν έχω κάποια συμβουλή ή άποψη να ρίξω στο τραπέζι...
Αρκούμε στο να χαζεύω τη φανταστική σου δουλειά...και δεν θα μου πεις ΕΣΥ  ::glossa:: τι θα σου απαντήσω  :mrgreen:

Προχώρα λοιπόν, όπως εσύ ξέρεις και εγώ αρκούμαι στο να σε  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος giorgos800

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #105 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 10:13:34 μμ »
Ρε Θανάση τι συμβουλές και τι υποδείξεις να σου κάνει κανείς βλέποντας τους ..."παπάδες" που φτιάχνεις!!!  :wink:  :wink:  :wink:
Προσωπικά αρκούμαι με το να θαυμάζω τις δημιουργιες σου και να σε συγχαίρω εκ βαθέων.
Παρατηρήσεις και υποδείξεις ας κάνουν, αν θέλουν, οι πιό εμπειροι συνάδελφοι.

Εγώ προσωπικά πιστέυω, και με όλο το σεβασμό πρός όλους τους συνάδελφους μοντελιστές που παρουσιάζουν τις κατασκευές τους σε αυτό το φόρουμ, οτι οι δημιουργίες οι δικές σου είναι ότι καλύτερο παρουσιάζεται στο Modelclub τον τελευταιο καιρό στα αρματικά θέματα, και μιλάω για κάμποσους μήνες.
Αυτή είναι η άποψη (εντελώς προσωπική) μου για τις διμιoυργίες σου, που ήθελα να σου το πώ εδώ και αρκετό καιρό.

Keep Modeling  ::icon_thumright::

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Das Reich
« Απάντηση #106 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 10:18:32 μμ »
Εγώ επειδή δεν γνωρίζω από "γερμανο-γκαζοντενεκέδες" δεν έχω κάποια συμβουλή ή άποψη να ρίξω στο τραπέζι...
Αρκούμε στο να χαζεύω τη φανταστική σου δουλειά...και δεν θα μου πεις ΕΣΥ  ::glossa:: τι θα σου απαντήσω  :mrgreen:

Προχώρα λοιπόν, όπως εσύ ξέρεις και εγώ αρκούμε στο να σε  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

...Φίλιππα! ::icon_thumright::..(τα είπαμε άλλωστε και σε p.m.!)...Γιώργο σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου και τα ειλικρινή σου λόγια!...φταίω εγώ που άλλο είχα στο μυαλό μου και φοβάμαι ότι αυτά που έγραψα δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που σκεφτόμουν!!! το μόνο που κατάφερα ήταν να δημιουργήσω σύγχυση!!!και πάλι συγγνώμη εάν πείραξα κάποιον με τα λόγια μου!!...εκτιμώ όλους τους συναδέλφους στο forum αυτό είτε τους γνωρίζω προσωπικά είτε όχι και δεν είχα κανένα σκοπό να τους πληγώσω!! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #107 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 10:34:25 μμ »
να ξεκινήσω με μια "δήλωση" - αυτά που κάνεις, είναι ότι καλύτερο έχει εμφανιστεί σε αυτό το φόρουμ στα άρματα και ισάξιο με αυτά που εμφανίζονται σε διεθνή φόρουμ

με βάση την παραπάνω δήλωση - τέλειες οι λεπτομέρειες στο weathering των τροχών

αλλά...
το weathering, ειδικά στο κάτω μέρος έχει να κάνει με το σε ποιά βάση θα το βάλεις
αν είναι να το βάλεις απλά σε μια ξύλινη βάση, μοιραία το πας συντηρητικά και είναι οκ...

σε κάθε περίπτωση πιστεύω ότι χρειάζεται παραπάνω volume, έστω και σταδιακά που το εφαρμόζεις
αυτό βοηθάει και όλους εμάς μια και αποτελεί "σχολείο" SBS

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #108 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 10:34:46 μμ »
Χαλάρωσε βρε Θανάση!!! Ούτε κανέναν έθιξες ή θίγεις ούτε και σύγχυση δημιουργείς. Ο Φιλ λέει ότι δεν γνωρίζει πολλά από Γερμανογκαζοντενεκέδες, εγώ πάλι λέω ότι κάτι πάνω κάτω ξέρω (ή θέλω να πιστεύω τουλάχιστον) ... αλλά και τι μ'αυτό; Για να εκτιμήσει κάποιος την όλη αυτή απίστευτη δουλειά που έχεις κάνει δεν χρειάζεται ειδικές γνώσεις ή τίποτ'άλλο παρά λίγο "κοφτερό" ματάκι. Και όταν λέμε ότι το έχεις πάει αλλού, το εννοούμε. Και το να το δέσεις όλο σαν σύνολο στο τέλος και να είναι επιτυχημένο το αποτέλεσμα σίγουρα θα είναι παιχνιδάκι μετά από όλα αυτά που έχεις κάνει μέχρι τώρα.

Για να κλείσω θα συμφωνήσω με τον Γιώργο ότι οι δουλειές σου είναι από τις αρτιότερες που έχουμε δει, αλλά και μαζί σου (εξάλλου το έχω πει κι εγώ άπειρες φορές), ούτε αυθεντίες υπάρχουν, ούτε μαέστροι ούτε τίποτα στο χώρο μας. Μια χούφτα φίλοι είμαστε, βαρεμένοι, που με συνεχείς πειραματισμούς και "ψάξιμο" προσπαθούμε να επιτύχουμε το κατά την προσωπική μας κρίση, μέτρα και σταθμά, αρτιότερο αισθητικά και πιο αληθοφανές αποτέλεσμα.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #109 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 10:51:21 μμ »
Μια χούφτα φίλοι είμαστε, βαρεμένοι, που με συνεχείς πειραματισμούς και "ψάξιμο" προσπαθούμε να επιτύχουμε το κατά την προσωπική μας κρίση, μέτρα και σταθμά, αρτιότερο αισθητικό και πιο αληθοφανές αποτέλεσμα.  ::salut::

έχω την αίσθηση ότι ο Θανάσης θέτει το θέμα της κριτικής σε αυτό το φόρουμ
που κατά βάση - λόγω κατά την άποψη μου ενός χρόνια "κακού" διαμορφωμένου κλίματος - περιοριζόμαστε σε διθυράμβους, από την έστω και σε λεπτομέρειες κριτική - αυτό που αποτελεί κανόνα για τα διεθνή μοντελιστικά φόρουμ

ο καθένας που εκθέτει τα μοντέλα του εδώ, πιστεύω ότι το κάνει για να έχει την άποψη του τρίτου ματιού
όλοι μας έχουμε αντιληφθεί ότι πολλές φορές "κολλάμε" σε κάποια φάση της κατασκευής ενός μοντέλου και χρειαζόμαστε τη ματιά ενός τρίτου
το φόρουμ μας προσφέρει τη δυνατότητα να έχουμε πολλές ματιές "τρίτων"-
αρκεί να το αντέχουμε... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

όποιος πάει αποκλειστικά fishing for compliments  :cry: :cry: :cry:

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Das Reich
« Απάντηση #110 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 10:55:12 μμ »
να ξεκινήσω με μια "δήλωση" - αυτά που κάνεις, είναι ότι καλύτερο έχει εμφανιστεί σε αυτό το φόρουμ στα άρματα και ισάξιο με αυτά που εμφανίζονται σε διεθνή φόρουμ

με βάση την παραπάνω δήλωση - τέλειες οι λεπτομέρειες στο weathering των τροχών

αλλά...
το weathering, ειδικά στο κάτω μέρος έχει να κάνει με το σε ποιά βάση θα το βάλεις
αν είναι να το βάλεις απλά σε μια ξύλινη βάση, μοιραία το πας συντηρητικά και είναι οκ...

σε κάθε περίπτωση πιστεύω ότι χρειάζεται παραπάνω volume, έστω και σταδιακά που το εφαρμόζεις
αυτό βοηθάει και όλους εμάς μια και αποτελεί "σχολείο" SBS

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Χαλάρωσε βρε Θανάση!!! Ούτε κανέναν έθιξες ή θίγεις ούτε και σύγχυση δημιουργείς. Ο Φιλ λέει ότι δεν γνωρίζει πολλά από Γερμανογκαζοντενεκέδες, εγώ πάλι λέω ότι κάτι πάνω κάτω ξέρω (ή θέλω να πιστεύω τουλάχιστον) ... αλλά και τι μ'αυτό; Για να εκτιμήσει κάποιος την όλη αυτή απίστευτη δουλειά που έχεις κάνει δεν χρειάζεται ειδικές γνώσεις ή τίποτ'άλλο παρά λίγο "κοφτερό" ματάκι. Και όταν λέμε ότι το έχεις πάει αλλού, το εννοούμε. Και το να το δέσεις όλο σαν σύνολο στο τέλος και να είναι επιτυχημένο το αποτέλεσμα σίγουρα θα είναι παιχνιδάκι μετά από όλα αυτά που έχεις κάνει μέχρι τώρα.

Για να κλείσω θα συμφωνήσω με τον Γιώργο ότι οι δουλειές σου είναι από τις αρτιότερες που έχουμε δει, αλλά και μαζί σου (εξάλλου το έχω πει κι εγώ άπειρες φορές), ούτε αυθεντίες υπάρχουν, ούτε μαέστροι ούτε τίποτα στο χώρο μας. Μια χούφτα φίλοι είμαστε, βαρεμένοι, που με συνεχείς πειραματισμούς και "ψάξιμο" προσπαθούμε να επιτύχουμε το κατά την προσωπική μας κρίση, μέτρα και σταθμά, αρτιότερο αισθητικά και πιο αληθοφανές αποτέλεσμα.  ::salut::

..Πέτρο, Νίκο  σας ευχαριστώ πολύ!!!...τα υπόλοιπα τα είπαμε με pm!! :wink: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #111 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 11:08:22 μμ »
Θανάση την άποψη μου περι του θέματος την ξέρεις και την έχουμε συζητήσει πολλάκις  :wink: :wink: :wink: :wink:  Συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενα σου, οτι δλδ χρειάζονται τα επαινετικά λόγια μιας και σου δίνουν "ώθηση" και "όρεξη" και τέλος πάντων δίνουν και μια "ικανοποίηση" (οτι κάτι κάνεις βρε παιδί μου), βέβαια πολύ πολύ καλές και οι παρατηρήσεις ("κράξιμο"  :D :D ) και οι προτάσεις αλλά ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ είναι επικοδομητικές και "έχουν κάτι να πούν"  :!: :!: :!: :!: Τί να το κάνω παρατηρήσεις/υποδείξεις/γνώμες τύπου "...είναι 5mm πιο φαρδυά η ρόδα..." ή "...ο λασπωτήρας το '44 ήταν πιο δεξιά..." ή ".....ήταν πιο σκουριασμένα..." κτλ......Γνώμες πολλές (μην πώ την έκφραση ala Κάλαχαν) το θέμα είναι να πεί κάποιος την γνώμη του ή την άποψη του αλλά να μου πεί πώς γίνεται και γιατί  :?: :?: :?: :?:  Θυμάσαι καλοκαίρι που τηλ/σταν περι Hull Red και γιατί να ξανοίξει με Orange και οχι με λευκό ή κίτρινο  ::icon_thumright:: ::icon_thumright::  Έτσι μαθαίνουμε ΟΛΟΙ μας....
 Το να πώ τώρα εγώ οτι "ξέρεις Θανάση το Hull Red δεν ήταν χρώμα του Β' Π.Π. και δή του Γ' Ράιχ" μόνο γέλια θα προκαλέσω....αφού το κιτ "μιλάει" και είναι σαν πραγματικό.....αφού ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΩ το θέμα....ΤΟΤΕ σιωπώ  και θαυμάζω (και καλύτερα επαινώ  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ).
Είναι τύχη να έχουμε στο MC μοντελλιστές όπως εσύ, ο Γιάννης (Λέκκας), ο Major Goose, o Δόξας, ο Δημήτρης ο ʼγιος, ο Lucas, o DJ Τάσσεν, ο Ορέστης, ο Γιαβασσάκος, ο Γρηγόρης  και πολλοί άλλοι, ώστε να βλέπουμε - να ρωτάμε και να μαθαίνουμε  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
 Δές λίγο την υπογραφή μου  :wink: :wink: :wink:

salonikios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #112 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 11:30:03 μμ »
άνοιξες ωραίο θέμα Θανάση και πολύ εύστοχη η παρατήρηση σου Παναγιώτη, όσον αφορά τις τεχνικές συμβουλές! αυτός πρέπει να είναι και ο σκοπός αυτού του forum, να μοιραζόμαστε τεχνικές και να βοηθάει ο ένας τον άλλον. Δυστηχώς στην φιγούρα όπου δραστηριοποιούμε οι τεχνικές συμβουλές δυστηχώς...λάμπουν δια της απουσίας τους

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #113 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 11:33:55 μμ »
.... καλά !!!!!  Ας φτάσω σε ικανοποιητικό επίπεδο γνώσεων περί Β' ΠΠ αλλά και μοντελιστικών τεχνικών ..... σε καμιά δεκαριά χρόνια  :lol: :lol: , και θα δεις τι έχω να σου σύρω ...  :mrgreen: :mrgreen:

Θα ικετεύεις για κανένα καλό σχόλιο τότε ...   ::eusa_naughty::  .....  :twisted: ...  :mrgreen:

Θανάση άσε εμάς να λέμε τα δικά μας ... κι εσύ συνέχισε να κάνεις τη δουλειά σου ... (μπας και μάθουμε κι εμείς τίποτα από αυτή !!!!  :wink: )   
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
« Απάντηση #114 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 11:45:10 μμ »
10 μέρες σε άφησα και δεν σε προλαβαίνω δώσε λεπτομεριες , απο το hull red και την αναμηξη με τα αλλα χρωματα απο τισ σκονες μεχρι τις σκουριες...
πλήρη αναφορά σε Α4 και υπογεγραμενη.
Σακη φοβερή δουλεία ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Das Reich
« Απάντηση #115 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2009, 12:12:38 πμ »
10 μέρες σε άφησα και δεν σε προλαβαίνω δώσε λεπτομεριες , απο το hull red και την αναμηξη με τα αλλα χρωματα απο τισ σκονες μεχρι τις σκουριες...

..το κάτω μέρος βάφτηκε πρώτα με μαύρο και μετά με το hull red κατέυθείαν απο το μπουκάλι.Highlighting με προσθήκη 10% κόκκινου και 5% clear orange μέσα στο hull red.Οι σκόνες είναι αποτέλεσμα ανάμιξης σκόνης αγιογραφίας και Mig pigments.Για τα σκούρα χρησιμοποιήθηκαν 3 τόνοι με  μίξη σκόνης αγιογραφίας με το όνομα "πρόπλασμα σάρκας" ,ψημένης όμπρας και standard rust απο Mig , για τα δε ανοικτά είναι 3 διαφορετικοί τόνοι με European dust, beach sand και light dust. ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #116 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2009, 12:33:02 πμ »

..το κάτω μέρος βάφτηκε πρώτα με μαύρο και μετά με το hull red κατέυθείαν απο το μπουκάλι.Highlighting με προσθήκη 10% κόκκινου και 5% clear orange μέσα στο hull red.Οι σκόνες είναι αποτέλεσμα ανάμιξης σκόνης αγιογραφίας και Mig pigments.Για τα σκούρα χρησιμοποιήθηκαν 3 τόνοι με  μίξη σκόνης αγιογραφίας με το όνομα "πρόπλασμα σάρκας" ,ψημένης όμπρας και standard rust απο Mig , για τα δε ανοικτά είναι 3 διαφορετικοί τόνοι με European dust, beach sand και light dust. ::salut:: ::salut::

..... ανάθεμα αν κατάλαβα και τίποτα  ::violent1::    .... μάλλον μπούρδες μας λες για να μην αποκαλύψεις τις τεχνικές σου !!!!  :mrgreen:  ::glossa::

Ευχαριστούμε Thanassen   ::salut::
Nikolas Kostoulas

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Das Reich
« Απάντηση #117 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 08:05:18 μμ »
πιάσαμε ξανά το θέμα αυτό ξεκινόντας με τα σήματα....schwartz elf φυσικά!!! :lol:

η συνέχεια σύντομα!.....

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #118 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 08:12:27 μμ »
Καλωστονα και ας αργησες :mrgreen: :mrgreen:

για να δουμε.....πως θα δεσεις το πανω με το κατω
το μεσα με το εξω  8)

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #119 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 08:13:56 μμ »
πολύ ωραίες οι τονικότητες, οι διακριτικές σκουριές και το σκόνισμα στο εσωτερικό   ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #120 στις: Νοεμβρίου 11, 2009, 09:56:02 μμ »
τι θα γίνει  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

της Αρτας το γιοφύρι

Αποσυνδεδεμένος NebelWerfer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Riyadh
« Απάντηση #121 στις: Νοεμβρίου 11, 2009, 10:01:46 μμ »
φεεετττααααααααααα

:mrgreen:
Αλβινος
  [img]http://www.modelclub.gr/images/bob.jpg

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #122 στις: Νοεμβρίου 11, 2009, 10:08:07 μμ »
Spoiler (hover to show)

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Das Reich
« Απάντηση #123 στις: Νοεμβρίου 11, 2009, 10:44:21 μμ »
Spoiler (hover to show)

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #124 στις: Νοεμβρίου 18, 2009, 01:55:04 μμ »
Spoiler (hover to show)

Spoiler (hover to show)

Αν και προχωράνε αργά οι εργασίες, το πας πολύ καλά και το αποτέλεσμα μου αρέσει πάρα πολύ!

Tags: